PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Igen mutasd meg milyen, mert a fagyi meg kamerákból kiindulva sejtem én is. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Elvarázsolva???
Az emberek jórészének az első találkozás inkább ijesztő, vagy méginkább rémisztő (emellett izgalmas) semmint elvbűvölő. Nem tudsz rá felkészülni. olyan reakciót vált ki az agyból, amit előre nem tudsz leírni magadban, mert nem talákoztál vele. Ilyet nem tudsz vízonálni, stb. Kb ilyen lehet először találkozni mondjuk a súlytalansággal 😊 Érted ami történik, semmi hókuszpókusz nincs benne, valamit gondolsz is róla milyen lehet, de találkozni vele, az ezeket gondolom teljesen felülírja.

Adversus solem ne loquitor

mondjuk egy kicsit felhuzott (nagyobb felbontas, 0 pop-in problema, elsimitas, ...) vanilia Skyrim-ben el tudnek veszni 3D-ben barmikor.😄
mar teszteltek 1-2 eve is tudom, de ugy igazabol VR-re heggesztve jo lenne.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Amíg nem próbáltad szerintem ne nagyon ítélkezz felette.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
>de mindenki egyre szebbett akar kesziteni

Itt nagyon mások a preferenciák. NAGYON. Itt a "szép" nem a színesszagos, és az agyontextúrázott, vagyis nem ilyen egyértelmű. Ma a videójátékok erőforrásai jelentős mértékben arra van fordítva, hogy a látvány 2d leképzése a lehető legvalóságosabbnak hasson. Ez az vlág teljesen felborul, ha nem a 2d-re kell leképezni. Ezt elmondani röviden nem tudom, meg eléggé sok olyan kompetenciát igényel a megértése, amikben én sem vagyok otthon, De ha kipróbálod, érteni fogod azonnal, amiről beszélek. Ráadásul ez egy új terület. Eléggé tapogatózás megy. Sok-sok minden most derül ki, hogy mire hogyan reagál az agy.
Ne akard megérteni, se leképezni a monitorod/tévéd/jelnleg hatással bíró preferenciád alapján. Nem megy. Újak kellenek.

az hogy sityakon belül mit ugykodnek, az biztos varazslat, de a pixelek maradnak.

jo befejezem, mert tenyleg okoskodok. de ha proba utan nem leszek elvarazsolva, hazautazok es dunaba doblak az összes VR szettel egyutt! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ez a jövö, alairom. de majd akkor erölködjenek, ha minimum nativ full hd-t tudnak a szemem ele varazsolni.
ez egyik szemcsivel se lehetseges jelenleg, annyi, hogy pc-n nyilvan jobb lesz a latvany.
ha meg csinalnanak 3840x1920-as verziot pecehez, akkor maris az 500K-s szitunal lennenk.

Kandurex
Agree

Gyakorlatilag erre várok, a leggagyibb játék is odabaszhat ilyen környezetben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.14. 12:33:34

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Nem, nem tudod elképzelni. Azt gondoljátok, hogy ez annyi, hogy fogok egy kijelzőt, és bebaszok elé két lencsét, és egy megfelezett fullhd-n nézem ugyanazt.
Hát kurvára nem. Ha ez ennyi lenne, már 5 éve a piacon lenne 😊

Moby
De sokszor elmondtam rá: letaglózó az élmény. Egyértelműen ez a jövő, annyira új és kiterjesztett érzékelést hoz. Semmiben nem hasonlíts semmihez, amit eddig 3d-ként adtak el. Ez egy soha nem tapasztalt új érzékelésforma (ezért van ennyi fiziológia probléma vele).
Lehet vállathuzogatni, lehet köpködni, de ez a videójátékok jövője. Meg a mozié. Ha valahol igény volt az, hogy egy nemlétező dolgot valóságként élj meg, akkor ennél közelebb ehhez ma nem lehet jutni, és ehhez képest nagyon leszakadva kullog bármilyen teknó. Beleértve a hagyományos 2D megjelnítést is.

en Dark-al ellentetben el tudom kepzelni mekkora kraft kell 60 fremhez es amellett milyen latvany varhato realisan es hogy milyen ha megfelezett 3D-t nezel....
de nyilvan ki fogom probalni.

persze. nekem megfelel egy Wolfenstein latvany is tokeletesen, de mindenki egyre szebbett akar kesziteni. az egy ilyen szemcsiben nem fog osszejönni... csak PC-n.
tehat jonnek a Wolfi szintu Morpheus exklu cuccok, vagy VR modban az ujabb jatekok flippelik a szviccset. ezzel megnagyobba teve a latvanybeli különbseget PC es konzol kozott.
elözö genben is "csodaszep" volt, mikor U3-ban atvaltottam 3D modba... ilyenre szamitok itt is.

Moby
Nem, nem ez a baj vele. De mielőtt belentek ebbe a fingnélkül csapkodásba, mér nem nézitek meg? Már minden utcasarkon kipróbálható (Bp. tudok 3 helyet ahol biztosan, ez téged nem érint, de felétek is van ilyen, tutter)
Ezt én sosem értettem. Ha valami érdekel annyira, hogy véleményt alkossak róla, akkor megnézem. Ha meg nem, akkor nincs róla véleményem a leseszaromonkívül. Nemde?

Moby
> tuti meglesz PS4-en rendszeresen

Ezt megint kurvára nem értem. Ez csak a sonyn múlik. Ha ő azt mondja a deveknek, hogy ez a rencerkövetelmény, akkor kénytelenek lesznek. Az kérdés, hogy mond-e ilyet.

Moby
Én használtam 60-on, nekem az is teljesen oké volt. Én már a 90-et sem értem, a 120-at meg pláne nem, de elhiszem, hogy még jobb lesz tőle. Hajrá.
Amúgy ahogy a sony tud frémreprojectiont csinálni, úgy az OR is tud, csak akarat kérdése.

tehat full hd kettehasitva, mint a cigany 3D filmek ncore-rol, amit a tv egymasra tol? LOAL! na az lesz meg jofele recefice babazsur...
szoval "csak" 1 x full hd kell ATOM 60-al... tuti meglesz PS4-en rendszeresen.😄

Moby
2x félfullhd van az morpheusnál, mint a OR DK2-ben most.

/egész pontosan egy fullhd 5.7-es kijelző van benne, az van "kettéosztva".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.14. 12:17:42

darkSectorxxx
Ja már látom, a Besheda indít 15óra 15 perc múlva.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

de tovabbra is ket szemröl van szo. nem eleg az 1 x 1080@60.
vagy 2D-ben is akarjak mukodtetni, mint egy fejre csatolhato tv-t? LOL

Oculus-nal meg 90 frem van ugye, interpolacio nelkul...

darkSectorxxx
Kint leszek az E3-on is. 😊

Amúgy mikor is kezdődik? holnap hajnali 4-kor?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:10:26

darkSectorxxx
Vagy mint a fagyival csinálnak az elváráshoz illő grafikát és minőséget. 😄

Moby
Mr. Fingnélküli mai standupja déltől! 😄

darkSectorxxx
Barmság minden, ami nem kontroller. 😄
Miért te mire használtad eddig ps4-en a kamerádat? 😄

Moby
Úgy, hogy 1080p60 kell a morpheusnak. Ez az elvárás a devek felé. Abból csinál a cucc(persze nem a cucc, a ps4) frémreprojectinggel 1080p120-at (mozgásinterpolációval, kvázi ingyen).

TDC Geronimo
Na szakértő uraság megszólalt 😄

darkSectorxxx
Ez a szemcsi egy baromság, ahogy a fagyi a kamera meg minden más.

ezt elmagyaraznad? hogy lesz nekem a szemcsiben 60 frem konzolrol?

Moby
Megőrültél.
Az aligközépszar wolfeinsteinetek így ahogy van konzoloról mehet alá. Vagy a shadowwarrior. Vagy a csodás Forza5(amihez pont nemlesz sajna szemcsi).
Százezres konzolon.
Máménelehetne kontetnto csinálni hozzá? Persze nem úgy kell ezt elképzelni, hogy fogom a witcher3-at a fosfrémmel és bebaszom neki. Eleve az irányítás miatt is ide másképpen kell majd gondolkodni, de ezzel a frame reprojectinggel életképessé vált a cucc.

darkSectorxxx
Hát 50% volt az eslyem. 😄

van, de megsincs...
ha a szazezres szemcsihez meg felmillaert kell vas is, akkor az szamomra nem letezö dolog.

Moby
Má hogy a faszba ne lenne alá??? Az sajnálatos dolog, és eléggé meghatozó lesz, hogy külön kontentot/setupot kell gyártani neki, de ez most még ilyen.
Nyugi, egyszer kipróbálod leofosd a bokád. Sajnos a kijelzők bennük még nem jó, jelenleg ez a lenagyobb gond vele.

Oculus Rift
Project Morpheus
Vive
StarVR
...

remelem összeomlik az egesz VR kartyavar! nagyon ugykodnek rajta...
föleg, hogy content pumpalo hardware meg egyik ala sincs... 😄 LOL

<#vomit>
<#kocsog>

Moby
Ha valaki fotót szúr be, az mindig a sajátja.

darkSectorxxx
Kicsit nagy a tv-d nem? 😄

darkSectorxxx
De igen. 😄

TDC Geronimo
Na ennek se kellett sok

darkSectorxxx
Én is.

Így hirtelen a semmiből tehát nem meglepetés. De egy E3-on amin mindenki játékbejelentéseket vár,ott az lett volna. Értem.<#idiota>
Aztán kitudja mennyire véletlenek ezek. 😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.14. 01:12:56

TDC Geronimo
Istenem nem lehetnek ekkora barmok...

"An accidental open mic broadcasting live to Bethesda’s Twitch stream picked up a discussion about Dishonored 2 being presented during the company’s E3 press conference. Ooops."

Már megint kileakelődik minden idő előtt. DS3 is mekkora meglepetés lett volna 😞

Kongy
az a baj, hogy itt többről van szó. helyenként élvezhetetlenül fosul fut a játék...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Leszoktam a visszaolvasásról mióta főként a rinya megy 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Annyira nem vészes a helyzet. Most ha szereted a játékot, a lentebbi textúra bug is (szerintem!) teljesen lényegtelen szinte.

Moby
Én meg a cdpr dizájnereit, szkriptereit, művészeit, íróit, modellereit, zeneszerzőit, hogy ilyen inkompetens, félkegyelmű progamozókkal kellett együttdolgozniuk. Csodás momentum lehet az életben, amikor a nagyon magas művészi értékű produktumod a türhőparasztok disznószaros gumicsizmával tiporják bele a moslékosdézsába 😞

Nagyon zsír ez a páncél. Szal csak vannak benne ilyen jobb cuccok is 😊 Ma próbáltam egy kicsit pc-n havernál,jóféle volt: ) Nem is hittem h a fejlödési rendszer ennyire jó (eddig, lekopogom) lehet azért tápolódgatni. Gondolom a motivációt is adja hozzá a játék? Hogy érzed hogy egy köcsög lény levert 2 ütésből, aztán 2 nap múlva visszamész és szépen kifingatod v ilyesmi : )

TDC Geronimo
én a finálét sajnálom, mert bár epic, de rengeteget ront az élményen a 20 és az alatti fps és nem párszor, hanem szinte végig ennyi 😞

Moby
#28793 <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.13. 22:30:51

shaddam
Közben a gerilla bejegyezte a Horizonthegame.com domaint. Remélem olyan minden megszokottól elrugaszkodott játék lesz mint a concept artok sugallják

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Ilyen 1 órás etapokban nyomom(hogy legyen kedvem másnap is elindítani), mer ha nincs épp ftw momentum ami elfeledteti a csoda alatt rothadó putriteknót, akkor herezsibbadást kapok az állandó bajoktól. És nincs egymást követő 2 perc, amikor ne történne valami valami illúzióromboló agyfasz.

Kongy
Igen, bár ez nálam akkor fordult elő, mikor nagyon igyekeztem valahová. Hát ez az ára az 1 db töltőképernyőnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson