PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak a külcsín mögött egy rém bárgyú repetitív játék van. Nem fóbia ez, nem mindenkú nyeli a cukormázas szart,főleg nem rókabőrként sokadjára.
TDC Geronimo
ma volt egy nagyon jó kis cyberpunk easter egg az egyik storyküldetésnél egy párbeszédbe 😊

Moby
LOL

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
witcher 1nek az E3as "standja"

Kicsit kinőtte magát a sorozat a 3. részre <#idiota>

Moby
Jelzésértékű, hogy ps4 sem volt meg ilyen sokáig mint ez most, és továbbra sem tervezem eladni.
Lehet öregszem... LOL

Moby
Így tervezem 😄 Ott a fiókomon a tonna játék, és rámgyött a gétéaötölhetnék pl.😊 Na meg TR miatt amúgyis,. hátakkormármérnemost.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.09. 19:15:01

n000rbi
Emmá marad? 😄

Mire vetted? TR még messze.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
SURPRISE! Black Ops III announced for PS3/360, no Wii U version planned

Na ezért nézett ki olyan fosul a BO3 videó.

TDC Geronimo
fene se tudja hogy a 20 fpses bugot javítják-e, ha igen akkor is ki tudja mikor. Én bugos questbe még nem futottam pedig rengeteget csináltam már. Kamera javítva van.

Kandurex
Erről jut eszembe, megéri már beszerezni vagy még várjak le egy patchet?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo

Hello everyone,

Two years ago we revealed that we were making a new Mirror’s Edge™. Last year, we gave you a behind the scenes look into some of the early progress we had made. And though we haven't said much else in all that time, we have been listening. Thank you for your incredible passion and your patience. I'm excited to tell you that it's paid off — by this time next week, you will have finally seen more of the game at E3.

Mirror’s Edge has always had a special place in the hearts of all of us at DICE. The first game had a lot of promise. It was unlike anything else in terms of the gameplay and style — it had a unique soul. But as much as we loved that game, we knew it could be more. So that’s what we have set out to do as we introduce Mirror’s Edge to a new generation.

The team has spent a lot of time re-evaluating every aspect of the game and making it a new experience. This is not a sequel, this is not Mirror's Edge 2. We have landed on a vision that honors the first game — pushing the boundaries of first person movement and diving deeper into the story behind our heroine Faith — but also brings a lot of great new, interesting gameplay and features to the experience for our players.

So on behalf on the entire team here at DICE, we can’t wait to show you what we have been pouring our heart and soul into. We can’t wait to introduce you to Mirror’s Edge™ Catalyst.

Sara Jansson
Senior Producer, Mirror’s Edge Catalyst

TDC Geronimo
Ma elég sokat haladtam witcher main storyba és elképesztően jó volt. Volt itt minden, epic átvezetők, harcok na meg...

Moby
Nana! Abból még csak a második! 😄

Má telepedik a kicsike.

Totti5
Már megint AC fóbia.

Az olyan esszenciát tartalmaz amit más játék nem csinált sosem, max stratégia játékok. TÖRTÉNELEM! Történelmi helyszínek ahol nagy bizonyossággal rengeteg játékos már megfordult életében is, így a beleélés még nagyobb, amikor olyan épületekbe mész be ahol a valóságban is jártál, ráadásul az ACban nagyon fotoreal a kidolgozás is. Nagyon sok meló ás minőségi kivitelezés. Persze akit nem érdekel az így járt. Másrészt a jó játékok. Tovább ezt kár feszegetni, de semmi köze az ACnak ahhoz hogy a Bulletstorm nem ment... semmi az ég világon.

Prince of Persia helyett nem a BF jön. Az ég világon semmi köze hozzá, nem is egy cég...

Elika-s PoPra anno ment a fújolás, az eladások sem hoztak olyan magaslatokat amit az UBi szeretett volna.

Aztán jött egy PoP: The Forgotten Sands még, ami gondolom még kevésbé volt kelendő. Visszatért a normál stílusához, de újat egyátalán nem mutatott és ami volt benne az sem volt kiemelkedő. Amúgy élvezetes játék volt, én bírtam azt is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
lószart vagyok a végén még, pedig azt hittem... 😄

TDC Geronimo
mert az nem menő. Tucatborítót kell csinálni

roolandsan
De miért nem tudják a játék borítójára azt az artot rakni ami a konzol dobozán van???

V has come to!

Jézusom, de gyönyörű, már ha lehet ilyet mondani egy konzolra. Hihetetlenül eltalált ez a színösszeállítás. Kell!
Ez tényleg wow. Az amcsik valahogy nem tudnak így beszélni... meg az szinte mindig csak bullshit, de ez már valami igen!!!!444
<#eljen>

na ez is 20 körül SZAGULD kabe.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo
wow...

Dear Gamers,

May 19th was a crucial date for all of us here at CD PROJEKT RED -- we released The Witcher 3: Wild Hunt, our open world role-playing game that we had been hard at work on for over 3 years. Since day one, you have given us tons of positive feedback and support -- the sheer volume of emails we’ve gotten since launch simply congratulating us for our efforts is both epic and heartwarming, and I wish every developer comes to have such a fantastic community. In terms of media reception, we’re really humbled by the scores the game has received all around the world. With an average of 90+ on every platform, Wild Hunt is our dream coming true.

I’d also like to take this opportunity to thank the four million gamers worldwide who bought The Witcher 3: Wild Hunt in the first two weeks from launch. Four million RPG fans spending their hard-earned money on our game is a sign that we did something right, and you can be sure that we’ll harness all that positive energy and make the upcoming expansions worthy of the grand adventure that you’re telling us Wild Hunt already is! Until then, keep on enjoying Wild Hunt, do not forget to grab your weekly set of free DLCs, and stay tuned for constant updates and enhancement to the game we are continuously working on.

Dandelion once said to Geralt that the world is changing, the sun is setting, and vodka’s running out -- go, play, and have fun!

All the best,
Marcin Iwiński
Co-founder, CD PROJEKT RED

Harlekin
Mi más lenne....remélhetőleg 1 portörlésnyi időnél többet lesz nála...<#nevetes1>
Harlekin
Gyere inkább és vidd el dolgaidat mint sem itt osztod az észt!<#vigyor0>
Annyira friss,hogy még ropog...De Darknak 1 szót se erről nehogy stroke-t kapjon!!!<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDC Geronimo
moby sokadik boxa? 😄

TDC Geronimo
amagad witcherbe vége felé lehetek, de eléggé odabaszós átvezetők vannak most. Skelligen hagytam még sok mellékküldit azokat is megcsinálom a végén mindenképp.

A Bulletstorm tényleg fasza kis cucc volt, ami a változatos ratatának köszönhetően nem esett hamar unalomba, mint a Cod, BF, KZ és társai.
Kongy
Egyetértek

Kétszer is végigvittem, nem bírtam megunni a trükközős gyilkolászást. Ez hiányzik a mai játékok többségéből, az innováció, amit főleg csak indie fejlesztők mernek meglépni. A Bulletstorm is ment a süllyesztőbe, mert a kutya se vette, és senki sem emlékszik már rá. Az AC-re van igény, nem a valóban élvezetes játékokra.

És épp ezért pofázom folyton a Prince of Persiát is! Mondjatok az utóbbi 5 évből kiemelkedő 3D-platformert. Olyat, mint a PoP. Helyette jönnek szarásig a BF Hardline-ok, meg az érdektelen, minimális változtatásokat felvonultató franchise-ok. Tisztelet a kivételnek (Witcher 3, Dragon Age ugye)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.09. 14:57:08

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Olyan is volt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Bulletstorm rohadt jó volt. Jó karakterek, poénos szövegek...én nem vagyok oda az ostobaratatákért, de a bulletstorm eléggé a felsőház.

Az a játék se volt több egy B kategóriás cuccnál.

Kongy
Bulletstorm-ot anno E3-on jelentették be, februárban jelent meg. Oké, nem abban az évben, de majdnem

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Aham. És mindemellé dögvész repetitív fő és mellékküldetések,unalomig ismételt katakombákkal...
3-szor álltam neki...Egyszer még 60 órát is beletettem...Mindháromszor beleuntam.
😄D Am W3 harcrendszerée kíváncsi leszek, a szaladgálás feelingje átjött. Na de rágondolva TES-re is, a harcrendszertől függetlenül, ott megvolt a kéj hogy "na gyere geci puff rácsapsz rázúzol egyet és vége" tápolódás, backstab, critical a gecbe, bumm, csatt, érted 😄

Egyetértek,de az utóbbi Bethesda alkotásokból kiindulva messze nem fogja megugrani a W3 brutálisan magasra tett lécét....
Moby
Én inkább azért remegnék, hogy legyxen benne elég változatos tartalom, és legyen inkább 2016.

Fallout 3/New Vegas...Nem emlékszem de valamelyiket ilyenre mondják a fórumokon,ezért remegnek a Fallout 4-ért...E3 leleplezés,nemrég derült ki...És a boltokban 2015 TBA.... Meg állítólag ők is ezt sütötték el...
Moby
Én sem erre gondoltam. Az E3 egy jó alkalom bármilyen bejelentésre, mert eleve nagy a sajtójelenlét. Az AAA címek meg nem 1 évig készülnek, és nem az utolsó évben leplezik le, hogy készül(t). Szóval olyan nincs, hogy egyszer csak a semmiből előkerül egy cím az E3-on, ami ugyanabban az évben meg is jelenik. Ha volt is ilyen, én nem emlékszem rá. Sokat pedig te sem tudnál mondani, ezek ilyen odacsapott, címek nélküli kijelentések.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.09. 12:55:23

Moby
Konzerváld ezt az állapotot 😄

TDC Geronimo
előrendeléshez

na azt pont nem lattam.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem jó kis film, nézhető kis kikapcsolódás: d
PoP-ba Gemma Arteton a nagy pin* *.* < 3 kis bályos egy nő az.

Soknak sikerül:d de én arra értettem csak, hogy bejelentik ok de általában mindig a kövi évre datálják csak a megjelenést. (s nem azért jelentik be e3-n mert nnem birják tovább titokba tartani, ha ilyemire gondoltál😊

Szerintem sem gyökérség, hanem egy végtelenül kizsigerelt sorozat, ami már a második rész óta csak önmagát ismétli, és már az az epizód is kimerítette a merő unalom fogalmát. Persze ez nem csak az AC sajátossága, mert vannak ebben bőven társai is.
Azt tudja valaki, hogy az új Batman-hez milyen feltételekkel jár a Harley Queen kiegészítő?
Plusz DLC, vagy előrendelői (amit nálunk adnak-e hozzá)?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Gondolkozzál picit, még ha nehezedre is esik.

Totti5
Az AC nem "gyökér", bár lövésem sincs ez mit jelent, de valami fikkantás lehetett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Egyetértek
Felüdülés lenne a sok gyökér AC után

Gyllenhaal egyik kedvenc színészem, én PoP-ban is bírtam, szerintem a film sem rossz. Nagy vonalakban követi a Sands of Time sztoriját, de persze rengeteg változtatás van.