PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igazából nem tudom megéri-e mindenkinek, ez egy lootolos cucc, egy kisebb fő story-val.
A testvéred ellen kell fordulni és leegyőzni úgy hogy aki boss-ok az isteni erejét adja, azokat kiiktatni persze előtte mint boss-ok stb....
Harc nagyon fluid, sok skill van meg cucc, bár mennyiségre nem tudom darabszában ez mennyit jelent, van minimum 12-15 páncél amikről tudok.
Szép játék, de mivel nincs ps-em vettem egy videókari a pc-mbe és ott játszok most.
De szerintem dettó ugyanez ps5-re is, mert haverom amcsiba él és tegnap kapta meg a gépét és láttam nála, szerintem ugyanolyan. Mármint látványban.
Mondjuk vicces is lenne ha a mostani uj generáción rondább lenne. 😄
Nekem tetszik....
Bár amit várok inkább, és jön ps5/xbox meleltt pc-re is (multiplatformok):
The Medium (xbox, pc) / Kena (PS5, PC) / Unknown 9 (Xbox, PS5 PC)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.13. 13:23:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én alapból hàzhoz szàllítàssal kértem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyébként nem értem miért nem lehet worldwide launch, miért kell itt éheztetni a népet.
/vagyis már van. csuhajja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.13. 11:32:39
Adversus solem ne loquitor
Nem sok a 20-on-egynéhány ezer forint ezért a kvázi dlc hosszért?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem a ps4 pro hangjával csak a rdr2 alatt volt bajom. A többinél elviseltem, de ott kb olyan volt, mint a repülőn felszállás közben.
Bár őszintén különbséget nem látok 120 Hz és 60 Hz között.
PS5 II PSVR
/Tudom, vegyem ki a kezem a biliből, mert belelóg... 😊/
/egyébként az adategyeztetésre nekem sem jött semmi
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.13. 07:30:15
Nagyobb baj, hogy kb a játékok 99%-a is tökugyanaz egyelőre, mint az előző generációban. Vicc lett ez a launch, olyan 2020-as, beleillik az évbe faszán.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.12. 17:47:22
Nincsen gyorsváltás a játékokban?
Miért ez az Xbox miatt már alap követelménynek kéne lenni vagy mi? Ez baromság....
Tárhely is olyan hogy MIHEZ KÉPEST.
40-60 gb-os játékok vannak, 10+ ráfér... mi a baj a tárhellyel?
nemtom, nekem nagyon nemgyerebe néha az ottani stílus..
ha lenne egy saját origi stílusa az egész lapnak - pl akár nemtom ki emlékszik a HARDWiRED-re innen esetleg 😄 -, akkor még aszondom jó persze, poén az egész, és kitérdekel..
úgyhogy elsőkörben erre gondoltam, hogy az áltsulis nyáritábor élménybeszámoló szintű cikkeket és híreket mellőzni kéne egy ekkora nemzetközi háttérrel bíró sajtónál 😄 azért ez nem a pistike gportal gaming oldala..
de akkor valszeg csak én látom így..
nem mondom, hogy ez minden hírnél/cikknél jelen van most is még, de azért elő-elő fordul... linkelek szívesen majd, ha látok ilyet 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.12. 16:08:34
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.12. 15:19:54
PS5 II PSVR
PC-n meg lehetett oldani a legtöbb játéknál (némi kókányolással), de azért így sokkal jobb 😊