PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsen gyorsváltás a játékokban?
Miért ez az Xbox miatt már alap követelménynek kéne lenni vagy mi? Ez baromság....
Tárhely is olyan hogy MIHEZ KÉPEST.
40-60 gb-os játékok vannak, 10+ ráfér... mi a baj a tárhellyel?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nemtom, nekem nagyon nemgyerebe néha az ottani stílus..
ha lenne egy saját origi stílusa az egész lapnak - pl akár nemtom ki emlékszik a HARDWiRED-re innen esetleg 😄 -, akkor még aszondom jó persze, poén az egész, és kitérdekel..
úgyhogy elsőkörben erre gondoltam, hogy az áltsulis nyáritábor élménybeszámoló szintű cikkeket és híreket mellőzni kéne egy ekkora nemzetközi háttérrel bíró sajtónál 😄 azért ez nem a pistike gportal gaming oldala..
de akkor valszeg csak én látom így..
nem mondom, hogy ez minden hírnél/cikknél jelen van most is még, de azért elő-elő fordul... linkelek szívesen majd, ha látok ilyet 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.12. 16:08:34
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.12. 15:19:54
PS5 II PSVR
PC-n meg lehetett oldani a legtöbb játéknál (némi kókányolással), de azért így sokkal jobb 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
....hát....hogy....ehh...nem? Mi?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Több se kellett, összemostam a két hírt, és adtam hozzá egy kis kiegészítést, majd beléptem a fürdőbe, ahol életem értelme éppen munkába készülődött és közöltem vele:
- Az MS felvásárolta a Fromsoftvert, Phil pedig nemrég ki is próbálta ennek örömére az Elden Ringet, és azt mondta, hogy király játék lesz. Jah és az első évben Xbox exkluzív lesz a játék.
Sajnos csak pár másodpercig bírtam ki mosolygás nélkül, de megérte 😊 Az más kérdés, hogy mit vágtak a fejemhez. 😊
Persze jót mosolyogtam a dolgon, de azért ez akár meg is történhet.
PS5 II PSVR
Így ezek a kamu videók kettő dologra jók!
1. megetetni az éhes majmokat banánnal. Ha már savanyú nekik a szőlő.
2. Pozitív hozadéknak tökéletesen prezentálja, hogy kikapcsolt állapotban is tökéletesen kiszellőzteti magát a gép.
Bónuszként lehet röhögni a majmok kommentjein! <#nevetes1>#nevetes1>

@lwb: ajánlom a DF interjút mert abból kiderülne számodra is, hogy nem “csak szebb, de ugyanaz” a játék, hanem ennél jóval többet adtak hozzá.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
nemtom mondjuk mik az eltérések, én tuti nem bírok majd magammal, és állandóan állítgatom ide-oda a 2 módot... 😞 😄
alzánál 2021 februárt írnak, de gondolom előbb sehol se lesz... 😄
Modes:
Cinematic: Native 4K/30
Performance: 1440p/60
They note a *slight* difference in texture/tesselation. Bluepoint are damn wizards because that 1440p is CRISP AS HELL. I'll stick with Performance.
háttö..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.11. 18:09:03
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.11.11. 16:09:05
mondjuk ez (sem) sorolható a PS5 launch húzócímek közé....
ez az egész nextgen launch olyan, mint a komplett 2020-as év... 😄
nyilván csak 6db review eddig, és az egyik 4/10 az nem felfele húza, de én kb ezt is tippeltem neki.. 😞 😄
egy max 6-7 pontos game, de egy próbát megérhet 😊
Ilen volt akkor is, amikor hajózás közben énekelnek az emberek, na ebből nálam semmi nem hallatszott sokszor.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Grafika kicsit "csicsàs" vagyis az art style...de minden màs baràti.
https://twitter.com/Arek_Adamowicz/status/1326449364630462470?s=19
https://twitter.com/NICKBLanco_/status/1326420671723941893
amúgy eskü jól néz ki 😄D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.11. 12:15:09
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.11. 11:35:48
Belenéztem streamekbe:
- Indításkor fagyás win10-nél.
- Epic-en vett Uplay kulcsok sok embernél nem indultak el.
- Van hogy elnémul random a játék hangja
- Grafiaki bugok
- Volt amikor az NPC--k akadályozták pl hogy egy adott tereptárgyat elhuzz, vagyis nem tudsz továbbjutni adott helyzetekben, max később amikor nincsenek veled társak
- Ismerősnek 1070-en nagyon gyengén fut, ahogy a Watch Dogs is, a látvány viszont nem sokkal szebb mint az előzőek.... vagyis optimalizálatlan
És ez 1 nap alatt láttam.
és nem is néztem túl sok embert és sok részt a játékból...
Konzolon ezekből viszont sok dolog nincs, sőtt XSX-en ~1800-2160p/60fps.
Nem szakértősködni akartam, ezeket csak másoknál láttam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.11. 11:32:38
a HDR viszont világi szar benne PC-n perpill.. :\
Viszont ahogy PC-n fut, az eléggé röhejes. Szerintem semmivel nem szebb, mint az Odyssey, ami riccenésmentesen futott, itt viszont pl. az elején az otthoni kis fjordban sok helyen bekacsint 60 FPS alá, Very High-on is 1080p-ben, egy i79700k és egy 2080s mellett, hát ne szórakozzunk már.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mert tuti mire kijön kiderül hogy Ubisoft sémára épülő játék lesz ez is..... ilyen nyitottvilágú toronyszinkronizálós ürös játék.