121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Csakhogy a BF senkit nem hat majd meg azzal az 5 órás valami tréninggel....:D -
Lényegtelen a valid vélemény. Egyetlen valid vélemény van: a tied. És az nem változik két nap múlva, két hét múlva, két hónap múlva múlva sem. Teljesen felesleges bármi kételybe kapaszkodni avval kapcsolatban, hogy mit fogsz kapni. Tudod jól: az elérhető egyik legmagasabb minőséget. Pontosan ezért totál felesleges ennyire aláalapozni. Nem szorul rá. És ha jönne egy kis csend, sokkal nagyobbat is üthetne, minthogy már a csapból is ez folyik.
Vagy milyen valid véleményre vársz? Hogy valaki le meri-e írni, hogy szerinte rossz játék? Vagy mitől lehetne valid? -
SlickAdam #49625 tölem garantaltan ködmentes velemenyt olvashatsz majd a befejezes napjan. es nem fogom sokaig huzni.:) -
Lekopik róla a hype festék. -
2 hét múlva más játék lesz?
-
2.vh? -
Kész jégember vagyok. Esélye nincs az uncsinak a preorderre. Majd szépen 2-3 hét múlva, amikor felszáll a lilaköd és jönnek a valid vélemények. -
Nézd ha valaki bököd folyamatosan (ami személyeskedés szintén), akkor mégis mit vár vissza. Seggnyalást? A legtürelmesebb ember is megunja előbb-utóbb. Te is. Az, hogy szépen, hátulról rejtetten teszi valaki vagy egyenesen, ráadásul reagálva rá... Inkább az utóbbi szerintem. Az előbbi látszólag szebb, de mégsem az. Viszont idegesítőbb tud lenni. Ezt most úgy általában mondom, nem bárkire vonatkoztatva. Aki k...ának megy, ne csodálkozzon, ha meg.... ugye.
Sajnálom és elnézést. Van mikor nekem is elgurul a gyógyszerem. Csak most nehogy megkapjam, hogy tudom-e mi az az elnézés. :;
(Amúgy törölni akartam, csak lejárt az 5 perc.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:46:33 -
SlickAdam #49619 tudod hogy szeretlek, de mostmar tenyleg lenyugodhatnal kicsit. 5 nap baszod...
tudom nem akarsz te rosszat, de 2 helyszinrol is tudomast szereztem a "szpojlermentes" kommentjeidnek hala, amikre nem feltetlenül szamitottam (bar az egyik eleg safe bet lett volna, de na...)
EEEEEASY! -
Nyugi mindenki az Uncsi kijön, végigszinematikolja mindenki aztán 1 hét múlva jön a véget nem érő BF 5 hájpkóltérn. -
Bandicoot #49617 Észérv hijján ezt azért elég komolyan betoltad ide személyeskedéssel fűszerezve...gratulálok a stílushoz... -
BF teaser
-
Bandicoot #49615 Nem olvasom rendszeresen mert idegesítő ami napok óta (mióta az UC4 elszabadult az amazonnak köszönhetően) megy hype meg ajnározás szinten....
Nem óhajtok ugyan abba belefutni mint a DS3 esetében, nevezetesen: "a legjobb DS rész"....Meg "a felétől extragigamocskosdurvanehézzé válik"...
Semmi másra nem jó ez az erőltetett és iszonyatosan eltúlzott ajnározás, csak arra hogy túl magas mércével várjam a játékot, és szépen csalódjak ha éppen xy momentuma nem fog tetszeni...Ahogyan a DS3 is bár tetszik meg jó,mégsem azt adta amire a nagy élménybeszámolók meg hypeolós marhák (külföldi user review-ek) irogatása alapján számítottam...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.05. 21:38:47 -
Így van :D -
+100000000
és sajnos nem mondhatom, hogy engem is ne befolyásolna, pedig ugrom a kommentet, ahogy látom h uc :/ -
SlickAdam #49612 nem olvasod figyelmesen a topikot. Gero a nagy hajpmester egyedül.:) -
Bandicoot #49611 Pedig már most túltoljátok, és napok óta ez megy. Ugyan úgy ahogyan a DS3-nál is túltoltátok minden téren a hype-ot... Aztán lassan lassan beáradtak a csalódások a képbe az agyontolt elvárások miatt.
Nagyon jó lesz meg nagyon várós,de ez a percenkénti ajnározás már kicsit kezd erős lenni, és olyan magasságokba emelitek hogy aki ezen felspanolódik tuti belecsalódik majd valamibe a játékban.
Jó hogy nem avattok bőnyálas valagnyalással isteneket... -
-
Hahaha. Éppen az IQ 40 beszél, aki folyamat lejáratja magát és élete sincs pedig családja van. ROFL. Pathetic. Ezzel is ugyanúgy leszel, ahogy mindegyikkel kiégett ....darab. Annó a demoscene hajnalán sem voltál kevésbé egoista. Kutyából pedig nem lesz szalonna ugye.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:14:56 -
Nemhinném -
Jó lenne
-
3 hét múlva te is ugyanezt fogod írni, addig beletolsz 30-40 órát, aztán ennyi volt ebben a játékban kommenttel elköszönsz tőle :) -
This is for the Players!!!!!!!!!!!!! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 20:48:55 -
Túl nagyra lesz ez a lufi fújva. -
Ömlik a nyál. -
-
Blizzard játék. Ennél évekig lesz támogatás meg community is -
Ennyi :) -
Má vártam, hogy a multiexpert prögémer mikor teszi hozzá a magáét! :DD -
OW ....ugyan már!... a videók is unalmasak, nem hogy a játék... preorder, he? 
-
Már megérte :) -
Ha 2 hónapig majdnem napi szinten és örömmel játszol akármilyen játékkal, akkor az szerintem megéri a pénzét. Előbb-utóbb a legtöbb dolog kiégeti az embert, ha agyba-főbe azt csinálja. Szóval nem kell bánni. -
Bandicoot #49595 Overwatch kipróbálva. Szép jó. Majd 1-2 hónap múlva ha még játszák,és nem ül le a nép belöle. Teliáron tutinemérdekel. -
Bandicoot #49594 "MOBA-ból pedig van jobb, mint a BB. Sokkal jobb."
Ezért írtam hogy hulladék.:) -
Ettől picit én is tartok, mármint attól, hogy unalomba fog fulladni... anno az Evolve miatt is bevoltam sózva, és nagyon is szerettem egy pár hónapra, de azóta annyira elment a kedvem tőle, hogy mai napig hányingerem van, ha arra a fosra gondolok... :D annyira elnéptelenedett (jogosan), és értelmetlen fos lett az egész...szerintem már sokan azt se tudják, hogy létezett ez a gané.. :D
BO3 multira is ráuntam egy 1,5-2 hónap után... :( de talán ez más lesz.. azért Blizzard eddig sose csinált olyan címet, ami pár hét után feledésbe merült volna... :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.05. 19:17:21 -
A kvázi egy időben megjegyzésre írtam. Hát ezért. Teljesen más piacot fed le a kettő. Egyébként kinek mi. Neked pedig egészségedre.
Mellékesen Én egyiket sem veszem meg, mert az OW dög unalomba fog fulladni az emberek 90%-ánál 1-2 hét után (számomra biztos). MOBA-ból pedig van jobb, mint a BB. Sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 19:09:11 -
Bandicoot #49591 Az a vicc hogy az egyik fanboy aki másért sem jár a topikba csak kötekedni már rá is ugrott lentebb a vicceskedésedre anélkül hogy gondolkodna..
-
Magától csinál mindent, buta szinematik, átlát a falon... a végén PS2 textúra az átvezetőben... 10/10? my ass. -
Bandicoot #49589 MOBA vagy sem, a BB egy hulladék.
-
A Battleborn MOBA. Két teljesen különböző stílus. A BB összetett és meg kell ismerni, hogy jó legyél benne. Az OW sima FPS. Egyszerű, mint a faék.