121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Írtam arra a számra a fejleményeket, nem tudom olvastad-e.
  • darkSectorxxx #113789
    Ez qvajó!
  • j0nNyKa
  • AntiHero
  • Moby
    Inkább sms-ben küldtem! Köszi!
  • Rage47
    Na és zúg már valamikor a PS5? Megmozgatja legalább a Cyber? :D
  • darkSectorxxx #113784
    A Sony egyik legjobb húzása az utóbbi időkben, ez volt szerintem hogy ezt a Pókjátékot tető alá hozták és a csapatot bekebelezték...
  • n000rbi
    Oké, majd figyelem az üzeneteket.

Eddig is bírtam az Insomniac-ot, de ezzel a pókival eléggé betaláltak. Nagyon remélem, hogy a Ratchetnek is lesz perf + rt módja, mert ennél kevés jobb dolgot tudok elképzelni.
  • darkSectorxxx #113782
    Ja ez egy rossz vicc, max azoknak jó, akik valamiért felesküdtek hogy MM story-ját messze elkerülik, ha van ilyen.

Vagy MINT sokszor megesett már, a figyelmetlen vásárlókat lehúzzák. Számtalanszor volt már hogy egy játék alap ára pl több volt akcióban mint ugyanaz a játék extra tartalmakkal együtt!
  • Moby
    Ma elküldöm az adatokat, csak ki kell kapcdolnom a 2FA-t, itt akadtam el a minap :)
  • n000rbi
    Mindeközben 6500-ért lehet upgrade-elni Ultimate-re és ugyanúgy standalone megkapod a remaster.
  • darkSectorxxx #113779
    45 font? Miafasz??? Majd egybe az Ultimate-et.
  • Ulthanito
    Póki felújítva a Store-ban
  • Ulthanito
    PC-m nics, vagyis azon nem jatszom. Boxra most kiprobaltam vele a Dts appot. Nem mondom, hogy sztár fules, de ar ertek arányban szerintem az egyik legjobb. Mondjuk nagy kulonbseg nincs hangzásban a sima cloud-hoz, talan minőségibb az anyag használata. Viszont nagyon kenyelmes.
  • Ulthanito
    Mucsacso, Mephi, Moby, Bandi, Norbi, koszi!
  • Mephike
    Ha már füles, gondolom Ti is megnéztetek már pár tesztet az almás cég új fejhallgatójáról, azzal van most úgy is tele a Youtube.
    A TheVR is letesztelte, ennél nem kell azon agyalni, hogy miként szól vajon a konzolon/PC-n. :)
  • n000rbi
    Isten éltessen!
  • LBandi77
    Isten éltessen.
  • j0nNyKa
    ad persze, megéri
  • mucsácsó
    sokat tesz hozzá kissé "botfüllel" is, vagy mennyire másabb a hangkarival? megéri azt plusz 20-30k-t, vagy ez már nagyon audiofil cucc? :D azt tudom, hogy a Cloud II mellé ami jár cucc, az nem sokat ér alapjáraton
  • Moby
    Van valami 7p, ami kifejezetten playstation-höz készült.
  • Moby
    HBD!
  • Mephike
    Boldogat! :)
  • Mephike
    A 9-est én már túlzásnak tartottam a bot füleim miatt :)
    Viszont ha ismét melóba kell állni és napi szinten tömegközlekedek majd egy sony wh-1000xm4-re tuti be fogok ruházni.
  • j0nNyKa
    én meg tudom, egy ilyennel használom és odabasz
  • mucsácsó
    Boldog szülcsinapcsit! :)

Használd örömmel az Alphát - én is csípem, viszont PC-re erősen javallott Equalizer APO mellé, vagy valami ütősebb driver EQ-val, mert alapból bedugva _SZERINTEM_ kifejezetten semmi extra a hangzása, legalábbis alaplapi kártyával vagy akár mobilra dugva lófasz az egész, a régi 5 éves SONY 10k-s agybadugósom megeszi reggelire...
    NADE egy EQ-val rendbe lehet tenni, főleg ami a basszust illeti :D ...vagy lehet még sokat dobna rajta egy fasza hangkártya, de azt nem tudom sajna megerősíteni.. de ha egyszer sikerült belőni, akkor tényleg brutál :)

PS-en nem próbáltam még.

btw, tudtátok, hogy PC-re dugva egy kis hackel műxik a Spotify-al a haptics a DualSense controllerrel? :DD tök poén, hogy minden ütemre rezeg, meg máshogy reagál :D egyszer érdemes kipróbálni :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.19. 16:01:06
  • Ulthanito
    Nem egy kategória a kettő azért, én abból a 9-et akartam az XSX-hez, de rájöttem, hogy az Astro A50 mellé sok lenne még egy drága füles.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.19. 15:47:33
  • Ulthanito
    Köszi Darky!
  • darkSectorxxx #113762
    Isten éltesen és kellemes hallgatást. :)
  • Mephike
    Nekem most egy Steelseries Arctis 7 került a kezeim közé, nem akarom dicsérni, mert hülyén adja ki magát. Maradjunk annyiban, hogy döbbenetesen jó füles.
  • Moby
    Nekem meg elkezdett foglalkozni a szoni a kameradapterproblémámmal. Még a végén kapok tőlük másikat, bár ebben valahogy nem tudok bízni, inkább csak csodavárás :D
  • Ulthanito
    Na, megleptek születésnapomra egy Cloud Alphaval, hamarosan rávetem magam. :)
  • Moby
    Hát ha ez a fenyx izé zelda másolat akar lenni, akkor annak olyan nagyon rossz, hogy nem is emlékeztet rá :D Ez olyan, mint egy AC, amiből néhány elemet iszonyú bénán valóban a a zeldából másoltak, de közben még a grafikai stílust is (ami nem baj), és bolgár-román-angolul próbálnak benne iszonyú kínosan vicceskedni, és...és az egész rémesen rossz, megspékelve a karakterkretroban szükséges corporate nem-bináris genderidentitásos agyfasszal :D
  • darkSectorxxx #113757
    Sőtt, szerintem pont az a legfontosabb manapság hogy mivel kevés már az új ötlet, a legjobbnak személy szerint azt tartom, amikor ötvöznek szuper ötleteket, hogy egy mégjobb alkotás lehessen, amiben több fasza ötlet öszpontosul.

Ahogy a pókemberben is a batman féle harcokat eddig szerintem a legélvezetesebb minőségben tudták tálalni.
  • Mephike
    Hm, köszi a tippet!
  • AntiHero
    Jót màsolni nem bűn. Nem rossz kis jàték ez sem. Sőt, sok mechanika jobb itt mint a Zeldàban.

• Kongy
    Én kipróbáltam, mert a görög mitológiát imádom, meg az Odyssey-be, BotW-ba is belepakoltam 100 órát.

Hát... nem tetszett. Próbál vicces lenni, de inkább cringe mint humoros. Pofátlan Zelda koppintás minden fontosabb eleme, és a Zelda mindezt 1000000x jobban csinálja.

8 óra nekem elég is volt belőle, nem vittem végig, lelketlen és gagyi másolata a világ egyik legjobb játékának.
  • darkSectorxxx #113753
    Ilyen mértékű hibák semmikor nem mentek volna el sehol, az más dolog hogy ezektől eltekint valaki a játék többi tartalma miatt, de ezeket soha sehol semmilyen más játéknál ugyanígy nem mentek volna át a rostán, ebbe rengeteg hiba, van, ez nem az a kategória hogy, jajj pár hiba van de nem érdekel, hanem konkrétan ki tudnak fagyni küldetések.

Tudom nem mindenkinél, meg ettől még lehet jót játszani vele, de ne bagatelizáljuk el és nem szép ha most kifogásokat keresünk hogy mentegessük a csapatot, ez nem egy free-to-play. Ezért fizettetetek 21 ezret!!!!!

Nincs ezzel semmi gond, ha bugos, csak ez semmikor sehol nem ment volna el ugyanígy. Akit zavar, várni kell egy kicsit, azt mondták februárra kijavítják a fontosabb hibákat.
    Akinek nem tetszik annak lehet utána se fog, nem kötelező szeretni a játékot, ugye. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.19. 13:53:24
  • Moby
    5K-ért veszel egy havi uplayplust, és letolod. Én nem emiatt vettem 1 hónapost, kipróbáltam ezt is, de finoman szólva sem jött be. Ettől neked még lehet, hogy bejön, A uplayplus mondjuk annyival jobb, hogy ha ez nem jön be, akkor ott a WatchDogs:Legion (ami szerintem egész jó), vagy a Valhalla, vagy millió más. Kizárt, hogy kidobott pénz legyen.
  • Mephike
    Pár hete szó volt itt az Immortals FR-ről. Most, hogy a CP2077-et visszaváltottam arra gondoltam, hogy kipróbálnám az Ubi játékát, lévén az Epicen 13,3k az ára és a kapott kuponnal megkaphatnám a játékot így kb. 10k pénzért.
    A kérdésem az, hogy ennyi idő távlatából megéri-e az árát a játék, nem lett-e unalmas időközben, és leköt-e hosszabb távon?
    Köszi a válaszokat.