PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ma reggel is toltam bele egy órácskát. Megoldottam pár mellékküldetést, letévedtem a vízpartra és összetűzésbe keveredtem a fojtólidércekkel.
Sokkal nagyobb gyermekbetegségeket találtam, mint ezeket a technikai nyűgöket, kezdve azzal, hogy ha a szörnyek eléggé levernek, elég 20 méterrel arrébb leülnöm meditálni és aztán minden okés.
Talán az én hibám, de problémáival együtt élvezem a játékot és tudom a CDP-ről (főleg a játék korábbi részei alapján), hogy polírozni fogja a játékmenetet és javítja a technikai problémákat.
És aztán ősszel kiadja a W3 enchanted edition-t, ami nekünk ingyenes upgrade-ként fog jelentkezni.
Szóval igen: vagy emelkedjetek felül a hibákon és élvezzétek az amúgy kimondottan jó játékot, vagy csináljatok forradalmat, riasszátok el az esetleg idetévedőket, hátha sikerül a CDP-t is bedönteni, aztán majd lehet SEGA és Konami játékokat játszani Samsungon.
Én csak probálok közvetíteni a problémázók, meg az elutasítók között. Nem egy hálás feladat, de elbírom ezt is 😄D
- smooth playback a videókra
- kamerszaggatás megoldani (azaz az irányítást rendbetenni)
- 30-as lock a bone-ra
És mindenki mosolyogni fog. Az egész problémakör 2 nap nekik, és nagyon megengedő voltam 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.20. 11:31:43
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Minden más teknorelated dolog áll, hogy döntések és kompromisszumok eredménye, és vita tárgya, hogy jó döntés-e. Na ez nem. Semmilyen formában nem az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.20. 11:20:35
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Inkább azt tudom elképzelni, hogy regisztrálták a jelenséget, de tartani akarták a határidőt. Talán úgy érezték, hogy egy 200 órás grandiózus játék így is elég érett a kiadásra és nem akartak tökölni vele egy újabb csúszással, hogy megtalálják a hiba okát.
Én el tudom viselni, annyira zavarónak nem találtam, inkább a jelenség ténye bosszantó, szépséghiba egy amúgy nagyon jó játékon.
Az első esetben miért mész azonnal a szervizbe, a másodikban miért ne kiálthatnál azonnal javításért?
Remélhetőleg jön majd hozzá patch és jó lesz az átvezető. Több oka is lehet annak, hogy szaggat, valóban igénytelen. Csak nem értem, túl azon, hogy észlelhető a jelenség, érdemes-e erról beszélni egész nap.
Nálam mondjuk általában a video indulása receg be, utána már nem.
viszont az atvezetök katasztrofalisak... ill. nem teszteltek komolyabb szitut (esö, több ellenfel, ...)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.20. 11:09:01
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha beülsz egy Audiba, és ráz a kormány menet közben, mit teszel? Azt mondod, hogy hát itt a világ egyik legjobb autója, én meg azon problémázok, hogy a kormány rezeg?
Megmondom, mi a játékipar jövője.
Az összes nagy cég elmegy majd mobilra, mert nem éri meg AAA-s címet fejleszteni.
Szaggat a video... beszarás. Vége a világnak.
Konzolon az a "szerencsés" helyzet van, hogy mind szaggat <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.20. 10:45:48
Ez kurva nagy igénytelenség. Nem véletlen, hogy az első posztom a játékról első mondata ez volt.