PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jahh, és a harcrendszerében számos újítás van az Origins-szel szemben, amik fluidabbá tették a játékot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.10. 07:48:38
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Majd meglátom jövő héten mennyire közelíti meg ez az új rész.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.09. 19:19:39
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az Originsben is voltak hibák, de mivel oda meg vissza vagyok az egyiptomi kultúráért ezért természetesen végigjátszottam. A TOur mód meg az egyik legjobb ötlet, amit eddig hasonló játékban láttam.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az Origins meg szerintme igaz picit részlehajlóan de jobb volt, vagy legalábbis ez nem tűnik se nextgennek se túl érdekfeszítőnek. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Khmmm...Zelda.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Assassin's Creed Valhalla
83% - Based on 67 critic reviews
Kotaku:
Assassin's Creed: Valhalla is one of the best open-world games released in many years
ha még nem lenne ott a Cusi idén, akkor még lehet ow-ből GOTY is lehetne belőle 😄
És a chaeckpoint addig tart, amig BENT VAGY A JÁTÉKBAN. Legalábbis PC-n
Legutóbbi chapter szopásom 1.5 óra volt, vagyis ha abbahagyom akár csak az ucsó 15 percben, legközelebb mehetek előről az egész részen a lifttől indulva, ez buziság. 😊
a zenék pedig k jók benne! (synthwave kedvelőknek 😊)
Story lesz benne, szépnek tünik, van jó loot, jó harcrendszer, jó kis bossfightok.
Igazából nem is nagyon várok manapság sokkal többet egy "coop" játéktól 2020-ban!
Remnant nem is AAA játék, mégsem tudnék a stílusába csak hasonlót se mondani.
Talán majd ez!
Meg hát mi az istennek örüljek idén? a Sok elhalasztott játéknak?
Vagy Watch Dogs-nak vagy AC Vallhallának?
Előfordulhat hogy csak illúzió és tévedek, de pl az AC Valhalla feleennyire nem keltette fel idén az érdeklődésemet. Bár az lehet a 6-700 óra Origins miatt van. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.08. 19:18:09
kíváncsi leszek, hogy milyen lesz.. még a végén tényleg meglepetés lesz 😄
Kb olyan mintha a forza auto irányítását vetnénk a WDl irányitásához...
Ha lesz elég tartalom + live service akkor még engem is érdekel.
Idén úgysincs mivel jàtszani.
Demon's Souls - kb 1 hónapig fog pörögnek..vagy addig sem.
Cyberpunk..hàt ez kb ugyan úgy, 1 hónap..januàrban màr a kutyát se fogja érdekelni.
Meg talàn még a "god's & monster" nem ez a neve tudom..de nem jegyeztem meg az új nevét.
Talàààn még ez ami megmozgat. Tesztekből majd kiderül.
Aztàn kell valami új multis móka..vagyis jó lenne. Lehet ez lesz.(mondjuk azt se tudom milyen multi van benne 😄 )
Ha lesz elég tartalom + live service akkor még engem is érdekel.
Idén úgysincs mivel jàtszani.
Demon's Souls - kb 1 hónapig fog pörögnek..vagy addig sem.
Cyberpunk..hàt ez kb ugyan úgy, 1 hónap..januàrban màr a kutyát se fogja érdekelni.
Meg talàn még a "god's & monster" nem ez a neve tudom..de nem jegyeztem meg az új nevét.
Talàààn még ez ami megmozgat. Tesztekből majd kiderül.
Aztàn kell valami új multis móka..vagyis jó lenne. Lehet ez lesz.
Godfall
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.11.08. 16:55:51
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN ID.: Beegabor
De szerintem a Watchdogs-ban kisebb szerepe van a tócsáknak mint egy kalózos játékban. 😊
Szerintem ez nem jelent semmit.
istenem...............
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.08. 15:03:46
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.11.08. 12:21:57
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Adversus solem ne loquitor
megnézném már azt a cinematic vagy milyen módot, ahol max grafika + HDR @ 30 FPS van..
mert ez így szép-szép, de semmi PS5 erőfitogtatást nem látok benne... 😄 (de tény, hogy messze a legszebb soulsborne így is.. 😄 + tolnám, mint állat)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.07. 16:46:54
"New combat animations for each weapon."
Legalàbb van. Amúgy egy DLC jöhetne majd jövőre hozzà simàn.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.11.07. 14:40:25