PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nézz fel metacriticre, kb az emberek 90%-ának tetszik, és most nem csak a kritikusokra gondolok. Az, hogy egyesek balfaszok nem a From Software hibája. Eszméletlen jól kidolgozott játék a Bloodborne, lehengerlő hangulattal. Én sem vittem végig, mert balfasz vagyok, nem tudtam. De minden percét élveztem, amikor játszottam, azt is ha földbedöngöltek, és azt is, ha sikerült valami. Nem kizárt, hogy újra megveszem, és onnan folytatom, ahol abbahagytam.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.05. 11:06:16

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

graphics downgrade incommmmiiiiin' bicsiz

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.05. 11:00:57

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tudjuk tudjuk,meg a Witcherben nincsenek morális döntések....
Moby
>Ha kihivasra vagyom, megmaszom az Everestet

Az eddigiek alapján a csomagolás közben az első zipzárbehúzás problémánál ragequitelnél az egész projektből. LOL

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Ez a játékmechanika, ettől sikeres. Nem kell megerőszakolni a játékot, csak elsétálni mellette. Próbálkozz a Lords of the Fallen-al.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kivételesen egyet értek. Bár én eladtam a játékot és soha többet From Software... ennyi. Kihívás más játékban is van keményebb fokozaton, de azok legalább szórakoztatnak is.
De ahogy látod, vannak olyanok, akiknek meg pont ez tetszik, ez ízlés kérdése. Ők se a storyt keresik ebben a játékban, az biztos. De ennek nem is az a lényege. Én is kidobtam érte sok pénzt, ez van. Behúzott a hype, na.

A sportjátékokat sem szeretem, de vannak akik csak az miatt vesznek konzolt. Ennyi.
vagy ne vegye meg...
mi lenne ha abbahagynad ezt a kurva rinyat es feldarabolnad inkabb a lemezt, amit mar lejjebb is terveztel?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.05. 09:10:02

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ez nem kihivas. Ha kihivasra vagyom, megmaszom az Everestet. Na, az kihivas. Ez tomeny frusztracio. Mert itt szandekosan az a lenyeg, hogy szopjal. Semmi mas. Nulla koritessel. Se dinamikus jatekmenet, se jo zene, nulla sztori, latvany B kategoria. Csak szivjon a jatekos.

Nincs ezzel semmi gond, rakjanak bele egy nehezsegi szint valasztot, azt annyi. S akkor annak, akinek hanyatott gyerekkora volt vagy molesztaltak, jatszhat brutal fokozaton, hadd szivassa tovabb magat. Elvezze azt, ha ez neki szorakozas. Aki meg nem ilyen, az vehesse lejjebb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Ez egy ilyen szakma. Nyomd az én kicsi pónimat, ott ilyen kihívások biztosan nem lesznek.

Dehogynem tudtam. Annak idején játszottam a Dark Souls-zal, az első pályán feladtam. Gondoltam magamban, az anyátok picsáját, én tényleg azért kapcsolom be a konzolt, hogy szórakozzak, s nem azért, hogy halálba szopassam magam, és frusztráljam. Tudtam, hogy nincs mentés, ha egy rossz mozdulat, spuri az elejére, de az azért ritka nagy szivatás, hogy a bossnál ha meghalsz, ugyanúgy vissza. Itt egy bosst letolni azért nem olyan egyszerű, 10-20 halál garantált, most akkor még 10-20szor játszam végig a pályát?

Bár már rájöttem itt az elsőnél, hogy úgy el lehet jutni a bossig, hogy nulla, azaz nulla darab embert nyírok ki, szépen elrohanok előlük. 😊

Úgy játszani egy játékot meg, hogy állandóan ott legyen mellettem a tablet, hogy YouTube-videókat nézzek, jelentősen levesz az élvezeti értékéből. Akkor úgy érzem, hogy nem én játszom, csak lekopizom azt, amit más csinál. Kicsit amolyan csalásnak érzem.

Szóval a kurva anyját. Bár ma reggel úgy keltem fel, hogy csak azért is megcsinálom. 😊 Tegnap már majdnem eltörtem a kontrollert egyszer.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.05. 08:04:12

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Hát sose lehet tudni, majd biztos beszopok egy ilyet, hogy hátha még spoilerbe se írod le😊
Ilyenbe nem szabad bízni. De am nem érdekes : )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most megyek megmenteni Catwomant *.*

TDC Geronimo
Nem gondolod, hogy leírom akár spoilerbe is :p

Nem olvasom el képzeld😊

Moby
thx

TDC Geronimo
Electric gun vagy miaz. GCPDnél találod meg az evidence roomban. Be kell törni üveget, ahol van és ki tudod szedni

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.05. 00:05:38

Moby
A catwomanes final examhoz milyen tool kellene, ami nekem nincs?

Közben megnéztem ezt a planetside2-t. kickbandelburnnuke. nukeitfromorbit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.05. 00:00:33

TDC Geronimo
képzeld ő az arkham knight!

Dehogy is nem. Nem is kicsi😊
<#wilting>

Ezek a riddrelek se lehetnek semmik. Most kaptam el a repülő dögöt vérmintára, meg a kikötözött hullát átvizsgáltam. Persze tudom nem ezek a riddlerek, hanem az a 294 szarság:d
Amúgy a hidat lelehet már engedni miután átjöttem a szigetre? Valamit magyarázott, hogy a kocsit átkéne hozni. Mentem is körülnézni, csak véletlenül beestem 10 tank mögé, be is szedtek egyből:d

TDC Geronimo
Mondjuk azért is haragszom rájuk, hogy a teljes befejezésért össze kell szedni az összes trófeát. Inkább leyoutubeztam 😞

Moby
Az utolsó riddler race-nél már kezdett kicsit felmenni a punpám, aztán csak meglett 😊

TDC Geronimo
Ebben semmi spoiler nincs.

Nyomjad még a spoilert:d direktbe enyémre mi:d😊
Tökre nem is arról beszélünk aztán meg csak így... ::d (ha sejthető valami, ha nem:d)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 23:35:47

TDC Geronimo
A bossharcokat nagyon elkúrták az tény. Arkham Knight elleni harc is fantáziátlan teljesen. Ezért az egyért kár.

Többire?:d Btw most néztem át mi-mit tud pontosan, mozgás, cuccok. (a fejleszéts menüben a középső pont - nem rossz:d)
glide (x) + l3 meg ilyen finomságok vannak azért 😊
és ahogy látom még nincs is meg minden gadget az inventoryban

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 22:52:51

darkSectorxxx
Reméljük most jöhetnek a szar játékok és ezt meg pihentetik. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Ezzel együtt összesen 4 hasonló szintű cucc van.. 😊 Konkrétan az egész Arkham-széria.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez a Batman elképesztő durva egyébként pár szempontból.
Hihetetlen mennyi technikai okosságot, értsd kütyüt felvonultat, egyszerüen folyamatosan adagolja és így ezt beletették jatekba...hát nem rossz. Elképesztő ez WayneTech geccc. Amazing.
Harcrendszert annyira nem ismerem egyelőre, de csapdosom le őket, csak az még kevés.
Jöhetne egy tucat hasonló szintű cucc.

Kütyük!!!44! És nem csak nálad, hanem a külső objektekkel való interakciók során.
most volt kamera felvétel ellenőrzése az óratoronyban

Btw Mellék küldikre hagy majd időt esetleg, folyamatosan pofáznak szinte az utcán, állandóan megállhatnál minden sarkon is. Mit érdemes fejleszteni, challangek feltérképezése/teljesítése esetleg pluszba?!
Kütyük, tech <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 22:12:23

Minecraft, bics.

darkSectorxxx
Pontosan, de ha egyedül mindent elkövettél és te coop-ra hagyatkozol, nem másokelőtt gond, mert én nem leszek ettől rosszabbul.
Csak mindenki maga dönti el, multiban gáz lenne és csalás, itt annyi hogy hagytak lehetőséget azoknak akik nem akarnak szenvedni annyit vele, de megvették és azért végigjátszanák. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
A coop abban a játékban kb egy legális csalás 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.04. 21:24:24

Tatyla
Ismét csak ehehehehehe...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Megfogtál. 😄

TDC Geronimo
leölte 20* kb de mai napig nem tudja 😄

Moby
VÁGDRÁGOOGLNÉLKÜLANEVÉT!<#banplz>

TDC Geronimo
"Boss-okat Co-op toltam"

Nagyon szépen végig lehet menni amúgy csak néha minden mobra egyenként rá kell készülni.Nem egyszerü és farmolni is kell.Van olyan akinek nem kell.
Nekem is rohadt nehéz volt az első pár nap.Aztán már ment jobban.Boss-okat Co-op toltam.

Jó lenne ezt a harcot más játékokban is alkalmazni😊
Moby
Tegnap hullafáradtan rádumáltam magam a játékra, aztán alig bírtam abbahagyni. Haladok benne, de nem akarok rohanni, mert aztán megint csak a nagy űr lesz a végén, amit nem fogok tudni betömni 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.04. 20:44:06

darkSectorxxx
Mert a temetőőr könynebb? 😄
Én azst mondom a Farkas-t kötelezővé kellett volna tenni, hogy felkészítsen. 😄

darkSectorxxx
Az idegességet értem, ez egy kibaszottnehéz játék, vagyis széria egyik mellékszereplője.

Csak azt nem értem hogy mikor megvetted nem hallottad hogy ez egy kőkemény szivatós DS klón?
Olyan odabasznám a kontrollert a falhoz.
Ez korántsem teljesíthetetlen, csak itt az a baj hogy nem elég úgy mint más "nehéz"-nek hívott causal játékban csak menni-ütni-vágni.

Vannak alap dolgok amiket ki kell ismerni vagy mástól ellesni megkérdezni ha nem megy.
Nagyon kevesek vannak, akik önnálóan mindent azonnal kitapasztalnak, egyből továbbmennek, ha ez lenne nem lenne szivatós hc nehézség.

Amúgy viszont ha már beleedződtél, akkor szinte játszva legyőzöl mindenkit.
Amúgy a védekezést kell csak jól alkalmazni, onnantól könynebb lesz a taktik.

Most mindenféle sértés nélkül, nem tudtad hogy milyen játékot veszel?

Kongy
Mellesleg hozzátenném, hogy az első boss opcionális, nem is kötelező megölni 😄 De vágd szét nyugodtan miszlikre a lemezt, legalább nem fikázod tovább a PS4 jelenleg legjobb exkluzív címét 😊

TDC Geronimo
Batmannel mivan inkább azt mondjad 😊

Moby
ROFLSDADASDGFDASasgfasdfddfgfaSDasdfgashŰ
LOL
LÁL
LOÁL
LEL

Hogy egy, az sg-t rég elhagyó tanult kolléga örökérvényű videójáték megoldóképletét idézzem: learn, adapt, overcome.

Totti5
Protipp 2 : nem kell venni olyan játékot ami nem neked való

Saját tapasztalat : tudom milyen játékok ezek a Demon's Souls óta ( 2009 ). Eszem ágában nincs From játékot venni a következő 10 évben.

Protipp 3 : Dark Souls III -at majd NE vedd meg.

Read:d Vegyél már fel légyszi😊 Ragnar_N

TDC Geronimo
minek vásárolsz ész nélkül?

Szart, darabokra vágom a kibaszott diszket, nekem ebből egy forint nem kell!!!! Bukom a 12 ropit az sem érdekel, csak szabadujak meg ettől az alja játéktól.