PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt gondolom, hogy majd akkor él szebb napokat az az iparág, amikor a fejlesztők megtanulnak alázattal lenni azok iránt, akiknek a pénzéből élnek. Ők nem szívességet tesznek azzal, hogy játékot készítenek, nekik ez a munkájuk, mi meg kő keményen fizetünk érte. Nem más ez, mint egy szolgáltató-vásárló kapcsolat, ahol ugye mint tudjuk, az ügyfélnek mindig igaza van.

Nem lehet semmi más céljuk, mint az, hogy elégedett vásárlókat és ügyfeleket "csináljanak", akik boldogan költik el a pénzüket az ő játékaikra. Ehhez pedig nélkülözhetetlen az, hogy meghallják, mint mondanak azok, akik pénzéből az ő kenyerük van.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

És mégis ki a fasznak a véleménye fontosabb? Az övék, vagy akinek a pénzéből élnek? Sutyerga polákok!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
but we didn't know that it wasn't going to work, so it's not a lie or a bad will - that's why we didn't comment actively. We don't agree there is a downgrade but it's our opinion, and gamers' feeling can be different.

Úristen...najó, ennyi. Lehúztam ezeket a klozeton. A játékaik csodálatosak, de soha többé egyetlen nyilatkozatukat nem olvasom el. Férgek ezek is, mint a többi.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Kit érdekel már hogy mi volt. Múlt, lezárult. Itt a játék, ját szani kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A játék továbbra is fantasztikusan jó. Leszámítva a sok szar hibát, amit mondtunk már.

Nálam a CD akkor írta ki magát a nagyon kevés szavahihető csapat közül, ami még létezik, amikor tavaly az a Ciszewski nemtudomkiatököm letette a nagy esküt, hogy "ha egyszer azt mondtuk, hogy a játék meg fog jelenni 2014-ben, akkor az meg is fog jelenni!" Ez tavaly tavasszal volt. Ez után még 2-szer (!) halasztották el a játékot! No comment.

Moby
"Maybe it was our bad decision to change the rendering system," he mulls, "because the rendering system after VGX was changed." There were two possible rendering systems but one won out because it looked nicer across the whole world, in daytime and at night. The other would have required lots of dynamic lighting "and with such a huge world simply didn't work".

Fű bazmeg, üveghangon pörög a bullshit gyár. Minél többet nyilatkoznak, annál kevésbé szimpatikus nekem ez a banda.

es ebben az itt is leirt ket legnagyobb problema meg nincs javitva... font size tuti nem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

lwb
A végét is tedd hozzá: "But then we cannot afford such a game"

""Developing only for the PC: yes, probably we could get more "

Ennyike.
De nem gond, lehet ktorálni az Iniben és a modderek is dolgoznak szépen.😊
Van egy hibátlan,alig használt DS4 eladó ha érdekel valakit.1 hónapos,Pc-hez tartottam meg de mégsem kell
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Before I get into the nitty-gritty, know that a big patch with 600 changes - including improvements to graphics and graphical settings - was sent to certification today (Wednesday 20th May), and will take between five and seven days to clear.

Lehet megvárom

Kongy
El kell ismerni az irányítás valóban fos, és röhejesen precizen kell odaállni a tárgyakhoz, hogy fel tudd venni... Ezt leszámítva isteni a játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Ma volt egy kis időm belekóstolni a vicserbe.
- az irányítás, mit szépítsem, szar (előző részekhez nem volt szerencsém)
- a kinézet nekem megfelelne, kicsit kevesebb színnel (a naplemente túlzás, amennyire sárga)
- egyelőre jobban élvezem a beszélgetős részeket, mint a harcokat
- a betűméret határeset (55", kb. 2méterről), de nem haragudnék nagyobbért
- a rángató kamera van, hogy zavar, másszor leköt, ami épp a képernyőn történik (jöhet a fix)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Első megérkezés Velenbe... Agyonbasz a hangulat meg a grafika te atyaég. Ha nem lenne okádék kamera most csak pörgetném lassan körbe-körbe percekig 😄

mucsácsó
NFSUG3 pletyik redditről, fene tudja, hogy igazak-e (bár mindenre elég részletesen válaszolgat a tag. meg mondjuk annyira nem is túl nagy infók.. 😄):

May 21th: *Need For Speed Underground 3 announced.
*1:32 Teaser trailer.
*Full reveal at E3 2015 and gameplay trailer.
*In development since October 2011.
*43 cars at the moment in the latest build (yes there will be Skyline and some prototypes).
*2 DLCs planned for Q1 2016 (Fast & Furious (name still undefined) pack and unique decals from racing sponsors and japanese cars).
*Overwatch still used.
*Music Style: RnB, Hip-Hop, Electronic.
*No drifting challenge but we have worked on "Point Blank race" and Speed Hunters challenges.
*1080P & 30 FPS for PS4; 900P & 30 FPS for Xbox One.
*Game running on heavily modified Frostbite 3 engine.
*Semi Open-world.
*Full customisations of vehicules and their assets.
Ask me anything Reddit.
Fired from dev team @Ghost Games, worked on in-game interface.
Developped by Ghost Games and Criterion Games.
No split screen, released date was planned for late Nov 2015 but last time I heard it was scheduled for December release
röddit

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.05.20. 23:49:06
hadde akkor text overflow vanikolhat. es akkor most teszteljek le az összes lehetseges szoveget elesben... mert ugy kell... no joke.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
elég vicces tényleg 😄

Emperornak a hangja <3 Imádtam GoTban is

Egész vizimának olyan a hangulata meg a játéknak is, mint a sorozatnak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 23:04:33

Moby
"Hoping to find a solution soon"

Base->Font->Size += 12;

LOL

Seth
CD Projekt Red’s Marcin Momot said on Twitter today that they are working on a new patch for the PlayStation 4 version and it “shouldn’t be long until it’s out.”

This is an additional patch to the day-1 patch already downloaded by users. This new patch will address frame-rate and stuttering issues, according to Momot.

Also, following numerous complaints on their forums, NeoGAF, about the game’s small text size, Momot said, “We are looking into this issue right now. Hoping to find a solution soon.”

PSN ID.: Beegabor

Sírok <#taps>
darkSectorxxx
Csak simán "lo" 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
LOL<#taps>

darkSectorxxx
Ez kurvajó. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
A nextgen Hotline Miami... 😄
Amúgy gondolom azt se tudják, hogy hova kapkodjanak hirtelen a sok rinyától... 😄
TDC Geronimo
CD project állítólag olyan dev, akiknek fontosak a játékosok, ennek ellenére elnézve fórumukat szinte semmilyen problémára nem válaszoltak még :/

PS4en crashel a gwent játék, erre már jött válasz hogy tudják.

TDC Geronimo
<#idiota>

Ha én azt tudnám...Az az indoklás hogy "elég".....😄

Nyilván azért mert mertem HG-re szavazni és véleményt írni a moditopicba Pcars ügyben.
Jár a taps.<#taps>

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.20. 21:12:43
darkSectorxxx
Bocs lemaradt az alsó mondatból hogy az első részét! 😄

mucsácsó
Mármint micsodát is? Merthogy Black 2 az nincs 😞

(btw, Ra1n mivel gyűjti a büntipontokat? 😄 😄)
darkSectorxxx
Black 2. 😊

Nekem a fél karomba telt Szerezni egy példányt X360-ra. 😊

Totti5
Fanservice UG3at akar...

mucsácsó
Aszondod U3? Értelmesebb lenne, de többi "reboot" (HP, MW) részből kiindulva ez is elhagyja majd a számot... de aztán lehet mégis marad 😊 még ma kiderül.. 😄 ha meg Criterion fejleszti, akkor remélem most kihagyják a Burnout-utóérzést...azok inkább üljenek neki egy normális Burnoutnak!!! 😄 (vagy Black 2-nek 😄)
darkSectorxxx
U3 lesz. 😊

Ja amúgy elvileg csak mostani gépekre, nagyon kevesen fejlesztenek már a régiekre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 20:27:41

mucsácsó
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz majd, meg milyen címmel jön. (az fix, hogy nem Speedhunters.. 😄 én simán Underground-ra tippelnék.)
Gondolom lastgen az off lesz már itt is tutira.
nagyon érződik a sony pictures entertainment ... csak ennyit akartam <#idiota>
darkSectorxxx
Úristen.

chappie-t látták már? <#vigyor3> höhö
TDC Geronimo
Na kezdőzóna letolva teljesen, este megyek tovább. Ránéztem a 2 másik nagy mapra. Te atyaég...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 20:14:47

darkSectorxxx

TDC Geronimo
Az a heist demo nagyon kemény azt mondják. Várom E3at, remélem lesz konkrét dátum meg ár már

darkSectorxxx
Elnézést most találtam mikor nézegettem youtube-ot, ez fasza az autós részek meg úgy az egész elég szépnek tünik, ráadásul tps a kedvencem. 😊

Totti5
Voltmár 1 hónapja.

darkSectorxxx
Ejha:

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
😊
Én nagyon vigyázok rá. 😊

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elfelejtettem mondani hogy a karakteremen más keztyű van már szóval azt ne vegye senki figyelembe. 😄

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

150fps? milyen konfig?

Ps4:

PC Ultra:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 19:17:14

darkSectorxxx
😊