PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tudom, valami patch okozta-e, de Skelligén nem tapasztaltam azt a brutális framedropot, amiről olvastam itt. Szerintem elég jól fut a játék, vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy nem érzékelem annyira élesen az akadást.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Teljes képtelen baromság amit ott ír 😄 (9 nap és 1 órát ír...ennyit a bloodborne-al játszottam 1 hónap alatt úgy, hogy MINDEN szabadidőmet abba toltam bele, még az irodából is nyomtam amikor tudtam remoteplayen, ezt meg napi 1 órában tologatom, néha annyit sem))
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
tegnap emlitettetek a BenQ EW2440L-t. kene nekem egy monitor altalanos felhasznalasra + esetleg kis jatek. van ettöl jobb deal ebben az arszegmensben, vagy rendeljem a picsaba?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN: Nyuffi89
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Set three years after the events of UNCHARTED 3: Drake's Deception, Nathan Drake has presumably left the world of fortune hunting behind. However, it doesn't take long for adventure to come calling when Drake's brother, Sam, resurfaces seeking his help to save his own life and offering an adventure Drake can't resist.
On the hunt for Captain Henry Avery's long-lost treasure, Sam and Drake set off to find Libertalia, the pirate utopia deep in the forests of Madagascar. UNCHARTED 4: A Thief's End takes players on a journey around the globe, through jungle isles, urban cities and snow-capped peaks on the search for Avery's fortune.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Looking mighty good for his last E3
<#sir>#sir>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 21:35:44
Én egyikért sem adnék egy plusz forintért sem többet, 3d-vel 40 col alatt nem is foglalkoznék (és még az fölött sem izgat,egyszerűen nem nyújt annyi pluszt), az a pár játék meg ami profitálhatna a magasabb képfrissítésből....Nos én azért játszom mert élvezem és hobbi,nem azért hogy kiskirálynak érezzem magam vagy "sportembernek" aki mindenkit elver egy egy cs meccsen (profitálva a magas képfrissítésből)....
Számomra sokkal de sokkal többet ér a képminőség és a velejáró élmény filmben játékban egyaránt, arra pedig VA panel....
És akkor a színek rohadtjók, mindegyik...? Multimédiába természetesen a film/sorozat is beletartozik.
Egyébként kíváncsi vagyok ps4-en mit dobna ez a monitor, vbalahol írták hogy a konzol beállításainál is át kell állítani valami szart auto valami izé nem tudom, mert különben még ratyibb lesz.
Gyakorlatilag prémium kategória. És olyan is,ezért kérik meg az árát.
Ezekre a célokra tényleg VA panel. A lentebb írt 3 a 24 col/1080p-ben elérhető legjobbak. A Benq EW modelje újabb a VW-nél, jobb panellel.
A IIyama és a Benq EW Amva+ paneles.
Hát mindenre kellene igazából. Komplett multimédia, némi game (mikor mennyi) és böngészős munkálatokra. Grafikus progik nem.
Ja egyébként nem sok a különbség, de ha lehet inkább 23"-s lenne a jó. (Na meg ha ezt visszaadom, meg kell várni míg visszatérítik az árát. Azt a ps meg lehet már jönne jövőhéten 😞
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 21:19:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Iiyama X2483HSU
BenQ VW2430WH
Benq EW2440L
Az Iiyamának megkérik az árát,de olyan is a képe. Ezekhez képest az IPS-ek rossz viccek.
Persze van akinek elöbbre való a 120-144hz-es képfrissítés meg az hogy rikitóan égjenek a színek a képébe, csak ott megint képvilágban ezektől jócskán elmaradsz,és kifizetsz egy vagyont a képfrissítésért.... Kinek mi....
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.07. 21:15:45
Ennek a nagytesója figyel az asztalomon. Annó mellépakolgattattam Edigital-ba az ips-es csodákat amikor megláttam...Aztán közöltem hogy na akkor ez jöhet az ips-es szarokat meg szerintem dobják le az emeletről..😄
Ilyen nincs.
Van olyan hogy Monitor, és van olyan hogy TV, amiben van tunner.
Más nem létezik. 😊
Az a baj, hogy sok monitor képen nagy szar (pl Dellek nagy része is szerintem)
Amúgy kezdek rájönni mi lehet ezzel a Asussal a legnagyobb baj.Talán eléggé Bloomingol vagy minek is mondják:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 20:40:06
Amúgy most meg a pirosnál veszem észre, hogy nem is egészen olyan mint amilyennek lennie kéne😄
HDMI-i is van rajta asszem, de akkor is még ott van a másik.
"Kompozit
Komponens
Scart"
Még véletlen sem 16:9, nem is mondják rá, hogy 16:9 mert nem az, csak a kijelzők azok. 😊