PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet köpködni vicserre, a bugok és a technikai tökéletlenség miatt, de hogy ez a valaha készült egyik legjobb, ha nem a legjobb játék, az hétszentség.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tényleg elképesztően szép, az eddigi legszebb bundle. Bár szerinte fatális hiba, hogy nem egy terás vinyóval jön. Én emiatt nem veszem meg, amúgy kellene!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hááát, én október és december között még egyet sem láttam. Mire gondolsz?

Bármelyik GTA V főhös ezerszer szánalmasabb Nikonál. Ritka idegesítő geci mind, még talán a niggerrel tudtam valamicskét szimpatizálni.

A GTA IV meg kurva jó volt szerintem.

Kongy
LOL ne már, hogy ő volt Hádész is a God of War 3-ban XD Eszméletlen ez a fazon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
És mondjuk én nem vagyok egy gta fan, de nekem a gtaiv volt messze-messze a legszarabb gta evör. Sőt, máig az az egy gta, amit nem játszottam végig.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Gyűlöltem a négyet. Ráadásul ps-re vettem, ahol moslékul nézett ki, és moslékul futott. Sosem játszottam végig, ilyen kétórás etapokban nyomtam, amik mindig abb torkollottak, hogy ezt a senkiházi féreg nikogecit öltem le változatos módokon.
A leggyűlöltebb főhős evör, de az egész játék alapsztoriától visszajött a vacsorám örökké.

Tikal
melyik online mmo-ban nem kell grindelni a jutalmakért?? (mellesleg nem kötelező, egyébként meg rengeteg tartalom van az online-ban amivel szerezhetsz pénzt vagy csak simán játszod mert élvezetes )
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.10. 01:57:50

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én mondtam akkor rosszul, de nem ez a lényeg. nekem ez maradt meg kb, persze hosszasan el lett mondva... ja meg grindelhetsz benne ezerrel stb. akik még nem játszották ki hardcore magukat azok bekajálják az ilyet úgyis. - de nem erről volt szó előbb😄 mondjuk arról inkább ne beszéljünk akkor😊

Tikal
szóval az alapján itélte meg az online részét, hogy milyen emberek játszották? igen okos 😊)
voltak problémák az online résszel de szarfos sose volt, az a IV online része volt.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A faszt ez az általános, omgfg:d hol ez az általános?: d neeeeeeeeeeeee
troll szagot érzek:d - és egye uwe boll filmet se láttam még, de még hasonlatnak is rossz.

Ez az általános vélemény a gta IV-ről, de mint mondtam van akinek tetszenek az Uwe Boll filmek....<#idiota>
Tikal
pedig ez az általános vélemény... csodálkozom, hogy nem hallottad még és hogy az a kedvenced 😊

<#levele> <#hehe> Ez nagyon erős így, s nem is hallottam még ilyet a IV kapcsán: d
ps: am nem volt grafikai orgia, persze szép volt, de a nagyságában, részleteiben dolgoztatta meg a boxot, meg a ps-t. Na m1, hosszú lenne ebbe belemenni:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 00:47:34

A GTA IV a GTA sorozat alja,egyfajta grafikai orgia volt annó miközben a játékmenet bárgyúsága visszatért a gyökerekhez. Unalomig ismételt küldetések, unalmas és idegesítő szereplők, baromarcú főhős. Több mint fél év volt mire rávettem magam hogy végigtoljam.
Az V MINDEN tekintetben übereli. Ha a IV mestermű sztoriban meg szerpelőkben (nem az)...Akkor az V mi? Gigamestermű...
.... A GTA V pedig gyakorlatilag több szempontból is olyan (karakterek,események,stb) mintha egy Guy Ritchie filmet néznél. Elhiszem hogy van pár ember akinek a négy maga a mekka....Elvégre olyan ember is van a földön aki még mindig örül az újabb és újabb COD és AC részeknek....Sőt olyan is van aki szerint jók az Uwe Boll filmek...
😮 Ez nagyon durva, whaaah. Thx a linkelést. Asszem ő bőven megérdemli a pénzt amit a szinkronokért kap😊

Jó, te is sokkal dobálózol kb 😄 (akkor +ahogy levettem) a IV az szerintem nagyon etalon. Egy nagyon jó ismerősöm, aki hasonlóan vélekedett gta-ról, meg együtt is toltuk anno, nagyjából be is szokott válni amit mond, ő végigvitte az V-t, online része egy szarfos volt, tán nagyon sokáig, meg tele volt idiótákkal, és alig talált meccset meg mittudom én mik, a single jó, jó 1-2x végigvihető azt mondja, (de maga a játék hamarabb unalmassá vált neki jóval mint a IV) meg a történet, de hangulat a IV-t nem veri szerinte, az szerintem is mestermű volt, sztoriilag is (karakterek, párbeszédek stb) kellő komolyság mellett tolta a jó kis hangulatot, meg ugy megvolt az atmoszféra. Ez kicsit színesebb, árkádosabb. Persze itt is megvan gondolom a jó történetvezetés meg mindenféle cucc.

TDC Geronimo

Nolan meg Troy UC4ben együtt zseniális páros

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Jah. És sok celeb is beleállt, szal ment a marketingúthenger. 35 mill az semmi. Lufasz. Nun.

Moby
Konkrétan agyonveri. Én még ps3-on toltam végig, még ott is behugyozásjó volt. Aztán megvettem one-ra amikor kijött, de nem játszottam(még nagyon élt bennem a ps3-as végigjátszés). Aztán majdnem megvettem most ps4-re, mert újra kedvet kaptam hozzá, aztán rájöttem, hogy megvan one-ra, szal vettem hozzá inkább gépet (megamúgyis).

Amúgy bekaphatják, valahol, valamilyen szinten elég kiábrándító 150 millió dollárt reklámra költeni, egy s*aros játékért, töredékéből is megvették volna kb ugyanennyien - idővel. Na meg a reklám pénzből a legkönyebb lenyúlni kb : d

TDC Geronimo
De, még a csapból is witcher folyt. Szinte naponta jöttek videók már az utolsó hetekben, ment reklám tvben, moziban, mindenhol. 35 milla meg AAA játékoknál még nem is akkora összeg

GTAV’s budget was rumored to be as much as $265 million ($150 million of which was spent on marketing)

Ne már, ez most komoly, hogy a picsába költöttek el 35 millió dollárt marketingra omfg!!! 😮 de durva micsoda pénz már... (persze tudom hogy másnál mégtöbbet elvertek, de W3-nál így durvábban hangzik/üt belegondolva) és azért nem folyton még a csapból is a witcher, elég korrekt volt a reklámja, pont amennyi kell kb.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.09. 23:06:58

Moby: Nofene... most hogy írtad igy a gétéatötöt, lehet azt is bekéne majd szerezni. bár lehet nem lesz olyan jó a singléje mint a IV-nek.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.09. 23:04:29

TDC Geronimo
The Witcher 3's budget was $32 million (120M Zloty) plus $35 million in marketing

GTAknak mennyi is szokott lenni? 150+ millió?

n000rbi
Nem én vagyok a célközönség, főleg, hogy itt vidéken egy herélt verziót kapunk. Nintendo pl. sehol, pedig náluk még el is időztem volna. Mindegy, a kontrollernek viszont örülök 😊

A minőségre visszatérve, de ezt már spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az eggyel ezelőtti x1 kontrollerem bal rezgőmotorja vagy lelazult a helyéről, vagy le is tört, mert szabályosan kopog, amikor bepörgeti, mint nagyanyáink centrifugája, ha rosszul pakolod bele a vizes ruhát 😄 Kellene szerválnom egy spéci torx-csavarhúzót, hogy belenézzek, mert amúgy nem bonyolult műszer

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.09. 22:37:12

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
A szavaid arra engednek következtetni, hogy nem voltál maradéktalanul elégedett a playittel 😊

Moby
Nem kizárt, de egy biztos: változott a konstrukció.

n000rbi
Nem keserítesz el, a múltkori (első és utolsó) PlayIT-látogatásom egyetlen értelme egy új x1 kontroller volt, akcióban 8kért. Azon én is érzem a javulást minőségben. <#eljen>

TDC Geronimo
Mákod volt ennyi. De az is lehet hogy 1 hónap múlva kiesik az analóg kar majdnem, mint nekem a "tökéletes" első kontrolleremnél.

Moby
Nem akarlak elkeseríteni, meg kurvára nem is idevaló, de főleg ittvagyol(tok geroval), de hótmás a kontroller a boxhoz, mint az akkoriak. Minden zörgést, meg nyikorgást elimináltak. Nincs már útja a shouldergomboknak egyáltalán, egy kapcsoló lett az egész. Be sem lehet nyomni, csak kattintani. A ravaszok meg olyanok, mintha filcben tolnám őket.
Lassan megtanul talán konzoltgyártani mindkettő, megint.

TDC Geronimo
CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 7 p7 perccel ezelőtt
The British newspaper The Guardian claims that this is the year you will see the last Guardian. Not surprising, newspapers are dying out.

<#idiota>

na majd a szokasos eltolás-hullam! 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
nm. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem tudom mi lesz, de októbertől 2016 márciusig kb hetente jön valami nagy game. 2016 első negyedéve is nagyon erős lesz.

Köszönöm, sikerült is :-)
Kandurex
Ign oldalt el lehet érni innen? Engem állandóan átdobal a HU -ra :\

(google nexus)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Már ezért érdemes lesz nézni sony konfot 😄

n000rbi
Dőzsölünk a jóságban <#hawaii> Addig csak-csak végzek a DaS1-2-vel 😛

TDC Geronimo
BB dlc év vége felé, 2016 elején meg ez <3

Tikal
szerintem nem ezt mondta...

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Nem.

Hanem amire van PSN vagy veszel bármit, ha Primary-nek teszed, akkor azon a gépen az összes többi másik Primary vagy Nem Primary profillal tudod használni a PSN-t vagy tartalmakat. 😊
Kivéve ha régiózáras.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Köszi, szóval akkor a Primary legyen az amelyiken jelenleg nincs Plus?
darkSectorxxx
Igen, tedd be Primary-nek (Setting -> PSN) , és utána a gépeden minden másik profillal tudsz játszani, a free játékokkal (csak előtte a régi profiloddal töltsd le), és multizni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.09. 20:28:05

Sziasztok!

megérkezett a PS!-em, de sajna egy régi ps4 fiókomhoz vettem PSN Plust, Át tudom ruházni a másik accountomra a PS Plus előfizetést?
Moby
jóhogy. Rengeteg idő van már benne.

Totti5
Ez se néz ki jobban mint a BO3om<#hehe> hamár nem néz ki jól...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gondolom W3-at mar tul kesö ujrakezdeni XO-n, stimm?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Hát én nem tudom, a párizsi forradalom minden volt csak nem unalmas.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10