121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Gondolom a pc-s kódra érti, amit a digit QB preorderért kap.
  • Moby
    Maradék kód? Az mi? :D
  • darkSectorxxx #45490
    Énis egyértelműen azért zártam ki a megvételt mert eleve még ha hozzászoknék sem jutna rá lóvé, nekem a kívánságlistám alapján kell haladnom, nem térhetek el a tervtől.

Így is áldom az urat hogy a QB-t megúsztam 6250ft-ból, de még akár lehet olcsóbb is lesz. Ha a maradék kódok elkelnek valakinek.
  • TDC Geronimo
    Siege az alap, de ja. Passzolom szerintem. Áprilisban úgyis lesz 3 vétel 2 héten belül -.-
  • darkSectorxxx #45488
    Hát én a helyedben a Siege-nél maradnék.
  • TDC Geronimo
    Mind csak pletyka. Semmi konkrét endgame infó nincs és amit tudni az elég sovány.
  • Bandicoot
  • AntiHero
    Nyugodtan. :) AntiHero_HUN

TDC Geronimo
    Amúgy lesz itt még egy end game sziget is elvileg. (aka. Raid szerűség.)

Elvileg ott is jó cuccokat lehet majd szerezni. Valahol olvastam anno.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.20. 13:59:54
  • TDC Geronimo
    Other Ubisoft games may start using Massive's (Division) SnowDrop engine quite soon

Now we’ve made that engine available to other studios, and not just the Clancy teams. Any Ubisoft team can use Snowdrop now.”

Na ennek viszont örülök
  • TDC Geronimo
    Dark zone nekem dögunalom. Én 3 beta alatt szétuntam már az egészet. Ráadásul input lagos is PS4en a cucc így pvp elég gáz. Most eléggé elgondolkodtam, hogy kell-e ez nekem day 1.Persze storys PvE küldiket letolni haverokkal nem rossz, de azoknak hamar vége lesz.
  • Bandicoot
    Felvehetlek majd PSN-en? Jó lenne bandába tolni a fullost.:)
  • AntiHero
    Így van nagyon jó. Kár, hogy ez beta..én le is tettem. Így is már miliószor megcsináltam minden küldetést. Tárgyakat meg már nem gyűjtöm. Majdnem mindenem kék. A Sárga fegyvert meg nem veszem már meg mert minek.

Egyenlőre nekem ennyi volt. Viszont teljes játéknál ott leszek az elsők között akik ellepik New York utcáit.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.20. 12:33:02
  • Bandicoot
    Társakkal élvezetes illetve ott a sztori rész is. Egy nagy rakás dolog zárolva van a beta-ban.
    De még egyedül is jókat lehet kommandózni, taktikázni. Egy 3 fős kiscsapatot lőttem szét többször éjjel mert pofátla ul portyáztak és mindenkire támadtak. Nosza hívtam koptert, elbújtam és vártam a hiénákat akik meg is jöttek és keresték ki hívta a helit. És beindult a dara. Jó nagy rakás cuccot vettem el tőlük többször is.:)
    Nagyon jókat lehet taktikázni és ügyeskedni. Bármennyire is lapos, sokkal jobban élvezem mint jópár más multiplayer játékot.

Valaki esetleg csapat dara?:)
  • darkSectorxxx #45479
    Biztos vannak játékosok, akiknek ez nem lapos. :D
  • TomStorm
    Dying Light nehézségi szintet nem lehet visszavenni?
  • Tikal #45477
    rohadtul.. nem értem miért adtak ki egy ilyen lapos beta-t...
  • Vadnokedli
    20th évfordulós kontrollernél csak nekem fényesebbek az R1-L1 Gombok mint az R2-L2? Nem zavaró csak fura.
  • AntiHero
    Trackmania Turbo vélemény.

Hát ez ugyan az kb mint a régi. Aki azt szerette ezt is imádni fogja.

Én a pálya szerkesztővel mondjuk többet tökölök, mint magával a versenyzéssel. :D
  • darkSectorxxx #45474
    Ugyanezt érzem azzal az eltéréssel, hogy nekem a beta már unalmas volt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.19. 22:05:45
  • Kongy
    Kipróbáltam én is a Division-t, jó kis dara, coopban nyomtam 2 franciával... van még mit csiszolni a nyelvtudásomon XD Viszont ha csak ebből fog állni a játék, akkor egy idő után baromi unalmas lesz. Az atmoszféra nem olyan magával ragadó, hogy odaszegezzen.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.02.19. 21:57:50
  • darkSectorxxx #45472
    Ja basszus.
    Várjcsak, profil szerint USA vagy IP szerint? :D

Mert ha profil akkor csak kreálni kell egy profilt, akinek éppen nincs. :)
  • AntiHero
    Csak usaban meg ázsiában van ingyenes hétvége sajnos.
  • darkSectorxxx #45470
    Ezt te tudod, én nem láttam még hivatalos infót ingyen hétvégéről. :D
  • Bandicoot
    Furcsa is volt hogy sehol senki.:)
    Asszem ideje előfizetni.:)
  • darkSectorxxx #45468
    Ez hivatalos zene, vagy valami rajongói?

• darkSectorxxx #45467
    Nm. :)
    Amúgy ezzel a megoldással amit alkalmaztak a játékban, ahogy összefonódik a single-coop-multi, ahogy kezeli a térképet a játék, engem lenyűgözött és mély tiszteletem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.19. 20:12:08
  • Bandicoot
    Ok köszi!
  • darkSectorxxx #45465
    "Republique - megvan a PlayStation 4-es verzió európai megjelenési dátuma"

Már lassan minden megjelenik ps4-en.....
  • darkSectorxxx #45464
    Attól független hogy a hétvége mikortól él, a Division alapon ingyenes single.

A PSN plus, akkor kell ha be akarsz menni Dark Zone vagy pedig asszem a coop-hoz.

Nagyon furi játék a Division, egybe kezeli a single és multi-t, az egészet "töltés nélkül".
    Csak a multi egy külön terület a város közepén, ahová egészen egyszerűen egy ajtón át tudsz bejutni, eléggé érdekes a játék működése, de amúgy ha a küldetéseket akarod csinálni, ahoz nem kell előfizu.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.19. 20:04:53
  • Bandicoot
    Most nem teljesen világos nekem. A Division játszható PLUS nélkül? Vagy nálunk is él mától az ingyenes hétvége és ezért tudom tolni?
  • darkSectorxxx #45462
    Majd irj véleményt. :D
  • AntiHero
    hmmm

• darkSectorxxx #45460
    Ja csak arra utaltam hogy mert akcióban egyszer megszereztem az átlag ára más. :)
  • darkSectorxxx #45459
  • n000rbi
    Ezért (előzményeket is nézd meg)
  • Moby
    Nem annyiért vetted. Annyit fizettél érte készpénzben.
  • Ulthane
    Mitől lenne szarházi? Mindegyik bolt szarházi, mert a pénzedre vadászik. :)
  • Ulthane
    Itt is van 100 alatt, szóval már nem olyan ritka. :)
  • darkSectorxxx #45454
    Ja én 57-ért vettem X1-et egy akcióban. :)
  • Bandicoot
    Én a konzolgame.hu-tól hoztam ki pár hete a 1216a-s 500 gb-t. 1 hetes használtnak volt hirdetve, egyébként zsír új volt még a szaga is. Gamepad is még fóliás. 85000 volt, fullos 1 év hivatalos sony garral.