PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.19. 10:50:51
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként 2 hete tettem félre a Tsushimát bízva abban, hogy 60 fps-sel folytathatom. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de egy kicsit már untam is a sok küldetést benne. Persze most már befejezem, a fővonalra kiváncsi vagyok, de valahogy a Days Gone jobban bejött.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tényleg nehezebb és szerintem jóval nagyobb, még nekem jó, de a gyerek már lehet panaszkodni fog 😞
- ja meg van egy lopott autóm de azzal a hegyekben sz#rra se megyek
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.11.19. 10:32:35
Adversus solem ne loquitor

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mondjuk a gari miatt nem tudom, hogy mennyire bevállalható/itthon gariztatható-e, de jah..
Azért remélem, érzed a logikai Marianna-árkot ebben a fejtegetésben. Minimum kétszer annyit költ hardverre (de inkább jóval többet), azért, hogy tizenpár ezer Ft-ot megspóroljon egy játékon - azt is csak egy hónapig, mert akkor újra elő kell fizetni.
Tök logikus ja.
Bár abban igazad van, hogy az AC Valhalla miatt szerintem vajmi kevesen vesznek konzolt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na, tiszta ph lett az sg-ből 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
szerk: "08:13:15 Kiadva futárnak" <#puszi>#puszi>
szerk2: "Előrejelzett kézbesítés 10:26 - 12:26 között"
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.19. 08:24:38
Összességében azért ez a rajt egy epic fail a Sonynak. Beleértve a tökölő bejelentést, a kivárást, a magyar kereskedők teljesen eltérő, nem összehangolt gyakorlatát, a fogyasztók tájékoztatását stb. Az, hogy a megjelenés napja előtt pár órával vásárlók ezrei nem tudják, hogy kapnak-e konzolt vagy nem, az szerintem elég ciki. A darabszám nyilván adott volt mindenütt, hetekkel ezelőtt lehetett volna kommunikálni minden kereskedőnek, hogy ki kap konzolt és ki nem.
A csalódás természetes emberi érzés, ha valami nem úgy történik, amit nagyon szeretnénk, de azért a mostani keserű szájíz azt gondolom, hogy sok tekintetben jogos.
PS5 II PSVR
Más:
Erről jut eszembe, itt a szövegdoboz jobb szélén azt a PS4 logót lehet érdemes lenne már PS5-re cserélni. (ez nem neked szól, Darky)
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És most ahogy írom ezt a hozzászólást olvasom az MM levelét, hogy már be is csomagolták a gépet, kiszállításra átadták. Úgyhogy csak összejön a dolog mégis.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/ph-n 586 poszt a mai termés. És ott nincs összevonva a ps4 és ps5 topik. Hát ennyi. SG lassan kivégezte magát.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.18. 22:20:38
Adversus solem ne loquitor