PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:35:29
Adversus solem ne loquitor
Amikor meg a G-Force-t lektoráltam, nem volt a játékhoz cheat code. Három-négyszer kellett teljesen végigjátszanom az idegesítő kis rágcsálóval... a végén már sírtam. :-)
Szerintem a legtöbb igénytelen fordításnál nincsen lektor, a fordítók nyers szövegeiben pedig általában rengeteg kifésülnivaló akad. Az első Mass Effect-hez kb. ezer screenshotot készítettem, és ezeken jelöltem be a hibákat és a javítási javaslatokat.
Érdekes munka a magyarítás, de nagyon nehéz, minden tiszteletem azoké, akik ezt szívből és hobbiból csinálják. Én valami kis pénzt kerestem anno vele, de szerintem azok a munkák, amikben benne voltam, nagyon jó minőségűek lettek. És nem csak azért, hogy magamat fényezzem, hanem mert a projektvezető is író volt, ahogyan a lektortársaim némelyike is.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Eleged van az árakból?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagy el akarod passzolni ha végigvitted? Vagy miért döntöttél doboz mellett? 😊 /mert látom nem a fémtok miatt
Magyaron , felirattal 17990 vagy mennyi
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 22:31:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja akkor erre a funkcióra nézhetett a srác, mert asszem még mutatta is hogy elengdedte az egerét és ment a ló az úton.
Hasznosnak hasznos az igaz.
BB-be kellett volna ilyen mikor rohangálsz a boss-okhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem lesz jo, szetcincallak! <#nezze>#nezze> (sajnos +5 euro a 18-as karika miatt postara, de kapok egy kis kepregenyt is, fakjessz)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebből szokott lenni probléma, de ugye milyen lenne ha játszani kéne vele hogy lásd a párbeszédeket, a szituációkat, stb....
Voltak már cifra fordítások.
A ló képes magátol menni ha akarod. Vagyis tartani az utat, ilyen easy traveling. Hasznos.
Az előbb kimaradt: cibálja is a gépet rendesen. Mármár killzone szinten üvölt helyenként a gép.
És ezeket a fordított verziókat a megjelenés után soha nem játszottam, pedig kaptam tiszteletpéldányt. Igazából a Witcher 2-t Varsó után egyáltalán nem játszottam soha többé, na de ott minden fejezetet vagy hússzor, szóval ez érthető... :-)
De igen, ha valamin dolgoztál, nem nézed utána ugyanazzal a szemmel. Talán ezért játszom a Mass Effectet is angolul, így más az élmény, nem emlékeztet a beleölt, sokszor idegölő munkára. :-)
És mondta a lóról a srác hogy "állítólag" vannak részek, amikor magától megy vagy mi....😄 Lehet fontosabb közjátékoknál mikor célirányosan lovagolsz a társaddal, nem derült ki.
A BB-al és ezzel kibaszott erős év lesz ez nekem. Már megint az van, hogy amit gyerekkoromban szerettem volna megélni egy játékban, az most ebben a műfajban itt ölt testet. Csodálatosfantasztikusmagávalragadó a világa. Persze nagyon keveset láttam még belőle, de szerelem ez első látásra. Ezek már megint megcsinálták, de kikúrt módon. Persze vannak bakik, meg nem százas a teknó (néha még "beletölt" a cutscene elejében, emiatt vannak cutscene eleji rövid gondok), de a frame eddig minden ponton gecire rendben volt. Egyetlen botlást nem láttam. Amit a videókon láttunk, annak mostmár pontosan tudom az okát : a ló haladása nem folyamatos. Azaz nem a framemel volt gond soha, hanem a lóval 😄D
Biztos végig lehet rohanni, de egy faluban is órákat tudok tölteni...naszóval egy nanoszekundumot ne gondolkodjatok, reggel rohanás a boltokba, vagy még ma letölteni sztórból. Szerintem én ma ezzel hálok.
Az más hogy nem játszom ugyanolyan lelekesedéssel minden egyes játékkal.
RPG nem csak a witcher létezik ám.
Most nem értem, ahogy néhány más játékról beszélek, sokan azt mondják mint te most, hogy nincs fogalmam mert nem vittem végig, meg 1-2 órát láttam stb.
Ki szólt a tartalomhoz?
Story stb, nem kommenteltem, nem is érdekel a véleményalkotás.
Ellenben olyan dolgokról mint a látvány, vagy látom a harcot hogy a karakterek milyenek, irányitás első részekben stb, ennek semmi köze ahhoz hány órát milyen beleéléssel játszik az ember....
Csak értem én hogy jó dolog ezt hajtogatni magyarázatként. 😊
De hidd el, semmit nem írtam amihez 100 óra tapasztalat kell ebben a játékban, majd ha olyat írok, amit nem fogok természetessen akkor majd erre visszatérhetünk. Nem vagyok semmi jónak elrontója. 😊
Ha te tudnád mennyire HC vagyok, meg RPG fan, az igaz hogy a játékok-sorozatok száma kevés, és manapság amúgyis megrogyott a felhozatal ezekből, de ha jön 1-2 olyan cím akkor az tudok lenni.
Pl BB sem causal játék.
de aztán bármilyen hétköznapi játék lehet nehéz. DMC, RE amikkel szoktam játszani.
Vagy kérdés a HC szót hogy értelmezzük, melyik játék számít HC-nek? Mnapság?
Nem irigylem ezt a melót, meg a játékfejlesztőket, hogy ha netán AAA címekkel dolgoznak, a jobbféléken, mert milyen gáz lenne ha elkészíted és még ha minden mozzanatát nem is te készíted , csinálod , már kész játékként nem lenne olyan érzés , mintha egy sima játékos lennél és készen vennéd a kezedbe. 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:01:39
Csodálatos élmény volt! :-) Profik a lengyel srácok, pazar a CDP HQ, és valóban, a Witcher 2 egy high-end játéknak készült annak idején.
Ami a W3-at illeti, felfokozott érdeklődéssel várom, az eddig látottak meggyőzőek voltak, és tudom, milyen játék-szerető csapat áll mögötte.
Mondom gyere pm-be másokat ez nem érdekel.
El vagy tévedve, moderátor az azért adott mert nem jelentettelek és mondta hogy ne szóljak vissza ilyenkor ahogy tettem akkor, hanem elsőre mindjárt irjak nekik, most gondoltam szépen megkérlek ennyi, nem vicces dolog meg kedvemrevaló a moderátorokkal megfenyíteni bárkit, szépen kértelek ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 21:49:09
Ezt itt egyedül te veszed komolyan.
És én is mehettem vele együtt mert ezt egyszerűen nem lehet hogyan jelenteni és elszakadt a cérna...Idegbaj....
És megint hozza a formát amiért már nemegyszer az adminok figyelmeztették....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.18. 21:38:45
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.18. 21:36:09
Néha zöldre teszteli a kapcsolatomat, pedig tudom hogy nem kéne jónak lenni.
Mondom megpróbálok egy játékot, erre indításkor error....mondom jóvanna 2 dollárt megért, azt elmúlik majd.
De még ott a játék és el tudnám indítani... 😊
Feltehetőleg az időt nem a megvásárláskor/bérléskor kezdi hanem vagy az első indításnál vagy pedig csak ha bent vagy a játékban.
Ha ez így megy akkor nagyon aranyos szolgáltatás lesz ez. 😊
Majd jövőre ha elérhető lesz akkor játszom vele. 😊
Amúgy a W3-hoz megint valamit update-elt a gépem, hány 0day pecs lesz? 😄 Ja javították a levegőben lépegető npc-ket ....
DC-hez is jött. Megnézném a főablak hátterét honnan szedték hogy esőben a kerék feldob faleveleket vagy mit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 21:18:32
Na ez télleg új nekem . 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 20:58:07
Csak a bajt keresed, azt hittem megváltoztál és normálisan lehet beszélni veled, de nem.
Kit érdekel hogy ha másnak más az izlése vagy véleménye?
Az egy dolog, de parasztnak lenni más. Mondtam már, érted vagy menjünk át és pm-be magyarázzam el a különbséget?
Milyen leáld topikból?
Mivan? 😄
Mindegy ha személyeskedsz vagy más, telibeszarom a támát, ezután szólok a moderátoroknak, kapise?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem is érdekel hogy őszinte legyek, nem is fogott meg a világa. 😊 De ezt már mondtam néhányszor.
Mass Effect tetszett, mégsem tudnám minden karakter nevét kivülről.
Akárhogy nézem a 3 szebb mint a 2.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem véletlenül vagy kivágva a Leáld topikból. A leggyorsabb megoldás az idegesítő egyedek ellen.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Neked az a bajod hogy a BB után is még kételkedsz abban hogy én tv-zés vagy sg mellett nem szoktam játszani. 😄
Amúgy tudom hogy X36-on a W2 rondább volt, nekem nem volt problem.
Ahogy a Crysis-oknál sem érdekelt ennyire.
Itt sem azért fog vagy nem fog meg a játék ha megfog vagy nemfog, hogy a fű milyedn csak mint a diskóban elsőre a csaj seggét nézed nem az iq-ját. 😊
De ettől még nem olyan szép mint a 2. részben, az oka a """"butulásnak """" nem vitatott, érthető, de az a kijelentésem hogy nem lett olyan mint volt, az helytálló ettől független.
Mindegy, elkönyvelem én. Valszeg 10-20 óra játék után mint sok másnál leszarom, csak mint ultrabrutál grafbuzi hype cím meglepett a dolog.
Vélemény, a kritika más, elmondod a véleményed, a személyeskedés nem kritika, hanem szabálysértés.
Már nemigaz, ahogy sok jóslatod sem amiket írtál Order vagy Blood-nál sem...😄
Ha emiatt kritikát kapsz hát viseld.
Igen, és fogjuk is a fejünket 😄
Az a baj, hogy nem vagy éritett a témában, sosem voltál. Helyből megmondom, hogy egyik vicserrel sem játszottál egyetlen órát egyhuzamban. Ettől még lehet véleményed - az aztán van mindenkinek - csak ne akard már igazolni ökörségekkel. Tényleg ne, ebből megint csak sértődés lesz, és megint te mész házhoz a pofonér.
Nem baj ha nem ilyen vagy jobb, csak itt mindenki látja miről beszélek. Mielőtt beállítana valaki hülyének hogy fantáziálok.