PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Direkt értelmezed félre amit ír az ember vagy csak a szokásos sarkításod megy? 😊

Mondjuk nem izgat.
Nem,a medium-high-al egyenlő, azon a beállításon van vagy 150 fps-em van és nem nyögvenyelős 30.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.20. 19:00:05
Totti5
Mert ugye az FC4, Sunset Overdrive, GTA5, Dragon Age 3, NFS Rivals, Forza Horizon 2 mint sandbox játékok éppen arról híresek hogy nem szépek, nem futnak sehogy, és agyon vannak butítva ( bármit is jelentsen ez ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Igen?
Akkor a Witcher topikban félreinformálnak. 😊
Példákat mutatok ha kíváncsi vagy rá pm-ben, nem én alteregóim kommentjei, hanem idegen játékosoké. 😊

Viszont ha te azt gondolod hogy az x1 vagy ps4 a pc-s minimummal egyenlő, még akkor sincs meg azonos gépen 3-4x annyi fps.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 18:30:07

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Aproó eltéréssel éppenséggel közel 3-4szeres sebességgel fut.
Nomeg apró eltérés...Ja amit youtube videón is láthatunk....Nem olyan apró az élőben.😊
A minimumnak pedig vastagon nem kell erőmű. És itt be is fejeztem, kismilliószor lerágott csont és meddő vita ez VELED...😊
darkSectorxxx
Persze. CG minőség nem lesz, de az sehunsem, pc-n is ha ésszerű konfigokkal akarnak kalkulálni akkor ez marad.
Mert mondja mindenki hogy a konzolok miatt van a pc visszafogva, csak kérdem én akkor miért van hogy egy drága gépen ami adatokban a konzol akár 4x-ese apró eltéréssel fut 30-40 fps talán?

Nekem ez a problémám mindig azt hallom a pc-n lehetne szebbet, oké de akkor a minimumnak miért kell erőmű?
Remélem érti mindenki mire gondolok.
Hogy ugye egy komolyabb konfig megeszi a konzolokat, oké de akkor ha megeszi, akkor ugyanolyan minőségben sokkal több fps-el kéne mennie. De nem ez a tapasztalat.

Szóval sehol nem lesz nagy durranás, nem fognak a játékok átmenni film minőségbe, de kisebb újításokkal "trükközésekkel akár" alkothatnak szép, szebbnek ható játékokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 18:21:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ettől a gentől mindent lehet várni csak csodát nem.
darkSectorxxx
Ez olyan mint amikor jön minden hónapban egy nagyotmondó ember, és azt mondja hogy az ő játéka asztán végletekig kihasználja a konzolt és ennyi....
Minden hónapban szinte van ilyen.

Aha. Szarakodnak a frémmel? Szarakodnak a frémmel. Butítgatnak folyamatosan hogy meglegyen a 30? Butítgatnak. Akkor vajon reális elképzelés hogy sokkal szebb graf legyen sandboxban? Nem reális. Megoldható? Megoldható. Hogyan? AC szintű szutyokszar frémmel. Volt értelme megint okoskodni? nem volt értelme. Köszi.
darkSectorxxx
Pasizol játék helyett?

Moby
Én má csak kapkodom a fejem.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Félre ne értsd engem nem zavar...😄
Csak viccelek.

Én megírtam amik nekem hibaképpen feltűntek, ha írtak nekem reagáltam, megmutattam videón is, ennyi részemről...max ha lesz új észrevétel megemlítem azt kész.

Tudom úgy tűnik mintha izgatna hogy milyenre sikerült a játék , pedig nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 17:43:08

arsmarci89
Nem de a 2.tèrkèpen a vár utánin 5-ös szintű,a legkisebb küldetès😊

PSN: Nyuffi89

Totti5
Ez így vicces, azok után hogy lapátolják nekünk a sandbox címeket és egyik szebb mint a másik.

Totti5
Grafika odabaszós. Mi hiányzik? Ha több kell akkor nézz más játékot.

" ami után a grafika tényleg odabaszós lesz,"

Azt sandbox címnél konzolra várhatod,főleg ahol ennyi objektum van a képen és nem cseszik le a béka ülepe alá a látótávot...<#idiota>
Kérek egy 20 gigás peccset, ami után a grafika tényleg odabaszós lesz, nem fúj mindenütt a szél mint a barom, nem szaggat a videó, az irányítás normálisabb lesz, a betűméret állítható, a lootolás nem milliméterre pontosan belőtt.

A játékon viszont ne változtassanak, mert az kurva jó! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
eh... jó lenne valami dev tracker de nem látok. Legtöbben kamera meg a kis betűk miatt panaszkodnak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Eh, akkor biztos csak regelt accounttal látni, sry. Az a lényeg, hogy pár dologra (leginkább questekkel kapcsolatos bugokra) már reagáltak és a mi rinyánkat még el se olvasták kb 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.20. 16:19:35

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem jön be rá semmi. mi volt a lényeg? Kamera javítva lesz? 😄

talaltam megoldast a camera stutter-re, 20 fps-re atvezetök alatt es a többire!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tikal
Persze kapcsolódik, de eleg lazán...nem? De ha a hozzászólás szám növelése a lényeg akkor hajra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amúgy ezt az offtpoik dolgot sosem értettem.

Az a lényeg, hogy beszélgetnek az emberek. Nem mindegy, miről? örüljön az üzemeltető, hogy dagad a topik. Amúgy meg ha azt kérdezném, hogy a híd mellett a zöld gatyában álló parasztlegény tizedik mellékküldetésében hol találok fekete szirmú virágot, ami északra néz, és épp egy farkas hugyozza le, az is kapcsolódik a topik témájához. Úgy, hogy PS4-en játszom! Jó napot! :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tikal
Ez most meg oke amíg nem arról van szó hogy a második térképen a koszos mis városban a kút mellett hogyan kell megölni a szörnyeket... Mert az mehet a játék saját topikjaban😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudtak máshogy megoldani minthogy playsationre meg erre a generációra még nem jelent meg Witcher. A PC-sek jol jártak most mert nekik van save game... sajnos mar nem emlékszem mit es hogyan döntöttem szóval most random válaszoltam.

Mennyi akarnál lenni? 30?

Hogyéadják?

Moby
Az szép 😊 Én otthagytam kettesen vagy hármason 😊

xo-n is ugyanez a stutter.

erzekenyseget en pont 0.8-ra tettem, de nem erzekelek kulonbseget.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
Van fasza Witcher téma US storeból

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arsmarci89
Witcherbe az első mapon meddig lehet fejlődni?Minden küldi,minden mellèk küldi,minden felfedezhető szar megvan,ès csak 4es vagyok.

PSN: Nyuffi89

TDC Geronimo
Írják amúgy, hogy kamera érzékenységet le kell venni .80ra és sokkal jobb úgy. Mindjárt kipróbálom

TDC Geronimo
Mondtam, hogy ez lesz. 30as lockot ráraknak boxra akkor az szinte lockolt 30 lesz. PSen meg elbaszott kamerakezelés miatt tűnik fosnak fps.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 14:24:14

darkSectorxxx
Nevezzük át a bb után wither topikra 😊

Moby
Ha más nem az mindenképpen egy újrajátszás lesz, hogy azért csak megnézem, hogy ő mit játszat velem a kötöttpályán (azaz ha nem mondok neki w2 mentést). De perszehgy mindenképp kipróbálom több variációval is, mondjuk nem minddel, mer elég sokat kérdez a sneci 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.20. 13:24:03

Amiga
Pontosan. csak közben kicsit szerkesztettem. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
"vagyis maximum a szerint, hogy mit akartál játszani." 😊

Amiga
"Optimál" lehet az talán, hogy egy karakterrel milyen viszonyban vagy, mert ugye korábban több frakcióhoz is csapódhattál, vagy keresztbe tehettél nekik. Később ennek szerintem elég komoly hatása lehet.

De igen, végülis nincs optimál, minden irány érdekes lehet és általában nem fekete-fehér.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.05.20. 13:19:50

Moby
Szerintem nincs olyan, hogy optimál. Nyilván elágazások vannak, amik a válaszaidon múlnak. A kettőben sem volt jó meg rossz döntés, vagyis maximum a szerint, hogy mit akartál játszani.

Akkor keresek a neten valami optimal decisions in Witcher 2, és az alapján válaszolok majd.

http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2_decision_checklist

Moby
Kezdesz súlyosba átmenni 😄
Nem, nyilván nem mindegy, azért kérdezi (nem, nemtudjuk még miért nem mindegy, majd kiderül). Ha nem mondod neki a w2 mentést, akkor nyilván nem kérdez, és a nem-kérdésnek nyilván hatása sem lesz.
Vilinger? 😊

Amiga
Nagyon nem mindegy, mit válaszolsz. Ezzel határozod meg, mi történt az előző részben.

Csinált ilyet a KotOR 2 is annak idején. Ott még azt is te mondtad meg, hogy a Dark Revan nő volt-e vagy férfi.

De akkor meg nem kurva mindegy mit válaszolok? Azt hittem, hogy kérdez valamit, s ha nem jó választ adok, akkor vége a játéknak.

Moby
Ezért kérdezi meg...

S a játék honnan a viharból tudja, hogy mit döntöttem a második részben, amikor azt X360-on toltam? Vagy a CD vörös projekt programozói ezt meg tudták oldani, de a szaggatást nem? :-D

Ne is mondd, kurvára unalmas egy idő után. Na, ha valami amatőr, akkor az ez!

Amiga
Régebben dolgoztam tesztmérnökként egy projekten, ami egy állami megrendelésre készülő elég komoly szoftverről szólt.

A fejlesztés egy szakaszában több, mint 4000 nyitott hibajelenség volt regisztrálva. Ezeket prioritás szerint 1-9-ig súlyoztuk, ahol ha jól emlékszem, az 1-3 kategória volt critical, vagyis "program breaker", 4-6 talán komfort és ergonómia, és a 7-9 az új igény és az extra funkciók.

Esetenként egy egész napot a fejlesztőkkel csak az új hibák áttekintése elvitt, és 30 teszterrel dolgoztunk. Tényleg sok hiba volt, amit évekig nem javítottak ki, már mondták a számát és tudtam, melyik. de prioritásban mindig volt valami fontosabb.

Ha nem dolgozunk egy projekten, sosem tudhatjuk, mi történik odabent, de azt azért feltételezhetjük, hogy ott sem hülyék dolgoznak,ha nem volt kapacitásuk egy látványos, de nem gamebreaker hiba kijavítására, akkor valószínűleg rengeteg tűzoltás volt a játék más szegmenseiben.

Talán igazából halaszthattak volna még pár hónapot, de ha most szavaztatnánk arról, hogy halasszanak, vagy a megjelenés után peccseljék, az utóbbira voksolnék.

Kongy
Én azt várom már, mikor lesz olyan döntési helyzet mint a 2. részben, hogy full más helyszínre jutunk. Remélem lesz ilyen, mert akkor 2 végigjátszás garantált.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Még több hibát, és kevesebb featuret. Itt sokkal nagyobb kérdés nekem, hogy kik azok az elmebeteg állatok, akik 1 évvel a megjelenés előtt naptári napot jelölnek meg releasere.