PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
CX-ekre is vonatkozik természetesen.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nálam semmi baja. nem tudom írtam-e már, de a gyorsindító+ vagy mi a bánat a neve, azt kapcsoljátok ki! Ugyanis azt csinálja a tv, hogy amikor kikapcsolod, nos nem csinálták semmit, csak kikapcsoltad a panelt. Minden szar a memóriában marad, és agész addig ott is ül, amíg meg nem telik, és ki nem kell takarítania. Szal ha egyszer valami beakad, akkor a következő áramszünetig úgy marad. A másik baj, hogy nem handshake-el újra a HDMI eszközökkel ugyanezen okból. Szal kapcsoljátok ki azt a gyorsindító+ akármit.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
C9-esek! Nektek a firmware frissítés után működik rendesen a YouTube app? Nálam nem túl jól, állandóan befagy, ki se lehet lőni. Az HBO sem remekelt, bár az eddig sem volt a helyzet magaslatán, de a YT-bal semmi bajom nem volt korábban.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Köszi, sajna buta voltam, hogy nem figyeltem erre.

PS5 II PSVR

n000rbi
A silver az +3 év garancia.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
így van, most megnéztem énis az ÁSZF-et - 185 napig lehet Silverezni.

2év az alap LG gari amúgy a TV-re, igen 😊
Ulthanito
6 hónap után már semmitse lehet hozzá venni az MM-nél. Tegnap hívtam fel őket.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.04. 16:30:20

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én nem tudom, mi az a silver meg gold. Sajnos. 😞

Ugye két év a gyártói garancia a tévére? Mert szerintem akkor mielőtt az lejár, akkor fogok venni hozzá ilyen kiterjesztett garanciát (biztosítást) még két évre. Négy évnél tovább valszeg nem fogom úgysem használni.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.04. 16:28:24

PS5 II PSVR

Rage47
Blasphemous-t újrakezdtem a DLC miatt (csak new game plusban elérhető, a mocskok), de még mindig hatalmas ez a game 😄 amúgy nem szoktam újrakezdeni játékokat, kivétel a GOW, TLOU1 meg az Uncharted 4 volt eddig.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.04. 13:15:46
Remélem, h ez a dynamic 4K/60 FPS lesz az új norma a köv genben.
mucsácsó
adom, csak jöjjön má! 😄
Kandurex
"Feel weight"

.....oké

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Resident Evil: Village on #PS5

-Dynamic 4K/60FPS, HDR, Ray Tracing
-Almost no load times
-Adaptive Triggers: "Feel weight and pull of weapons"
-Haptic Feedback when firing guns
-Tempest 3D AudioTech

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
jól tetted, én is majdnem silvert toltam, de asszem egy 10essel volt több a gold, aztán úgy voltam már vele hogy akkor legyen az...de amúgy énse vittem be, de nem is kérték tőlem, mert annyit járkáltam már MM-be a TV vásárlás előtt+után, hogy már nem akartak szerintem többet ott látni 😄DD
darkSectorxxx
Igen, nekem is ez lesz a bajom, annyira szép lett a Des hogy már csak egy BB remake lesz méltó hozzá. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Igazad van, ez volt a pontos indok, most beugrott, ahogy írtad. Na most nekem őszintén szólva fogalmam se volt erről a 21 napról, mert eleve később jutott eszembe, hogy azért nem ártana valamit kötni rá. Nekem elsősorban a kiterjesztett gari volt fontos, így annyira nem is bántam, hogy csak silver lett. (na meg az 100%, hogy a 65-ös tv-t nem vittem volna be megmutatni 😄

mucsácsó
én is netről rendeltem (és áruházban vettem át személyesen) - webshopos rendelésnél 21 napod van utána max Goldot kötni utána, ÁSZF-ben bent van. Silvert meg azt hiszem 6-12 hónapig, de azt nem tudom fejből 😊 csak ugye azért szopó, mert be kell mutatni a terméket, ha utólag kötöd meg, és azért egy TV-t bedobozolni és bevinni emiatt szívás - más kérdés, hogy ettől lehet eltekintenek, ha mákod van 😄
n000rbi
Én Silvert vettem hozzá, ami +3 év gari (azt kamuzták Gold/Platina azért nem lehet, mert neten rendeltem...<#nemtudom>)

n000rbi
Attól tartok, hogy a DeS Remake után minden eredeti From játékot fájdalmas lesz játszani <#banplz>

mucsácsó
minek, majd jön az Elden Ring úgyis hamarosan 4K120-al 😊)))))))))) <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Ulthanito
Azt várhatod 😊

PS5 II PSVR

Kandurex
Ló és a farok kapcsolat jutott eszembe...

shaddam
Várom a bloodborne mit kap

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
Days Gone will run at Dynamic 4k & 60 frames per second on PlayStation 5 and will support your saved game data from PlayStation 4, developer Bend Studio has confirmed!

Ulthanito
LOL! Anyjuk valagát!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.03. 16:03:15

PS5 II PSVR

mucsácsó
sajnos ez ilyen... nagyon lutri az egész 😞 kb. ha nincs ismerős vagy valami kontakt, akkor kicsi az esély rá, hogy át legyen rugdalva rajtuk a kárigény...
nálam all-riskes a lakásbiztim (gondolná az ember, hogy akkor ez minden fedez...), és a vihar miatti huzat bebaszta az ajtómat, ami miatt végigrepedt az ajtó tok és fal (új lakás...) - nem fizettek, mondván minek hagytam nyitva az ablakot :'DD szóval ennyit erről...
a szelet azt nem szeretik indoknak ezek szerint... 😄

LG szervizről és supportól viszont ugyanakkor nagyon jókat hallottam/olvastam, nagyon korrektek, állítólag minden szarért képesek kijönni panelt cserélni - amúgy meg állítólag nem nagyon szarakodnak más alkatrész javítással, mert rohadtul költséges - amit a biztosító nem fog kifizetni -> levásárlás/csere (persze ez Gold/Silver esetén)).

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.03. 16:03:17
Ulthanito
Én is ezt gondolom a biztosítókról, fel is hívtam őket, azt mondta a nő, hogy ha például vihar van és a szél lefújja, arra nem fizet. De ha mondjuk a porszívó véletlenül nekidől, arra igen. Mondom neki, hogy ez rohadt szubjektív, nincs ez leírva feketén-fehéren?! Nem a leveréstől félek, hanem hogy mondjuk tönkremegy a panel, vagy valami vezérlés benne, ami ugye nem kétforintos javítás. Erre még talán költenék 20-30 ezer forintot két évre, de 80-100 ezret már biztos nem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.03. 15:53:42

PS5 II PSVR

mucsácsó

én GOLD-dal vettem a B9-et, de még azzal is vannak fenntartásaim...mint tudjuk, az összes biztosító egy utolsó geciláda, akik mindig kibúvót keresnek a fizetés alól (vagy csak nekem és az ismerős körömnek vannak rossz tapasztalataink több társasággal is...) - hiába borul a TV, ha van kisgyerek/háziállat a háztartásban, akkor instant megvétózzák a kártérítést 😄 sok az apróbetűs rész, szívóznak rohadtul - nagyon meg kell gondolni feléjük kárigény megfogalmazást, de reméljük sose kerül sor ilyenre inkább!

BusinessBox-al nincs tapasztalatom, PH OLED topicban nézz körbe/kérdezz rá, ott mintha valaki írt volna anno róluk, de nemtom. beégésre amúgy nem vonatkozik ez a bizti sem, de most itt gondolom nem is ez volt a kérdés elsősorban 😊
Ulthanito
OFF

Valaki vett a C9-hez kiterjesztett garanciát? Eszembe jutott, hogy kéne, és már nem tudok az MM-től, mert 6 hónappal a vásárlás utánig lehet. Fehívtam az LG-t, náluk ilyen egyáltalán nincs, viszont ők javasolták ezt:

www.businessbox.hu

Erről valaki hallott már? A készülék 3 éves koráig 39 ezer forint lenne rá a kiterjesztett garancia, arra az esetre is szól, ha lebaszod a tévét, és összetörik.

PS5 II PSVR

MerlinW
Warframe egy stílusos, feelgood grindfest, baromi gyors játékmenettel, végtelen mennyiségű és folyamatosan bővülő tartalommal, 100 féligmeddig random generált pályával, 3 hatalmas open world területtel, űrcsatával, pár raiddel. 1000 órám van benne, nem mindenkinek jön be, de érdemes legalább ránézni egyszer.
Ingyenes játék, a prémium currency farmolható ingame is, de ha tetszik, egy átlag játék árát ráköltve (warframe slot-okat érdemes venni) teljes az élmény.

[merlinw.org]

mucsácsó
+végtelen a Hadesre 😊

viszont Valorant az nekem pl. offos, egy CS és Overwatch összerágva és kihányva 😄 és mondom ezt úgy, hogy mindkettőben többszáz órám volt anno 😄

@rage:
amúgy szerintem WZ se olyan "egyszerű" játék, nyilván nem kell tőle valósághű recoilt és sniperes bullet dropokat várni, de azért nem árt kiismerni a fegyvereket meg a pálya egyes részeit/lehetőségeit, és aztán kurvajó lesz 😊 bár már halálra unjuk Verdanskot és csukott szemmel le tudnám rajzolni kb a mapot, de új map 2021. március előtt nem lesz tutira... 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.03. 14:22:09
Mephike
Nos ha már fps, akkor nekem a Valorant jött be. Bár az új szezont elvitte a Hades. 😊

Rage47
nem tudom, nem teljesen vette át, csak próbálkoztak 😄
nekem nagyon üres volt a WZ, pubg szint csak csapatban. 😄 2x matchet játszottam, ott az egyk abból állt, hogy nem láttam az ellenfelet és kilométerekről lőttek szarrá minket 😄
Apexben legalább lehet menekülni, taktikázni, akciózni

de mindenkinek más jön be, ki kell próbálni, ha már ingyenesek
Fortnite-ot nem is említem, az egy szemét 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.03. 13:10:50
mucsácsó
Apexes pingelést azt átvette a WZ is igazából, nem? 😄 meg tudtommal a Fornite is
Most majd lehet visszanézek a 7. szezonra Apexre, de nincsenek túl nagy elvárásaim... 😄

WZ-ben én is jókat szórakozom azon, amikor üvölt a mikrofonba a gyökérje 😄DD
Harlekin
Mind a 2 jó. Apexet 1150 órát toltam, de meguntam és átmentem WZ re.
Ott most 760 óránál járok... Könnyed kis kis lagymatag játékok.... WZ nagy előnye, hogy kill után hallod a kínszenvedéses anyázásukat... <#hehe>
Rage47
Apex Legends
Forradalmi szerintem olyan szinten, hogy mikrofon nélkül is teljesen interaktívan lehet kommunikálni, minden más multi ehhez képest silány 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.03. 12:10:42
Ulthanito
Nálunk nem lesz ilyen, ott csak a lezárás miatt lehet így, ha igaz.

PS5 II PSVR

Tikal
Ja, ennek nagy része azért mert mindenki hat helyről rendelt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
nagyon érdekes, hm..

mucsácsó
Alzáról annyit tudok, hogy ~6000-rel több rendelés van, mint amit ki tudnának most szolgálni - legkorábban február lesz a nagyrészük..
Ulthanito
Köszi, neked is Evoluti0N.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nekem már lassan két hete jött telefon, szintén egyeztetés, csak másik masinára. 😊

MediaMarkttól még semmise, eMAG még szintén hallgat, mint aki beszart, ha jól tudom.

PS5 II PSVR

AntiHero
Nekem is jött.

mucsácsó
én WZ-t mondanám (van egy 250 órám benne már), de sok csíter van, legalábbis PC-n/crossplayen fixen, sajnos.. 😞
Apexet is szerettem, abba is sztem egy 100 óra belecsúszott, de 3. szezon óta nem játszottam vele - de most jön az új map, majd ránézek szerintem megint 😊 ezek battle royale játékok, Warframe az tök más típusú téma, amolyan Destiny, csak TPS-ben - legalábbis én úgy tudom 😊
n000rbi
A KV-tól ma jött mail egy utolsó adategyeztetés miatt a ps5-tel kapcsolatban. Van remény 😄

A Warframe eléggé eltér a másik kettőtől. Az nem battle royal. Arról nem tudok sokat. Annyit, h talán főleg közelharcra kihegyezett third person MMO-szerűség.

Amúgy a Warzone és az Apex mindkettő jó, más okokból. Az egyik az tipikus modern CoD fíling, csak nagyobb mapon, több emberrel és járművekkel, az Apexben meg meg különböző karakterek vannak különböző képességekkel. Szóval az ilyen hero shooter battle royal.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.02. 15:44:07
Ulthanito
Ezekből a Warframe/Warzone/Apex Legends típusú játékok közül melyik a legjobb?

PS5 II PSVR

mucsácsó
jajaja, átjött 😄 valszeg a jövőben jönnek csak olyan címek inkább, ahol tényleg ki lesz ez az essesdé jobban használva 😊
benőmenő
Persze. Inkább arra akartam célozni, hogy a DMC5 SE esetében ez még valószínűleg nem a csakazesesdé(TM) technológia, hanem szimplán a jobb hardver miatt ennyivel gyorsabban tölt majd be.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.11.01. 17:14:35