PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úristen.................... nézni is rossz volt :D
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
KV.:
"Ma visszaigazolták a következő szállítmányt ami karácsonyig érkezik. Várhatóan majd erről is kaptok a partnerektől infót! :)"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grátisz :D (régi de aktuális)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.17. 12:24:11
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Értem én hogy ma már mindent megtudhatsz egy játékról ezer forrásból, de azért egy két screenshot, trailer, link a fejlesztő oldalára nem ártott volna.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
Bocsi a hülye kérdést, de ebben a kurva új Store-ban sehogy nem lehet beállítani, hogy ha egy termék akciós akkor szóljon nekem? Amióta megszünt a Wishlist teljesen meg vagyok lőve, nem is értem. Volt vagy 10-15 termék nekem benne, most jönnek az akciók és nem tudok akciózva vannak-e vagy sem.... egyenként kell rájuk keresnem.
Köszi ha van javaslat!
M
csipázni viszont iszonyat jó volt a bétában, azt sokkal jobban éltem, mint MW-ben, ezt aláírom :) meg valahogy pörgősebb volt az egész. ugyanakkor pl. a gránát/akna robbanások nagyon gyengék, mintha valami petárda pukkanna :D vagy ezt javították?
beta tetszett, viszont a dirty bomb az vállalhatatlanul gyenge, és mindenütt ezt hallani/olvasni, szal tényleg nem értem, hogy ez nekik nem tűnt fel? :D
másik bajom, hogy kevés a map, és ezeket a mapokat már a 2 beta alatt meguntam szinte.
elgondolkozom rajta, de igazából papíron 1 hónap és CP2077 :D állítólag..
Grafikával semmi bajom nincs.Sztorin nem unatkozok(Hardon kezdtem) de nem a sztori végett vettem meg hanem a multi.
Jók a pályák(kempelni nem lehet,sok irány van,sok lehetőség),hangok jobbak mint MW-be,scorestreak-ek is jobbak de ami a legfontosabb hogy feladat orientált lett!!
Nem a K/D ratio számít.
Ez a zombi mód meg nagy fun!:)
Bár ott csak egy kört mentem eddig jól el is buktunk,fogalmam sincs mit kell ott csinálni:D
Az egész játékon látszik hogy hűek maradtak a hidegháborúhoz!
Ez a 2 fegyverskin amit kaptunk m16 meg AK-hoz hogy néz már ki:)
lehet vótmá, de ha BT-n van a soundbar, akkor nem elérhető a Game mode :D kellett egy kis idő, amíg rájöjjek, hogy miért nem volt...
(B9, C9/CX lehet nem érintett, de szerintem esélyes, hogy de :D)
“It’s hard to imagine a better version of this game. Bluepoint established itself as the master of the remake with Shadow Of The Colossus, but in Demon’s Souls they’ve produced a launch game that’s going to be hard to beat for several years.”
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.16. 17:58:58
PS5 II PSVR
Majd tv-t egyszer lecserélem 4K-ra azért valamikor.
ha jól tudom, PS5-ös WZ-ben még nincs 120FPS-es mód, csak XSX-en, Cold Wart nemtom, ott sztem már megy a 120FPS alapból, legalábbis a lentebb linkelt videóban volt 100+ FPS .. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.16. 15:47:33
Vagy figyelnem kell valami külön beàllítàsra? Kàbelre?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Annyira haverom, mint a tiéd amúgy, a boltjából ismerem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.16. 12:40:25
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.16. 12:35:38
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.16. 12:32:55
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
legalábbis a multi egészen biztos, de látványra/technora/funkciókra is is ortó szerintem, ezeknek fordítva kellett volna megjelenniük :D
Ha valakinek kell NAGYON JO ARON ps5, itt a lehetoseg! :D
A PS5vsXBox teljesítményt szerintem korai megítélni most. Már leírta más is, beszúrtam én is a prohardveres cikket, ez most nem csak annyi lesz, hogy az egyikben több tflop van, akkor az jobb is lesz. Szerintem ha erősebb is lesz az Xbox, akkor csak hangyányival, pont annyival, hogy Pistike verhesse a mellét, hogy neki erősebb a konzolja.
Az Ex játékokról pedig egyszerű a képlet. Az MS-nél most nincs, a PS-nél meg van. Tudom a MM csak egy DLC, a DS pedig remake. De a DS nekem pl totál új lesz, egyszer sem játszottam végig, szóval nekem abba rengeteg időm lesz majd... ha egyszer hozzájutok a konzolhoz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.16. 08:43:37
Adversus solem ne loquitor
Hidd el, örülni fogsz, ha majd a PS5-ön is tolhatod 60 fps-sel a játékokat. A nextgen játékok launch-csa idén sajnos elmarad, de tartok tőle, hogy jövőre sem lesz jobb a helyzet sokkal.
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
9.3
SUMMARY:
Demon's Souls Remake is a faithful reconstruction of the original game with subtle modern-day improvements. A genre-defining masterpiece, it's one of those games that is not for everyone but should be tried by everyone. Running beautifully in 4k and smoothly at 60FPS, Boletaria will entice you to go further, explore deeper, and dare to die again. Fully worth the PS5 launch price.
Legyen már csütörtök. <#finom>#finom>
Nekem is ilyen kell, nem kell 4k, csak 1080p-ben legyen normális fluid a cucc. De akkor 2020-ban 1080p mellett már télleg ne legyenek gondok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE egyetértek, a stabil 30 nekem is elégmindig más játékokban!
Ezért figyeltem fel erre a tesztre. Kíváncsi voltam hogy nálam van-e gond, de nem.....

Nálam kb így megy, mint a képen ~40fps.... Mediumon van 60.
De ehhez a játékhoz, valszeg az engine miatt kell a 60fps mint a Cod-oknál, ha valamiért 60 alatt van akkor furán néz ki a mozgás ilyen kicsit akadozós.
Nem értek hozzá nem tudom miért van így.
PS5-re megvettem volna később, de kötelező hozzá ugye a PS Plus akkor!
Még Kena meg Medium érdekel, remélem azok nem így lesznek megcsinálva.....
Bár Kena addigra lesz PS5 gép majd, azt arra szeretném inkáb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.15. 14:45:13