PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Az nincsen.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Ez a Batman se lett egy túl hosszú játék egy hete vettük és ma holnap vége, jó a kérdőjel trófeát keresgesse akinek hat anyja van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Akkómáinkábbpécén.

Adversus solem ne loquitor

Olyan, aminek érdemi hatása lenne a történetre, illetve annak alakulására, olyan az én tapasztalásom szerint nem annyira. Most ne az olyanokat nézd, hogy segítettél egy parasztnak a mezőn, s amikor legközelebb arra jártál, akkor megköszönte.

De olyan nem nagyon volt, hogy XY főszereplő vagy lényeges karakter meghal/nem hal meg, ha vele mész / nem mész vele, stb. Hogy választanod kell, hogy ez éljen vagy az haljon (megint csak lényeges szereplők)

S azt is vélelmezem, hogy győkeres fordulatot a fő szál egy ponton sem vesz, azaz, akármit is válaszolgatsz végig a játék során, a játék ugyanazokon a főküldetéseken visz végig, közel azonos befejezésekkel.

Egyedül a báró-vonal volt talán olyan, más nem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Majd x1-en bc-vel😄 (ha más nem lesz...)

Moby
Annak sajnos úgyfest, hogy ps4-en már nem is fogja nyomni 😞

Nem volt a Witcherben rohadt nagy morális döntés ami érezhető lenne?!?!? Csak az egész játék a morális döntéseinkre épül és ennek megfelelő a sztori és annak befejezése...Akárcsak az elődökben...Omg....:-o
Te mi a bússal játszottál??? :-D
PC eladás nincs, mert nem jelent meg UK-ben dobozos formában a játék PC-re. A Chart Track pedig csak azt nézi, a digit nem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
>Ebben még mindig etalon számomra a Mass Effect, mert az egyáltalán nem mindegy, hogy egy genophage-et sikerül-e meggyógyítani vagy nem, vagy hogy Ashley vagy Kaiden haljon meg (számomra egyértelmű volt, hogy a kis buzi vesszen! 😊 ).

És akinek eddig kimaradt a széria? 😛

Moby
Hát egy batman típusú starwars bárholbármikor. Csakhát te már a snadbox hallatán is elcsattintasz egy serclit. Nekem nem avval van bajom, hogy storydriven, sőt. A witcher3 is, meg a batman is ilyen. Csakhát ez a 1313 ez kurvára nem ez. Meg az uncharted sem, meg az order sem. Ezek a múlt játékai. Azért ilyenek, mert 10 évvel ezelőtt ilyennek képzelték az erősen történebeágyazott játékokat főleg, és ezeknek a játékoknak 10 éve ott a valagukon az indigópapír, miköben itt pufoggnak az ágyuk, hogy mit is lehet ma már megcsinálni.

Nahh, tegnap befejeztem Vicsert. Nekem egy abszolút pozitív befejezés jött ki. Kicsit csalódott vagyok összességében a sztorival kapcsolatban, mert nem érzem úgy, hogy olyan rohadt nagy morális döntéseket kellett volna hozni a játékban, aminek ráadásul még következménye is lenne.

Ebben még mindig etalon számomra a Mass Effect, mert az egyáltalán nem mindegy, hogy egy genophage-et sikerül-e meggyógyítani vagy nem, vagy hogy Ashley vagy Kaiden haljon meg (számomra egyértelmű volt, hogy a kis buzi vesszen! 😊 ).

Ilyen azt gondolom, hogy egy sem volt a Vicserben. :-/

Kandurex
hidd el vannak nagyon fasza SW könyvek, antológiák amik hasonlóan operálnak és tökéletesen hozzák az SW világot

pl....hmm...Mos Eisley mesék

ettől függetlenül jöhetnek az általad említett játékok, ....csak ne ezt az "onlylófasztaseggetekbemultit" erőltessék mert behányok rajta!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A batman egy sandbox cím,még ha repetitív is...
Kandurex
az order kissé szélsőséges példa, kötöttségekkel is lehet jó dolgokat csinálni...és tessék, itt nyáladzol a "betmen" -re, pedig az finoman szóval se a lehetőségek hazája

Az annyira star wars játék,hogy ha nem lenne beleírva a címébe meg egy két ismerős felcsendülés nem lenne a zenében a kutya nem mondaná meg hogy star wars...
Egy új Jedi Knight, X-Wing Alliance, vagy SP Kotor kéne.
Moby
>túl sokat nyomtad az order -t

Ez sajnos igaz, és itt mindenkire. De amúgy nem értelek, te aki soulsokat nyomokat, hogy férnek bele ezek a noskill, aliggéming szarok. Én má az unchartedre előre trenírozom az agyam, és csak abban bizom, hogy a techiemambojumbo miatt egyetlen pillanatra nem kerül vissza a lánc a kerékre, meee komolyan én már ezektől így érzem magam, mikor rájövök mivel töltöm az időm:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.30. 09:18:20

Moby
Rendelsz hozzá trofit olcsón, és a végén megkéred a melletted ülőt, hogy nyújtsa át neked, és csilingeljen hozzá 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.30. 09:10:10

Kandurex
<#duhos2>

ennél azért többet képzelnék...túl sokat nyomtad az order -t <#hehe>

Moby
Pedig milyen jó is lenne egy 3 órás csőorder starwars köntösben! ^.^
Amúgy nem értelek. Mindjárt jön a film. Viszed a kontrollered, tologatod jobbrabalra. Ugyanaz. Ötödáron 😄

Kandurex
Abból a projektből csak találgatások vannak...lehetséges open world <#szomoru2>

n000rbi
Nyugi, majd Hannig-mama megcsinálja 😉
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.30. 08:52:37

Kandurex
ez SW játék, a csakmultilófasz Battlefront valami üres kis bödön, ami, ide a bökőt, hogy bukós lesz!

szerk: faszt a seggükbe, hogy a normális single -t lefújják az ilyen semmirekellő multi játékokat meg nyomják orrba-szájba!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.30. 08:49:18

Kandurex
Ez amolyan Pistabá' életérzés....ahogy meglátom és kedvem támad ingatni a fejem és sercinteni oldalra...

Soldiers
Srácok a witcher 3-bán nem engedi betölteni a mentésemet mert ez írja hogy Az alábbi letoltheto tartalom hiányzik a mentett állás megnyitásához??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Moby
Ezt most minden héten át fogjuk beszélni?😊

Kandurex
Multicsaklófasz.... Nem is értem minek jó ez.

Tikal
mit csodálkozol, cicikkel mindent el lehet adni... ők meg jól kihasználják, hogy a sok kis hulyének áll a cerka, nem lehet hibáztatni őket, azokat annál inkább akik bámulják a stream-eket 😊

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.30. 02:35:51

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Nagyszerű, a válaszomat és az általad idézett kommentet is törölték!!! Ez igen! FÉRGEK!

n000rbi
Csak leaderboard fix.

K...a cobra tank.Mit csináljak vele??
TDC Geronimo
jött valami batman patch

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyetértek!
Hihetetlen mi vár még rám a játékban.
Side quest nyílt már vagy 12 de 20% kb egyenként eddig.
Főküldi 46%.Holnaptól szabin vagyok végre😄

Ja Riddler 11/243 Solved^^
Waynetech upgrade is csak Batsuit van meg mondjuk az fullos😊

De ez a game csoda.Minden egyes perce élvezhető NINCS benne unalmas rész!
TDC Geronimo
jó rövid, 10 perc.

Challange mapokat valamiért kihagyták, nem is értem pedig van rengeteg karakter ebben a részben, jó lenne velük tolni rajta. Majd lehet jön később....fizetős DLCbe :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 23:55:15

Kongy
Most nézem van egy Harley Quinn-es DLC a Batman mellé, majd belenézek, poén, hogy lehet vele is játszani. Bár én egy Joker-nek jobban örültem volna.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
eső miatt szép csak!4

Moby
Kőkeményen spoiler, odabaszós tartalom. Óvatosan kattintani!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valami szar, ezeréves moci. Kicsit csúnyácska, elnagyolt is, de legalább jól fut.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.29. 23:37:52

TDC Geronimo
ejj akkor holnapi etap kezdésnél kösd fel a gatyát 😄

Moby
Yep.

TDC Geronimo
Egyből abbahagytad a léghajó után?

http://www.twitch.tv/ara_gaming
Nem tudom hova tart a vilag, ez vagy a 4. csaj csak aki batman streamezik. A nem tudom hova tartot arra értem, hogy ilyen buzi vegyünk drága fülest, mert fülesen divat játszani, meg még a széke is fontos, hogy milyen és überkockák legyünk, és ki a fas*om az a sok dinka, (az első batman streamelöst 5 ezren nézik perpill élőbe - nyilván nem csak a batman miatt) de akkor is. Gyalázatos, hogy mikre van igény. És akkor a 99%-ban irritáló, megjátszott kommentelésekre van igény. (Ami közel sem vicces, pedig az akar lenni... aztán nemzetközi szinten, néhány ilyen birka ebből gazdagon megél és növekszik az igénytelenségre való kereslet mégjobban.
Vannak kivételek, de 10-ből 1 esetleg. ... egyszóval: amerika, ja meg new world order:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 23:30:18

Moby
Nem, mára sajna ennyi jutott 😞 Majd holnap.

TDC Geronimo
"ha valahogy elfogynak belőle a bitek."

Hát ahogy olvashattad én ma is ódákat zengtem róla meg pár napja is. Scarecrow/John Noble csak jobb lesz 😊

TDC Geronimo
Igen igen akkor most történt az amire gondolok 😊

szerk vagy lehet nem, akkor 10 perc múlva megint írni fogsz 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 23:20:05

Moby
Scarecrow a legjobb karakter, akivel az idén találkoztam. Momentán az egyetlen módja, hogy ne kúrjam majd rá a végén a tízpertizet abban látom, ha valahogy elfogynak belőle a bitek.

Moby
Azt a telibevert kurvaéletbemár, hát micsoda film ez????<#wilting><#wow1><#wow3><#bdead>

Most meg mirefel az ingore lál?xd😄 btw nem tudtam mivel kapcsoaltos a spoiler így simán benyitottam. Na mind1:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 23:08:00

TDC Geronimo
Nem 😊

Moby

szóltam...

Nyugtass meg, hogy a két scarecrow-ból nem lehet jót választani! 😄D

Valami hasonlót mondtam róla, mikor is?😄 E3 környékén.

2 percig néztem max, aztán elkezdtem tekergetni. Ratyi a videó is meg minden, de nem győzött meg (még) hogy ez valami nagyon jó multi(!) játék lenne.
Na twitch linket akkor pls😄