PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Igen. Csodálkoztam is mit keres EA konfon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Andy McNamara ‏@GI_AndyMc 11 ó11 órával ezelőtt
Just got out of an extended Uncharted 4 demo. Holy crap. Let's just say where the press conference demo ended the madness had just begun

eh. Miért nem mutatták végig?! 😞

n000rbi
Ha már fonal, ez megvolt az E3-ból? Szerintem zseniális.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Milyen típusú a Shenmue? Nekem sem volt hozzá szerencsém.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

nem lesz. söt, hatalmas rinya lesz. szepek az emlekek, de manapsag egy shenmue tipusu jatek 0,001 mp alatt süllyed el az örök feledesben. mindegy mit csinalnak. az a nehany fan lehet elegedett lesz, de annyi. en SAJNOS nem nyomtam egyik resszel se, nem fog bennem megbirizgalni semmit.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

2-t? mar 3-nal jar a kickstarter es meg 30 nap van hatra.😄 mehet reklamra.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
LOL, oszt ha nem lesz 11/10 jön a sírás!

2 misinél megállt a dolog, vagy megy a ferrariba a lovetta tovább?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 10:02:24

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ugyanakkor elég sutyerga dolog is, hogy kvázi 2 millát a rajongók jóindulatán spóroltak...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"Sokakban felmerült, hogy miként lehet elég a Shenmue III fejlesztésére kért (és amúgy fél nap alatt összejött) 2 millió dollár a Kickstarteren. Nos, mint kiderült, ennél jóval nagyobb lesz a játék büdzséje: a Sony ezzel csak tesztelni szerette volna, hogy valóban piacképes lehet-e az esetleges harmadik rész.

A Sony egy E3-as beszélgetés során megerősítette, hogy innentől hivatalosan is beszállnak az YS Net mellé a PS4 és PC platformokra készülő játék finanszírozásába és fejlesztésébe."

na ez igy mar mekingel egy kis szensztet.

Akkor kiszáradásban halsz meg, barátom!<#mf1>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Heavy Rain és Beyond Two Souls remasteredre nagyon várok, ahogyan az Until Dawn-ra is. Nagyon bejönnek nekem ezek a filmszerű kalandjátékok.

Amiga
Bontok egy pezsgőt, ha végre eltakarodsz majd innen.

Nem remake lesz, hanem a PC-s játék portja. Idén télen jelenik meg PS4-re.

Szerintem meg a PS4-é egy nagy kalap szar, ahogy van. A Store-ról nem is beszélve. Nem tudom, X1-en hogy néz ki, de hogy X360-on százszor kulturáltabb volt, mint PS3-on és 4-en, az tuti.

Fényéveklre jár a Microsoft a Sonytól hálózat minőségében, GUI-ban, funkcionalitásban.

Ez tök jó, de megtennéd (tegnap is azt gondolom, hogy kulturáltan kértem), hogy nem ágyazod be a bazi nagy képeidet ide? Elég csak egy link mindegyik képről. Akit érdekel, az megnézi, akit meg nem, annak nem tolod az arcába. vagy tedd legalább spoilerbe. Nem olyan nagy kérés ez.

Moby
Mer a nongamerek a menüben töltik az idejüket. Nemjátszanak, nongamerek, mindenszar. Menütnavigálnak, hogy legyen miről fórumozni(kell kibaszottul a valahová tartozás érzése).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.17. 07:34:31

Adversus solem ne loquitor

shaddam
Minden vágyam hogy játék közben ilyenek jöjjenek. Vitán is ha meglátok egy xy joined party üzenetet dührohamot kapok

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

"The popular spacecraft-building sim Kerbal Space Program is coming to the PlayStation 4." <#eljen>

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ps: valahogy az új Hitman is kicsit csalódás a trailer alapján eddig. - homályos prevgen valami...aztán nehogy az Absolution is jobb legyen grafra, mint ez. Nem véletlen hogy nem demózták azért és a trailer is kissé keszekusza:d
(És jönnek mindjárt a válaszok: hogyhátazértnemdemózták mert biztos a fejlesztés elején járnak, meg hogy miért mondok ilyet, de megszakértem és hogy tök jó volt pedig... <#idiota>

TDC Geronimo
Meg is van új hátterem <3

TDC Geronimo
Damn, keighley just mentioned on the live feed that theres a whole 2nd half to the Uncharted 4 demo that's even better, to be shown in the showfloor later.

Ezt nem tudom mi miért nem láthattuk 😞

TDC Geronimo
Érdekes összehasonlítás. ND első játéka PS3on és az első PS4en

Kongy
ha valami jól működik és gyors miért változtatnál rajta? xbox UI-ja egy nagy kalap szar, remélhetőleg ez most megváltozik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Költői kérdés: A Sony ilyeneket miért nem tud/csinál sosem?:/ Igazán ráférne már az ui-ra, dash-ra egy huge desing revamp.
Aztán persze mindig a kéket erőltetik (mint saját elsődleges brand szín), igaz lehet már egy kicsit customizálni, de azon belül is összedobhatnának valami szebbet, és akkor nem is beszéltünk még az apró legkézenfekbőbb, legegyszerűbben megvalósítható "ujjításokról" alá amiről csak én tudok az a egy, hogy jelez/nem kapcsolható ki/be a firend notification... amatőr programozói dolog - vagy a proci miatt nem lehet megint ilyeneket? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ezt most nagyon eltalalta az ms. Megujul az egesz gep, visszafele kompatibilitas, hamarosan win10 es dx12... A sony a ps4 startja ota meg csak rontott a gepen a bena fw frissitesekkel. Es most is csak egy gagyi media playerre futotta nekik, ami nem tudja kezelni az ntfs-be formazott kulso vinyomat... by Oli G. gamer365

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 00:08:54

dark: hahh black ops 3 egy moslék volt kb... pedig a treyarc hozta a legjobb codokat már régóta, de ez... nulla. Ráadásul a grafika lehet visszafelé fejlődik náluk, vagy csak a felvétel miatt tünt olyan szarnak? Anyway, egy két helyen ahogy égett a tűz mittuddomén hol(de elég hamar kiszúrtam) az ilyen prevgen, de nagyon. A gémpléjről meg ne is beszéljünk mennyire erőltetett.

De várjál, multiba is tudsz futni majd a falon, mint a prince of persiába... na ez kell az amcsiknak gecc : d
Még amit az AW-ból láttam, az tök érdekes is volt (a sci-fi elemek miatt, meg volt mvi hangulata) de ez eddig ....

Miyazakiiiiii!!!!!!

<#idiota> #elszalad #nemkerekbant

Moby
Pontosan!

n000rbi
Tehát amíg Miyazakit ki nem csinálják,nem tudnak kijönni? <#idiota>

Moby
>Namco had a fog door for us to walk through. #DarkSoulsIII

Egyéb kérdés?<#banplz>

n000rbi
Akkor ez most zártajtós móka?

TDC Geronimo
Megy a DS demo. Pár tweet

Kevin VanOrd ‏@fiddlecub 3m3 minutes ago
Confirmed: summon signs. Estus flasks. Miyazaki joined project in the prototype stages, as he did with Demon's Souls. #DarkSoulsIII

Namco had a fog door for us to walk through. #DarkSoulsIII

Story will center on Lord of Cinder. #DarkSoulsIII

The knight at the end of the trailer is the Lord of Cinder. #DarkSoulsIII

Sword action will be evolving, and greater range of character builds. #DarkSoulsIII Demo now begins.

Live gameplay demo lasted about 20 minutes. Will have extensive impressions later today.

És az isten maga 😄

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.16. 22:33:37

Moby
Most döbbentem rá...
GT7
sem
volt
sonynál??????????
Aztabetyárkurvaeget...ez betonkemény. A turn10 odaát lassan a végtelenbe és azon túl csiszolha a forzát, a sony meg képtelen letenni egy teljes tartalommal bíró racingjátékot kettő év alatt.
Őrület hova jutott a konzoluniverzum 😊

ooo a kicsi 3DS jol elvan meg maganak. szinte csak arrol szolt ma a digital event.
a N3DS-t meg en se leptem meg, de meg nyaron akarok venni egyet (1. Xeno mar megvan ra miota...).

Moby
Mondjuk a xeno is érdekel...áááfaszom...az összeskurvakonzol kéne, meg egy kibaszott lottóötös, hogy ne kelljen dolgoznom.

Moby
Nagyon őszinte leszek: jobban örülnék, ha fonalyoshi jönne 3ds-re is. Az új gépre megjelenése óta áll a cerka, és tudod, hogy a régi is a szívem csücske volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.16. 22:04:18

darkSectorxxx
Érdekes, ami engem ezen az E3-on most egészen hidegen hagyott, az a CoD BO 3....
Valamiért az AW rész után engem kicsit sem hat meg a játék. 😄

Valahogy egyszer most elég ebből.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

tudod mik vannak ra eddig es hogy mik lesznek meg. el lett latva a gep minosegi cuccokkal. ugyse tartanad meg, figyeld azert, hatha talalsz egy hasznalt masinat olcson, kesöbb tovabb adni!

darkSectorxxx
Én még anak is örülnék, ezekszerint akkor játszható állapotban lehet a játék?
Vagy ez csak egy másik exclusive trailer?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:54:42

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem lesz semmi csak zárt ajtók mögött. ha szerencsénk van kikerül valami potato minőségű kamerás kis felvétel. Ez a max, ami E3ról jöhet.

Moby
Fonalyoshi kikúrt módon tetszik, de döglött lóra mán nem teszek. Majd az nx talán...

darkSectorxxx
gameplay-t akarunk! 😊

Lehet itt a Livecast-ban lesz valami?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 21:52:16

TDC Geronimo

TDC Geronimo
valakik már tolják...

Persze mi ebből szart se láthatunk

darkSectorxxx
😄

Moby
Szerintem neked ezzel nem kell foglalkozni 😊

darkSectorxxx
Majd megnézzük, mondjuk engem is érdekelne hogy ez csak a véletlenszerű fizika műve vagy bárhová rejtőzől, bárhonnan bontják rád a környezetet, ugyanez történne-e vagy akkor másféleképpen viselkednének a tárgyak.
De nekem az is megtenné egyelőre ha csak egy bűvészmutatvány lenne. 😊

Moby
Nagyösszegű tétem van, hogy ennek a 2/3-a, vagy több letárolt cucc, ahogy az edfigiekben. Ha te lövöd, majd nem fog leesni, meg nem fog folyni belőle a cucc.
Ezek bűvészek. Ebben jók. Kurvára tudják hogy kell eldugni a nyulat a kalapban.

"Túl kreatívak voltak" <#guluszem1><#ticking>
Nem találok szavakat...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

darkSectorxxx
😊

Jaja amúgy énis elsőre azt hittem valami kalandrészt mutatnak, lehet hogy túl akciós lesz, vagy éppen azt akarták hogy a bemutató legyen akciódús. És ezt emelték ki. Ez jó kérdés.

Most ami megy Sony Twitch-en stream, a Horizon-ból néznék még játékmenetet, hogy a harcon kívül még mi tartalom van benne.