PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt NAGYON varom. szövegelnek, hogy semmi köze a Heavenly-hez, de mar ebben a rövid videoban is befigyel ket ismerös szinkronhang.😊 ugyhogy lehet mas a sztori, en szememben ez a csirke akkor is Kai.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
ezt egyelőre nem tudom hova tenni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kell a fas*nak 😄

TDC Geronimo
30, de az remélem atom. Grafika pixar szint majdnem

60 lesz? <#finom>
mondjuk a ps3-ra kiadott elsö resz is az volt, olyan latvany mellett, hogy az meg mai napig agyat robbant.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Nem tudom E3nak mi értelme lesz jövő héten, ha minden napra jut ennyi bejelentés meg videó...

TDC Geronimo
KELL KELL KELL

8 perc gameplay

<#eljen> irtad, hogy Bulletstorm-ot is szeretted, igy megnagyobb eselyt latok, hogy legalabb nehany orat el fogsz vele szorakozni.😊

akkor mar inkabb egy ilyet.
nekem most pont ez van. ugye falszamoltam a hazimozi erösitöt (vissza sztereora), ugyhogy nincs többe hdmi hub, dac, ... es egyeb josagok. tv-be hdmi kabelek, tv-bol optikai ebbe a kis dac-ba, az a fasza erösitöre. persze ez csak filmhez es jatekokhoz, ahhoz böven elegendö. zenehez keves.

TDC Geronimo

De jól néz ki. Sajna csak jövőre jön 😞
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.10. 17:07:54

Amúgy ez tiszta szar, hogy ez is körülményes, a külső hang csatlakoztatása... és persze hogy nincs optikai az enyémen.
Ha meg lesz olyan DAC faszság is, lehet mindig átdugosni a kábelt pc-be, dacba, ez ám a nagy öröm 😊
Szóval ha meg is tartanám a monitort, akkor vagy használom a fos beépített hangszóróját vagy még költök rá. Vagy veszek másik monitort, amibe legalább 2x5W-os a hangszóró, hogy türhetőbb legyen. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 16:49:59

Moby
Smooth??EZ?????
ROFL
Sose lesz. Talán egyszer használható, de smooth...pécén. Ott smooth.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Kő egy ilyen.
Lehet kapni itthon is. Tízezerér.

Ja igen, sejthettem volna hogy erre gondolsz. Hát azért elég smooth már sok helyen, meg élvezhető azért, átlagot nézve 25 fps megvan mindenhol.

Tikal
Nekem erősítőre van kötve... ilyen kompakt rendszert én már nem használok egy ideje...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Mert úgy fut ahogy.
(nem jól. szarul. moslékul.)

n000rbi
Ajjaj, ezt meg fogja érezni a tárcám... 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Na de most akkor hogy kell mégiscsak vagy mi... valahogy csak rálehet h jó is legyen. Sokan használhatják külső hangfallal is, tv helyett.
Szerk.: rágoogleztam, s nagyon szar a helyzet:S ezt jól elbaszta a Sony... :/
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 15:23:28

Miért?

Moby
szerk:ok, egy marha vagyok...

Shadow Warriort kettőezerhatér be is húztam, Slick ajánlásával 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.10. 15:09:39

Moby
Ez egy csoda. Ezek a polákok leiskoláztak mindenkit. Vennék mégegyet belőle boxra, ha tudnám, hogy programozókra költik, mer azok valami szánalmasan félkegyelműek ott náluk.

TDC Geronimo

Moby
Rá sem tudod kötni. A PS4-nek már semmilyen analóg kimenete nincs (DAC kell hozzá). A kontroller füleskimenetére esetleg, de az irtó gány.

Amiga
Ezt passzolom, én egy stereo Samsung TV-n tolom és van egy jó SONY ELITE Pulse fejhallgatóm, ennyi elég. De a youtube-on biztos találsz megoldást, vagy talán itt is van, aki hasonlóan megosztja. Gondolom vannak erre céleszközök.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tök kellemes, ha ilyen jó lesz a játék akkor, fasza lesz nekem is. Reméljük.

Dede, remélem még a héten vakítanak valamit, bár mire megjön abból csak jövőhét lesz kb.
Amúgy hangot hogy lehetne legjobban rákötni majd. van egy 2.1-esem, de azt használnám pc-n is és váltogatnám. 2 jack dugóval elmegy pc-n is. (a 3. csak a 5.1-hez kéne, de azt nem használom:d) (Anno adtak vmi átlakítót a rendszerher
z, direkt hogy onzolra lehessen kötni, de az nincs már meg szerintem)
Milyen kütyü kéne, meg kábel, amit tudnék kapcsolgatni, hogy most a pc-n legyen, vagy a ps4-en a hang.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 14:54:19

Moby
Priscilla dala mind a 7 nyelven.
(sajnos a moslékfrémes ps4 verzát nem találtam belőle, nézzétek el nekem, hogy ilyen folyékony csodában kell végignézni)

Moby
Remélem is! 😄D

Amiga
"páran a posztjaim hatására kontrollert ragadnak"

... és beleb**szák a tévébe. <#buck>

Bocsánat, ezt nem hagyhattam ki. :-)

Amiga
Nem úgy volt, hogy veszel (vettél?) PS4-et?

Moby
Nem vettem magamra, csak zavar. Itt ez nem annyira megszokott, pedig az sg-n főleg ez megy. Nem dolgom, de próbálom megőrizni ezt a hangulatot itt, , mert a nyálverésnek amúgy is túl nagy tér van engedve.

>Mellesleg te sokkal nyersebb vagy mint én

Ez igaz, de nem megyek rá ösztönből dolgokra. Akkor vagyok nyers, amikor valami időről időre, feszt bassza a csőrőm, de az soha nem ember vagy csoport. És a másik oldalról van bennem alázat bőven minden olyannal szemben, ami okés, minőség, jó, ésatöbbi. Van, hogy játékot rúgdosok én is, de amikor jót írok valamiről, akkor páran a posztjaim hatására kontrollert ragadnak. Szélsőséges vagyok, ez vitán felüli, de nem egyoldalra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.10. 14:21:41

Miért vetted magadra? 😉 (Nem csapkodás volt) Meg milyen napok óta köcsögölök, most írtam lehet először ilyet. A monitor témát ne vedd. Mellesleg te sokkal nyersebb vagy mint én, na mind1, ne vitázzunk.

Moby
>A sok köcsög megy egyik a másik után

Te figyukamán. Ez a fingnélküli üresbencsapkodás itt nem menő. Nem tetszik, nem veszed meg. Ha jól tudom géped sincs, játékod sincs, de napok óta csak köcsögölsz, meg dedósozol, meg hasonlók. A cikkben és a videón egy magasan képzett szakember beszélsz olyan dolgokról, amiről soha nem lesz fogalmad sem. Ha valamihez nem értől, akkor nem LOL-ozni kell, hanem csendben hallagtni azt aki érti.

Moby
>Lassan a játékfejlesztés lehetetlen lesz, mert nem előre, hanem visszafelé fejlődünk

Halvány fogalmam sincs miről beszélsz. Érzésem szerint neked sem.

Tikal
Most tényleg nem lehet kikapcsolni, hogy screenshot készüljön a trophy-król? Egyáltalán mi a fasznak ez?? Ilyen értelmetlen szarokat beleraknak a rendszerbe, de még mindig nem látom, ha egy cimbora online lép... pff for the players...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.10. 13:26:38

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Siratja is minden halos(velem az élen) 😞

most nezem ki ö.
hat nem ma kezdte a bizniszt, durva. hat "miatta" volt olyan durvis a Halo 4 is grafban! ahha

Most ugye baj, hogy nem Cell a proci és más megint és persze más az engine és inkább ps3 hardveréhez íródott, de akkor is... mindig csak a bajok, meg hogy alig tudnak megoldani valamit. Lassan a játékfejlesztés lehetetlen lesz, mert nem előre, hanem visszafelé fejlődünk komolyan xd.
És a ps4 Jaguarja nem tudja azt amit a Cell, meg persze a GPU is elég fos, szóval szenvedgetős de valahogy megcsináljuk...

A ps5 korszakba is remaster remaster hátán lesz. A sok köcsög megy egyik a másik után, remaster téren, nem elég hogy a nép ígyis rákapott a sok mobilos okádékra (fizettem volna egy jó játékért androidra is, de nem találtam semmit, már erőlködni kellett, persze a sok idiótának azok szuper játékok... XDDDD mint a Mortal Kombat X telefonra, kár volt még azt az 5-10 percet is rááldolzni, dedós gec*k.

Moby
Hülyeség. Sajnos 😞

TDC Geronimo
Ubi és Wii u ra jött csak ki, ráadásul launchkor, amikor alig adtak el gépet. Ubi szemében nagy kudarc volt, így szerintem ez a port is kamu. Én örülnék a legjobban egy második résznek, de szerintem esélytelen. Pedig ez az FPSek soulsa 😞

TDC Geronimo
utolsó két hétben 😄

corrinne yu segítségével. Nem véletlen volt jó igazolás 😊

Moby
Máhogy...mér?

nincs hahaha. a naughty sámánok megoldottak vegül.

hat az 1 nem kene (hogyan müködne gamepad nelkul?), de folytatas johet. tul jo volt ahhoz, hogy ne kezdjenek vele valamit.

PS4 - with 1080p60 upgrades to boot - should be relatively simple. After all, PlayStation 4 represents a generational leap in system capabilities, particularly in terms of raw GPU power. However, Naughty Dog's recent GDC talk - "Parallelising the Naughty Dog engine using fibres" - reveals in stark detail how difficult it was to bring The Last of Us across to the new Sony console. Indeed, the initial porting work for the game resulted in a sub-optimal experience operating at less than 10fps.

hahaha😄DD ikszdé, vicc!!!44

TDC Geronimo
Már olyan pletyka is van hogy jön a ZombiU ps4re meg boxra <#wilting>

Moby
>lehet a fősztorit is ezért hánytad mindig vissza

Ettől egyszerűbb a dolog. Mivel a főszereplő elképesztően unszimpatikus, ezért (nyilvánvalóan) meglehetősen hidegen hagy a története, vagy ami épp történik vele. Sokaknak ilyen Trevor az ötben. Nekem meg ő az egyik kedvenc karakterem lett a videójátékok világában. Evvan, ilyen a popszakma 😊

Moby
Bárki elmondhatja a véleményét, és nem is kell hogy egyezzen a másikéval. Itt nem találsz két olyan embert, akinek a világnézete tökéletesen megegyezne, bármit is állítsanak magukról 😊

Aztamindenségit. <#shakehead><#szomoru1> Nem is mondok semmit. Pedig szeretnék, de azt mondom magamnak hogy hagyjuk ne menjünk bele:d Mindenkinek lehet saját véleménye. Bár akkor gyanús hogy pár embernek itt elég érdekes 1-2 dologról.

(pedig úgy belemenne a vitába.... egyébként mondom téged nem érint az anyagi téma, lehet a fősztorit is ezért hánytad mindig vissza.!!444!! Bár persze attól függetlenül élvezhető (is) kéne hogy legyen, ki milyen vérmérsékletű és mennyire tud a zsebébe nyúlni saját maga)
Neked lehet csövesek voltak a karakterek és taszítóak, meg lehet rosszul is közelítetted meg.
<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.10. 11:47:06