PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.08. 23:49:26
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Energia: Nem tudom, ma is szaladgálós nap volt:/ Meg más dolgok is aggasztóak a monitoron kivül, na mindegy😊
Ilyenkor már túl leszünk az ms konfon és javában megy majd az EA.
Őrületesen túlpörögsz minden témát. Ennyi kötetlen energiád van? 😊
/a magam nevében: én rohadtul nem vagyok maximalista. Egy okádék webos-el fertőzött leprás LG-n tolom a ps4-et. Utálom mint a szart, de ilyen csipcsup dolgokra már egyszerűen nincs időm. Amikor darknak ajánlottam a tévét majdnem lecseréltem én is, de végül nem volt már raktáron, azóta is ennyiben maradtam. Na ennyit az én maximalizmusomról...
Leírtad az igényeidet,leírtad hogy olyan kép kell hogy üssön. Kaptál 3 AMVA tipust, mindhárom 24 colos (nyugtass meg hogy nem azon a cirka 2.5 centit amennyivel a 23-asnál nagyobb filózol), mindhárom messze elveri az ips és egyéb ips alapon fejlesztett paneleket.
Beindítod és már tökéletesek,nem kell kalibrálni maximum ha a 100% tökélyre törekszel. A színeik nem agyonkontrasztoltak,nem rikitóan élénkek mint az IPS-é, viszont sokkal mélyebbek hála a mély feketének. Ha nem hiszed el a tesztek,képek alapján nomeg a hsz-ek alapján hogy a VA panelesek a nyerők,menj be egy boltba és rakass valami sötét sarokba egy általam ajánlott amva-sat és egy akármilyen ips alapú monitort 24 col fhd kategóriában.....Ennyike,kicsit túl van ez itt tárgyalva....😄
Ez olyan mint mikor ismerös/rokon lefikázta hangzásilag a Logitech x-530-t, szerintem meg kurvajó, főleg az árához képest. Van aki a hangra, v a képre allergiás. Nekem olyan kéne ahol a kép számomra (csak nem tudom már milyen lenne az) ami teljesen elfogadható és amire azt mondhatnám, hogy hát jó hadd mondják amit akarnak, nekem tökéletes a képe és lehet mutogatni nyugodtan, meg hogy lehet odaveri a 2-3x drágább Dell és társait. (szal egy kis menőzés is:d) csak nem tudom minél lenne ez. Lehet egy 60k-snál is de lehet a duplájánál csak. Bár azért azt nem hiszem. Ami isminek van LGS Ips tv/monitor az ELSŐ perctől kezdve, vagy 2 éve hanem több hogy tetszik, és most is azt mondom rá h atom jó a képe. Ott nem volt bajom még a színnel, tökéletes a pc-hez, játék film, net.
Én az egész ledes dologban azt sajnálom hogy a nagy energiatakarékosság meg a hype szépen kicsinálta mellette azt a kijelzőt ami mellett a led képvilág/sebesség terén labdába sem rúgott: Plazma.....
Jól beszopatták az embereket ezzel a LED fassággal 😄 Emberek milliói hiszi, hogy az LCD meg a LED az két különböző, de egymást helyettesítő technológia.
A LED kijelőzsöknekmi a legnagyobb hátrány/előnye. Ja és valamiért, nem tudom megmondani de egyszerüen taszít a 24 col vagy a 23,6 colos monitor. Tuti nem szar a 24-es és nem ilyen elbaszott picit növeljük a panel méretét dolog?: d
Vagy hogy jött ki nekik az a 80% off?
Megszorozták a rendes árat 5-el és abból?? <#action>#action>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Joy szerintem sokkal faszább és a karok kényelmesebbek, mint ps3-on, van súlya a kontrollernek, és az anyaga is jobbnak hat, még ha nem is az.
Nem "recseg-ropog".
Széles is, ezért a 2 analogot könnyedén egymással szemben is bedöntheted annélkül hogy a rajta lévő ujjaid akár csak egy légtérbe is kerülnének. 😄
Tapipad vgett lett ekkora. 😄
De jó, nekem tetszett, elsőre is meg most is.
PS3-as nekem picit kisebb volt, most tökéletesen kitölti a 2 tenyerem, akárcsak az xbox kontrollere.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
X1 és PS4?
azt hittem már van neked is .
Legbalra, a fák árnyékoltabb része és a törzsüknél is túl fekete, de úgy kajak, végig a lábáig. Az alsó képen meg alig látok valamit. Gecifos Asus, miért kell így elbaszni valamit 😞
Fasz kivan semmi nem jön össze nekem : d ma még a pénzemre se kaptam egy kurva dvi-hdmi kábelt :/
Szép volt, jo volt, pont elég volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.08. 18:33:25
itt a problém
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyszer elég volt szerintem a látvány prezentálás, nem láttam volna értelmét egy folytatásnak. 😊
na ha lett volna order folytatás ezzel úgy néz ki vége. Nem csodálom, elég szarul fogyott.