PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Félek nagyon hogy mire megjelenik nem lesz ilyen, de csak nem csinál ilyen a ND velünk....

Ha viszont igen akkor mit csinálhatnak a QD-esek? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
előző gen:
ND:

QB:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 11:04:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

beszarás,ja
darkSectorxxx
Ez emberkínzás. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx

+1000

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Hú, mennyit játszottam ezzel! "For we are many..." 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla

Ha már remake, akkor ezt szeretném

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Arra értettem hogy egyszerűbb mint a linkekre nyomogatni egyenként. 😊
Nem a képek lesznek jobbak, azok már nem lehetnek ettől jobbak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 07:58:27

n000rbi
>Amúgy így jobbak a képek ha spoilerben vannak, nem linkben.

Nekem ugyanolyannak tűnnek <#nemtudom> <#banplz>

darkSectorxxx
Szeretném már látni ugyanezt mozgásban is.

Amúgy így jobbak a képek ha spoilerben vannak, nem linkben.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 07:44:08

n000rbi
A minap a Dark Souls III (immáron pc only...) topikban ment a hőbörgés, miszerint a stamina-rendszert kiszedik a játékból és mekkora hülye ez a Miyazaki, ki kéne rúgni a picsába stb...csak mert az egyik magasan kvalifikált "gémeroldal" lehozta a következőt:

"Gyorsabban lőhetünk az íjjal, a gyaloglás és az elgurulás animációja sokkal simább lesz. Korábban gyorsan kifulladt a hősünk a megerőltető mozgástól, s ez addig így volt, míg nem tornásztuk fel a statisztikánkat. Emiatt már nem kell annyit stresszelnünk a folytatásban."

Az eredeti cikk pedig így szólt:
“For instance, we adopted the concept of rapid fire for the short bow, and the animation between rolling and walking has been smoothed out. I don’t think we’re going to employ the idea of agility, otherwise the action would be stressful until you raise your stats.”

Eleve a "fordítás" is csodálatosan szabad (fingnélküli), de hogy ebből hogyan következtettek egyesek a stamina-rendszer elvetésére az nekem a mai napig rejtély <#falbav>

Moby
Rohadt messze van még 😞

/a ps4 érában a guerrilla a kedvenc csapatom. Sziklaszilárdak, megbízhatóak, iszonyat minőséget szállítanak.

Adversus solem ne loquitor

eeeees a "2016 se biztos" dolog se hangzott el valszeg... nem tudom mit mondott Shu, de G365 forditasanak valahogy jobban hiszek.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nem tudom Te mit néztél, de rajtad és a szennyoldaladon kívül senki nem gondolta, hogy realtime (de még csak egy kontrollert szorongató ember sem jelent meg a színpadon, hogy elhitessék a közönséggel), szóval gratula a nagy felismeréshez.

Ennyit a The Last Guardianről!

Brávó Sony! Mást nem is vártunk! <#taps>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
<#buck>

TDC Geronimo
For reasons best known to Sony, the best thing at E3 was the longer version of its E3 Uncharted 4 demo that it didn't show at the conference. Behind closed doors, an extended version of the truck chase continued the sequence and raised the bar so high it might well break all other games.

What happens is impossible to describe without falling into hyperbole because holy Christ I nearly lost my shit, with gameplay that almost seemed to be mocking your ability to deal with it - piling sequence onto sequence, and building the pace and action up to to a level that's almost impossible to comprehend without seeing it. Nothing else out there can compete with what I saw: there's honestly a world before that demo and world after.

Képeket linkbe sok sírás miatt

első

második

harmadik

negyedik

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Na még 1.5 óra és TES online.Most már megvárom és fennt leszek reggelig😊
De nagyon lassan töltötte le..
TDC Geronimo
PS4 action-RPG Horizon: Zero Dawn will run at 1080p/30fps and is being developed on a modified version of the Killzone: Shadow Fall engine, Guerrilla has confirmed.

"It is actually still the same engine but then an enormous leap from Shadow Fall to this," art director Jan-Bart van Beek told VideoGamer.com at E3 earlier today. "The Shadow Fall engine isn't an open-world streaming world engine so for the last two years a lot of technological effort has gone into actually being able to make it work like this."

Horizon: Zero Dawn was revealed during Sony's E3 press conference on Tuesday, and sees players step into the role of a machine hunter called Aloy in an open world set 1,000-2,000 years after the apocalypse.

The game launches exclusively on PS4 in 2016.

Számomra a legérdekesebb bemutató volt E3-on!Ezt követi SW Battlefront,The Last Guardian,UC4,Mad Max,Fallout4,Recore.Ilyen sorrendben.

Amiket hiányoltam lehet voltak csak nem láttam😄ark Souls 3,Quantum Break
darkSectorxxx
Szerintem látszik is rajta kicsit. 😄

TDC Geronimo
Lehet ezt az embert nem szeretni?

TDC Geronimo
Most nézem shu interjút. Horizont már KZ3 óta csinálják 4+ éve 😮

Jesus,ez is mindjárt itt van.Azthiszem szabin lerövidítem a nyaralást egy hétvégére hiszen kell másra is idö mint pl.Batman😊
darkSectorxxx
Még a jó kis apróságok közé tartozik, amit persze biztos többen már észrevettek, de rdemes megemlíteni.

2:35-nél ahogy pl a homokzsákokat szétlővik gépfegyverrel, kifolyik belőle a homok...basszus, ilyenre sem nagyon emlékszem játékban.
(és persze a méretük is csökken a kifolyt homok mennyiséggel 😄)

Vagy a végén a kocsinál, az is hogy amikor megy a házak közt és elkap balra egy napernyőt, az elfprpg és a vászon behullámzik, vagy amikor leszedi a kocsi a kiteregetett ruhákat és viszo magával, vagy hogy a kocsi hátulján a benzines kanna csúszkál és a pótkerék is mozgolódik, nem csak statikus kellékek a kocsin. 😛

Meg a szél mndent fúj, a faszi haját, a növényeket, a napernyőket mindent szinte.

Egyre kevésbé hihető hogy ez a sokminden a látvány mellett ps4-en valóban a végső példányban is futni fog, bár remélem nem kamu.

videó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 21:27:38

TDC Geronimo
Hát ezért lesz ez 18+os

Kár hogy lelőtték előre a játék elejét... Mondjuk állítólag amiket eddig mutattak az a játék első 2 órája csak és az egész storyvonal nagyobb, mint az első 2 rész együttvéve.

Harlekin
Akit esetleg érdekel,hogy miként oldották meg x1 en a 360 játékok futtatását itt megtekintheti,mert most teszteltem!

Ha nagy felháborodás kelt Tatyala légyszíves töröld a hszt!
Szimplán információként teszem fel!!!!
Minden évben azt mondják engine-t váltanak és persze ugyanaz a fos mindig a gameplay-vel együtt.
Az év legrosszabb játék megvétele volt nekem a PES2015
darkSectorxxx
Haver azt mondta 2-3 napja hogy PES 16 -> fox enine..... most akkor mi az igazság??
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 20:11:50

TDC Geronimo
MGS szerintem biztos, PES ha jól tudom enginet vált úgyhogy az nemhinném

darkSectorxxx
Csak nem.

Totti5
720 lesz még mindig Xre? Pes 16 is 720p lesz? rühes nyíltan szemétláda japók.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Egyelőre még csak a 480p elérhető, később lesz 720 meg 1080/60 is

darkSectorxxx
Ha már itt tartunk, van 2 értelmes demo is!!!!

TROPICO 5 demo
és Destiny The Taken King
(ezt nem tudom mi, hogy digital collectors ediotion, elsőre azt hittem egy dlc)

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Tomb Raider is női főszereplővel van. Ez nekem nagyon hasonlít rá, és egyeltalán nem unszimpatikus a karakter, hálisten tetszik, pedig én nagyon nem szeretem a női főszereplőket, de ez a csaj ha nem is annyira csinos és szerethető mit a fiatal Lara a 2 új részben, semmiképpen sem ellenszenves...tőlem gyühet így ahogy van.

TDC Geronimo
Sony was worried about a female protagonist in Killzone dev's new IP
By Brian Crecente on Jun 18, 2015 at 9:00a @crecenteb

"Personally, The Last Guardian was very emotionally important, a great reveal, but for me the announcement of Horizon from Guerrilla Games is actually the biggest project for me for this E3 to announce because it's a big project and a new IP.

"I was nervous to see the reaction from people."

There was a third reason that Yoshida was nervous to see how people would react to the game: Horizon's protagonist is a young woman.

"She's a female lead character," he said. "That has always been the vision by the team, but we had a discussion. Is it risky to do a female character?"

In fact, once development was underway, so many questions were asked about the protagonist internally, that the company brought in a marketing team to do some focus testing.

"The concern came after the game was in development," he said. "We started to show it to many more people internally and they had questions about it. So we worked with our marketing groups to do this focus testing.

"We wanted to see how people would react to some of the things: open world RPG, the set up of machine versus primitive weapons and the female protagonist. All of those things."

While the reaction was positive, Yoshida was still a bit nervous about the game's first broad unveiling.

"The focus testing reaction was positive and that made us feel good, but you know it's a limited number of people that we were able to test."

Nem igazán értem miért fosik minden kiadó női főszereplőktől.

darkSectorxxx
Szép a gép meg a kontroller. <#eljen>
Ha jól emlékszem 2 másik dizájn tetszett még brutálisan, a Metal Gear Solid 5-ös.
Meg X1-et láttam CoD AW-s dizájnal, az kegyetlen szép...

TDC Geronimo

Mondd bátran, hogy melyik szót nem érted a mondatomból, szívesen elmagyarázom!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát miliméterre összemérni nehéz, de én sem vagyok elájulva, mert ha nem világít meg csillog valami a BF-ben akkor nem igazán ájulok el a látványtól.
Mindegy, megasztán ez csak részlet kérdés, ugye mert a játék a lényeg. 😊

Konzolon is. Messze jobb motorok vannak a piacon,de ahogy érzik,nem vitázom.
Az hogy minden játékban ugyan azok a motorból eredő hibák ütköznek ki minden platformon mindent elárul ahogy az is hogy kb leszarják a játékfejlesztők azt a motort, az EA 1-2 csapat erölteti és ennyi. Abszolút nem mutatott még fel semmit.
De mindegy, lévén észérv vagy egyéb seninél sincs így maradt az hogy Baginacsa vagyok meg mittudomén.😊
Lefosom.

darkSectorxxx
Úgy lett megfogalmazva hogy a gépigénye pc-n nagy a látványhoz képest, meg sok a bug benne.

TDC Geronimo

Moby
>ugyanolyan jó graffal

Nem.

Adversus solem ne loquitor

Mindent meg lehet magyarázni? Ez nem magyarázat kérdése hanem pusztán egyszerű logika..... Több fizika, szebb grafika? Magasabb gépigény, fix hardveren kevesebb fps....

"Fps helyett Drake fiizikáját tennék rendbe."

Te ilyen helyi hülye lehetsz. Az elmúlt napok meggyőztek hogy instant skipeljem veled és Ragnarral együtt a hozzászólásaitokat. <#kuss>

És még rám mondják egyesek hogy rinyálok....<#idiota>
Mindent meg lehet magyarázni.

Bár én nem vagyok egy fps náci, beérem ezzel bőven. Fps helyett Drake fiizikáját tennék rendbe. Ahogy úszik a levegőbe, meg felfelé ugrik, meghazudtolva a gravitációt, az szörnyű.

<#fejvakaras>