PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mivan?:d Én csak meglepődtem hogy azt mondta, hogy PSN-re nem vesz fel mindenkit, csak olyat akit személyesen is ismer stb stb stb.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.07. 22:10:37

Hát amit láttam... oké pc-n tolták, bár most mindegy - de Far Cry 3 eléggé odavert (ott voltál benne, rendesen, a full gameben és nem cska ilyen szar demo, meg mobil szintü játék) és hol vagyunk már attól. Ilyenekre gondolok.
De persze a konzol hardvere...

darkSectorxxx
De miért ez facebook fícsör? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ment válasz pm-re. De akkor az szerint csak olyat veszel fel akit személyesen ismersz.
pedig azt hittem nem fészbukon vagyunk 😄D

TDC Geronimo
Videón nem lehet VR játékot bemutatni. Szemüveggel meg 2 nyalókával a kézben egy "kicsit" más

Átültetni meg nem lehet. VRra 0ról kell fejleszteni, pont hogy ezek kellenek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.07. 21:57:49

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gyenge, üres, kietlen cuccok ezek egyébként. Oké, hogy nagy az igénye stb. de akkor is inkább nem ezekre kéne rámenni, ami kimondottan erre készült játék, hanem amik vannak azok átültetésével kéne foglalkozni. Mert így a VR-nál olyan mintha most indult volna el a játékfejlesztés és dedós nagyon egyszerű, ideig óráig feelinges, látszik hogy kezdő próbálkozásból összetákolt valami.

darkSectorxxx
😄 mivan nem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
<#wilting>

darkSectorxxx
De durván néz ki, mint az Order.

Nezz, ne csak lass!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Ezt a VR demot dicsérték nagyon sokan

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.07. 21:52:34

darkSectorxxx
Gamecube-ot akarok, meg WiiU-t.

Hallottam jó az az új Supermario, amiben Mario meg Luigi van csak dinó alakban. Csak ne megy PS4 mellett minden azonnal szép lassna. 😊
Ja meg azt amiben 5 vagy mennyi régi kazetta fér bele. 😄 (35k kb)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 21:26:09

Moby
Szerintem vegyél rá dreamcast játékokat is.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Köszönöm.
Uncharted nem menne a tv-n de azt is beszerzem majd. 😛

Moby
Hajrá.

darkSectorxxx
Ulthanre, miért nem látod Ragnar kommentjeit? 😊

Szóljatok már rá Ulthanre-re mi a franc van vele😄
Ha valamiért (bár nemtudom miért tenné) ignore-ál (nem veszi figyelembe hogy lassan már kiabálok hozzá - akkor miért válaszolt egy szer vissza ma, hoy "mimi, tessék?" Ez már hihetetlen szint:d

darkSectorxxx
/ ps tv-re amúgy a következő amit veszek a god of war collection. 😊

darkSectorxxx
BB-ben harvest-et pl csukott szemmel is talán. 😄 csak halljam 7.1-ben a játékot. 😄

darkSectorxxx
Igen pesrze, biztos hogy így tolja, én egy tükröt tennék mellé és legalább az oldalirányok megfelelnének a kontrollerhez képest. 😄
Egy másik tükröt alá, vagy fölé és tádám. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 20:52:02

darkSectorxxx
Kikapcsolt ps4-el.....😄

n000rbi
Kb. már nem tud mit kezdeni magával, de valljuk be, hogy ügyes 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
fél perc után már hányingerem lett 😄

Kandurex
Fejjel lefelé...gitárral!....kikapcsolt TV -vel!....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
No problem. 😄 ettől egyszerűbbet, de mivel hamar a fejembe száll a vér, csak pihenőkkel vállalom. 😄
De nem gond, pár ellenfélnél megoldható az automata célzás végett. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 20:46:23

n000rbi
Ha már From a téma: Lobos se ma kezdte a Souls játékokat, de ez már elmebeteg szint <#guluszem1>
Dark? Egy BB walkthrough fejreállított tévével? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ajjaj még semmi, ami odabasz, az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 vitéz, valamint a Rom lesz, és egy opcionális kaszás boss, a többit nem mondanám durvának.

A 3 v-nél szábakurtgeciszarfazsgecinehéz lesz, majd meglátod, mind az odajutás ha meghalsz mind a szenvedős harc! 😄

Igazából a kis parasztok fognak inkább szopatni, nem a főellenségek, mert ott még adott a feladat, a szituáció....

(ja és még valami opcionális fog megburgatni, majd kérdezd meg Moby-t hogy melyik ez a boss.. 😄)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 20:34:16

Úgy érzem, ezen teher alatt össze fogok roppanni. 😊

Anyja seggét, már várom, hogy ki lesz a harmadik boss. Remélem nem fog szivatni nagyon, mert odabaszom a kontrollert. Most kapcsoltam ki a konzolt fél órája, de szívem szerint már nyomnám vissza. Csak a csajom kevésbé örülne neki, ha erről szólna a mai este. :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Jól teszed, én vagyok a lelki próbatétel, és egyben ösztönzés , hogy emlékezteselek meg tudod te csinálni. 😄

Megfogadtam, hogy inkább feladom a játékot, mint segítséget kérjek. Hogy miért? Nem tudom. 😊

darkSectorxxx
Jó akkor lépjünk, mert énis másképpen emlékeztem erre, nálam másodszorra csinált iylen megfogás gecivarázslatot, mert első végigvitelemkor csak a nagy kékszemű fakasoknál találkoztam ilyen varázslattal, a szopkodósoknál...
sebaj, de amugy egyszerűek ettől független, igaz érdemes gyors egy fél percet kifigyelni miket csinálnak....

Mondanám hogy a legkönyebb a mikolausz, de már nem, még akkor is ha van ellenszere a peccs utáni trükkjeinek. 😊

darkSectorxxx
Jó neház így mert nem tudom visszatekerni az időt, én mondom arra emlékszem >

Közbe szálolgattam:
Hogy 3 enemy sikerült elsőre, mert közbe beugrott a Cosmic is. Az a kaszabolós, mert ugye nekem nem osztódott a srás.

más:

Az még visszavan hogy meztelenül a defiled. 😄

Moby
Nem. Én nem írtam róla semmit, én akkor még nagyon nem tartottam ott, a streameden láttam őket először. Mindegy, lépjünk ezen túl.

jovan, kemeny vagy bobby 😊 alsogatyaban, fogpiszkaloval

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Sőt továbbmegyek, első találkozásnál nem is emlékszem hogy varázsolt volna a 2. geny.

darkSectorxxx
Hol a 2 kis boszinál? azt tuti nem, lévén hogy szerintem akkor senki nem is volt twitchen köztetek, a 2. végigjátszáskor talán, még ezen nevettme hogy elsőre meghaltak, holott azt sem tudtam mit merre.
És előtte olvastam hogy a boszi milyen gáz, és emlékszem még félre értettem mert amit másik vagy ti írtatok bosziknak az nem az volt.

A 2 kis pocoknál legeslegelső alkalommal kötvehiszem hogy bárki ott volt twitch-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 19:59:41

Azt mondjuk nem tudom mit csináltak eddig ugyanis csúszott vagy 8 hónapot a konzol verza😄
Mondjuk van tartalom bőven az igaz meg group finder is Role szerint.Az insták elég nehezek így random csapattal viszont a pvp oltári nagy FUN😊
nekem nagyon ugy remlik, hogy elsöre meghaltal...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
sajnos és már rámentek arra hogy minél több pénzt kisajtoljanak a maradék hc magból,csak szerencsére már ők is egyre kevesebben vannak,azt hitték ha nehezítenek a mobokon és letükrözik a pályát fonákul mondva hogy ez egy új helyszín és quest akkor eladható,erre mondják hogy ha rakás szart be porcukrozod és lefújod tejszínhabbal attól még az mindig szar...
Eddigi legnagyobb csalódás nekem ez a játék,ahelyett hogy minden kiegészítőben adtak volna egy új bolygót meg egy új fajt úgyan ott kell szarakodni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Kizárt, erre az egyre tökéletesen emlékszem, a 2 kis boszit első végigjátszásnál első ütközetben elsőre megöltem, aztán mingig és mindig, ahányszor találkoztam velük, talán 1 végigjátszás lehetett az 5-ből amikor meghaltam mert irogattam chaten vagy tv-ztem, legelsőnél meghaltak ezt most garantálom neked. 😊

Remélem egyről beszélünk. a *********hintó********** SPOILER ahol van vagy jön attól felfelé a toronyban, ha nem az alagsorban lene. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 19:33:58

TDC Geronimo
nincs scaling :/

Béna buta fejlesztők meg designerek

Moby
A lófaszt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Twitchen néztem megpandeltél többször is. Nem is tudom már kivel együtt néztük, írta neked, hogy látod-látod ezért kellett volna a strengthre gyúrni. Nekiálltál szecskázni a summoned mobokat.

zzeN
Megjelenés óta nem játszottam vele, még mindig egy nulla tartalommal rendelkező unalmas fos?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Scaling nincs sajna.Más egyebet viszont egész jól lehet állítani.FoD FP/TP nézetben is jól állítható bár nekem ott is a default a legjobb😊
Grafika igen kényes téma itt.Néhol nagyon jól néz ki tényleg van olyan hely ahol csak álltam és nézelődtem de legtöbb rész béna.Összességében nem szép szerintem ha nagyon kritikus szemmel nézzük de ott a stabil frame AMI egy MMO-nál ugye fontos😊

Az esős idő hangulatos a többi gyenge vagy átlagos.Fénypázmák/bloom van dögivel az azért szép tud lenni.A harc FP nézetben nekem tetszik így kontrollerrel.PvP-re viszont felejtős.Ott csakis külső nézet ajánlott.
darkSectorxxx
Az a logo kibaszottronda.

TDC Geronimo
Értetlenül állok az előtt, hogy még mindig annyian tolják azt a szemetet. Új kieg árazásától is feljön a vacsorám.

darkSectorxxx
Az eleinte sokkalta többnek tünt és jobbnak mint amilyen lett, dögunalom, és kiderült hogy van összvissz 4 bolygó bazze. 😄

Moby
szép. tényleg. nagy kár persze, hogy a csattogó gőzgép amit blueray meghajtó gyanánt szerel a gépbe a sony, a vertical stand hatására ipari szecskagéppé transzformálódik.

Tatyla
Kár hogy a Destiny miatt vettem PS4-et és most olyannyira rühellem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
What?
a bosziknál? az sikerült csak elsőre. Meg lent a csáposgeci akinél utána te is szenvedtél. 😊