PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Az arany nem áll vissza 65535 felett
- Interakciós hibák javítása a 'Get Junior' küldetésben
- Geralt ruhái nem lesznek vizesek attól, hogy kilépsz a menüből
- A kripta kapuja megfelelően működik 'Scavenger Hunt: Viper School Gear' küldetésben
- Helyreállt a végtelenségig tartó töltés, amikor harcolsz Ice Giant szörnnyel a 'Lord Undvik' küldetés során
- Mutagen bónuszok helyesen kerülnek mentésre
- Potion of Clearance nem kerül automatikusan a quick slot helyre, ha nincs más ennivaló
- Javítva a hiba, ami azt okozta, hogy néhány képesség nem tűnt el rendesen Potion of Clearance-től
- Stabilabb gameplay és kezelőfelület
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nem tudod kitörölni a single mentésed, mert teljesen más a kettő, online-ban nincs mentés, nincs save file, ott csak a karaktered van, azt pedig a szervereken tárolja nem a gépeden
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.26. 16:36:15
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Btw mi az a DNS dolog, valaki mondta hogy azzal lehet trükközni vmit ha átírjuk, megpróbálnám, ha lehet.
Nekem már mindegy, de kösz, a többiek nevében.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.26. 15:08:02
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerkesztve csak a te kedvedért... 😄 😛
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.26. 15:05:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.26. 13:12:14
ha csak úgy VS keresel magadnak simán bebasz melléd egy lvl50es csávót aki úgy ledarál a gcbe,h le se esel...
Buzieejáték<#idiota>#idiota> na de vmi azt súgja online is ilyen lesz, ha leér estére.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.26. 13:06:12
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igen, ez nálam is ilyen volt. Figyelgetni kellett.
sry a lámaságért, megtévesztett, mindre installedet írt (patch, alap)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.26. 11:49:36
Marhaság. De amúgy nem az van, hogy valójában még nem is ért le, csak már engedi elindítani?
Ránézek.
Tipródom rajta, fog sincs lesz-e időm rá valaha.
Ha hazaértem Németből, szerintem szerzem is be 😛
Az a prof lett a primary, a Plust onlinehoz átöröklöm elvileg, de ha nem is, Storyt nem értem, meg a kyrptát h miért van tiltva. Nem írt semmit sehol. Lehet volt már hasonló kérdés, de nem láttam. Valami megoldás van erre?:d
Trophyt is mintha csak látszólag unlockoltam volna, de ha a menübe néztem, mind 0 volt xd. :/
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.26. 11:08:10
Ezért itt többen a kivégzésed fogják követelni <#banplz>#banplz>
bár én újra szoktam resetelni a gépet és akkor is össze szedi magát
Ja és képzeld el,hogy a szomszédom termény darálójában is mostanában lassabban folyt le a mag.Viszont ott nem szerver probléma volt hanem kiderült,hogy a garatba volt 1 döglött patkány!<#kacsint>#kacsint>
Kb ennyi összefüggés van a 360 at és a ps4 et kiszolgáló szerverek között!!Azért köszönetet érdemelsz,hogy próbálod ezt a dolgot megoldani...<#vigyor0>#vigyor0>
Batman utáni utózöngések biztos:dd
TomStorm, mi volt a neved?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.26. 01:51:29
Azóta sokan elkoptak már..