PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
//www.youtube.com/embed/D3AiWzAa0Yw

úristen.................... nézni is rossz volt :D
Ulthanito
Gondolom akkor már nem csak júniusig szolgálnak majd ki, hanem legalább augusztusig. :-D

PS5 II PSVR

n000rbi
Hülye is lenne a Sony kihagyni a karácsonyi dömpinget.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Közben csepegtetik az új PS5 szàllítmànyrol is az infót.

KV.:
"Ma visszaigazolták a következő szállítmányt ami karácsonyig érkezik. Várhatóan majd erről is kaptok a partnerektől infót! :)"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
A másodikon befostam <#banplz>

Kandurex
holnapután...

grátisz :D (régi de aktuális)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.17. 12:24:11

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszönöm, nem ismertem ezt az oldalt, megnézem.....
Tikal
biztos olyan sok erőforrást igényelt...de legalább van egy szép uj honlapunk amit valami elsőéves fejlesztő dobott össze egy template-ből.
Értem én hogy ma már mindent megtudhatsz egy játékról ezer forrásból, de azért egy két screenshot, trailer, link a fejlesztő oldalára nem ártott volna.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Szerintem jobban jársz, ha a psnrpices oldalt követed. Wishlist megszűnt.

PS5 II PSVR

Sziasztok!

Bocsi a hülye kérdést, de ebben a kurva új Store-ban sehogy nem lehet beállítani, hogy ha egy termék akciós akkor szóljon nekem? Amióta megszünt a Wishlist teljesen meg vagyok lőve, nem is értem. Volt vagy 10-15 termék nekem benne, most jönnek az akciók és nem tudok akciózva vannak-e vagy sem.... egyenként kell rájuk keresnem.

Köszi ha van javaslat!
M
mucsácsó
picit azért gondolkoztam énis rajta, hogy berántsam, de 20k-t nem hiszem, hogy annyira megérne, vagy nemtom :\
csipázni viszont iszonyat jó volt a bétában, azt sokkal jobban éltem, mint MW-ben, ezt aláírom :) meg valahogy pörgősebb volt az egész. ugyanakkor pl. a gránát/akna robbanások nagyon gyengék, mintha valami petárda pukkanna :D vagy ezt javították?

beta tetszett, viszont a dirty bomb az vállalhatatlanul gyenge, és mindenütt ezt hallani/olvasni, szal tényleg nem értem, hogy ez nekik nem tűnt fel? :D

másik bajom, hogy kevés a map, és ezeket a mapokat már a 2 beta alatt meguntam szinte.
elgondolkozom rajta, de igazából papíron 1 hónap és CP2077 :D állítólag..
Tegnap óta játszom,engem jól megfogott.
Grafikával semmi bajom nincs.Sztorin nem unatkozok(Hardon kezdtem) de nem a sztori végett vettem meg hanem a multi.

Jók a pályák(kempelni nem lehet,sok irány van,sok lehetőség),hangok jobbak mint MW-be,scorestreak-ek is jobbak de ami a legfontosabb hogy feladat orientált lett!!
Nem a K/D ratio számít.

Ez a zombi mód meg nagy fun!:)
Bár ott csak egy kört mentem eddig jól el is buktunk,fogalmam sincs mit kell ott csinálni:D

Az egész játékon látszik hogy hűek maradtak a hidegháborúhoz!

Ez a 2 fegyverskin amit kaptunk m16 meg AK-hoz hogy néz már ki:)

mucsácsó
funfact:
lehet vótmá, de ha BT-n van a soundbar, akkor nem elérhető a Game mode :D kellett egy kis idő, amíg rájöjjek, hogy miért nem volt...
(B9, C9/CX lehet nem érintett, de szerintem esélyes, hogy de :D)
Ulthanito
A soundbar HDMI ARC. Korábban volt optikán, de áttettem.

PS5 II PSVR

Moby
Az optikaiba nem a soundbar van dugva? Vagy az BT-n megy?

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Demon's Souls - one of the best launch games ever

“It’s hard to imagine a better version of this game. Bluepoint established itself as the master of the remake with Shadow Of The Colossus, but in Demon’s Souls they’ve produced a launch game that’s going to be hard to beat for several years.”
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.16. 17:58:58

PS5 II PSVR

AntiHero
Köszi a vàlaszt. 4K úgyis felejtős nàlam. Se a tv, se a monitor nem tudja. Maradok a FHD-nél egyenlőre.

Majd tv-t egyszer lecserélem 4K-ra azért valamikor.

mucsácsó
persze, FHD-n/QHD-n HDMI 2.0-val sincs akadálya a 120Hz-nek, csak a 4K@120@HDR, amihez már a HDMI 2.1 teljesen indokolttá vált (de amúgy PS5-höz jár olyan kábel, és nyilván lefele kompatibilis, ergo semmit nem kell tenned)

ha jól tudom, PS5-ös WZ-ben még nincs 120FPS-es mód, csak XSX-en, Cold Wart nemtom, ott sztem már megy a 120FPS alapból, legalábbis a lentebb linkelt videóban volt 100+ FPS .. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.16. 15:47:33
AntiHero
Amúgy nem foglalkoztam ezzel eddig, de most ha a ps5öt majd monitorral hasznàlom (aoc 27g2u / 144hz / FHD) akkor az automatikusan 120fpst is normàlisan leadja? Teszem azt pl cod-ba.

Vagy figyelnem kell valami külön beàllítàsra? Kàbelre?

Ulthanito
<#eljen><#email>

PS5 II PSVR

n000rbi
PS-en a hang hdmi out-on legyen, a TV-n meg Optical-ra állítsd a hangkimenetet.

Ulthanito
És az úgy jó lesz? Hülye vagyok ehhez teljesen. Tévét már nézem vele úgy, kiválóan ment. Kipróbálom a gémmel is délután. Köszi!

PS5 II PSVR

n000rbi
Az Astro optikáját bedughatod a C9-be is.

Ulthanito
Ez szívás. 40 euró egy átalakító az Astrohoz. Más 16 rugóért fülest vesz, nem átalakítót hozzá. :(

PS5 II PSVR

n000rbi
Ha minden igaz csütörtökön.

Ulthanito
Király. A konzol mikor jön?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az ugyanaz! :)

PS5 II PSVR

n000rbi
Na akkor várakozzunk...

Moby
Nekem semennyire, én az alkalmazottját ismerem :)

Ulthanito
Lelke rajta! :) Ki az a hülye, aki ennyiért vesz konzolt?!

Annyira haverom, mint a tiéd amúgy, a boltjából ismerem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.16. 12:40:25

PS5 II PSVR

Moby
Ráadásul a gamerteches haverod hirdeti :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.16. 12:35:38

Kandurex
Félrebeszélsz. Nem ezekről írtam.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.16. 12:32:55

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
CD Keys-en 9600 forint az éves PS Plus USA accra.

PS5 II PSVR

mucsácsó
iszonyat nagy visszalépés ez a tavalyi MW-hez képest minden téren... :(
legalábbis a multi egészen biztos, de látványra/technora/funkciókra is is ortó szerintem, ezeknek fordítva kellett volna megjelenniük :D
Ulthanito
Pont ezt akartam írni, hogy tuti megveszik ennyiért is.

PS5 II PSVR

lwb
Tuti lesz rá vevő, az a szomorú az egészben.

Mephike
Más oldalakon is van ilyen hirdetés. Élmény elolvasni a kommenteket, amit ezek alá írnak :)

https://www.jofogas.hu/budapest/Playstation_5_Ps5_825Gb_Lemezes_Szerdan____112196506.htm

Ha valakinek kell NAGYON JO ARON ps5, itt a lehetoseg! :D
lwb
100%-ban egyetértek.

Mephike
Pár hónappal ezelőtt még magam is azt gondoltam, hogy az MS elbaltázta a dolgokat. De aztán jöttek a felvásárlások, és most kicsit biztatóbbnak látom a jövőt. Ha adnak ki olyan ex játékot, amire azt mondom, hogy ez már döfi, akkor még az is megtörténhet, hogy veszek egy konzolt tőlük is.
A PS5vsXBox teljesítményt szerintem korai megítélni most. Már leírta más is, beszúrtam én is a prohardveres cikket, ez most nem csak annyi lesz, hogy az egyikben több tflop van, akkor az jobb is lesz. Szerintem ha erősebb is lesz az Xbox, akkor csak hangyányival, pont annyival, hogy Pistike verhesse a mellét, hogy neki erősebb a konzolja.
Az Ex játékokról pedig egyszerű a képlet. Az MS-nél most nincs, a PS-nél meg van. Tudom a MM csak egy DLC, a DS pedig remake. De a DS nekem pl totál új lesz, egyszer sem játszottam végig, szóval nekem abba rengeteg időm lesz majd... ha egyszer hozzájutok a konzolhoz :)

deep
Szerintem az lehet, hogy a gyorsabb I/O a PS5-nél ellensúlyozza azt a plusz 1.7 vagy mennyi tflop-ot...
Moby
Lassan elfogynak a játékok, amivel bizonyítani lehetne ezt a legerősebbet. Ezt a 12TF-et úgy eldugták benne, hogy egyelőre nem találja senki. Lehet, hogy majd előkerül, addig is biztos-ami-biztos alapon az MS inkább szakított a világ legerősebb konzolja marketinggel.
//www.youtube.com/embed/CoQYpS7I_B8
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.16. 08:43:37

Ulthanito
Kicsit demagóg dumát tolsz, mint általában. Miért lépett vissza a Microsoft? Van egy gépe, egyelőre az a legerősebb. Egyelőre az összes játék gyorsabban tölt azon a konzolon, mint a csodassd PS5-ön, egy csomó játékba performance mód került, a 30 fps igenis szaggat a 60-hoz képest. Launch content lófasz ott is, de van mire alapozniuk, majd tolják rá az elkövetkező 1-2 éven belül. Ugyanannyi indie szemét van PS-en, sőt, ha megnézed a PS Store-t, több ezer értékelhetetlen szemét van benne, ami még az indiek szintjét sem éri el.

Hidd el, örülni fogsz, ha majd a PS5-ön is tolhatod 60 fps-sel a játékokat. A nextgen játékok launch-csa idén sajnos elmarad, de tartok tőle, hogy jövőre sem lesz jobb a helyzet sokkal.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
//www.youtube.com/embed/hWscLTMWYIo

9.3

SUMMARY:
Demon's Souls Remake is a faithful reconstruction of the original game with subtle modern-day improvements. A genre-defining masterpiece, it's one of those games that is not for everyone but should be tried by everyone. Running beautifully in 4k and smoothly at 60FPS, Boletaria will entice you to go further, explore deeper, and dare to die again. Fully worth the PS5 launch price.

Legyen már csütörtök. <#finom>

darkSectorxxx
Persze, de itt.
Nekem is ilyen kell, nem kell 4k, csak 1080p-ben legyen normális fluid a cucc. De akkor 2020-ban 1080p mellett már télleg ne legyenek gondok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Eddig is a frém meg a felbontás volt az egyik legfontosabb tényező a gameplay meg a sztori mellett, szóval semmi új. Nem mindenki itt fosta le a bokáját a naughty game-eken meg a last of us-on, god of war-on hogy milyen szép? De.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Néhány engine-nél kell sajnos a 60, mint a COD-oknál, meg itt sajnos, lehet az effektek miatt.

DE egyetértek, a stabil 30 nekem is elégmindig más játékokban!

darkSectorxxx
Ja neeem, 1080p only. a 4k csak azért néztem mert PC-n nagyon rosszul fut, az Epic-en a gépigényben 1080p-be 1070-et ir, nekem 2060-on se! megy 1080p-be rendesen.
Ezért figyeltem fel erre a tesztre. Kíváncsi voltam hogy nálam van-e gond, de nem.....

Nálam kb így megy, mint a képen ~40fps.... Mediumon van 60.
De ehhez a játékhoz, valszeg az engine miatt kell a 60fps mint a Cod-oknál, ha valamiért 60 alatt van akkor furán néz ki a mozgás ilyen kicsit akadozós.
Nem értek hozzá nem tudom miért van így.

PS5-re megvettem volna később, de kötelező hozzá ugye a PS Plus akkor!

Még Kena meg Medium érdekel, remélem azok nem így lesznek megcsinálva.....
Bár Kena addigra lesz PS5 gép majd, azt arra szeretném inkáb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.15. 14:45:13

darkSectorxxx
Engem sem izgat, de látod a médiát igen és most ez határozza meg hogy egy játék jó vagy nem, nem a story vagy fluid gameplay hanem a frém meg felbontás.