PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Purchasers of UNCHARTED: The Nathan Drake Collection will receive exclusive access to UNCHARTED 4: A Thief’s End multiplayer Beta while the Beta is available.

Na mit mondtam

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Uncharted: The Nathan Drake Collection is coming to PS4 this October

That means not only allowing you to play the single-player campaigns of Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, and Uncharted 3: Drake’s Deception in 1080p and 60fps with better lighting, textures, and models, but they’re also working on a range of improvements and additions across all three games.

We put together the list of these improvements and additions based on countless forum posts, messages, Tweets, and even through personal conversations we’ve had with a number of you over the years. More on these specifics in future updates.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.04. 16:07:47

Kongy
Ment a válasz, drága rencer cseszik jelezni 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Kaptál egy privit 😊

Adversus solem ne loquitor

+ SoTC HD
+ Titanfall X360 (ami egesz jo verzio lett vegul)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Jaja, ők elég régóta benne vannak a remaster bizniszben 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

roolandsan
Ők csinálták az MGS és GoW HD-t is, nem hiszem hogy lesz gond <#eljen>

V has come to!

TDC Geronimo
Viszont ezt úgy néz ki nem ND csinálja

TDC Geronimo
Ez vár majd ránk.Ez még most is... <#szeret>

TDC Geronimo
szinte borítékolható volt, de megint miért balfaszoskodnak és miért rakják fel hamarabb hihetetlen... Oda 1 meglepetés, már akinek ez az. Day 1 jöhet és most mondom benne lesz UC4 beta. 2015 november. Ezzel annyi gépet eladnak majd majdnem, mintha UC4 jönne.

shaddam
BTW 2 terás vinyókkal van valakinek tapasztalata? Olvasgattam gafon, de azért mifelénk mások az árak.
Utoljára szerkesztette: shaddam, 2015.06.04. 11:41:33

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Mindhárom rész a polcomon + 2 a vitán (abyss meg a kártyás dolog), de ebből bizony vásárlás lesz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Nem nagyon. Minimál.

Moby
Az eredeti sem megy ugyanilyen okból pstv-n. 😞(

Amiga
Akció nem van? :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Uncharted: The Nathan Drake Collection incoming

A kép alapján a Golden Abyss kimarad, pedig nem rossz az se. (DS4 tapival a régészkedést is meg lehetne oldani)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.04. 09:49:47

Moby
Csodálatos játék, persze kell egy lelkiállapot hozzá, mert itt akció tonképp nem van. Nem annyira elvont, mint mondjuk a Dear Esther, de na... 😊

Erre nagyon kíváncsi leszek. Baromira tetszett az a játék, amit láttam belőle, szerintem ez megvevős lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
VISZONT(!) UE4(!)
Pedig mondhatom bátran (és ebben Slick meg fog erősíteni) eddig is odabaszcsizós volt a látvány. Persze hiányozni fog a 60 frém a pécéről nagyon, meghát nyilván buítval, mer az megfektette a 970-et is, de azt sem hittem volna, hogy komolyan gondolták a konzolportot.

Amiga
Csak van valami előnye, hogy kétszer annyit adtak el belőle, mint boxból. :-)

n000rbi
<#eljen> Azért remélem VR nélkül is játszható lesz.

Szerk.: most bele is olvastam a cikkbe, szóval visszavonom a fentit 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.04. 09:14:22

Moby
Ethan Carter PS4-re<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.04. 09:00:54

n000rbi
Nekem is kiírja, de azt az 1 másodpercet ki lehet bírni 😊

Amiga
Van egy olyan gondom, hogy minden gépindításnál kiír valami discovery message-t a gép power-lehetőségeiről.

Sikerült ezt már valakinek kikapcsolni? Eddig azt hittem, javítani fogják, de már elég zavaró.

Kandurex
Ja igen, link

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mármint tplink?
Kandurex
Azóta már lecseréltem, az egy tpn volt.

És milyen routered van?
Kandurex
Nagyon! Nekem ugyanezt csinálta!

Kivolt kapcsolva de ugyis 😞

Kandurex: Jó ötlet frissíteni?
darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Router frissítés sem árthat.

Totti5
Húbazmeg. Üt. RPG hevön vanik ebben a genben. ( kiksztárter csodák is ugye ).

Biztos kelleni fog. A világ csodálatos lesz ebben is. Remélem a változatosság is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ha be van kapcsova a remoteplaynél a direct connect, próbáld meg kikapcsolni (az létrehoz egy ad-hoc hálózatot, ami interferálhat a routereddel).

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. 1-2 hete lettem PS4 tulaj de van egy nagyon nagy gond, mikor bekapcsolom a PS-t szószerint leszívja a wifit, nem a net sebességet vagy a netet csak a wifit tehát minden más eszköz ami wifiről megy szinte használhatatlan, pedig bevan dugva lan kábellel megy nem wifiről. Erre van valami megoldás? Kösz.
Moby
Na, ez eddig rendben van. Nem bűzlik, tetszik nagyon az atmoszféra. A játékrészét meglátjuk. Várós.

Már csak a játék legyen akár csak megközelítőleg olyan változatos és színvonalas mint a W3 küldetések és helyszínek terén, ne a Fallout 3 féle mmo jellegű küldetések és ismétlődő csatornák,faultok legyenek....
Remélem a Skyrim volt az utolsó repetitív játékuk és a W3 után felkötik a gatyát. Magasan van a léc....
Nekem ez biztos vétel. Persze nem ez alapján a trailer alapján...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Köszi a tippet, megnézem.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Szal akkor még emiatt is egy pár év, mire jön a TES VI 😞 - Többnyire végigtekertem a trailert, a gameplayt azért majd megnézem.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.03. 16:33:57

Kitartást, jó egészséget, meg sok örömet 😉

Nap kérdése: Amikor átmegyek Skelige-be Geralttal, ami ugye egy sziget, s egyedül szállok fel a hajóra, akkor hogy jut át a szigetre Roach?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Na, ez nekem kuka. Pfajj.

TDC Geronimo
Bethesdat ismerve nem.

Troy Baker a végén. Ki gondolta volna 😄

n000rbi
<#wilting>

Az a vicc, hogy még ez SE fog atom30-al menni 😄

Kandurex
Az első percbe visszatoltam egy kis hányást....viszont a vége már rendbe hozott...

TDC Geronimo
Hát... egy biztos. Itt nem lesz majd downgrade 😄

TDC Geronimo

Moby
Hát...kitartás

Kandurex
~10 perc..meglássuk,..egyébként a képről lentebb,...hajaz a 3. részre, de...valami nem stimmel.... <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.03. 15:50:24