PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Ez megy, én má feladtam. Minden kibaszott fórumon megy a moslékdefense. Olyan privátokat kapok, hogy ha nekem szar, akkor rosszul van feltelepítve(!), meg hasonló agyalágyult baromállat elképzelések.
Fealdtam. Ha a birkoid moslékot kér, moslékot fog kapni. Tök igaza van a cdpr-nek, csak ehhez én nem szívesen aszisztálnék. Csak ez miatt nem vettem még meg one-ra is. Kizárólag csak használtan, lemezeseben vagyok hajlandó megvenni, amit el is adok a endsequencet követő 60 percen belül.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.29. 14:43:56
120 hours in, Geralt has stopped grabbing ledges which makes navigation most missions or map impossible. I am currently stuck up a mountain in the middle of a skellige quest which i can not continue with. this for the moment has left the game sadly unplayable to me and probably most other players.
---------- Updated at 06:28 PM ----------
turning the game off and restarting the PS4 seems to have repaired the issue. for now at least
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kíváncsi vagyok mikor törlik az egészet a picsába.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.29. 14:39:07
"I have a few minor quibbles with design choices, but overall it is a competent and engaging experience."
kuuuuuuuuu.......a anyad!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
n000rbi teljesen ki is akadt, "örjöng" az official W3 forumon.😄 (teljesen erthetoen)
en pedig majdnem megrendeltem tegnap ujra, mert NAGYON le volt arazva Amazon-nal, de nem ugy tunik, hogy odatennek magukat a sámánok, ugyhogy fakof.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.29. 14:24:11
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bővebb véleményem az Arkham Knight-ról, akit érdekel esetleg 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kissé ideges vagyok, bocsi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.29. 10:30:20
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.29. 09:33:23
Ki segítség ha nehezen menne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, nem a the order 1886 csőfasz, 20 perces játékból való.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.29. 09:32:17
/Vagy bármit, amit itt megtalálsz 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.28. 21:21:14
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak a rossz első benyomás, első játék... na lehet ez kellett/kéne lennie (w3, BB, batman)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.28. 21:06:42

Na mindegy, megprobálom kikapcsolni és végre télleg letesztelni. 😄
Basszameg ezt nem is tudtam hogy ilyet tudnak...és a Sony tv-m is tud velük komunikálni?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT