PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Biztos pcs játékosok lehettek 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Engem viszont ma több fórumban is arról tájékoztattak, hogy a játék nem lett valami szép. Ahogy elnézem ezeket a képeket, igazuk lehet.
Itt is le kéne már nyomni valakinek a régenmindenjobbvót, szétrohadtagéming kezdetű rigmust. Egyrész régen volt már, másrészt illő lenne fenntartani az egyensúlyt az univerzumban <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Mondták még régebben azért nem jön prevgenre ez a rész, mert maga a batmobil már betelítené a prevgen gépek memóriáját 😄

TDC Geronimo
hát tényleg nem 😄

Moby
12. Nem kapkodok 😊

Moby
Képz. A figyelmeztető felirat annyira cukker a vason, hogy meg kellett lőjjem külön is. Ezáltal bepillantást kaphatunk az elnagyolt éppencsak funkcionális texturázottságba, amivel ellátták a batmobilt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shocking bazmeg . Shoc. King.

TDC Geronimo
főstoryba hány %nál vagy?

TDC Geronimo
2 év. Ennyi kellett előző gennél is.

Moby
Döbbenet mi tartalmat beletiportak ebbe is, voice acttel, sztorikkal, minden lófasszal. Előbb a wicser, most meg ez<#wow1> Most jött meg a prevgen elhagyás hatása vagy mi? Őrületes grafika, döbbenetes tartalom. Nincs alibizés, recycling, helybentopi, mifaszom. 100 órás mozik kezdenek jönni. Őrület. Csak a riddlerpuzzlekat kezdtem csinálni, de ez is mekkorát ugrott már a menjelBbeottnysisdkiakérdőjeleket szinttől???
Evolúciós ugrást hajtanak végre a játékok a szemünk előtt.

darkSectorxxx
Jó nem lesz világvége.
Csak azt mondtam:

Ezt a faszit nem ismertem még eddig a Batman mesékből , filmekből, képregényekből, amiről hallottam, láttam.
És itt úgy fest mint egy Assassin (Assassin alatt általában gémerek az assassins credd templomos lovagjaira asszociál. 😊 )

Látom megy a Columbo, na lépek aluszni. 😊
Mondjuk mind a 63 részét vagy 63x láttam de mindegy. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 23:16:20

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

nabaszki, én meg mondom nem tudom miröl beszélsz, jatek film, vagy ki mi meg assassin, azert nem raktam abba, mar nem tudtam átírni. (Nem jó utánozni úgylátom😄) Na de nem is beszéltünk semmiről kész😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.25. 23:10:26

darkSectorxxx
Én videó terén nem tudok felnőni az itteni emberekhez képest... 😊

"a biztonság nevéért az Azrael nevét tedd spoilerbe, ebben igaza van Geronak, elvileg a story végett okozhat spoilerveszélyt."

én amúgy most látom hallom ezt a karaktert mint batman szereplő először....😄 azért hittem először hogy egy sima Batman skin. 😄

Nekem 2 félelmem lenne a játékkal, méghozzá a monoton harc, mind gyalogosan mind járművel....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 23:03:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Bazidurva az a nájlonfüggöny a hátán, öreganyám nyárikonyháján van ilyen nájlon függöny, csak színes csíkokkal. 😄

Azrael?:d btw megnéztem Gero klipjét amiben a vizet mutatja be, kár hogy olyan rövid lett: d nagyon ott van a szeren.
Dark: witcher 3-as vidijeidre nem jutott még időm, helyesebben csak egyre: szépen lejöttél a háztetőről😊

Adam: <#worship><#eljen>

darkSectorxxx
Bocs, végiondoltam, de nem gondoltam hogy spoilergyanús lesz, bár lehet a faszi neve titok, hogy benne van a játékban, gyors javítottam! 😊

nekem fingom nincs. van benne ilyen nevü emberke? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
spoileeeeeeeeeeer. Még jó hogy én már találkoztam vele, de baszki ezekkel óvatosan

van időd még szerkeszteni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.25. 22:57:31

TDC Geronimo
tearingel is de én azt se vettem észre vezetés közben pedig arra allergiás vagyok. Esik frém azt érezni, de nem zavar, főleg hogy máskor meg atom 30 még akkor is amikor 20+ emberrel küzdesz egyszerre

darkSectorxxx
Keményen néz ki ez az Azrael.
Azt hittem egy az Assassin-ok közül. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 22:58:00

Kongy
Hát nem tudom gyerekek, helyenként úgy leesik a frame batmobillal száguldás közben, hogy csak úgy durran. Közel sem hibátlan ez 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Egen, városban autókázásnál zavarba jön az intergalaktikus polátor néha, de most pl. riddlernél csapattam, ott nem volt semmise.

no azert ma megfigyeltem jobban az autokazos reszt, mikor dark nyomta. hullamzik szepen, csak ha te jatszod, akkor baromira nem tunik fel.😊 de ja, nagyreszt atom, majd en is raeresztem az interpolt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

itt alapvetöen jo emberek vannak, csak ujonckent nem tudtad, hogy mikor kell komolyan venni a leirtakat. persze tag-tol is függ. en pl idiota vagyok, kb semmit nem veszek komolyan.

Moby
Hát ha már stabil 30-al futik a cucc, ráengedtem egy kis mozgásinterpolációt. Most 60-al fut.
Nojsz 😊 Egy zsebszámológéphardveren ^.^
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.25. 22:45:24

darkSectorxxx
Fülesem van csak nem szoktam használni vagy ritkán ha nagyon kell.
A jó hangulatot én hoztam a topikba, már bocs. 😄

Ja vannak gémek, bár érdekes a felét jó ha 1 órát elindítottam azán valamiért nem folytattam. 😄

Én a BB-nél még fennmaradtam sokáig game-elni, most nyugi van Columbo-t nézek utána alvás. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 22:45:02

Na megnézem ma még én is Batmant azt hiszem ha valaki ráér. :d

Dark: Az jó sok játék . na majd eldumálgatunk asszem😊 (van fülesed?)
Btw Jaóó ez a monitor, megyen a pörgés, meg pc és a ps közt váltogatás.
(Meló, fórum, ps stb. nem kell ide kávé:d)

Ja és ez a Batman behozta a jó hangulatot a topikba 😉 Jaó emberek vannak itt😄
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.25. 22:42:51

azt pont elkaptam, ja.😊

darkSectorxxx
Ja , jut eszembe, ingyen testközelből csináltama popkornmozit neked, még neked kéne fizetni hogy "láttál játszani" megnevettettelek. 😄

Eközben AJ-nél PC-n <#buck>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 22:37:00

darkSectorxxx
Amúgy ezzel kapcsolatban énis ökörködtem, a batman mikor a kezén beszél a hologrammos csajjal szemből beforgattam a csajt a batman fejéhez, érdekesen nézett ki. 😄

TDC Geronimo
😄DD najó

de az

<#idiota>

TDC Geronimo
Hát nem elbűvölő a mosolya? <#idiota>

darkSectorxxx
Télleg nem értem hogy irtam d-t.
Az egy dolog hogy le van pont a d ragadva a billentyűzeten de most nem az volt a baj. 😄

TDC Geronimo
*evolve

darkSectorxxx
Ha már játékárak!

US-ben:

Evolved: 59.99 dollár VS Evolved Digital Deluxe Edition: 34.99 dollár. <#circling>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 21:50:34

darkSectorxxx
Thx.

Megdumáljuk majd, igaziból 20 játékom van asszem, vagy valahogy így.
Nem mondom hogy atomstabil a stream-em, de rajtam nem mulik ha érdekel valami enyiém közül.

Persze egy full végigjátékot stream-en soha nem csinálnék, mert azért egyeltalán nem pótolja azt ha megvezsed és magad játszol realtime, mert nem rossza kép, semmi baja, tán icit picikét vilgosabb a kép, lehet a nem pixelpontos graf miatt, de mégsem életlen a kép érdekes, de érezni hogy nem realtime fut.

Lagg itt slick-től iszonyatminimál volt, alig késett a jel...de te a te magad épén azért ott az igazi, ez arra jó hogy egymésnak segítsünk kicsit megismerni olyan játékokat amiket más ember nem mer látatlanban megvenni, vagy nem újonnan. 😊

mostanaban iszonyat poenosak a nemet online / offline konzolos uzletek:

- Batman kedden jelent meg. alap ara 70 euro ill. olcsobb helyeken 63 (ennyiert vettem). most veletlenul raneztem ujra: 46-50 euro! wtf?
- Yoshi's Wooly World special edition: 60 euro Amazon-on (legolcsobb hely altalaban), erre offline nehol 42-ert toljak, ugy, hogy a sima Amiibo nelkuli meg 45 😄

bolondéria vanik, en mondom.

darkSectorxxx
Jah tény hogy nagyon sokmindenben odakúr, naná főleg batman rajongóknak egy kész élvezet. 😄
Batmobil beszarás, kár hogy a vezetése kicsit furcsa, de nem a lagg miatt hanem még amugyis ha azt elnézem neki....

Furán veszi a kanyarokat. 😄

Scarecrow biztos dögös, látvány nem 100-as stream-ben gondolom, de nem is volt mosottas, meg pixeles, még csodálkoztam is.
Ja a "nitro"-t nem teszteltem. 😄

Most sajna nekem fekvés és Columbo, ha így maszekolok és későn érek haza örülök ha így mint most 1-2 orát játszom. 😄

Rere ja, elfogadtam a felkérést dark. Nem hülyeség amit Moby mond, vannak jó játékaid ugy látom.
Majd írok, vagy ha van mic-ed (remélem) akkor beszélünk. Most még pörgés van: d - kapkodok ide-oda:d

TDC Geronimo
divebomb utáni beszállás után meg szoktam pörgetni és afterburnerrel elindulni. Én úgy tolom, mintha egy kibaszott bedessz batman film lenne az egész 😄

ja mondtam már hogy scarecrow az <3

nem elégszer 😄

darkSectorxxx
<#vigyor3> Ja a végén gyors a vizbeesést meglestem mit csinál stb...
Hiába este van lassan kell feküdnöm, de elég proba volt 1 ora alatt, belesürítettem a dolgokat.

A lényeg hogy jól sejtettem a BATMOBILLAL IS LEHET EGYHELYBEN DRIFTELNI!!!!!! <#buck>

lattam elsö dolgod volt, hogy megprobald kitepni a penzautomatat.😄 te pánk 😄

darkSectorxxx
Ja én direkt mentem szabadon, csak nézelődni hülyülni, a story módhoz kevés idő, meg azt majd ráér esetleg amikor megveszem, csak kipróbáltam, milyen.
Amúgy azt hittem kikockásodik majd a kép, de szuper volt.

Furcsa hogy a tereptárgyak csak a batmobillal rongálhatók, pusztakézzel meg a csáklyával nem. 😄
Amúgy NAGYON JÓ GÉM, és télleg érezni hogy több mint az eddigi 3 rész.

Nem is tudom mire emlékeztet ez a tank üzemmód még az előző generáción.

Ez az easy télleg easy. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.25. 21:30:41

TDC Geronimo
LOL

Talajhoz hozzá se érek. Divebomb közben hívom batmobilt és pattanok bele útközben, kifele meg eject és már repülök is 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.25. 21:25:00

- normalon kezdted
- batmobil gyakorlatilag mindenhol elerhetö
- kerdes: tisztaban vagy vele, hogy batman-el jatszottal? 😄 legelejen atsiklottal nagynehezen gordon-ig, utana meg setaltal vegig az utcan, mint valami GTA-ban. mennyit nevettem.😄

darkSectorxxx
Hát majd talán, de most vettem 2 játékot igaz olcsón más platformra...😊

Amúgy köszönöm még1x.
Grafik még így is durva, az irányitás fasza, kicsit nekem könnyűnek tünt a játék, de biztos könnyü fokon kezdhettem, már nem emlékszem mit nyomtam. 😊
Batmobil faintos, ahogy lehet hívni, bár sajnos ez nem mindenhonnan elérhető ahogy néztem. 😊

TDC Geronimo
Dual play is poén, főleg riddlernél, amikor kilométerekre van a másik és úgy váltasz instant, hogy meg se reccen

elindult. session vegen ugyis megveszi.😊

darkSectorxxx
😛
max 1-2 óra aztán később lehet Anti-val bevásárolunk, amúgy énis tudok ha kell másnak stream, de 1 megáás upom van sajnos, nem kellemes. 😊

Slick-nek köszönetem. Nála alig van lagg, kb mintha ps tv-ről nyomnák remote-t, télleg elenyésző. 😊

Moby
Vedd már meg baze, nem bénázzal. Kűdjétek Ragnarral, neki sincs meg 😊