PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Áh, legyen már csütörtök <#finom>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Demon's Souls - Graphics modes - Comparison (PS5/4K)

normál minőségben (non-youtube) itt:
mucsácsó
IGN.com-on 6 órát mondtak rá, de "sokallom" és furcsállom 😄
j0nNyKa
4-5 attol fugg mennyire vagy ugyes

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lwb
Hány óra kb? Gondolkodom rajta pedig

Tudom, hogy nem a hosszú kampányokról híres a COD, de ez Cold War talán az eddigi legrövidebb...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

n000rbi
Valóban mindenki megkapta (azok is, akik eleve házhozszállítással kérték), de én úgy voltam vele, hogy ne ezen múljon már és válaszoltam.

darkSectorxxx
Nekem tetszik, keveset tudtam még vele játszani.
Igazából nem tudom megéri-e mindenkinek, ez egy lootolos cucc, egy kisebb fő story-val.
A testvéred ellen kell fordulni és leegyőzni úgy hogy aki boss-ok az isteni erejét adja, azokat kiiktatni persze előtte mint boss-ok stb....
Harc nagyon fluid, sok skill van meg cucc, bár mennyiségre nem tudom darabszában ez mennyit jelent, van minimum 12-15 páncél amikről tudok.
Szép játék, de mivel nincs ps-em vettem egy videókari a pc-mbe és ott játszok most.

De szerintem dettó ugyanez ps5-re is, mert haverom amcsiba él és tegnap kapta meg a gépét és láttam nála, szerintem ugyanolyan. Mármint látványban.
Mondjuk vicces is lenne ha a mostani uj generáción rondább lenne. 😄

Nekem tetszik....

Bár amit várok inkább, és jön ps5/xbox meleltt pc-re is (multiplatformok):

The Medium (xbox, pc) / Kena (PS5, PC) / Unknown 9 (Xbox, PS5 PC)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.13. 13:23:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Ja mert arra az emailre vàlaszolni kellett? (Adat egyeztetés)

Én alapból hàzhoz szàllítàssal kértem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
na milyen, mit ad? 😊
n000rbi
Na akkor most már talán csak várni kell <#banplz>
Egyébként nem értem miért nem lehet worldwide launch, miért kell itt éheztetni a népet.

Moby
Nekem is (mondjuk írtam is nekik reggel, hogy mivan).

Adversus solem ne loquitor

Moby
17-ért megvehetitek ma több helyen(aquában pl). $50 usa sztórban. Platinára verni biztos több idő, de így sem ennek lesz a legjobb forint/óra mutatója. Ezzel együtt én megvettem DeS mellé (usákból ezt is). Így négy egész PS5 játékom lesz, ha lesz hozzá egyáltalán gépem. Csuhajja! 😄

/vagyis már van. csuhajja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.13. 11:32:39

n000rbi
Most jött az e-mail <#taps><#pias>

Kandurex
Nézem ezt a pókos dolgot, de mintha ilyen 6-7 órás végigjátszásokat emlegetnének?

Nem sok a 20-on-egynéhány ezer forint ezért a kvázi dlc hosszért?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lwb
Nagyon korai erről még bármit is mondani. Azt se hiszem, hogy itt egy ps3 - x360 dolog lenne, ahol ugye a ps3 erősebb volt, de nehezebb volt rá fejleszteni. Ezek a gépek ma már nagyon pc-szerűek és nagyon hasonlóak is. Ahogy az előző generációban is.

Moby
A vas csak egy dolog. Itt a fejlesztői környezet, az API-k ugyanúgy fontosak. Ebben jelenleg láthatóan előrébb van a sony.

lwb
Egyelőre még nem járunk az erőforrások végén, a mai játékok még nem használják ki teljesen az új gent és nincsenek optimalizálva se, de a vas nem hazudik, erősebb gép a series x. A ciklus közepe felé haladva ez látszódni is fog.

Nekem a ps4 pro hangjával csak a rdr2 alatt volt bajom. A többinél elviseltem, de ott kb olyan volt, mint a repülőn felszállás közben.

Ulthanito
Okes. Már toltam vagy 10+ orat vele.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az szopó. Akkor mázli, nálam a gyári hdmivel hibátlan.

Bár őszintén különbséget nem látok 120 Hz és 60 Hz között.

PS5 II PSVR

Moby
Nem mindenkinek. És nem is készülékfüggő, van akinek C9 sem megy normálisan (és fent van neki a 5-ös fw). Nem tudjuk mi a rák van.

Mephike
Pár sort majd írhatnál néhány nap múlva, ha már agyon nyúztad a gépet. Kíváncsi vagyok a véleményedre és a tapasztalataidra. Ha elkezdenek megjelenni az exkluzív játékok erre a konzolra is, akkor biztos veszek egyet én is.

Ulthanito
Semmi bajom nincs vele, hibátlanul megy.

PS5 II PSVR

Mephike
Ha netán valaki úgy dönt, hogy valamilyen okból kifolyólag a berendelt PS5-je nem kell neki, az ne mondja vissza a rendelést, mert átveszem Tőle szívesen. 😊
/Tudom, vegyem ki a kezem a biliből, mert belelóg... 😊/

n000rbi
Akkor biztos csak Pistike lassú, köszi az infót.

deep
Nekem is 2 napja válaszoltak arra a pontosítós emailre. Szerintem nem kell aggódnod.
n000rbi
"Mailben megerősítve" és a 20k előleg is le van vonva a végösszegből.

Moby
A rendeléseidnél mit látsz?

/egyébként az adategyeztetésre nekem sem jött semmi
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.13. 07:30:15

n000rbi
Egyébként kezdek ideges lenni, mert tegnap több ismerősöm is kapott válasz-emailt a KV-tól (korábban volt egy adategyeztetéses levél, azt én is megkaptam és kitöltve visszaküldtem), viszont ez a válaszlevél, amiben írják, hogy köszönik és akkor 19-én érkezik a gép, hozzám nagyon nem jött még meg. Pedig az előleg befizetve, minden jónak néz ki... ezt leszámítva. <#szomoru1>

Moby
Szerintem nem véletlenül van az letiltva egyelőre. X-en is mindenkinek mindféle nyűgjebaja van a 120Hz@vrr-el. Rohadtul béta ez még.

n000rbi
Meg a VRR <#falbav>

Moby
Ebből eddig nem sok látszik. Az eddig tesztelt játékok ugyanúgy, vagy jobban futnak ps5-ön. Ráadásul jobb a kontroller. Ugyanolyan csendes a két gép, stb. Nem olyan a helyzet, mint az előző genben volt. Most egyetlen dolog szól az xbox mellett: a gamepass.

lwb
TLDR: multiplatform játékokra a XSX lesz a jobb, exkluzívokra a PS5. Magyarul ugyanaz a helyzet, mint eddig volt a PS4 Proval és az Xbox One X-szel.

Nagyobb baj, hogy kb a játékok 99%-a is tökugyanaz egyelőre, mint az előző generációban. Vicc lett ez a launch, olyan 2020-as, beleillik az évbe faszán.

darkSectorxxx
Godfall.....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

deep
Ez az abu mindenről tud úgy írni, hogy 5 sor után már azt se tudjam mit olvastam az elsőben.
Mephike

Anglia - Game.co.uk

balee4
Nem mindenhol, Platinumshop még meg sem kapta őket. Mondjuk nem értem miért nem egységes ez.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
ja a játékok már mától kaphatóak, csak a konzol 19.-e

deep
Melyik boltból?
Ma érkeztek

Rage47
akit erdekel a hardwired ujjaszuletett rewired neven 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.12. 17:47:22
Rage47
vegre
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Arra érti hogy amit írnak a negatívhoz az faszság maximum a tárhely ami értelmes negatívum.....
Nincsen gyorsváltás a játékokban?

Miért ez az Xbox miatt már alap követelménynek kéne lenni vagy mi? Ez baromság....
Tárhely is olyan hogy MIHEZ KÉPEST.
40-60 gb-os játékok vannak, 10+ ráfér... mi a baj a tárhellyel?

mucsácsó
nyilván nem tanultam újságírást vagy hasonlót, de még nyelvtanórákról megvan az, hogy full alapnak kéne annak lennie, hogy hírezésnél objektív marad a szerkesztő, és mellőzi a "szerintem" meg hasonló érzelmek/vélemények beleírogatását egy hírre vonatkozóan.
nemtom, nekem nagyon nemgyerebe néha az ottani stílus..
ha lenne egy saját origi stílusa az egész lapnak - pl akár nemtom ki emlékszik a HARDWiRED-re innen esetleg 😄 -, akkor még aszondom jó persze, poén az egész, és kitérdekel..

úgyhogy elsőkörben erre gondoltam, hogy az áltsulis nyáritábor élménybeszámoló szintű cikkeket és híreket mellőzni kéne egy ekkora nemzetközi háttérrel bíró sajtónál 😄 azért ez nem a pistike gportal gaming oldala..
de akkor valszeg csak én látom így..

nem mondom, hogy ez minden hírnél/cikknél jelen van most is még, de azért elő-elő fordul... linkelek szívesen majd, ha látok ilyet 😄

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.12. 16:08:34
Ulthanito
Hogyan kéne szakmaibbnak lenniük szerinted?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.12. 15:19:54

PS5 II PSVR

mucsácsó
jah, nem rossz 😄
PC-n meg lehetett oldani a legtöbb játéknál (némi kókányolással), de azért így sokkal jobb 😊
darkSectorxxx
Na jó, a hitelességét nem tudom, én poénnak vettem.

Tikal
OMG, harminc éve erre várok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''