PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huh,de várom már 😊
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Gears 4 bejelentés/gameplay nem rossz, lehetne valami hasonló cucc már a Sony gépére is igazán...kajálnák nagyon
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.15. 20:32:10
Érdekes hogy a BB is év eleje felé jött. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
#DarkSouls3 coming on PS4, XB1 & PC early 2016! Directed by Hidetaka Miyazaki from FROM SOFTWARE

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Kezdődhetne mondjuk éjfél, vagy 1-kor, az meg ottani idő szerint is este 7-óra. Többen néznék hidd el kint is. Főműsoridő stb. Igy belenyúlnak ott is hogy tart este 11, éjfélig, aztán emiatt lehet nem tudják végignézni páran. Kényelmesebb korábbra tenni - lett volna
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.15. 20:12:49
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kíváncsi lennék, aztán meg ha nézném, utána bánnám, hogy fennmaradtam ezért a szarét (úgyisezlenneheee:d)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Egész este fent leszek meginten.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
Agyvérzést is kapnék, ha nem jelent volna meg.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Erre most 2 órája egy kisebb vihar, baszott nagy villámlás. Modem csoki, se kép se hang. Alig baszódtam fel. Csodák csodájára felhívtam ügyeletet és 1 órán belül kint voltak új modemmel. Router sajna szintén behalt a netes port úgy néz ki, de legalább PCn megy a net közvetlen rádugva és E3at tudjuk nézni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.15. 16:04:17
Adversus solem ne loquitor
Egészen hihetetlen. Amikor azt hiszed már mindent láttál, akkor úgy tarkónvág egy tonnányi tartalommal, hogy csak pislogsz. Mindezt olyan atmoszférával, pályadizájnnal, hogy arra szavak nincsenek. Csak az elmúlt 2 napban huszonpár órát tettem hozzá az eddigi ~50-hez. Azt már elképzelni se tudom, mit írnék akkor, ha a ps3 verzió olykor elfogadhatatlan futási teljesítménye is orvosolva lenne egy ps4 porttal (mint a DaS 2-nél) Kérdem én: ebből a kincsből miért nincs remaster?!
Moby: ha jól emlékszem múltkor írtad, hogy játszottál vele, de egy idő után abbahagytad. Még jóváteheted 😄
- Witcher 3
nagyon esélyes. De szerintem Witcher 3 behúzza. Nagyon oda figyeltek ott minden kis részletre és ezt díjazni kell. Részemről akármennyire imádom a BB-t... Witchernek jár a GOTY.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az hogy a szerinted "primkó arcadeshooter" vonal nem fog működni egy olyan címnél mint a doom,ezt mi sem hazudtolja meg jobban mint a legutóbbi wolfeinstein.
Az meg hogy horrort csináljanak: a doom 3-ban sem működött,pont ettől lett gyenge,kiveszett belöle a doom érzés ,ahol horror volt (az első 10 perc) horrornak jó volt,de utána egy erőltetett fos lett amiben nyomokban volt néha igazi doomos rész. Az volt a jó része. Köszi nem kell belöle horror. Felesleges.
- Bloodborne
- Witcher 3
- Batman
- MGS5
- Fallout 4
- Halo 5
- Forza 6
...
MI AZ ISTEN NYILA LESZ A GOTY??!!! <#zavart2>#zavart2>
Palyaszerkesztorol nem is beszelve. No meg coop horda mod.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jók ezek a Doom képek, csak kevés lesz szerintem, megmarad b kategóriás cuccnak. Amolyan középs*ar, tucat. Bethedas/Id/Doomtól többet vártam volna.