PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami érdekes hiba lehet nálad
Ez valami hiba, vagy esetleg ki kell oldani valamit a hogy ezeket a pályákat is társaságban játszhassam?
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.18. 16:43:08
Pénteken akciós SONY PLAYSTATION PLUS: 12 MONTH MEMBERSHIP
Notebook.hu - 13.500.-
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.18. 15:07:53
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerintem többen vettek PS5-töt a jobb grafika miatt a Valhallában mint a DS-ért.
Ez már most System Seller, vagy szerinted miért vesznek idén ennyi PS5-öt egy Pókember DLC-ért ami PS4-en se csúnya?
Vagy Astobot-ért?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.18. 13:56:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de egy Elden Ring / BB2 durvább lett volna... 😞
Minden elismerés a remake -ért, de egy folytatás lett volna a system seller cím. <#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó lenne megépíteni a teljes útszakaszt a játékban, de valami eszméletlen, hogy mennyi nyersanyagba kerül. 😞
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.18. 09:56:10
PS4 korában még PLÁNE sokkal kevesebb fejlődés volt, szóval az miatt nem lehetett jobb. Mert akkor történt az a váltás hogy kb ugyanazt láttad csak régen statikus fények voltak, stb PS4-en meg rendes fények árnyékok.... de kinézetre nem tudtad megkülönböztetni....
Most meg nézz rá egy Demons Souls-ra és esélytelen hogy bárki azt hidje hogy ez így elfutna egy régi konzolon.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.18. 00:37:55
Nekem nem gond várok én, de sokat hozzátenni nem tudok. 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.11.17. 21:49:54
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Gratula a géphez majd és használjátok egészséggel és jó szórakozást majd hozzá! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.17. 21:00:06
Adversus solem ne loquitor
TERVEZETT KÉZBESÍTÉS:
2020. 11. 18.
(Amennyiben partnerünk ma feladja a csomago(ka)t.)
Amúgy az eladónak nem volt fura hogy vett egy digit gépet egy lemezzel??😄
De a legnagyobb probléma a nyomorultal hogy azt hiszi vicces
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.17. 16:28:04
PS5 II PSVR
KV.:
"Ma visszaigazolták a következő szállítmányt ami karácsonyig érkezik. Várhatóan majd erről is kaptok a partnerektől infót! 😊"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grátisz 😄 (régi de aktuális)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.17. 12:24:11
Értem én hogy ma már mindent megtudhatsz egy játékról ezer forrásból, de azért egy két screenshot, trailer, link a fejlesztő oldalára nem ártott volna.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bocsi a hülye kérdést, de ebben a kurva új Store-ban sehogy nem lehet beállítani, hogy ha egy termék akciós akkor szóljon nekem? Amióta megszünt a Wishlist teljesen meg vagyok lőve, nem is értem. Volt vagy 10-15 termék nekem benne, most jönnek az akciók és nem tudok akciózva vannak-e vagy sem.... egyenként kell rájuk keresnem.
Köszi ha van javaslat!
M
csipázni viszont iszonyat jó volt a bétában, azt sokkal jobban éltem, mint MW-ben, ezt aláírom 😊 meg valahogy pörgősebb volt az egész. ugyanakkor pl. a gránát/akna robbanások nagyon gyengék, mintha valami petárda pukkanna 😄 vagy ezt javították?
beta tetszett, viszont a dirty bomb az vállalhatatlanul gyenge, és mindenütt ezt hallani/olvasni, szal tényleg nem értem, hogy ez nekik nem tűnt fel? 😄
másik bajom, hogy kevés a map, és ezeket a mapokat már a 2 beta alatt meguntam szinte.
elgondolkozom rajta, de igazából papíron 1 hónap és CP2077 😄 állítólag..