PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Meddig tud süllyedni az ATARI ezzel az Alone in the Dark-al?

Amúgy a beállításoknál már nem az van hogy low-medium-high-ultra
hanem
low-medium-high-EPIC. 😄DDDDDDD

Szent istenem. Lesz ez ps4-re is?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Amikből 1-et is alig használok. 😄

Most ezekután hová vegyek még VR szemüveget? Csak bekavarna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 14:01:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Tudom, de egy szekrényben tartom őket, bezacskózva és volt rá példa hogy emlékezetből próbáltam megidézni hogy ne kelljen kipakolnom mindig. 😊

Az nálam pl szinte mindennapos, hogy meg akark venni valami játékot, és rájövök hogy már megvettem régen, főleg steam-en, ezért ott abbahagytam a vásárlást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 14:00:16

Moby
>Hát bele lehet kavarodni ha egy fél tucat konzolod meg kütyüd van itthon. 😄

PFFFSDASASDkjhjaHLGSJLOOLO
LOL
ROFL
LÁL

LÁL

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Az volt már, hogy csalódott vagyok?

Totti5
A borítóján rajta van hogy mire van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Aztatat pc-n emulátorral nyomtam, az kimaradt.

Totti5
The Legend of Korra szagot érzek.

darkSectorxxx
Hát bele lehet kavarodni ha egy fél tucat konzolod meg kütyüd van itthon. 😄
Az is vicces mikor el akarok adni egy játékot és utána derül ki hogy ps3 ra van meg én meg x360-ra hirdettem 😄

Azóta vezetek listát excel-ben. 😊

TDC Geronimo
Bleh volt már itt róla szó, hogy a cell shaded transformerses játék az új platinum game?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Gyorsan taltunk/talátál újabb témát, amiben a véleményed messze túlnő a tapasztalatokon.

Nyilván rohadtul szubjektív, de neken a top20 ps3 játékélményben bőven bennevan a deadspace extraction letolása moveal.

TDC Geronimo
:ASD:ASD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Hát már jó kérdés, mert 2 éve volt, de lehet azzal keverem, arra emlékszem hogy egy képen mutatta milyen külön kütyü van a fagyihoz, és azzal kellene irányítani, de a faxom vett olyat, majdnem 10k volt a boltban.

De amúgy Fable-m is van, csak azt havernál néztük Kinect-en (fehér, nem tudom az számít-e valamit), az neki van, én akartam venni de inkább lemondtam róla.
Meg filóztam PS4-nél kamerára, de látom mennyi haszna lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:54:14

darkSectorxxx
Ja látszik mennyi játékkal játszottam ilyen kamerásan meg nyalókával. 😄
Rühellem ezeket.
Annyi hogy a hugom 3 (akkor volt 3) éves fia hadonászott a Harry Potter-ben amit hozzá adtak, aztán ennyi.

Totti5
Fable korrekt játék. Én még nem láttam Move-val menni.

nem a Sorcery-rol van szo te kis butus...?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
ja télleg, bocs az nem is a fable-hoz kellett. 😄
Mindegy volt egy játék fagyishoz amihez írta hogy még egy valami kell, amivel irányítani lehet.

Fable az kamerás télleg sorry.

Moby
Szóval vettél egy move starter kitet, ami nem teljes????
Nahátnahát...ezek átkúrják az okos vásárlókat is! 😄

Moby
Minden szava arany 😄

Rendelt egy fable-t ps3-ra. aztán rácsodálkozott hogy nem megy. Move-al sem. Azzal a move-al, amit ő okos vásárolóként vett meg, nem olyan sutabutaként, akik minden szart megvesznek. Ő megválogatja amit megvesz, hogy aztán dobozban tartsa 😄D

darkSectorxxx
Miért az szar játék ?
Mert sokan irták akkoriban neten hogy jó fagyis játék. 1600ft-ért lehetett venni zavvi-n egyszer akcióban.

Totti5
Nem, pont jó.

darkSectorxxx
Na rosszul írtam a nevét?

Totti5
Fable?<#guluszem1>

darkSectorxxx
Ja amúgy a PS3-hoz van fagyim meg kamera.
Mondom rendelek egy játékot ezt a Fable-t ami azért talán az egyik legnagyobb cím erre a fagyira, mondom dejó, azt kiírja hogy kéne valami 16. müanyag lófasz az irányításhoz, mondom jóvanna játszok inkább mással.
Azt a fagyi annyiba hasznos volt hogy kipróbáltam az Infamous-al és eltettem a dobozba hogy ne lepje el a por.

Moby
A durva, hogy én kipróbáltam oculuson az elite dangeroust is (igazából amiatt akartam venni). Addigra már többszáz órát repültem, és az oculus kellett, hogy kiderüljön: olyan műszerek vannak a lábamnál, amiknek a létezéséről talán tudtam (volt aminek nem), de olyan periférikus területen vannak a 2d-s világban, hogy soha nem használtam őket, nem is néztem rájuk. Kiderült teljesen más a gépem belseje a """"""valóságban"""""" mint aminek hittem odáig. A méretek, az arányok...egyszerre minden a helyére került. Na ez az egyik dolog, ami nagyot a rúg a "szép" megítélésén. Egész más gondolkodás kell majd.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.14. 13:36:51

darkSectorxxx
Idősebb vagy tuti, nem vontam kétségbe az eddigi mondandódat, én arra értettem a véleményezésedet, hogy folyton véleményezed hogy nem szoktam fingani meg mit játszottam életemben mivel nem.

Orákulum azért nem vagyol 😊

Most megint jössz a szakéártéssel, én nem a kászülék funkcióit véleményeztem, az nem érdekel, elhiszem hogy jó, hanem a marketing részét, hogy megint egy fasza agymenés.

És pont ti mondátok jól ebben kurvasok lóvé van...a mi lóvénk.

Ahogy említetted sokszro, a dfejlesztők leszarják a játékosokat, mert minden eladható.
Nem számít csak trendi legyen.
Különben fizetős dlc-k sem lennének, ez sem különb.

Amúgy én véleményt ezekről azért mondok játékok, meg mi a véleményem a fejlesztők hozzáállásáról, melyik játék tart szar irányba melyik nem, mert én is erre költöm a pénzemet, nekik adom.
Majd ha nem akkor nem fog érdekelni a téma. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:33:54

darkSectorxxx
Én értem.
Most nem azzal van a bajom hogy maga a technika meggyőző-e, hanem az ár, a rá készíthető játékok, az egész dolog mire idekerül a szobámba.

Moby
Véleményezek mindent, amit
KI
PRÓ
BÁL
TAM
Utánajártam, elolvastam, megszagoltam, megízleltem. Megnéztem hogyan csinálják, kik csinálják, miért. Miért akarják nekem csinálni. Mit akarnak tőlem. Mit tudnak még csinálni nekem.
A mostani a száz százélkos pontosságú mintavétel minden témának:
-én írok valamiről, amit kipróbáltam, utánajártam, beszéltek róla bennfentes emberekkel, megnéztem többet, belemélyültem
-te asse tudod mi a faszom ez, hogyan működik, miért létezik, mit akarnak vele, csak tolod az okoskodást feszt, mert neked már kész véleményed van
És ami betonkemény, hogy jóval, JÓVAL idősebb vagyok nálad.

darkSectorxxx
Ez tény van 1-2 jó példa, 2d-ben.

De a sok 3d, meg a mobil a jövő, meg ezek a nuncsakuktól frászt kapok.
Most a szemüveg is mire elterjed én meghalok, vagy öregek othonába kerülök, igaz a nem létező fiam-nak majd jó lesz.

A 3d-nél is emlékszem kb 10 éve mennyire mutogatták hogy hüdebrutális, ez a jövő.

Régen gyerekként durván 20 éve kipróbáltam a Doom-al egy ilyen kezdetleges szemcsis cuccot, egy kör alakú valamibe kellett belépnem, és egy jojó alakú valamivel kellett irányítani, nem mai találmány , persze az érzés más egyértelműen, de azt sem hétköznapi embereknek volt hanem egy kiállítóhelységben.

Minden szép és jó, majd akkor ha elterjed és látom hová vezet az egész.
Egyelőre semmi nem tudna meggyőzni arról hogy pár év múlva ezzel játszunk egymás ellen multiban a BF7-ben mert nem tudom elhinni az eddigi tapasztalatok alapján hogy ez elterejed.
Vagyis igen egyszer majd elterjed mikor kitalálnak megint valami újat.

darkSectorxxx
Bocs igazad van a világ változik, az ember nem. 😊
Ahogy te sem. Te is véleményezel mindent.

Amúgy ez a néhány játék

PS-re

FF15
Uncharted 4
Bloodborne 2
God of War folytatás ha lesz

X-re

Quantum Break
Rise of Tomb Raider
Gears of War, ha lesz
Scalebound, ha nem rontják el

Ja és ha lesz Dark Sector 2.

Kandurex
Egyszerűen tévedsz, vagy nem érted. Nem egyszerűen játék, hanem ott vagy. Mit nem adnák már most érte, hogy egy csillaghajóban repkedjek az űrben? Akár milliókat is ha csak egyszer lehetne. Itt egy "kicsit" közelebb jön az elképzelt lehetőség. Ott ülsz benne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
>én ebbe tuti nem.

Legalábbis addig tutinem, amíg a téhóm oda nem adja 24 hó kamatmentesre 😄DDDD

Totti5
Ott tartunk hogy ömlenek a jobbnál jobb gémek. Még az előző genben Zsét készítő fejlesztő is szintet lépett az AAA felé és lám milyen sikereket ért el. ( Lords of the Fallen )

Moby
>a világ soha nem változik

A világ minden másodpercben változik. Ami nem változik az te vagy. Nincs fejlődés. Nincs kíváncsiság, nincs alázat, nincs semmi, csak ez az állandó fingnélküli műszakértés, a világ szakértése, amiről semmit nem tudsz. Mindennek a véleményezése kényszeresen. Komolyan csodálkozom, hogy nem daráltak még be a konteósok.

darkSectorxxx
Csak az a baj hogy még hátravan legalább 5....azaza igen! 5 cím amiért leülök tv elé, utána, azaza durván 1 év múlva lehetséges ez a változat, de addig sajnos bármennyire is szeretném nem megy. 😊

darkSectorxxx
Kerestek, persze, buta vásárlók akik benyalnak mindent abból soha nem fogy ki a világ.
Döglött legyet is el lehet adni, vagy egy kartondobozt ebay-en, ehhez nem kell ész, max arc.

Én nem észt osztok, hanem pont fordítva, tudom hogy ők hogy csinálják éslátom előre mi lesz ebből, a világ soha nem változik, ha változna nem itt tartanánk, sem pc sem konzol téren, amikor rinyálunk vagy rinyáltok egész nap.

Így müködik az ipar, van aki beszáll a hullámvasútba van aki nem, én ebbe tuti nem.
Sőttt. 😊

Fordítsam le angolra? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:11:39

Moby
>max addigra én nem fogok játszani.

Erre kár várni ennyit, a holnapi nap péládul tökéletesnek ígérkezik ilyen célokra! 😄

Totti5
Senkinek nem kell fizetni semmiért. Más fizetni fog érte, milliók.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.14. 13:09:55

darkSectorxxx
Meg már várom mikor lesz az hogy ez a játék csak ezzel a szemüveggel megy a másik csak a mikkal, és akkor fél milláért vehetek 5 szemüveget.

Moby
Szerintem azok is néhány ezeszer több pénzt kerestek azzal, amennyit te valaha fogsz. Mondjuk nem egy alsókérészpöcsömi kiskuckóból osztották az eszet feszt, sőt, tippre még idegen nyelvet is beszélhettek.
Te hogy állsz most ezekkel?<#ravasz1>

darkSectorxxx
Azokról beszélsz akik, vagy akikhez hasonlók találták ki az eddigi sok szarságot, vagy mondták hogy a mobilban a jövő, és gyártottak fél tucat konzolt ami stream-el meg futtat mobiltelefonos játékokat? 😄

Amúgy a jövő nem a technikán múlik, hanem azon hogy mit tólnak az arcodba, hogy ez meg az kell hogy menjen a játék, ha szar lesz és drága a technika, majd megoldják hogy meg kelljen venni, ettől nem félek, max addigra én nem fogok játszani.

Szóval kétség nem fér hogy ez trendi meg új meg kelleni fog.
Ahogy a 3D is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:04:55

Moby
>ebben biztos vagyok.

Ezen a lőtéri döglött kutya is szétröhögtr a máját 😄DD A Facebook is ilyen nyeretlen hülyegyerekekből áll, azért vette meg szőröstül bőröstül az oculust, meg az néhánytucat garázstechcég, aki komolyan épít most erre ^.^
Mé nem szósz ezeknek a barmoknak? Nem vagy rendi 😞

darkSectorxxx
Ja hogy nincs 100ezer, akkor az már valóban olcsó. 😄

70-80k-s kormánya Totti-n kívül kinek van még?

Meg azért ez télleg lol hogy fizessek még 100k-t hogy az amúgyis kocka társasdág , most aztán télleg el legyen zárva a külvilágtól , és még csak napfény se érje a szemüket. 😄
Gondold el egy nagy egésznapos maraton a Witcher-el mondjuk, azt végig ilyen szemüveggel. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:00:27

darkSectorxxx
Ez egyértelmű hogy jópofa dolog, mint bekötött szemmel kimenni a városba, de amíg nem olcsósodik addig nem lesznek értékelhető alkotások rá ebben biztos vagyok.

Talán még utána sem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:57:17

Moby
Egy OR DK2 annyiba _SE_ kerül, mint a tévéd. Nincs 100 rugó. A morpheus több lesz, ez tuti. De nem is 100-ért veszünk tévét, mer abból sem veszünk szart.
Nohátakkorholdekibebaszottdrágaez?

darkSectorxxx
AAA játékok a VR-hez vagy csak maga a szerkezet? 😄

Moby
Én egy 101%-ig racionális technológus vagyok, de az első találkozásnál csak vigyorogtam és vihogtam mint a hülyegyerek a vásárban. Nyilvánvalóan a szervezetem az első találkozásnál védelmi rekacióként telespriccelte az idegrendszerem adrenalinnal. Egyszerűen nem tudja az agy, hogy mi az isten történik. Kap egy új valóságot a semmiből. Azok a videók, amin az emberekel el és összeesnek amikor ráadják a fejükre az okulust, azokon csak az röhög, aki csak youtubeon látott ilyet 😊

Totti5
thómnál biztos lesz!

darkSectorxxx
Amúgy nekem nem az a bajom amit Moby súlykol, hogy hűdeodabasz, azt elhiszem, nekem az a bajom az egészel, hogy ehhez kurvasok lóv kell, és játék hozzá, amit már láttunk idáig is.

Ki a faszom fog komolyabban fejleszteni egy hardverre komoly cuccokat, amit a lakosság alig 1% tud magának beszerezni géppel együtt?

Nekem van fagyim ps3-ra mégsem láttam 1 normális játékot rá.
Vagyis van, de minek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:54:32

igen dark barát, a fagyi es a kamcsi jelentös szerepet jatszik a latvanyban.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597