PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Protipp: jatekaim.hu

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát hallod, aki azt élvezi, hogy szivatja magát, az tuti nem százas. Ez a játéké nem szórakoztat, hanem ezerrel frusztrál. A pulzusom 110, izzad a tenyerem, teljes frászban vagyok, hogy csak most ne haljak meg, mert akkor vissza a pálya elejére. Már jártam ott vagy 30-szor, vagy többször. 😞

A shortcut megvan, de minimum 15-20-szor kéne nekifutni, hogy talán legyőzzem...na, én ezt nem. Inkább berakok egy uncharted-ot a ps3-ba, és szórakozom jól.

Ekkora buziságot!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vissza lehet futni hamar csak előtte ugye érdemes mindent kinyitni,hogy a rövid úton tedd ezt meg.Sőt vissza is kell menni néha Echot leadni.

A "szenvedés" meg nekem nem volt az.Én imádom a Mobokat ölni😊Az nem téma hányszor rakott vissza lámpához de az mikor elvesztettem összes Echot ott kifordultam magamból mindig-.-
Gyerekek, ez most komoly, hogy a Bloodborne-ban azok után, hogy több órán át elszenvedsz a pálya végéig, s ott a főellenség egyszer, azaz egyetlen egyszer megöl, akkor spuri vissza a pálya legelejére? Mert ha ez tényleg így van, akkor a jó ég megbassza a játékot, máris veszem ki a konzolból, és vágom miszlikre, s küldöm vissza a From Software-nek, hogy az anyjuk vacsorájába tegyék bele!!!!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.04. 20:05:20

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
Pontosan!<#nevetes1>
Az első éjszakát 1 fa tetején vészeltük át 2en!!
A 10. óra után meg 3 szintes keconk volt mérhetetlen mennyiségű cucc és olyan mélyen bányásztunk, hogy még...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.07.04. 19:20:58
TDC Geronimo
Bleh most batman után tolnám még ilyen stílusú játékkal. Jöhetett volna nyáron a remaster első 2 részből most szívesen elővenném 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

onnantol hogy sikeresen tuleled az elsö ejszakat, veged <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Pontosan ugyan így voltam vele.Bottal nem piszkáltam volna meg, addig ameddig egyszer Rena könyörgések árán rá nem vett és ott ragadtam 10 órát.Megmagyarázhatatlan, hogy mi az ami miatt nagyon jó...Ha elkezded viszont nem tudod ott hagyni...Én is biztos elő fogom még venni csak pontosan ez tart vissza,hogy nem akarok függő lenni...<#nevetes1>
Tikal
<#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#eljen>

TDC Geronimo
NissanUSA Twitter believes DriveClub photos are real life.

haha 😄

Kongy
Én próbáltam, és fos, egy percet sem érdemes ráfecsérelni. Ugyan úgy nem tudom megérteni azt, aki Minecraftozik, mint azt, aki ujjongva tapsikol egy 100-adik AC-rész bejelentésénél. 12 éveseknek való az egész MC szvsz. Lehet kövezni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.04. 15:17:01

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ezzel nincs vége...

You notice it in this segment here. Including the sand pouring out from his gun, and the mud only being on the parts of the handgun that were exposed, and not covered by the holster. Insane attention to detail.

TDC Geronimo
So Naughty Dog seems to be simulating skin folds and chin fat in UC4

Ezek betegek...

minecraft egy butítás adam, believe it! :p
persze ötletes, ok, meg kreatív, kérdés kinek és minek, de ha valakit leköt ok.

Moby
Sőt, kicsit érdekes is, de inkább marketingszempontból. Gondolom amikor ez elindult valami klozetban x éve, akkor ez a kockalófasz még nem koncepció volt, hanem kényszerűség, ma meg már ez a védjegye, és a legóhoz hasonlítják. Gecijó munka van emögött, ami érdekel 😄

Adversus solem ne loquitor

azt altalanossagban ertettem, nem a te hozzaallasodra. hibas fogalmazas.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem hatelem, egy rossz szavam nem volt róla soha. Úgy vagyok vele, mint a zsiráffal: érdekes egy állat, de azé otthonra nem kéne 😄D

prezentacio borzalom -> machanika nem erdekel egyaltalan -> "Értetlenül állok az egész minecratf jelenség előtt." <#eljen>

amugy kurvajo. ez az a jatek amire azt mondom, hogy "believe the hype". proba nelkul meg csak divat-hating vanik. persze megertem, ha csunyanak talalod.

Moby
Nem, de mivel a prezentációt borzalmasnak tartom (ez nekem nem art, csak bénáskodás), így a tartalom vagy a mechanika nem is érdekel egyáltalán. Pont úgy vagyok vagyok vele, mint a hipszterpixelindiecrowdfounded nyomorúságokkal.

probaltad mar?

Moby
Értetlenül állok az egész minecratf jelenség előtt.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Fasza látom android is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

<#finom>

Tatyla
Magyar storeon van egy új batman téma plusszosoknak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Jó amugy nem 480p, hanem lehet a feltöltés kaki volt. sebaj, de legalább 1000%-ig játékból netről nem akartam vadászni képeket mert akkor abba köt bele valaki, ez a remasteredből van.
Persze te meg én tudjuk, de sokak szerint nincsen generációs eltérés a játékok közt, és engem meglep hogy ebben az esetben, tökmindegy melyik képet nézem ekkora az eltérés, nem csak részletesebb hanem anyagminőségben ugrott nem gyengén.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
ez csak USre vonatkozik az a baj

Na nem kell a mellébeszélés/magyarázkodás😄

Totti5
Látom, mert tudom.

Annak nem látom értelmét ami a neten megy. 480P yutub videóból kiszerencsétlenkedett bélyeg képekkel csinálni véres kardként szolgáló összehasonlításokat.

Igazából prevgennel nincs sok értelme hasonlítani, mert a kurrgen játékok 1 generációval szebbek. Minden egytől egyig. Az hogy mi volt régen már retró és pl engem különösebben nem érdekel jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.04. 09:59:30

darkSectorxxx
Naezis jó, de tökmindegy melyiket nézem.

Ha ott leáll, akkor itt is leáll. Általában.
Moby
Tudok más megoldást is: nem olvasod a fórumot.

Moby
És nekem, magyar accountosnak mennyire releváns a us psn működése? 😊
Nekem tegnap este egyetlen perc elállásom sem volt.

Az admin feldobhatná a fejlécbe a psn állapotát jelző oldal linkjét: PSN status
Nekem jó, most hagytam abba a játékot (UK profil)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Amiga
Nálatok se megy a PSN még mindig? Nem tudok loginolni...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

TDC Geronimo
until dawn is jól néz ki, de azzal kivárok. Meg ahogy néztem legutolsó videókat jó fos a frém. Majd olcsóbban meg később jó lesz, addigra talán javul performansz is

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.04. 01:26:35

TDC Geronimo
főleg hogy az átvezetők prerender volt PS3an tehát semmi ok nem lett volna butításra, dehát az okosok megmondták.

TDC Geronimo
Még nem láttam ki rakta be a képet, de már tudtam hogy te voltál

Na ez a full kamu, mikor direkt rontják a végleges játék képét a sony haterek, meg más a fényviszony, és erre rögtön ráragasztják, hogy ez downgrade... aha. 😄
Neee, vigyétek innen ezt a 2 képet. spoilerbe (ha még lehetne)
Drake még kandzsal is lett a képen. És ha jól megnézzük nem is lenne baj a módosítással, de a szeméhez minek kellett nyúlni? Az neked se változik...

A remasteredre inkább ezt nyomnám...<#idiota>

Moby
Unalomig ismerjük már ezt a képet. Nem néz ki _annyira_ másképp, nem az öregítés volt a lényeg, hanem hogy valóságosabb legyen

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.03. 23:54:03

Moby
Egen, de ezt nem agyalágyult ökörségeken keresztül kell bizonygatni. Mer az nemcsak kínos, de kibaszottul hiteltelen is.

De még azt mindig nem értem, hogy miért néz ki ennyire máshogy:d
Másképp is lehetett volna öregíteni szvsz:d

Attól még szakadék van a 2 játék között.
Moby
Fő kéne fogni, amit leírnak. Bebaszol egy húgyminőségű okádmányt megint komperzsönnek. Mi ez, valami youtubemoslék?
Ez így nézett ki anno, a fanbojkodást meg mellőzzük már a topikból, mer visszajön a vacsorám tőle:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.03. 23:34:10

darkSectorxxx
Nem gondoltam hogy ezeken a képeken nem látni a különbséget.
Mind2 jelenet "átvezető" amikor nem te forgatod a kamerát, vagyis ha csalókaság van, akkor arányosan van mindkettűné.

Sebaj, lesz foto mod.
Remélem a trilodzsiban is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.03. 23:31:23

Totti5
Azért ha már ilyenekkel jövünk, legalább ne 50k minőségű képek legyenek, de ez sosem szokott szempont lenni😞