PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Worst case az mondjuk görbeláp. De az egy kicsi helyszín. Novigrad viszont nagy, és jelentős része játszódik itt.

Adversus solem ne loquitor

az egy amolyan worst case helyszin?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nah, ha nem esik az eső, novigrádban 90%-ban 30 frém van. Ennyike. Az eső továbbra is szétkúrj a frémet, de életben marad a játék teljesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:52:41

Moby
Ja igen: végre az inventory/map/stb is tökéletesen megy. Leoltja maga alatt a grafmotor egy részét, vissza is halkul a gép térképnézetben, szal az sincs megdögölve, ha épp pusztuláson van a frém "kint".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:48:43

Totti5
Kellene, de láthatóan egyre szűkösebb a 3 éves fejlesztési idő egy ilyen játéknál. Húzni meg nem lehet, mert így is már ugatás volt... a tudatos, felvilágosult, okos, ügyes, szép és kedves! júzer egyrészt sír ha évente jön ( ami 2 évente ugye, csak több csapat ), meg sír ha 2-3 év után nem adják ki azt a játékot ami valóban 3 évente esedékes. Felelj meg mindenkinek... nem lehet, mert mindig csak az ugatás van. Igen a Witcher 3ráfért volna még fél év, nade az alatt a fél év alatt biztos csak ezzel foglalkoztak volna? nem a kontent gyártással?! de miután kiadták, tartalom az ami, lehet foglalkozni minden egyébbel ami előtte a 8-12 órás munkaidőbe nem fért már bele és ezek javarészt piti dolgok, mert megoldják, csak most van nekik erre idejük és gondolom a csapat java ezen dolgozik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Még kicsit butítanának a grafon, hogy fusson fix30-on, és tökéletes game lenne bammeg.

Moby
Hallod? Felfoghatatlan mennyit javult a frém továbbra sem acélos, de már "csak" látom, de nem érzékelem semmilyen más módon. A lovaglás teljesen kikerült a "béna kacsa hátán vonaglok random valami nyúlós takonyban" kategóriából, az "értek a lovagláshoz mer wicser vagyok" kategóriába. Mindez kizárólag a reszponzivitás hatására.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.05. 19:44:10

na de lathatoan gyorsan megoldanak egy csomo gondot... ertem en persze, de igazabol az utolso honapokban mar csak tesztelni / bugot irtani kene...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Gameren volt egy blogbejegyzés ahol egy magyar fejlesztő írta hogy megjelenés előtti hónapokban ez a dilemma hogy a sok sok óra munkát abba pár frémbe öljék vagy tartalom, kontent, gameplay gyártásba. Az utóbbit szokták választani... a válasz valahol ekörül lehet.

en azt nem ertem, hogy ha igy "hirtelenjeben" kepesek egy csomo mindent javitani (nagyreszt olyan dolgokat, amik azonnal kibökik a jatekos szemet), akkor... mi a lofaszt csinaltak a megjelenes elötti nehany honapban?
feliratok (nem csak a loot) is nöttek? vagy az meg nincs ebben a pöcsben?

Totti5
<#eljen>

Moby
Bemegy most is 30 alá a stresszes részeken. De már sokkal-sokkal, SOKKAL kevésbé fáj. Abszolut nincs az a megpusztulás érzés, hogy már a gombokat sem érzékeli. Ilyennek kellett volna lennie a nulladik percben...

Moby
Egyértelműen jobb a frém görbelápon is(érzésre olyan boxos), de...
nem is annyira a frém miatt van, hanem:
-rengeteget dob rajta a "sima" kamera
-reszponzivitás(!!), nyomom és csinálja azonnal amit kell. Ahogy boxon. Kurvajó!

folyamatos jelentest kerek! vegen meg megsporoljak nekem azt a nyüves pécét.

Moby
Lehet örülni, ki van javítva a szaggatókamera 😊 Novigradban kolbászolok, esik az eső, és...nem is tudom hogyan merjem leírni, de egyszer-egyszer érzek valami szaggatásfélét, de egyelőre olyan fluidnak tűnik minden, hogy alig akarom elhinni. Stay tuned!

Tatyla
kinn a witcher patch

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Az ő érdeke, nem az enyém. A lemezes játékvásárlásnak helóka van mindenfele. Ha megszorul vele, könnyen lehet, hogy ott fog rohadni a polcán. A legtöbb webshopban vásárolhatok guestként, azaz kamu emailcímmel is. Őérdekeisatelefon. De aki nemk telefonál, az is sms-t küld(KV+GS).

jo ez a resze nem erdekel. csak a telefonalast kerdeztem, hogy arrafele igy ki van nyalva a picsatok.😄
e-mail 4 prezident!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.05. 10:30:58

Totti5
Igen!

pár nappal a megjelenés előtt ennyit kell tenni:

Hello
Bocsánat nem jut neked kollektorz
Sima kiadás érdekelne
Igen, nem?
Nem
Viszhall

Namost arra nincs semmi mentség hogy az oldalon még hétvégén is ELŐRENDELHETŐ státuszban volt a játék, erre hétfőn DU 5kor röffent egy mailt hogy nincs. Akárhogy is nézem, az cirka 7 órával a megjelenés előtt volt.

Vagy értesítsen időben, vagy vegye le az oldalról.

Ha a másik bolt fel tud hívni és egyeztetni, hiszen az előrendelői emailban benne van hogy KOLLÉGA FEL FOGJA KERESNI EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL.

Snexi
na,ez nekem jól jön úgyis mostanában szemezgettem az első 2 résszel, hogy újra kéne tolni ps3on,a 3. pedig nincs meg

Moby
Szoktak, igen. El is várom. Akármelyik konzolboltban járok, 20-50 előrendelői példányt látok a NORMÁL verziókból. És akármelyiknél rendelem elő, felhívnak ha mehetek érte (KS pl. MIN_DIG. mindig.)

fel kene hivniuk mind a 20 embert egyenkent? durva elvarasaitok vannak odahaza szep Mo-n.😄

Totti5
Konzolok Szervize volt az egyetlen bolt ahol pénteken hívtak a Witcher 3 kollektor miatt, miszerint kedden mehetek érte. 2 másik boltnál is ugyan akkor rendeltem elő, de telefonra sem méltattak. Egy mailt küldtek hétfő du 5kor hogy nincs ( másik 20 embernek egyetemben )

A Konzolok Szervize az én véleményem szerint simlis, kisstílű banda. Az sem volt véletlen gondolom, hogy a NAV megrohanta őket.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Semmi bajom velük, vettem ott már konzolt, játékot, csak olyan picike. De hát az nem baj.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Konzolok Szervizére én akkor rágtam be, mikor Xbox One-t akartam venni. Oldalukon virított, hogy van a kinect nélküliből, oké, szerdán megrendelem. Erre mint a hülye várom pénteken a futárt, annak rendje és módja szerint, erre mit kapok?! Egy telefont, hogy sajnos nincs abból az Xbox csomagból, de 20 ezerrel drágábban van egy gépcsomag Forza Horizon 2-vel, meg a faszomtudja mivel.... Hát köszi szépen! Péntek délután szóltok, amikor szerdán is lehetett volna, és akkor talán máshol rendelem meg. Mondjuk így is máshol vettem meg, olyan lendülettel küldtem el a faszit a picsába, hogy csak úgy füstölt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Beleférne vagy három 576, de ha sufni, akkor az 😄 Mondjuk a legtöbb konzolbolttal ellentétben számlát adnak mindenről.

Jaaaa, a 9. kerületi kis sufni. 😊

n000rbi
KonzolStúdió

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Akkor a KS az mi? Nem Konzolok Szervize?

Moby
Az a konzolokszervize. De asszem nyitva vannak azok is.

Azt nem bezárták adócsalásért?

Moby
Jha. Mondjuk remélem, a KS hozzámveri szokás szerint mondjuk 5-én, csak hogy Gerot megüsse a guta 😄

Gáncegál.

Moby
A magyar sztór nekem október 7-et mond.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ugyanaz mint az összes többi gep. az ujabbakban tan a wifi kartyat modositottak, annyi.

Far Cry 4 - sikerült kipróbálni pc-n nem volt rossz, de hogy már az elején szinte adja a lehetőséget hogy megnyúzhatsz vmi állatot, mikor full civilként megy oda az ember, és még fegyvert se látott sosem, na mondom ez miez: d Nem mindig a realitást keressük, de ez eléggé szembetűnő volt.

Más: CUH-1000A szériájú gép (gondolom ez a legelső) mennyire van rendben? Gondolom ez sincs nagyon lemaradva kunstrukcióban v. nevezzük akárhogy az újabb, főleg bundlekhoz adott újabb gyártmányú gépekhez képest.

darkSectorxxx
Ez csak költői kérdés volt, ennyi szünetet nem tartottam a játékban hogy elfelejtsem. 😄

Ki akarnak semmizni!

GoW3 Remastered, most meg ez!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
>HOL KELL ELŐRENDELNI?

Sztórban baze, mégis hol a tökömben kéne?LOL (má fentvan)

darkSectorxxx
A-T-Y-A-Ú-R-I-S-T-E-N

HOL KELL ELŐRENDELNI?
AZONNAL KÉREM!

MENNYI JÁTÉKOM ÉS ELŐZŐ GENERÁCIÓS KONZOLOM LESZ ELADÓ HA MINDENBŐL NYOMNAK REMASTEREDET. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ha mar fallout...

Totti5
Minden megállja a helyét, csak prevgen. Ég és föld. Uncharted 1 nem mai gyerek és a 2 látványosan ugrott anno is ahhoz képest. Bármit megézel ami több éves prevgen port, mellbevágó a dolog. Hiába sok-sok év.

Moby
Hát nekem semmit nem végeztek ki. TR is, meg uc is:idevele MOST!

Kongy
AZ Uncsi trilógia tényleg megállja a helyét még ma is, pláne 1080p-ben 60fps-el. Ugyan úgy a God of War 3 is... Kár, hogy lassan 2 éve van kinn a PS4, és ezek még csak most jönnek. Simán ki lehetett volna adni őket tavaly is... Mondjuk az Uncsikat megértem, hogy csak most jönnek a 4 miatt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mgs 1-2, Silent Hill 1-2-3
Na ilyen címeknél még jó is lenne a remaster őrület.
TDC Geronimo
for the first three games in the Uncharted series, which have managed to sell an amazing 21+ million copies and garner an average 92 Metacritic rating, to receive a remastered release.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NATHAN DRAKE collection? hmm, ezen akar el is lehet gondolkodni...
MGS2 Tanker? valaki?

* tutira a beta-t a TR mellé időzítik.:-)
Ezzel ki is végezték a Tomb Raider ideiglenes exkluzivitását azok fejében akik az UC 4 csúszása miatt akárcsak 1 percig is elgondolkodtak rajta...