PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
lol

Szerinted a remastered last of us meg ez ugyanúgy néz ki és ugyanannyit mozgat meg a motor?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lol,talán mert sokkal durvábban kihasználják a HAVOK fizikáját illetve komolyabb a látvány?😊
Mondjuk nem értem, hogy ha az Utolsó közülünk remaszterelt változatában meg tudták oldani a 60 fps-t, ugyanaz a csapat, ugyanolyan jó graffal, akkor ebben miért nem lehet?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
A brutális graf mellé ez a minden mindenre ható fizika egyszerűen elképesztő. Mikor az autó betöri a falat és a földgömb elkezd mozogni ott mondtam, hogy oké vége... 😄

TDC Geronimo
Na igen. EZEK a sámánok kérem szépen 😄

TDC Geronimo
Hidd el a sok apróság rengeteget számít. atom 30 legyen singlebe és dobjam el az agyam. Ahogy nézem ez teljesül is.

viszont ezek az aprosagok, mint hogy az ernyö alatt piros, zöld, ... arnyalatuak az objektumok, meg hogy a tomeg is dinamikusan reagal, ... stb. ezek a dolgok engem kurvara nem erdekelnek.😄 nem is latod oket az akcio heveben. ezektöl nem lesz jobb a jatek. ellenben a suhanos 60-tol az lenne.😄 bar nyilvan nem tudnanak megsporolni annyi kraftot semmikepp. just sayin'.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

eszmeletlen

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

boltja van a tetvedeknek, de jatekaim-on el? pfff

Az lesz igen vagy fogom magam,kimegyek teszkóba és megveszem.Legalább nem kerül a pénzem sem ilyenek kezébe..
jatekaim.hu volt amúgy
Melyik volt ezt, hol? Menj fel netre és rendelj onnan nyugodtan vagy olyan boltból ami ismertebb.
konzolokszervize - szerintem ha őket felhivod nem küldenek el ilyennel, felveszik a megrendelést és küldik futárral.

Ki a szart érdekel kinek hány pontja van ha én dolgozok b+ és nincs időm bankba menni és mégis 1 naposra kell akkor 1 napos utánvéttel kell megoldania főleg ha konzol boltja van
Meg az a hangsúly,te jó ég
Ma rendesen le lettem cseszve mert utánvéttel szerettem volna 2 játékot venni telefonon keresztül.
Megvan adva a telefonszám amit általában fel szoktak hívni az emberek.Erre:"azt se tudom ki vagy,nekem konzol boltom van,utalj előre stb"
Szóhoz nem jutottam..
Ne letöltőset pls : d hiába hogy 60fps: dránézek online inkább valahol.

Aha PC-n még startnál ott voltam csak aztán nem fizettem mert ott P2P volt.

Na megvan az Imperial Edition de tölt egy 16Gb-os file-t meg 40Gb-ot.
Mind a 2 file kelleni fog?Nem elég csak az egyik?
TDC Geronimo

Fogalmam sincs miről beszélsz most, mondjuk nem gond végül is, úgyse igen leszünk jóba😞

+1
nem szabad! en mar az uj trailer megnezeset is megbantam. egyszeruen meg kell venni a faszba.<#nezze>

Moby
Mármint a lelátóról? Azt nemtudom, én mindig a pályán rúgtam a bőrt. Így lesz ezekkel is, szal ne lepődj meg, ha fülig érő szájjal teszem majd ezeknél is 😛

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
délután 2kor jön 1080/60ba MGS5 40 perces gameplay demo video

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.18. 11:56:57

TDC Geronimo
Best E3 moment: @yosp telling Greg and I that he's played Bend's, Sucker Punch's, & Quantic Dream's unannounced games, then laughing at us.

Shu a kegyetlen 😞

Ááh, nincsennek ezek ilyen jók😊

Miért kapnánk lomha szart? Vicserben is Geralt olyan, mintha vattából lenne. Egyszerűen nincs tömege. Attól még nem lesz egy játék lomha, hogy egy testnek van valós, vagy közel valós fizikája.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
nyilván, ...arra írtam, hogy csak úgy ránézni és megkülönböztetni az már nem egyértelmű

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

amint megmozdul (föleg PS4-en) es KINYITJA A SZEMET, vege is az illuzionak.😊

Moby
Ez a lényege. A fejlődési görbe egy szintjétől jelenik meg. Régebben, a stilizált grafikánál még nem merült fel. Minél inkább közel-tökéletes a megjelenítés, annál könnyebben hullik bele. Mígnem eléri a tökéletest, és a szakadék kisimul(eltűnik).

Kandurex
Ennyire azért nem rossz:

Azért uncanny ide vagy oda, rohadt sokat fejlődött az arc animáció az utóbbi években. De még mindig pont elég az, hogy ránézz, és azt mondd, hogy ez nem igazi emberarc.

Kandurex
jó lenne ez a játék, csak az olyan irgalmatlan fasságokat felejtenék el már benne, mint pl: felkúrunk mindent a sztratoszférába

n000rbi
Én eddig max ótókára mondtam, hogy fotoríl, mert ott azért nem lóg ki a lóláb olyan könnyen, mint egy karakternél. Őszintén szólva nem is biztos, hogy szeretném, hogy átlépjünk az uncanny valley-jelenségen, az már túl félelmetes lenne. Meglátjuk a QD mivel rukkol elő, a Magician demó már eléggé a "partján kapaszkodott" 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.18. 10:56:26

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

"Ha ezt megcsinálnák normálisra, na, akkor tényleg emelném a kalapom, így csak megérintem."

megcsinalhatnak, csak akkor egy lomha szar gameplay-t kapnal.

dehogy csak ennyi. az elerhetö legdurvabb, legelethubb jatekra is ravagja egy non-gamer azonnal, hogy nem igazi. mi hozza vagyunk mar szokva, teljesen mas szemmel latjuk a jatekokat. mar ps3-on is ugy neztunk nehany jatekot, hogy "na ez mar majdnem photo-real", pedig a nagy lofaszt.😄

Moby
Az uncanny valley kifejezés ismerős? Na, ma ez a legnagyobb problémája az iparágnak. És még jóideig ez is marad. Az, hogy csupán ennyi, amiről felismeritek, valójában óriási fegyvertény. Normál esetben, és a játékok nagyrésze belezuhan. A legjobbak produktumai megkapaszkodnak a partján. Át nem.ugorják, az kvázi lehetetlen. Majd a technológiai fejlődés szépen eltűnzeti, de ehhez még sok idő kell.

Valóban, az áncsártid látványa ott van a szeren. Nekem ugyanakkor a karakterek fizikája és mozgása hagy némi kívánnivalót maga után. Tegnap este tableten elalvás előtt még megnéztem a demót, a csajom ránézett, s kérdezte, ez melyik játék? Mondtam, ez nem játék, hanem film, pont a videó elején annál a résznél, amikor a piactérre bemennek.

Erre ő kapásból mondta, hogy ez játék,. látszik a csávó mozgásán! Olyan, mintha nem lenne tömege! És tényleg. Milyen jól megfogalmazta. Nincs tömege Drake-nek, amikor ugrik, akkor is "úszik a levegőben", pont mint Lara az új TR-ben. :-/

Ha ezt megcsinálnák normálisra, na, akkor tényleg emelném a kalapom, így csak megérintem.

Moby
Egy komoly negatívumot azért csak találtam: a köv másfél évben 37 kvintilliárd űrdollárt fogok videójátékra költeni 😞(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.18. 09:24:16

<#eljen>

Moby
Éjjel végignéztem a konfot. Maradt hiányérzetem bőven, de nem volt ez szar egyáltalán. Ez a no man's sky lesz mindaz, ami hiányzik az elite dangerousból. Uncharted meg leiskoláz mindent a műfajban. Nekem a 2015-ös e3 2010. Óta az első, amikor tonna nyálat csorgattam, állam a földön. Vettem jegyet az összes járatra 😄

Amiga
A Frostbite nem jó motor?
Úgy látom, Bagi és Nacsa erős konkurrenciát kapott.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Én megvettem a TESO-t, csodálatos játék.

Nincs havidíj, de be lehet fizetni ESO pluszra havi szinten, ezzel járnak apró bónuszok és "crown", amiből vehetsz ezt-azt.
PvP-t még nem láttam, PvE-ben néha kicsit leesik a framedrop, ha sokan vannak, mert a ki-be logolásuk megbolygatja kicsit a rendszert. De ezt csak 1-2-szer tapasztaltam a kezdő helyszínen az indulás napján, amikor nagyon sokan voltak egy helyen.
Van chat, még nem nagyon próbálgattam.
A frame amúgy teljesen sima és nagyon szép is a játék, bár a Skyrim szintjét nem mindenhol éri el, de grandiózus és helyenként gyönyörű.
Érdemes az Imperial szerintem, én azt vettem.
Egy EU és egy North America megaszerver van, ebből a kettőből választhatsz.

Amióta megvan, többet játszottam vele, mint a Witcher 3-mal. Állítólag laza 3-400 óra van benne csak addig, amíg a 3 campaign-on végigmész 1-1 karakterrel (a 3 frakció kampányain).

Amiga
Ez tényleg az. :-(

Itt az E3 legszarabb híre

Kurva életbe! 😞

Ja és köszi!
Hmm,hát így 3-3😊)
Mondjuk az erős 3-as,hogy:"B2p,viszonylag jó,EU megaszerver"
Szerintem holnap beszerzem.Mostanában úgysem vettem semmi játékot
B2P, tán be-be laggol néha, írásos chat úgy tudom nincsen egyáltalán csak voice chatek, viszonylag jó, passz, Eu megaszerver igen.

Tervezem TES Online-t PS4-re.
Valaki tud kis infoval szolgálni mint pl:
1:Havidíj van vagy B2P?
2:Mass pvp-t mennyire bírja?
3:Chat funkció létezik?
4:Frame pve-n/instance-dungeon milyen?
5:Érdemes lenne Imperial Frakció bundle-t venni?
6:EU szerverek vannak?

Nagyon köszönöm ha segítene valaki.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.17. 23:45:31

Már megint csak az oltás? vicces hogy ha azt mondanám csak ehhez értetek, akkor az lenne a válasz, de hát mert hülyeséget beszél.
Nem, szimplán csak kiállhatatlan pár természete itt, (feltehetőleg) és nem tudtok normálisan hozzászólni már, berögződésből sem....de hagyjátok már!
Inkább semmit, mint hogy állandóan piszkálni, hozzáteszem teljesen kultúráltan mondta el most is hogy kíváncsi lesz valamire és nem hőzöngve fröcsögött stb. Ha valaki állandóan így beszélne élőbe a másikkal, hogy minden kijelentésére így válaszolnak, hát mondanám, hogy vágja már szájba rendesen a másikat.
Lassan zero respect lesz a topikban... és míg én is vagy játékot fikázok vagy fejlesztőt (ha jogosan, ha nem) a reagálás undorítóbb mint a nem tetszések kifejtése. Vagy tudod mit, normálisan el lehet mondani hogy "szerintem ez nem így van... stb" és nem úgy hogy: "már megint hülyeségeket beszélsz..." (vagy durvább)
De mondom ha valakinek ez nem megy, akkor inkább hagyja szó nélkül. Nem 10 éves itt senki, hogy mindent kommentelni akarjon, amivel nem ért egyet és mert érezné azt a késztetést. - Én se szólok bele minden témába itt, s nem is véleményezek mindent, ami amúgy is bánt egyeseket....... 😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 23:40:48

deep
Ok, te nem 😄