PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Lol! Faggots... Én is azt hittem valami elkölthető zseton, vagy ajándék játék lesz.
zzeN
Kicsit sokkalom az árát, mennyi tartalom van benne? 5 ország ha jól tudom, de a pályák gondolom nem 2 percesek. Szimes májam beveszi az árkádot is, kár, hogy nincs értelmes kormány támogatottság konzolon...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

deep
Hosszú idő után először tegnap elindítottam, és megint tátva maradt a szám, úgy néz ki. Meg nagyon jó is maga a játék, szóval simán ajánlott.
darkSectorxxx
A Sony megköszöni az 5 éves PSN-t.

"Egy köszönőlapról lesz szó, ami azon kívül, hogy mindenki számára egyedi, felsorolja majd az összes PlayStation Plus tagként elért eredményét a játékosnak. Ez csak azoknak jár, akik folyamatos előfizetők voltak, tehát egy hónapra sem mondták fel a PlayStation Plus tagságukat az elmúlt öt évben."

Anyátokat!
Egy ajándék AAA játék eszükbe nem jutna.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jó is az mikor napközbe azon gondolkodsz hogy húh de jó lesz batmanezni mi?😄 tudod, az az érzés. Gondolom ez gém adja azt.

Moby
Dehogynem. Alig várom...

Adversus solem ne loquitor

shaddam
+1

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
nem is fogod? Várom a reakciókat pedig 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Még nem 😞

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ha gyakran akkor is. 😄
Kurvajó a sebességérzet a játékban és a kameraállás minden.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Már 40?? Én olcsóbban vettem. Amúgy megéri ha szeretsz autokázni héba hóba 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
lesz még nyáladzás, mert van még mit csinálni és megint felbukkant pl nálam 80%os állásnál egy olyan karakter akiről azt se tudtam, hogy benne lesz

TDC Geronimo
toltad ma batmant?

darkSectorxxx
Igen!
Mondom ezt úgy hogy újonnan vettem 30 dollárért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.30. 20:38:45

zzeN
Kérdés Driveclub tulajoknak: megér 40 dodót, ha csak héba-hóba multiznék vele?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha 10be megveszem, kipörgetem, aztán 10ért eladom😊 nem köll várnod akkor senkire a feleshez:d deal?:d (digitál)

hát azt hittem mire eljutok a boltig még meg a nyáladzáás. ölég gyorsan lepörgött
TDC Geronimo
ennyi? Miért mennyi legyen? 😄

Moby
ennyi volt a bötmön?

hmmmm
TDC Geronimo
legutolsó endinget leyoutubeztam, mert esélytelen, hogy minden trófeát összeszedjek. Mellékküldetésekből még van pár tornyos, aknás meg chekpoint a trófeákon kívül és akkor kész minden

Hát az zsíííír. 😄
Láttam, hogy külön van, de nem is reméltem, hogy nem pakolja rá a régire, amint ráindítok a new game+ -ra.
Köszi az infót! 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TDC Geronimo
külön kezeli, felül lesz continue new game, alatta meg continue new game+

nyugodtan kezdhetsz new game+t mert bármikor folytathatod a régit,a hol készen vannak a mellékküldik, gyűjtögetések stb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.30. 16:16:40

Ha new game+ kezdek, akkor csak a sztorit nulláza le, vagy megy minden más is a levesbe (melléküldik, a wanted arcok, aknakeresés, rébuszos kérdőjelek, stb)?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az ingyenes ps plus címek csak jövőhéten jönnek változás: minden hónap első keddjén fog érkezni ezúttal a ps plus felhozatal. Az ingyenes játékok bejelentése még mindig nem történt meg:d Lehet erősen gyúrnak hogy az ikszbokszos szintre felérjenek most ehónapban😄

Egy Last of ust adhatnának, bár azt kb úgyis mindenki megvette.
(sry ha vótmá)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.30. 15:42:56

TDC Geronimo
😄D

TDC Geronimo
lol new game+ eleje kicsit másképp kezdődik 😄

neked nem. mar latom en is az örjöngest.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

<#hehe> <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.30. 15:32:38

n000rbi
Annyit simán megér, de félek, hogy fél óra játék után jön a hsz : "Leütött a rohadt csicska lowgeci vasvillás köcsög és kezdhetem újra a pályát, hát elmennek ezek a faszba, de komolyan."

<#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bloodbóórn full laikusnak, meg aki nem tud semmit róla és DS is kimaradt megér 8500t a full gém?: d Digitálba. Gondolom igen.
Tud vki egy jó kedvcsinaló vidit linkelni hozzá esetleg, ami korrektül bemutatja mire lehet számítani. Nem review (vagy ha nagyon jó akkor ok az is) de ilyen összevágott valami.

loool ez komoly:d ilyenek is vannak a gémbe?:d 😄DD

Nekem a sztori sem jött be. Nálam az Arkham City a nyerő, az tetszett az összes Batman közül a legjobban. Ez a rész grafikailag van nagyon ott a szeren.

n000rbi
Nem vagy ezzel egyedül, amint látod. SÁMÁNOK!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.30. 15:02:50

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nekem nem változott a véleményem. Most vittem végig storyt, teljesbe ott tartok kb mint te.

Amikor annyi százaléknál jártam mint te, én is vigyorogtam még mint a tejbetök. Most már sztori 100%, a teljes meg kb 81%.
...
...
... a Batmobil látványátol is hányok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A báró - nem kell magyarázni
Radovid - Philippa
Radovid - Dijksta
Radovid megölése esetén Vernon - Dijkstra
Ciri a játék több pontján - hogyan kezeled
Egyes szörnyeket hogyan kezelsz - késöbb egyes szörnyek hogy viszonyulnak
Triss - támogatod vagy sem segíted-e a mágusokat vagy sem
Yen - támogatod segíted vagy sem

Stbstbstbstbstbstb

Továbbá ha már így lespoilerezted mindenkinek zseniálisan hogy a mi kezünkben van Skellige uralkodójának kiléte, csak halkan jegyzem meg hogy rohadtul nem mindegy melyik lesz az uralkodó, és baromira nincs messze a morális döntéstől ha csak picit is olvastad volna a sztorit (látványosan átléptél minden szöveget amennyi baromságot leírsz), sőt ha csak kicsit is képben lennél a témát illetően láthatnád hogy az egész végkifejletre jóval nagyobb hatással van mint az hogy te a masseffectben melyik csapattársad hagytad ott vagy az hogy megtaláltad-e a gyógyírt vagy sem....
Mint írtam befejeztem,totál felesleges beszélgetés ez veled,már az első pár mondatból leszűrhető volt hogy végigtoltad úgy hogy az egész játékról fingod nem volt közben...😄
Mondj csak három példát. De ne olyan szintűt, hogy ki legyen Skellige uralkodója, férfi vagy nő, mert ez messze van a morális döntéstől.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
<#idiota>

darkSectorxxx
😊

"Azt írtam, hogy "olyan rohadt nagy morális döntéseket". S olyan rohadt nagyot nem kellett."

De kellett nem kevés alkalommal....De mindegy is,feladom,totál felesleges....😄
Azt írtam, hogy "olyan rohadt nagy morális döntéseket". S olyan rohadt nagyot nem kellett. Az a 36 féle befejezés (ami tudtommal egyébként 27) az valójában gondolom két lényegi befejezés alváltozatai. A két lényegi befejezés meg vélelmezem az, hogy XY él-e vagy meghalt.

Számomra az a befejezés, hogy XY életben maradt, és Novigrad felvirágzott, vagy XY életben maradt, Novigradot pedig ellepte a nyomor, számomra ugyanaz, mert a lényeg abból az, hogy XY életben maradt-e.

Tény és való, hogy egyelőre egy befejezést láttam csak, de jó eséllyel vélelmezem, és továbbra is fenntartom azt, hogy igazán lényegi döntést, mely a sztori alapjaira kihatott volna, nem kellett hozni a játékban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ja és a slusszpoén hogy feljössz két olyan példával ami a mass effectben figyel....Mindkét dolognak gyakorlatilag annyi a szerepe kb minthogy milyen viszont ápolunk Keirával a W3-ban és hogy döntünk...<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.30. 12:55:45
Nem te arról beszéltél hogy semmilyen döntés nincs komoly kihatással és nincsenek morális döntések. Kongy azt írta hogy nincs olyan benne mint a 2-ben hogy másfelé megy a történet. A kettő dolog messze nem ugyan az,tovább a 2-ben a másfelé ágazó történettől függetlenül a végjáték ugyan az,és egy idő után a helyszín is. És igen ez valóban nincs. Helyette van minden más,jóval több,fontosabb döntés és esemény.

"De olyan nem nagyon volt, hogy XY főszereplő vagy lényeges karakter meghal/nem hal meg, ha vele mész / nem mész vele, stb. Hogy választanod kell, hogy ez éljen vagy az haljon (megint csak lényeges szereplők)"

" Kicsit csalódott vagyok összességében a sztorival kapcsolatban, mert nem érzem úgy, hogy olyan rohadt nagy morális döntéseket kellett volna hozni a játékban, aminek ráadásul még következménye is lenne. "

Az hogy nincs a w3-ban morális döntés,vagy sztorira szereplőkre kiható döntés az egy ordító baromság mint irtam. Hagy ne kelljen felsorolnom hány szereplő sorsáról/életéről hozunk döntést a játékban és ezek miféle kihatással vannak az amúgy 36 különbözá féle befejezésre és végső világállapotra.....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.30. 12:48:55
Persze, bárhol, ahol a betanult mantrát löki bárki, ott kiröhögnek, mert ugye ha vicser, akkor autimatikus asszociáció az, hogy micsoda kurva nagy döntések vannak. S ezt kell fröcsögni bármi áron is, hisz vicser. Hát nem. Egy se volt, amin néhány másodpercnél tovább kellett gondolkodnom (de, egyetlen egy, de az sen volt hatással a sztorira).

Ld. Kongy megjegyzése.

Ebben a részben, ha tetszik ha nem, egyetlen olyan döntés sincs, ami hatására a sztori teljesen másképp alakult volna. S pont erről beszélek. Irogathatsz több bekezdésnyit is az általánosságban kifejtett véleményedről, de a tények, makacs dolgok. Nincs benne ilyen.

Pont erről beszélek. Magyarázd el Ra1n-nek légyszi, mert nekem nincs kedvem.

Dehogy volt.
TDC Geronimo
Bőven jó a hosszúsága a stílusát tekintve. Ebből nem lenne jó egy 40-50 órás játék. Witcher is már túl hosszú volt

Totti5
Mennyinek kellene lennie? 15-20 órát simán bele lehet csapni. Nem rövid pont jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
2-ben volt egy pont, amikor egy döntésed hatására a hátralévő egész játék máshogy alakult, más helyszínen, minden. Kár, hogy a 3-ban nem csináltak megint ilyet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson