121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#113830 De egyébként abban egyetértünk, hogy a bethesda szarjait is le kéne venni, meg mindenki szarjait le kéne venni a sztórokból, és refundolni. Remélhetőleg precedensértékű lesz a brokenpunk esete. Mármint az eljárást tekintve, nem a fejlesztést tekintve.
/vagy egyszerűen csak a sony játékait megvenni,a többiről meg szimplán tudomást sem venni. Lehet, hogy ilyen kézenfekvő a megoldás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.23. 10:06:02 -
#113829 Akkor csak egy újabb hazugság volt tőlük :D
-
#113828 biztos vagyok benne, hogy nem a CDPR vetette le, hanem SONY unt rá arra, hogy kezelhetetlen mennyiségben dőlt be a refund igény meg rinya a játék miatt...
amúgy jah, eléggé kettős mérce az egész story továbbra is - de ehhez hozzátartozik az is, hogy azóta kurvára elkényesedett és elkurvult a gaming világ mind gamer, mind fejlesztői szempontból... ami belefért akkor, ma már nem fér bele - és ugyanez fordítva...
lesz még ajnározva ez a játék egyszer, csak idő kérdése.. :) -
#113827 A cdpr nem kérte, hogy levegyék ... Wtf?
Ez a forrás szerint kurvára nem örültek neki a CDPR-nél. -
#113826 /Ásít.
A brokenpunk nem azért nincs fent a sony storeban, mert a sonyt érdekelte, hogy egy fostornádó, hanem azért, mert a cdpr ezt kérte. A bethesda meg nem kérte. End of story. -
#113825 Kis emlékeztetőnek: ez a játék 9 éve nem került le a PS-ről, a Sony változatlanul árulta, refundok sem voltak, itt sem pampogott senki. Emlékszem, mert én is PS3-ra vettem meg elsőnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Három peccsig kellett várni, hogy legalább 15-20 fps legyen. Előtte pár óra játék után 0-4 fps-sel hasított a játék. Ennek ellenére, ha jól emlékszem vagy 10 game of the year díjat megnyert abban az évben.
Sanszos, hogy ha a Bethesda adja ki a CP2077-et, akkor ma is fent lenne a store-on, velük nem mernek szarakodni. A nagy nyugati cégekhez képest még mindig kicsi k-európai CDPR-rel meg merik ezt tenni. -
#113824 jah a cold war nekem nem jött be annyira, nemtom van-e értelme, de az nekem túl cod -
#113823 Hideg háború, vagyis ha van hó meg harc akkor meg is vagyunk. :D -
#113822 Mondjuk én tisztelem Attilát, de a VR-os Cyberpunk-ot inkáb max poénnak. :) -
#113821 Oks, majd térjünk vissza erre mikor megjön az upgrade. :)
És nem rosszindulatból írom, csak kíváncsi vagyok később is ugyanígy látjátok-e majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.22. 13:39:16 -
#113820 jah, aszittem Cold Wart mondod, erről a Shadow War izébizéről nem is hallottam :D -
#113819 Ja az a dlc a ww2-höz. A cold wart próbálgatom én, én is csak szinglin, nem ugrok a multiért, pláne nem cod-ban. Az se rossz egyébként. -
#113818 single only, nemtom milyen hosszú, ha annyi akkó annyi
lwb: Call of Duty WWII Shadow War -
#113817 A CoD: Cold War? Az elején vagyok, de ebben hol van világháború? -
#113816 az a 4 óra single? :D vagy multizol?
multit nyomtam én is, most még holnaputánig free, ki lehet próbálni minden platformon - szerintem is egész jó, csak szegény annyira csúnyácska néha az MW-hez képest, ugyanakkor valahogy pörgősebb, és sokkal jobb benne sniperezni :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.22. 11:09:31 -
#113815 nem állítom hogy kipöcköl, de az új cod nekem nagyon nagyon nagyon bejön, ugye visszatértek a világháborús vonalra, és bár nem szoktam rápörögni a codokra, ez most valahogy (főleg a cyberbug után) kurvajól esik -
#113814 Phelan. Jàtékfejlesztő. Hosszú beszélgetés, de jól elmegyarázza a dolgokat. Mi miért olyan fejlesztői részről. Meg a ps5-tel kapcsolatos dolgokat is.
Meg, hogy akarnak majd VR módot is Cyberpunkba. XD -
#113813 Ezt a fanoknak magyarázd, ne nekem :) -
#113812 +1, velőig rágott csont... tényleg kéne valami helyette, mert rohadt uncsi az egész :D
nyugi, majd még porondra kerül, amikor kijön a nextgen peccs - talán valamikor jövő év végére ..faszom...
inkább visszamegyek Hadesezni :D -
#113811 Series X-en egész pofásan néz ki. RT nincs, de RT nélkül is quality mode-ban 30 fps, szóval nálam nem is lesz. Ennél jobban nem fog soha kinézni, hacsak valami csodát nem csinálnak. -
#113810 Nem arra a glitchre gondoltam, hanem úgy általában a minőségen látszik, hogy melyik készült pc-n és melyik konzolon. Egész más a világítás, a texture felbontás. Ég és föld. -
#113809 Az a bal oldali félművelt az kicsoda? -
#113808 Sose volt RPG, nem is készült annak. -
#113807 Persze, ég és föld mert egyelőre nextgen konzol verzió még meg se jelent. Jó észrevétel. -
#113806 Egyébként ma már nem viccesek ezek a videók, mert már minden szart láttunk belőle, láttuk-látjuk milyen, és túl kellene ezen már lépni. Kéne valami játékmegjelenés, ami kipöcköli a a köztudatból a brokenpunkot. Nincs ebben a sztoriban több. Majd pár év múlva vissza lehet rá térni, ha érdemes lesz. -
#113805 Az a rész pont pécéről van :D -
#113804 -
#113803 Már el is felejtettem az ajtóval való clippinget GTA-ből. :D Tényleg volt ilyen a Vice Cityben ...
Az ilyen összeállításokat nézve látszik kurvára a különbség a konzol és az erős pc verzió között. Ég és föld. -
#113802 Action role-playing game, wiki szerint . Értem én hogy az a reklám duma hogy action adventure de attól ez még rpg:) -
#113801 "Hé, cimbora"
Ez aranyos. :D
Most független a játéktól, nekem ez jutott eszembe. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.21. 16:21:21 -
#113800 Brokenpunk fanatikusoktól idéztem :D -
#113799 érteeem. :D
-
TomStorm #113798 Én ezeken mindig nevettem más játékban is:D
Nálam is volt eddig 1-2 bug már:) -
#113797 "Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story" -
#113796 De ez egy RPG. És az RPG az ilyen.
Vagyis a jobbak ilyenek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.12.21. 14:28:14 -
#113795 ha megnézel ma egy youtube videót, ez legyen :DDD
ha nagyon ráérsz, utána ezt is
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.12.21. 12:42:01 -
#113794 Nincs mit, ki fogom próbálni majd unokatesóm púpos gépén, hogy neki megjelenik-e az upgrade opció, mert nagyon kíváncsi vagyok. -
#113793 Olvastam, és köszi mégegyszer! -
#113792 Amíg megveszed, addig kell az alap, utána eladható ;) -
#113791 Csak ahhoz kell az alap. :) Én meg lemezesen vettem meg, letoltam, és eladtam. :) Pedig a remasterre most rámennék.