PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként frankó az egész, csak jó lenne ha már mutatnának valami nyugis kalandelemes részt,mert ha megint az egész egy lövölde lesz akkor nálam az UC3 sorsára jut...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
De az autós résznél valamiért azonnal az jutott eszembe hogy bárcsak lenne egy a single mellett egy sandbox Uncharted rész ilyen minőség mellett, ahogy az a város kinéz. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt ugyanazokat a játékokat vesézik ki?
Halli, párszor néztem a UC-t, észrevettem valamit a sok apró kis részletből, 1:28-nál leesik egy liszteszsák GDrake háta mögött, nézd ahogy leesik, nem pattog a földön hanem van fizikája! 😄
Érdekes. 😊
A kis sárga dobozok meg gurulnak jobbra-balra az asztalon, megállás nélkül...😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:21:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Feltéve hogy tényleg megjelenik 2016-ban...
De nem ez a lényeg, mert van médiaboxom, hanem ki akartam próbálni, ezért érdekel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 20:41:38
Neked az minek? Ott a tévédben. Gimmick lófasz feature az összes konzolba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 20:40:40
Lesz még valami show vagy ennyi?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 20:20:18
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak PC-re meg PS4-re lesz? Most a mobilt nem tekintve
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 19:42:14
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Sebaj, úgyis FF párti vagyok. 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
NIER NEW PROJECT (azt láttam idén jön PS4-re)
Nem a Sony stnadján kellett volna a Sony-nak ezt ellőni?
Vagy hogy van ez?
Nem mintha nem lett volna elég egy The Last Guardian, egy Shanmue 3, egy FF7 Remake, egy Horizon vagy egy U4 demo...csak azt hittem az összes Exclusive-ot ők mutatják. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 19:25:02
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.16. 19:17:06
Hogy lehet beolvastatni a filmeket pendrive-ról?
Mert ha simán ráteszek egy mkv-t azt nem látom a ps4-en... :S
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.16. 18:41:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy ilyenekből van szerintem nagyon kevés.
Eddig olvastam. Skipit. A többit olvassa aki akarja,nyilván a szokásos tartalom....<#kuss>#kuss>
Láttam a videót és akkor is robotos faszság ha új ip ha nem, és mivan akkor ha nem copy paster, hogy verjem.... hagyjuk tényleg
Ergo azért mert teljesen újszerű és nem utánoz kb semmit, azért nem lehet rögtön leszólni azt amivel MAJD!!! operálni fog és amire majd fókuszálni fog. Szóval tettszeni kell és tök jónak kell hogy tünjön.
Ja és én vagyok a szar mert szerintem a GTAIV sztoria, kampánya jó és azért is dili vagyok. Vicces mert te és Moby (bár ő neki a véleménye olykor elfogadható, mert alátámasztja, ahogy én se cska annyit írok hogy szar - s tény lehet nem kellett volna őskorizni - de akkor se ezen múlt - aztán a tied, a te véleményed a GTA-ról ha már ennyire felemlegetted... az az elmebetegség haver, na de inkább hagyjuk. (Magyarázat: 7 év alatt tőled és moby szájából hallottam először ilyen egyedi véleményt arról a játékról és akkor mégis én vagyok a dili mi?
Valami nagyon nem kóser a történetbe....
A józan ész és éppeszű érvek ellen mész és fikázol engem. Ráadásul nem is téged oltottalak be, sőt a játékot sem, pusztán szerintem túl kreatívak voltak ezzel a robotos húzással, ennyi. SZERINTEM!!!!
u got it bicccs? <#integet2>#integet2>
de védd a játékot ba*dmeg:d majd ami tetszik soknak arról nem írok negatívot. ez már filozófia olyan lassan hogy persze azért van a fórum hogy kiírja az ember a véleményt, a nem tetszést is esetlegesen... na m1
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 18:16:17
ezzel a robotossal egyedit csináltak, mindent ami stílusjegyek a Killzone Shadow Fall-t eddig jellemezték.
Ezt a stílust átvitték egy ilyen mászkálós TPS-be....álmodni sem tudtam volna jobbat, mert én féltem az új IP-ktől hogy online multis cuccok lesznek, nagyon elcseszik, de Microsoft-nál az a RECORE (igaz még nem volt gameplay).
És itt meg ez, hát ez a 2 játék a listámon van 2szer erősen aláhúzva.
Valahol olvastam hogy a Guerilla-ék játéka Enslaved-re hasonlít, szerintem egyeltalán nem, inkább a RECORE hasonlít rá.
Én mondjuk elfogult vagyok kicsit, mert ez a stílus tetszik nagyon, ez a sci-fi, robotokkal, meg minden, és ezt beleágyazták egy sima világba, ahol nem mint a Haloban csak jórészt épitményekben mászkálsz hanem kint a szabadban!
Ez csudijó párosítás.
Komolyan ebből csinálhatnának egy Transformers játékot is!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 18:12:41
én ezt sem hittem volna, ehelyett egy AC porba alázza ezt a fost látványban.
Csak egyszer írom le és magyarázom el: Egy új IP amiben valami egyedit próbálnak alkotni egy érdekes világgal, erre jössz azzal hogy el van b*szarintva az őskoris akciós tps (ami így lazán ha dínókat vagy egymást kéne gyapni,na akkor lenne egy primitív baromság) ilyen robotos hülyeséggel.😊 Tehát kíváncsivá tett mi történik fejben olyankor amikor jön egy végre nem megszokott tipikus copypaste új ip és rögtön lehordod? Bár így utólag belegondolva és Moby-ra hallgatva: Skipit, és nem vagyok kíváncsi....<#idiota>#idiota>
R YO BODIES READY?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kb a második mondatból kiderül, hogy minden csak nem őskorban játszódó játék. Gondolom lattal két képet belőle és mar jött is a remekül felépített és megfogalmazott kritika. <#eljen>#eljen>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Értelmetlen a kijelentésed - nincs semmilyen ok-okozat/ összefüggés a kérdésem és a kijelentésed közt.
Szal <#mf1>#mf1>
Én inkább arra lennék kíváncsi mi zajlik le a fejedben ilyenkor. <#idiota>#idiota>
És lehet kapni majd 20th annyversaris fülest meg joyt xD kinem szarja les a színt, hogy ilyen szürkés, azért valami jobbra számítotam volna. Komolyan hiányolom mikor az E3 a számokról szólt, mert akkor szinte mindig volt valami hardveres újdonság is.
Assassin Creed videókat áttekertem, Unchartedot majd megnézem teljesen, de annyira nem padlózott le a városba rohangálás üldözés.
Division: lényegtelen.
Shenmue 3: kickstarter? kicsit vicces és ciki..bár nem toltam az első kettőt meg nem is tudok róla kb semmit (nem is akarok kb) de azért annyit hallottam hogy mégis miféle és hogy mekkora jelentősége volt stb. azt bedobják kéregetősre? ikszdéééÉÉÉ
Star Wars: látványos, meg van is hangulata, de valahogy olyan snassz, jellem vagy jellegtelen?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 17:28:57