PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami hasonlót mondtam róla, mikor is?😄 E3 környékén.

2 percig néztem max, aztán elkezdtem tekergetni. Ratyi a videó is meg minden, de nem győzött meg (még) hogy ez valami nagyon jó multi(!) játék lenne.
Na twitch linket akkor pls😄

TDC Geronimo
Félek tőle hogy content hiányos techdemo lesz ebből. Olyan, mint a titanfall, ami kijött multi onlyként minimális ficsőrökkel és 1+ év múlva kapott annyi tartalmat, aminek benne kellett volna lennie day 1.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Oric töltötte fel, igyekezni amig van:

Adversus solem ne loquitor

Ja közbe olvastam, ki is volt írva😊 meg néztem a youtubeodat. Írogass nyugodtan ha úgy van, ami érdekel elolvasom valószínű😄 + írtam pm-t)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 22:24:27

Ööö most akkor mindegy hogy hol streamelsz nem?:d twitchre minek szarakodni ha ez egyszerűbb lenne😄 Meg vmit még mindig nem mutattál meg, azóta is azon agyalok:d (najónem, de akkor is:d) Nem láttam még eleget. még egy billentés valamelyik irányba
viccen kívül. pls😄 (vagy még twitch is jó, ha neked nem okoz problemet, bár akkor cska nézni tudom:d lets do this

Moby
Ó dehogynem.

Kongy
Gyakorlatilag ja 😄 mondtam, hogy nem vagyok Batman fan, de azert erdekelt valamilyen szinten 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Hát én szépen mixeltem őket, haladni kell főstoryval is unlockol sok cuccot, meg hát na. Kíváncsi az ember mi történik. Csak side contentet tolni se egészséges :y

Toljad inkább főküldit, mert megint beragelsz valamin azt nem lesz befejezve a játék 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 22:11:30

Moby
Hááát bőven 10 felett vagyok én is, de inkább nem mondom meg hány százalákos a főküldi 😄D

TDC Geronimo
:o én lassan 1 hete játszom, szerintem 20+ óránál vagyok már bőven

TDC Geronimo
Mindent. Fegyverzet, újratöltés, dodge stb. 2 batmobilos upgrade ág is van

Moby
Most olvastam el. Te ezt végignyomtad 10 óra alatt??? Végigromboltál a főküldin azt heló? 😊

Moby
Mármint miben? Az armor már fullos most is.

TDC Geronimo
jó tanács, batmobilt fejlesszed fel szinte teljesen, végére nagy szükséged lesz rá és nagyon megkönnyíti a dolgokat ott.

Moby
Nem láttam, de maximum twitchen streamelek neked. Ha tetszik vedd meg. Láttál eleget belőle a döntéshez.

Kongy
Köszi, örülök, hogy tetszik. 😊 Igazából 2-3 napja van újra, régebben PC Gurura írogattam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jaaaa....
Csak annyit láttam hogy valami witcheres szövegre reagált és kérdezte hogy eladások,most nézem hogy ott az Arkham a lényeg.

A Batman pc eladásai monnyuk nemértem miért mérvadó egy hulladék szar port esetében amit ráadásul a játékröténelemben talán előszőr (avagy hosszú hosszú idők óta,de nekem nem jut eszembe példa) visszavontak annyira tréfásan sikerült.😊
darkSectorxxx
Már W3.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tegnap estefelé írtam egy pm-t neked.😊
(Azóta be se kapcsoltam a ps-t btw😞:d)

Moby
???

Kandurex
Lófasz jön itt, nem SW single játék csikánó.....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amúgy köszi a válasz:d:/😞 😄

Kár hogy elment, vmi rémlik már így. Valszeg vmi balhé volt, viszont egy jó single SW játék lehet akkor készülőben - reméljük.

TDC Geronimo
1 hete van kint a játék, mégis miről beszélsz?

Moby
Batman eladásokat kérdezte dark, nem a witcherét. Gondolom megint be szeretné bizonyítani melyik az ultimateplatform 😄

<#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nekem 8 ahogy gondolod.

//
Most keresgéltem picit. A 4 millás összeladásból 1.3 milla pc Júni 11-i adat szerint. 693ezer Gog-os és 613ezer egyéb (nyilván steam vagy ráktudja).

Pceladások
TDC Geronimo
figyelembe véve, hogy open world, nincs töltés, minimális, szinte láthatatlan popin, tökéletes lod, majdnem tökéletes teljesítmény. Ezek alapján igen.

Nem csak egyszerűen vicc mire képes egyeseknél a hype.
Nem írtam sehol hogy ne lenne szép...De hogy a legszebb cím...Lol....
Elírtam telefonon...😄
4% 😊
Igaz ezt valamikor még májusban néztem.
De nemhiszem hogy hatalmasat ugrott volna.

Szerk.: Júni 9-i hír szerint 15% 4 millából.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.29. 20:04:36
darkSectorxxx
Az elég durva érték a szokásoshoz képest.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
If you're a big fan of Amy Hennig with her styles of stories, the big thing bout her is that she's gone to EA and is going to reboot a brand new Star Wars franchise in the style of Uncharted and I happen to know a lot about it and it's gonna be awesome

Amúgy 8 hónapnyi UC4 storyt meg melót dobtak kukába, amikor lelépett NDtől. Gondolom ezért (is) a késés.

TDC Geronimo
40% pcre ment el? Év vicce, GSen volt kint? 😄

TDC Geronimo
neked lehet de egyedül vagy ezzel a véleményeddel persze az is lehet rajtad kívül mindenki hülye vagy vak.

Utolsó adat amit láttam aszerint az összeladások (minden platform) 40%-a.
Lol.
darkSectorxxx
Pc eladások?

ez szpojler.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
GfK Chart-Track has released weekly report of retail UK sales. Arkham Knight has managed to have best opening week in the UK this year, "comfortably" beating Witcher 3. 67% of sales were on PS4, 33% on Xbone.

Jaja, az nekem is fájt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TDC Geronimo
ja ez már nekem is volt viszont az hogy riddlert nem lehet elkapni csak ha összeszeded az összes trófeát az abszurd. Emiatt nem lesz 100% a cucc 😞

TDC Geronimo
ejj epic jelenetek egymás után. Remélem John Noblenek jó sokat fizettek a szinkronért, mert amit művel scarecrowként az zseniális

darkSectorxxx
Hát egyikre sem emlékszem a krokodilt kivéve vagy mi volt az, de az is csak a főboss miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.29. 17:33:29

TDC Geronimo
Ami egyedül gyenge a játékban az a bossharcok. Rocksteadynek ez sose ment igazán. Originsbe jók voltak, de azt meg nem ők csinálták

TDC Geronimo
kiírta blocked scene amikor kiderült ki a knight. Nem engedi rögzíteni spoiler miatt 😊

Eláll az eső, de nem hosszú időre. Nálem pont egy ilyen romantikus pillanatban. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát már azt várnám én is😊
Egy linket az offisöl w3 fórumra (ahova írt norbi is) dobna valaki, bele-belenéznék: d
btw lehet tudok 10k-ért digitbe Batmant (kár hogy profilon jön, így kölcsön adni is neccesebb, max ha beleuntál végleg vagy végigvitted) ha valakit érdekel szóljon, adok prohardveres linket. (Ja hasonló árban kb minden játék...)

Kongy: Nem is tudtam hogy van blogod vagy mi. Tetszett a Batman írásod, rövid, tömör, kb minden benne van ami érdekes lehet így kedvcsinálónak is.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 17:07:42

TDC Geronimo
Today marks the 5th anniversary of PlayStation Plus and we’d like to thank all of you for being part of five fantastic years.

PS Plus has provided SCEE members with over 350 games since its launch on 29th June 2010 and continues to offer hand-picked titles for PlayStation 4, PlayStation 3 and PlayStation Vita. That’s a lot of games!

It’s also provided members with unforgettable PS4 online multiplayer experiences, with more than 270 million hours being spent playing FIFA 15 online – the same as playing 181.2 million 90-minute football matches!

To celebrate those of you that have been with us from the very beginning, a limited edition gift will be arriving in the mail for those of you that have been part of the journey since the very start. Think you may be one of them? Then keep a close eye on your emails as we’ll be getting in touch today.

Here’s to another five years!

Gondolom ma megmondják ps+ játékot is vagy legkésőbb holnap

TDC Geronimo
wow utolsó riddler race király volt 😊