PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor megláttam a legelső 10+ perces valódi gameplay-t MÉG rondábbnak is tűn a játék.
Most a streamekben a vágleges mintha picit jobb lenne, de persze csak látványra.
Megmondom őszintén NEM VÁRTAM TÖBBET, az Origins sem jobb ettől, ott szimplán jó témaválasztás volt és szerencsés környezetbe került az a rész, (szerintem) mind 3 epizód suta szerintem, csak eddig annak örültem én például hogy végre változott a régiekhez képest, de ezt már nem a Syndicate és azelőttiekhez nézem hanem amibe belecsesztem 600-700 órát.
És ez kb hozza azt a szintet, de nekem már ez kevés, ahogy az Odyssey-ben is már kevés volt ugyanaz.
WD Legion nem az én játékom.
Arról egyelőre azt hallom aki ismerős játszik vele, többnyire elégedettek.
Csak mondjuk nem mindenki örül annak hogy nincs egy fix főhős a játékban és ha már van karakterválasztás igazából nem nagy jelentősége van. Szóval kicsit hazudtak a marketinggel....
Sebaj RTX tesztelésre tuti jó lesz....
Engem már az Ubisoft nem mozgat meg a játékaival.
Pláne nem a 14-ezres POP szarával.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az elég jó második rész után ez a mocsok...áh 😞
Adversus solem ne loquitor
Már egyszer változott az AC szerintme a javára, értelmes fightrenszre van benne, csak suta és gagyi, pláne amikor pl kivégzéseknél az orrunk előtt csúsztatja a karaktereket a gép hogy az animációkor pont adott helyen álljanak, vagy térdeljenek. Igénytelen nagyon ilyen téren!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ahogy nézem, másutt is szar a HDR, sokan panaszkodnak rá, sőt, még PS4en is. Pedig állítólag az Ody HDR klassz volt anno nagyon, itt viszont nem sikerült valami megint...
+Még egy szerintem gyengepont: férfi Eivor szinrkonhangja... Te jó ég... Egy motyogó öregember 😄 abszolút nem illik hozzá :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg az is tetszik, h nem "kell" kipucolni ellenséges bázisokat, mint az Odyssey-ben és nincs minden 50 méteren egy.
A harc nem egy Tsushima, de mondjuk egy Witcher 3-hoz képest jó.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.11. 00:55:45
meg a questek kezélését se értem...elkezdődik egy mellékküldi, de sehol semmit nem ír róla, meg az se, hogy mit csinálj, mindig csak a fő story questjét jelzi..ez miez?! 😄
látványtól meg abszolúte nem kell hasraesni, néha kifejezetten ratyi (ultra highon nyomom), és gyengusz a HDR kezelése a játéknak (legalábbis Win alatt, nálam - azonban RDR2 vagy Resi 3 gyönyörű, szal nemhinném, hogy rosszul lenne belőve valami). lovaglás szintén fos és súlytalan, RDR2-höz képest pláne..
ettől független az összkép hangulatos, de itt is megvannak az indokolatlanul nagy helyszínek és azok kihasználatlansága..
néhol még Odyhoz képest is visszalépést érzek 😄 de majd még futok vele egy kört..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.11. 00:44:44
Utoljára szerkesztette: davidka003, 2020.11.10. 21:36:43
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De nem baj, a 60 fps is szép és eddig ez sem nagyon volt konzolon.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ps5-höz nézek tv-t (egyszer majd csak lehet kapni).
Mi a véleményetek a Sony Bravia 55xh90
készülékről? 250 eHuf az akciós ára.
Tudom hogy a 4k 120 hz nem nagyon fog menni rajta, és hogy az OLED szebb de ezzel együtt tudok élni és ez fér bele a keretbe.
Előre is köszönöm a véleményeket.
PS5 II PSVR
Kurva kicsi, pláne az XSS
Visont nekem már az Xbox One X is kurva kicsinek tünt, és tünik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.10. 16:34:45
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Welcome to the new generation 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.10. 15:38:50
PS5 II PSVR
Amúgy ma egy haver pont azt mondta hogy állítólag még 1 halasztás lesz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.10. 13:50:42
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.10. 13:27:35
Nem tudom mi az isten nyilát vártatok, hogy majd 20 új játék jön mind2 konzolra launchra vagy mi?
Majdnem hogy EGÉSZ ÉVBEN nem jelent meg annyi nomrális AAA játék majdnem mint ami van PS-re darabszám.
Poént félretéve, megnéztem mennyiért árulnak más helyeken PS5-t. Amikor megláttam az árakat rögtön éreztem, hogy meg tudom várni a tavaszt, annyira nem sürgős 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ez a genváltás olyannak tűnik, mint úgy az egész 2020-as év.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.11.10. 12:05:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Harlekin egy magában, egyetlen rendelőként!, dühöng a topikjába. <#vigyor>#vigyor>
ez ugyanaz, mint előző gennél is volt az AC4, hogy crossgen cím volt, de az égegyadta világon nincs benne semmi nextgen, max hogy 60 FPS-sel megy 😄 lófasz az egész "nextgen", egyelőre.. Cusima megeszi PS4-en reggelire, sajnos..
továbbra is azt mondom, hogy Ratchetig/GT7/GoW Ragnarokig nem fogunk annyira nagy durrt látni grafikailag egyik platformon se, leszámítva a DeS-t, de szvsz az sem annyira egetrengető, hogy eldobja tőle az ember az agyát...de marha kíváncsi vagyok a cinematic maxgrafos módra.. 😊
jöjjön ki az Unreal 5 vagy kövi Frostbite, aztán szerintem egyből más lesz a helyzet 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.10. 10:42:28
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Dehát már az AC2-ben is lehetett fejleszteni a családi kúriát. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"