PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@frenzy: disznóság, később fogsz még anyázni rendesen miatta. Amikor felzúztam az égbe én is jól meglepődtem, később kiderül majd mi folyik ott.
@fejlesztés: health, health, health. Meg egy kis endurance. STR/SKL majd akkor ha már lesz jópár fegyód és eldöntötted melyik lesz a fő eszközöd mert mindegyik fegyver más-más tulajdonsággal scale-elődik.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt azért mondhatták volna:
If the Beckoning Bell is used offline, Father Gascoigne can be a possible ally to aid the Hunter in Central Yharnam and with the Cleric Beast (before he becomes a hostile boss, of course).
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.08. 12:55:45
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.08. 12:54:21
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Elég csak arra gondolni, hogy ki hányszor olvasott olyan hírt, hogy karbantartás miatt az Xbox LIVE leáll. KÖnyörgöm, ha ők meg tudják oldani, a Sony miért nem??????????????????????????????
Még az is kihívás egyelőre, hogy a fejlesztéseket kiismerjem, meg hogy mire jók ezek a gemek, hogy műxik a fortify, stb.
Pont ma gondolkodtam azon délelőtt, hogy a szörny, ami geszkony faterből kijön, ha agyonütnének se tudnám megmondani, hogy néz ki. Mire oda jutottam a harcra, annyira elöntött az adrenalin, meg az ideg, meg annyira koncentráltam, hogy jó legyen a parry, hogy fingom nincs, hogy néz ki! 😊 Rá se néztem, csak a nagy böszme testet fogtam fel, aki örjöngött. 😊
Lassan elkezdesz vele majd álmodni, minden éber gondolatod kitölti, rácsapsz a Vaati/ENB/DaveControll/Terramantis viedókra, nekem a DS1 egy teljes ÉVRE tönkretette a videójátékot mint műfajt (minden más gyermeteg fércmunkának tűnt mellette).
Protipp: olvass item description-öket mindennél amit felszedsz (nem csak páncél/fegyó, a sima egyszerhasználatos cuccok is), onnan jön a sztori 95%-a.
Hajrá hajrá!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Meg most mondhatnám hogy rossz berögződés, de akkor megharagudnál. Vagy úgy hiszed, hogy nekem ez a mindenem, hogy online, meg multi? - Gyanús hogy ez megint egy tévhit és rosszul képzeled el a dolgokat, ami miatt kialakult ez nálad hogy kb senkit se veszel fel, mert jóféjj megbas*nak 😄 szerintem húzd is ki a netkábelt a gépből.
Egyébként nincs másik 99, másik 50-se. Na mind1😊
Egészen biztosan túl fogod élni, gondolom 100-adrangú dolog az életedben, hogy PSN-en rajta vagyok a friend listeden vagy nem. Foglalkozz inkább a többi 99-cel. 😊
De ha még akarsz másik magyarázatot: alapvetően utálom a multiplayer dolgot, s nem szoktam másokkal együtt játszani coop. Így gyakorlatilag az sem zavarna, ha 0 ember lenne a barátlistámon.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.08. 11:31:00
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.08. 11:13:35
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Patchnotes:
-If a player uses the Beckoning Bell or Small Resonant Bell while using a password, it will be clearly indicated that a password is in use
-If the level difference between the host and the guest when matched using a password is large, the guest’s stats will be adjusted to match the host’s
-Other bug fixes and matching improvements
Na csak rájöttek, hogy ez így már elmebeteg könnyű...<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.08. 10:10:58
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De valahogy az egész játék tele van gecikkel, sőt, csak az van benne. Az általam eddig két legjobban utált ellenség az anorexiás két lábon járó farkas az acél rúdjával, meg a földön döglő levágott lábú hollók, akik alattomosan neked ugranak a semmiből.
(Vigyázat a riporter tipikus amerikai)
A
Mai tipp: ha most BSB felé megyegetsz, olyan helyre fogsz érni, ahol bloodecho hullik az égből. Érdemes a fejlesztéseknél a statokat nézegetn (mármint figyelni számszerűleg, hogy melyik fejlesztés mit és hogyan erősít)i. Érdemes a fejlesztéseket olyan szemmel is nézni, hogy mostmár majd jönnek a fegyverek, melyikre mész rá fejlesztésileg, stb. Ruhák ugyanez, azok is most kezdenek majd potyogni, hogy kinyílt a világ.
*pontosan tudom, hogy a fromjátékokkal szembeni negatív vélemények túlnyomó többségét a játék okozta frusztráció okozza, azt meg a helytelen megközelítés. Mire a végére érsz, és ha a végére érsz, soha többé egyetlen porcikád nem fogja kívánni, hogy egy jottányit is könnyítsenek rajta. Sőt...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.08. 08:56:28
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.08. 08:45:06
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De ha még mindig nem érted, akkor fogalmazhatok úgy is, hogy azért veszek fel csak olyanokat, akiket személyesen ismerek, mert ők biztos, hogy egy privát üzenetemet nem a fórum nyilvánossága előtt tárgyalnának ki.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.07.08. 01:17:58
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.08. 00:01:06
Mennyi 40 font UK-ba mondjuk?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.07. 23:43:41
Nem beszélve a hangzásról, mivel a Te fejed mozog azaz a Te füled mozog így a hátulról jövő hangok hátulról fognak jönni fixen mindig, nem pedig a hang vándorol a képnek megfelően hátra. Természtesen egy kiépített 5.1rendszer kell hozzá. (a fejhalgatós módszer élénye nemváltozik.) Tényleg új távlatokat nyit. És még nem is beszéltem a arról amit a Microsoft a holo lensel csinál, amit egy kamerával felszerelt VR-is tudja ugynazt (sajna a holo lens befog dőlni, mivel a az csak AG-t tud, de VR tud VR-t és AG-t is) A másik nagy poén még a nemcsak fej de szamed mozgásának közvetése, és az alapján nézel körbe, az ami igazán becsapja az agyadat,(és mégtöbb lehetőség nyilik meg) de azt a PM nemfogja tudni még.
Csak röviden megpróbáltam érzékeltetni, mi is a lényeg 😄 Nem beszélve arról hogy hagyományos módon is használhatunk egy VR sisakot, mint egy sima 3D kb 55colos OLED TV! És ennek visszafele kopatibilitását régebbi játkokkal is megoldható relative könnyen konzolon is. PC-n meg aznnal. A mozizást már ne is említsem, vagy az interktív filemzét...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT