PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez a Mad Max nekem tetszetős, mivel nekem valamiért Rage-es a hangulat, és külsőnézetből...nagyon odabaszos.

Mondjuk ez a Batman szerű harctól feláll a hátamon a szer.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Akár még jó is lehet. Rajta van a listán, de nem day1. Star Trek játék is egy pontig ígéretes volt, aztán horror lett a vége. Filmes játékot többé sosem, csak ha pozitív a kép a rivjúkban és a júzereknél is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Részvétem....:S

Most először azt hittem a játékban lévő kutyáról van szó...
Geci emberek vannak a világon, van aki úgy gyilkol állatokat hogy nem is kell hozzá telefonálnia, pusztán gyilkol......

és ez milyen?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 20:27:32

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Előző két kutyám öregkorukban mentek el. Egy nap reggel nem keltek fel, szépen elaludtak örökre. Nagyon szép kort megéltek, de ez hogy délben még fél órát nyüstöltem aztán 3kor meg már nincs, most kb feldolgozhatatlan.

Nade többet nem offolok.

Értem, na de a lényeg benne van akkor a hsz-ben😊

nagyon szep kutyus volt.<#sir>

en nem tudom mit tennek hasonlo szituban... valoszinuleg addig utnem az illetöt (barkit legyen is az, akar a kedvenc szomszedom), amig mozog. mert feljelentes, birsag, beszed, ... ezek tenyleg nem hozzak vissza. viszont akkor fajjon a fasznak is... nagyon. pedig en se vagyok agressziv futobolond.
most hatraneztem a kis ribancomra, elkepzeltem a te helyzetedet... kicsit be is könnyeztem. no joke. en ettöl kikeszulok.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.06. 20:20:49

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
<#shakehead>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ez ilyen szinten semmiben nincs meg. Ha meglenne nem dobtak volna össze a népek egy kisebb délam. ország gdp-jét a E😄-re, vagy a star citizenre. Nem ilyen szinten, ennek a töredékében sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.06. 20:18:46

Totti5
Nem vagyok olyan típus, ráadásul a környéken lakik. Sose lássam a pofáját többet, mert rágyujtom az autóját, kerülje el az utcánkat örökre... ennyi volt, aztán eltakarodott. Luna eltemetése fontosabb volt mint bármiféle izmozás. Ezen sajnos már semmi nem tud változtatni...

Ő volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.06. 20:15:13

Én értem, csak annyira nem vonz, bár úgy 1-2x lehet ellennék vele. Igazából a környezet, hangulat, meg hogy a maga valóságába el van ott az ember (gondolom én) szvsz természet, víz és persze a siker élménye, meg a tervezgetés. Bár ezek több másba is megvannak, szal azt ne kérdezd, hogy miért pont ez.

<#shakehead> - és megállt vagy nem tudtál vele beszélni? Bár gondolom adtál volna neki egy kicsit. : (
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.06. 20:13:55

Moby
Neked az lenne a lényeg amit ezen kívül is tudsz csinálni. Ez a játék viszont arról szól, amit ezen belül csinálsz. Tod ez olyan, mint a horgászat. Nekem az a halról szól, amit megehetek. A horgásznak meg valami kurvára másról, amit én soha de soha a büdös életben érteni nem fogok 😄

fuu ezt nem kellett volna emlitened... 😞
megverted vagy valami???!!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Húderossz ezt most nézni. Egy vadbarom majdnem a patkára felhajtva ( telefonállt vagy valamit pöcsölt ) pénteken gázolta el a kutyusomat szinte a szemem láttára, ott helyben szörnyethalt😞 egyszerűen nem hiszem el most sem, hogy hazamenve a melólból többé nem szalad felém örömmel és szeretettel....

ott a video. beszkennelte a hal AI-t, aztan lelötte a kecsket. nem eleg???!

darkSectorxxx
Szerintem a többiek és én sem , azt nem tudjuk hogy oks leszálsz egy bolygón, lesznek idegen állatok, fú-fa és ennnyi, megvan leszúrsz egy zászlót és mész tovább, ki talál több amúgy véletlen generált felszínt?

Tudsz is valamit csinálni a játékban ezen kívül?
Mármint monduk túlélősdi, a lények ellen harcolni stb?

mondjuk magam ellen beszelek, mert konkret cel a minceraft-ban sincs. de ott legalabb meg tudsz epiteni BARMIT, tenyleg barmit. meg a banyaszos felfedezes, meg vannak a "zombiak" es kesz a jatek, amirol 6 eves koromban legozas kozben almodtam.
no man's-ben meg kiturod az olajat, eladod kristalyert, aztan felturod vele a szinten random generalt gagyi urhajot. fakjessz.😄 de nem magyarazok tovabb, nem kell nekem mindent erteni.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.06. 20:05:05

darkSectorxxx
Lál. mikor forog a kamera a kutya meg ló körül. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 20:01:39

Moby
Ez az egész téma csak az olyan scififanokat fogja elkapni, mint én. Nagyon rétegjátékok ezek. Ha az alapfelvetésre nem áll fel, nagyon nem is érdemes kutakodni a jóságot benne, nem lesz meg.

>de mit fedezel fel egy random generalt galaxisban?
A galaxist 😊 Tudom, ez neked ilyen wtf, de ettől nem tudlak közelebbvinni 😊

Totti5
Nem jött át most sem😞 minden téren egyszerűen kivitelezett ( a mechanika! ). Akkor lesz jó, ha pofaszaggatóan érdekes bolygókat talál az ember, ahol lesz érdekes felfedezni való. Pont ezt nem láttam még, de lehet csak titkolják, de majd megrivjúvolod és elmondod pontosan milyen!

darkSectorxxx
Ja értem, nem probáltam mert nekem nem futna el.
Persze semmi baj ha tetszik ez a stílus, csak érted ez így uncsikának tünik amit mutatnak játék, ilyen rétegrucc, már ha nem sértem meg a játékot vagy téged mint játékost ezzel.
Mint egy vonatszimulátor kb .....szerintem a legjobb hasonlat egy terepasztaljáték, akit ez leköt annak biztos kebaszott durva de uncsi átlag szemmel. 😞

darkSectorxxx
Ja de én szobatávolból hallom a gépet ám. 😄
Persze ha nem hangoskodika játék.

Moby
Ezt én most nem tudom értelmezni. Boxra jelent meg, de csapkorászó frémmel, miközben pécén egy 750ti-vel az űrben stabilan hozza a 60-at, De én a combosgépet az oculus rifthez építettem, csak aztán kipróbáltam, és a DK2-t nem végül nem akartam megvenni a felbontása miatt. Szal mondhatni az egészből végül semmi nem lett. Egy idő után abbahagytam az E😄-t, ahogy mindenki, aiki akkoriban kezdte. A E.Dből sajnos több fontos dolog is hiányzik.

de mit fedezel fel egy random generalt galaxisban? unique ószom dolgok nem lesznek sose, mint pl egy skyrim dungeon-ben...

video fele lement, nem törtent semmi. ki is kapcsoltam. dear marty sleeva, this is NOT it!

pedig rohadtul rispektalom azt a nehany sracot, akik ezt összehoztak. csak sajnos hianyzik meg tovabbi 4-5 ember, aki igazi tartalmat generalna bele, celokat. megis minek gyujtogessem a mineralokat? mit kezdjek velük? kb mint a trofea ribancok. minek? mit kezdesz a trofeaval? semmit. quit! die!

Hát úgy, hogy nem volt hangja. És 30 centire van tőlem a gép: d Alap járaton kb néma csend. Mortalnál se volt semmi hangja, max talán annyira h ha ráfigyeltem akkor hallottam egy picit. Batman felmelegíti ott jobban pörög a cooler😊 Azt hallani messzebbről is már, de az sem vészes, nem zavart eddig. Csak ne hogy beváltson pirosra a led hogy túlmelegedés és szünetelni kell míg lehűl. Kibeszoatt meleg van még este is a szobába. Állítva can a gép, a pc mellett.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.06. 19:56:56

darkSectorxxx
Most néem, 17400ft most egy 60 dolláros játék, még mindig 600ft-al olcsóbb mint magyar <#banplz>

darkSectorxxx
Ja akkor x1-re bocs, na ott, ja akkor úgy jelenik meg mint a Witcher 3 értem....az télleg szar. 😄

Moby
Kurvára nem jelent meg. Boxra jelent meg, de nagyon béta (és elég szar is sajnos). Elvileg meg fog. Elvileg. Egyszer. Majd.

Moby
Kereskedés, fejlesztgetés, erőforrásmanagement, és FELFEDEZÉS. Érted.
FEL.FE.DE.ZÉS. E😄-ban napokat töltöttem különböző csillagtípusok megtalálásával, útvonaltervezéssel, stb.

darkSectorxxx
E😄-ért ami megjelent a 120k-s ps4-re? Igaz utólag.

#31748:

Itt ha jól figyeltem e3-nál kibaszottsok galaxis meg bolygó lesz akkor csillióórát utazgatsz az űrhajóddal annélkül hogy megunnád? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 19:50:46

Moby
Hááát az e:d-be is simán beletoltam annyit, mint a bloodborneba úgy, hogy ott bolygók sincsenek még (pontosabban nem lehet leszállni rájuk) 😄DD

darkSectorxxx
Egyetértek ezért nem tudok felnézni izgatottan a játékra, nekem ez még eddig nem játék, egy szoftver, de nem játék.
FTP-ben max.

Moby
de ahogy folyékonyan leszáll a bolygóra, azt simán "aztakurva<#wow1>". A nulladik percétől lávolom ezt a projektet mint a picsa. Ahogy az e:d kedvéért is építettem egy 350k-s pécét 😄DD

ezt mar megbeszeltuk sokszor. ez a random otvaras bolygok felfedezese dolog komolyabb cel nelkul kb 1 oran at lehet erdekes...

de nezem...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.06. 19:47:45

Moby
Fogalmam sincs ki nem tudta miről szól. Szerintem halál egyértelmű volt mindig:elite dangerous+fps mód bolygófelszín felfedezés. Egyébként ugyanez lesz az e:d is ha egyszer elkészül.

na ezt megnezem. allitolag ok se tudtak eddig mi a faszrol szol, de ebben a videoban kiderül es akkor beüt a ménkü meg a "diszizit!"

darkSectorxxx
Ja ez nem, most már világos, akkor fejjel lefelé tenném a polcra a gépet.
Nekem ez nem jelent gondot, ismersz már. 😊

Moby

Moby
Az ugye világos, hogy a hűtés meg az egész alaplap az aljában, feljel lefelé van benne?

darkSectorxxx
Ha nem sajnálnék 120 ezret. 😄
Kár hogy nem úgy csinálják meg hogy a burkolat eltávolítható legyen minden irányból és egy belső vázon lennének az alkatrészek.

Vagy elég lenne a teteje is, ugyis felfelé menne a meleg levegő.

PS 1 volt a jó, gyufával kitámasztott fedéllel is ment a game.
Azok a régi szép idők, amikor az eredeti géppel is tudtál warezt, csak egy fogpiszkáló kellett hozzá, és egy demolemez ami adott volt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 19:32:41

Moby
Legjobb lenne lekapni az alját a búsba.

Moby
Ja meg behúztam egy lotfallent hatezerér one-ra. Remélem ez nem szopósodik ki mint a pécés verza <#whatever> (tudom-tudom...a frém az szar)

darkSectorxxx
Ja félmegoldás, mert a müanyagot hütti. :/

Moby
De amúgy pont ebben segít ez a notebookhűtő. Részben legalább segít a házat hűvösebben tartani, annyira nem melegszik fel a géptestben a levegő. Csodát ez sem tud tenni, de én is csak addig gondoltam, hogy placebo, amíg ki nem szedtem alóla.

darkSectorxxx
Ja a hang, az nekem nem zavaró....kell venni egy 7.1-es fülest oszt ennyi. 😄DD
Vagy a gépet áttenni anyósékhoz és directbe stream-elni pstv-re. 😄DDDDDDDD

Moby
Nem lesz baja, csak üvölt mint a barom.

darkSectorxxx
"amúgy meg szinte hangja sincs. (Mortalnál is csendes volt - de érthető, hogy miért végülis)"

Hogy? 😄
Csendes? mihez képest?
Az az "de érthető miért" , mit takar? 😊

Btw a Batman megzúgatja a gépet:d, amúgy meg szinte hangja sincs. (Mortalnál is csendes volt - de érthető, hogy miért végülis)
Tatyla mondta még egyébként mikor beszéltem vele, hogy ő nem rég szedte szét kitakarítani és meglepően alig volt benne por v ilyesmi.

darkSectorxxx
Hát lehetett volna úgy is, deÉn nem aggódok ezen addig amíg nem megy ez végett tönkre a gép.

darkSectorxxx
Dark Souls 2 olcsó már de nem eléggé hogy megvegyem. 😄