PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De olyan nem nagyon volt, hogy XY főszereplő vagy lényeges karakter meghal/nem hal meg, ha vele mész / nem mész vele, stb. Hogy választanod kell, hogy ez éljen vagy az haljon (megint csak lényeges szereplők)
S azt is vélelmezem, hogy győkeres fordulatot a fő szál egy ponton sem vesz, azaz, akármit is válaszolgatsz végig a játék során, a játék ugyanazokon a főküldetéseken visz végig, közel azonos befejezésekkel.
Egyedül a báró-vonal volt talán olyan, más nem.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Te mi a bússal játszottál??? :-D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
És akinek eddig kimaradt a széria? 😛
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
Ebben még mindig etalon számomra a Mass Effect, mert az egyáltalán nem mindegy, hogy egy genophage-et sikerül-e meggyógyítani vagy nem, vagy hogy Ashley vagy Kaiden haljon meg (számomra egyértelmű volt, hogy a kis buzi vesszen! 😊 ).
Ilyen azt gondolom, hogy egy sem volt a Vicserben. :-/
pl....hmm...Mos Eisley mesék
ettől függetlenül jöhetnek az általad említett játékok, ....csak ne ezt az "onlylófasztaseggetekbemultit" erőltessék mert behányok rajta!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy új Jedi Knight, X-Wing Alliance, vagy SP Kotor kéne.
Ez sajnos igaz, és itt mindenkire. De amúgy nem értelek, te aki soulsokat nyomokat, hogy férnek bele ezek a noskill, aliggéming szarok. Én má az unchartedre előre trenírozom az agyam, és csak abban bizom, hogy a techiemambojumbo miatt egyetlen pillanatra nem kerül vissza a lánc a kerékre, meee komolyan én már ezektől így érzem magam, mikor rájövök mivel töltöm az időm:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.30. 09:18:20
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.30. 09:10:10
ennél azért többet képzelnék...túl sokat nyomtad az order -t <#hehe>#hehe>
Amúgy nem értelek. Mindjárt jön a film. Viszed a kontrollered, tologatod jobbrabalra. Ugyanaz. Ötödáron 😄
szerk: faszt a seggükbe, hogy a normális single -t lefújják az ilyen semmirekellő multi játékokat meg nyomják orrba-szájba!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.30. 08:49:18
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.30. 02:35:51
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hihetetlen mi vár még rám a játékban.
Side quest nyílt már vagy 12 de 20% kb egyenként eddig.
Főküldi 46%.Holnaptól szabin vagyok végre😄
Ja Riddler 11/243 Solved^^
Waynetech upgrade is csak Batsuit van meg mondjuk az fullos😊
De ez a game csoda.Minden egyes perce élvezhető NINCS benne unalmas rész!
Challange mapokat valamiért kihagyták, nem is értem pedig van rengeteg karakter ebben a részben, jó lenne velük tolni rajta. Majd lehet jön később....fizetős DLCbe :/
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 23:55:15
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami szar, ezeréves moci. Kicsit csúnyácska, elnagyolt is, de legalább jól fut.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.29. 23:37:52
Nem tudom hova tart a vilag, ez vagy a 4. csaj csak aki batman streamezik. A nem tudom hova tartot arra értem, hogy ilyen buzi vegyünk drága fülest, mert fülesen divat játszani, meg még a széke is fontos, hogy milyen és überkockák legyünk, és ki a fas*om az a sok dinka, (az első batman streamelöst 5 ezren nézik perpill élőbe - nyilván nem csak a batman miatt) de akkor is. Gyalázatos, hogy mikre van igény. És akkor a 99%-ban irritáló, megjátszott kommentelésekre van igény. (Ami közel sem vicces, pedig az akar lenni... aztán nemzetközi szinten, néhány ilyen birka ebből gazdagon megél és növekszik az igénytelenségre való kereslet mégjobban.
Vannak kivételek, de 10-ből 1 esetleg. ... egyszóval: amerika, ja meg new world order:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 23:30:18
Hát ahogy olvashattad én ma is ódákat zengtem róla meg pár napja is. Scarecrow/John Noble csak jobb lesz 😊
szerk vagy lehet nem, akkor 10 perc múlva megint írni fogsz 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 23:20:05
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.29. 23:08:00
szóltam...
Nyugtass meg, hogy a két scarecrow-ból nem lehet jót választani! 😄D
Na twitch linket akkor pls😄