PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
azt hogy valami nehézzel menjen. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zzeN
Azért nem néz ki szarul:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
ja és most jut eszembe, te képes voltál elsőre ott is megpandelni LOL
low mi??<#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Moby
És akkor ne is nyomja le? Vagy mit akarsz közölni?

darkSectorxxx
Amúgy faszán fest 42 colban 1080i-ben. 😊
Viccen kívül jópofa.
Amúgy ha ennyire nem használható benne a tapi szimuláció, akkor nem értem mi akadálya volt pl egy Uncharted futtatásának, ennyi erővel az is "játszhatatlan". 😄

Nem tudom elforgatni a bombát az ajton miután feltettem. 😄
A qte még csak-csak menne lassan, de ez nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 19:11:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nézegettem videókat meglepődtem, hogy nagy tömegnél is egész jó volt fps. Mondjuk nem egy szépség a játék az is biztos. Chat hiánya mellett értetlenül állok, nem is tervezik később berakni? Gondolom sokan panaszkodnak miatta. Egy kérdés még. UIt mennyire lehet állítani? UI scaling van? Az alap UI nekem borzalmasan nagynak tűnik rengeteget kitakar. UI scale implementálása nem lehet olyan bonyolult feladat szerintem nem is értem miért nem alap mindenhol.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én meg Amiga.Aztán kb. ennyi is a Magyar populáció😄
Amúgy rendben van a játék.Annyi,hogy World event-nél és Instába nagy a káosz(chat hiánya és nem MMO-n nevelkedett játékosok miatt,tisztelet a kivételnek)
De simán bírja az 50 játékost is egyszerre sőt voltam pvp területen és ostromnál se volt gond a frame-el ill.nincs lag
darkSectorxxx
kÖSZ AZ ENYHE CÉLZÁST. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 18:47:10

darkSectorxxx
Most ez irónia ugye. 😄

darkSectorxxx
Én már feleztem sajna....😞

vagy csak menjen elöre, es üsse le, amelyikbe belebotlik.😄 vagyis... probalja meg.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

11-ért már vehetsz új pstv-t és tolhatod nagyban, még így is egész pofásan néz ki.
darkSectorxxx
BSB- kemény, de a 2 boszi nane...😄 azok lowok, az nem kihívás.

Ez a Bloodborne érdekelne, kipróbálnám: d Profil osztást nem igen tervez itt senki gondolom már. Vagy akinek megvan, de más érdekelné esetleg, occsóbban ki akar jönni a címeknél ?? : ) Felőlem mehet az ő profiljára, így ha akarnám se tudnám átbaszni kb. trofikat, stb leszarom.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.07. 18:42:51

Moby
Az még kemény lenne. Cêlszerűbb előtte bsb-t, meg henwick boszikat.

Légyszíves segítsetek, szóljatok már rá ti is😄
Nem hiszem h ignorál, mert akkor nem kérdezett volna vissza 1x ma. De akárhányszor jelzek, nem látja meg, hiába írok. 😮 Ez nagyon durva 😄
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.07. 18:39:32

darkSectorxxx
Ha valami oknál fogva kell némi segítség, ha nem is boss-nál simán utcára, akkor majd jelezd, van karakterem. 😊

darkSectorxxx
Vagy vegye meg a kulcsot és Amelia???????????????? 😄

darkSectorxxx
Már csak 6.8 napod van ahogy irtam délután és beszélünk a játékról 1 hét múlva hogy mennyire szar. 😄

Moby
>Még mindig remeg a kezem!

Na ennyi. Bütött a cucc... 😄D

Na ugyeugye.... Irány a bloodstarved beast 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 18:28:21

Bameeeeg, lenyomtam a fatert! Semmi mást nem csináltam, csak parry-t, jól időzítve. Négy a faternak, és három a sztörnynek, és kész. 😊)))

Vazzzzzeeeeeee. Még mindig remeg a kezem! Irány tovább, jöhet a következő geci! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
ŐŐŐŐ.
Nem is keveset. 😄
De senki nem mondta hogy a tapis részével fogok majd szívni. 😄

darkSectorxxx
Hát az naon az eleje, a környezet változni fog.
A játék nagy része a vároban van a 30% van extrémebb környezetben, kastély, erdő, meg ilyenek.

Harc lehet nincs pajzs, de nekem pot ez a jó ez a gyors stílus, ez amolyan megszokottság kérdése, ha a das részekben ahoz szoktál hozzá érthetően ez nem lesz ugyanaz és rosszként éled meg.
Fordítva kezdené valaki akkor a das lenne rossz ilyen szempontból.

A szaggatás nálam nagy bossoknál belassul a játékban szokott kimerülni. 😊
Illetve ha sok , de télleg sok nyálkással találkozom a könyvtárban vagy mi akkor azok beakasztanak rendseen. 😊
Dehát a szépségnek ára van. 😊

zzeN
Journey: július 21.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ne memgy ez a geszkony geci. Eddig egyszer jött ki belőle a szörny. Ha rálockolok, akkor megy néha egy parry, de ha rámtapad, végem, mert nem tudok fiolát inni. Ha nem lockolok, akkor jobban dashelek, meg iszok, de keveset tudok sebezni. Kb. mindig a feléig tudom levinni az életerejét. Vagy beszorulok valahova, s azért öl meg, vagy mert rámtapad és lő és nem tudok inni. A zenedoboz szart se ér. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Te pénzt adtál ezért a hányásért??? <#vomit>

deep
Az atom 30 sem gond, mert meg lehet csinálni azt is úgy, hogy frankó legyen. De a BB szaggat, nem is kicsit. DE, még ezt is elnézném egyébként, ha nem lenne birzasztóan egyforma a környezet. 3 bosst nyomtam le, ezidő alatt végig mintha uganott jártam volna. A harc butult a DaS részekhez képest, 1 fegyverem volt végig, pajzs használat is hiányzik nekem. Sajnos nem motivál a játék egyáltalán, mint ahogy a DaS részek tették, napokig nem tudtam letenni őket. Itt semmi késztetést nem éreztem. Nade mindegy, lapozzunk :-)
darkSectorxxx
Tudom a kutyát sem érdekli de. 😊

TDC Geronimo
ESOt valaki vette PS4re?

darkSectorxxx
Csáó.

Nem hiszem hogy fanboy-kodás szeretni egy Bloodborne-t (ez mindegy részemről pl milyen platformra jött volna), az fps érték meg igaz, nem atomstabil végig, de még ha zavaró is, ettől még nem szar a játék, suerintem a többiek ennyit akartak csak, legalábbis én ennyit akartam jelezni, amúgy mindenkinek szíve joga véleményt alkotni, és akár méregből otthagyni a játékot. <#eljen>
Én nem erőszakként írtam amit írtam ha bárkit ezzel megsértettem, nem célom ráerőszakolnia játékot senkire. 😊

Részemről ennyi csak a BB téma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 17:37:35

darkSectorxxx
Mi fut tökéletes 60 frémmel, csak hogy értselek. 😊
No semmi ellenszenv, én téged is komállak, bevallottam sokszor nekem bőven elég a 30fps, még a néha 25-re zuhanás sem izgat egy faintos játéknál, ha az nem igényel multiplayer gyorsaságú reakciót.
De ez egy izmos pc-n esetleg. 😊
Vagy kompromisszumos konzoljtékkal, de singleben inkább a gyönyörséget fogják erőltetni és a 30fps mint a 60 fps butitásokkal. 😊

Ebben egyetértünk? <#puszi>

Amúgy szíved joga, az fps-be oks bele lehet kötni, de azt mondom hogy ami lassulás van a játékban az nem annyira zavaró hogy irritáljon, szerintem.

Amúgy 60fps-t elvárni még akkor sem tudhattál mikor előrendelted a gémet nem? hiszen tudni lehet a játékokrol ha 60fps-el jönnek.
Vagyis menet közben érezted hogy a 30 nem elég stabil neked, ezért a 60fps-t kár belekeverni, annyiról fejlesztés elején sem volt szó. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.07. 17:34:34

És már megint alig kellett volna visszoalvasnod (ettöl lentebb, amire válaszolok most) hogy lásd amit írtam neked.
Ez most mi?😄

TDC Geronimo

Totti5
From játék mindig ilyen volt. Ha lenne PCre, ami nincs akkor talán jó lenne egy idő után, de a From teknóban kétbalkezes minden platformon, minden kiadott játékával. DS3 sem lesz perfekt borítékolható, sem konzolon sem PCn, amíg ezek a szakik dolgoznak rajta addig nem is fog változni a jövőben sem. Ennyit tudnak. Kreatívok, mechanikusok zseniálisak, a teknósok középszinten vannak és programoznak.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.07. 17:26:19

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DanielT
LEL. Nem. Nincs itt semmi, ami engem a legcsekélyebb mértékben érintene, vagy érdekelne. Deep szólt cseten, hogy már megint megy a fanboj röfögés és benéztem, hogy mit sikerült összehozni.

De megyek is, idén ennyivel kell itt beérnetek tőlem, sajnálom. ;(
Akkor ne jatssz vele, ennyi.

na a zug-olvasó...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ki vedte? a performansz szar, le lett irva sokszor, sok helyen. ellenben a jatek, mint egesz, kurva jo.

Amiga
Ez is egy vélemény. Én nem értek egyet veled, mert 200 óra játék után is egy rendkívül élvezetes játéknak tartom a BB-t, ami minden, csak nem szar.
A logikáddal sem értek egyet, mert a korrekt fejlesztők soha nem a technikailag szar játékok létrehozására törekednek.
A 60 fps 30 éves játékosmúltam alatt lényegében soha meg nem tapasztalt városi legenda, csak a mai lúzerek hóbortja. De mit tegyünk, ha változik a szemlélet? Ma ha valami nem tökéletes, akkor már nem is jó.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

DanielT
Ilyen bonyolult összefüggéseket ne próbálj meg levezetni 1 bites fanbojoknak. PS4 exkluzív? TAPS! Ennyi megy.
deep
Ennyi, persze. Csak ne védjük meg, ami szar, mert akkor minden szar lesz a jövőben, hisz azt látják, hogy ez a minőség is elég.
Amiga
Nem erőszak a disznótor. Ha nem tetszik, keress mást. :-)

Amiga
Csak ha a Bloody Moonwalk kiegészítőt felteszed.

deep
Bocsánat, hogy nem eszem meg a recefice sub30 szaggatós szart két fix60 frémmel végigtolt, gyönyörűen élsimított DaS epizód után. Nekem ez így játszhatatlan kategória.
Hogy lehet BB-ban hátrafelé sétálni? Több videón is láttam, de én nem találtam ilyet a controlok között. Hátra ugrani tudok a körrel, de sétálni hátra (hátrafelé futni) nem tudok. :-/ Pedig tök jól jönne néha.

Moby
Jaja! Belezavarodnak, aztán még a végén kiadnak valamit tévesen!

WAIT!!!

ROFL

TDC Geronimo

n000rbi
Asszem ez csak azért 1.7, hogy minden platformon azonos verziószám legyen, mert még a végén belezavarodnak a sámánok.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nem is jön. Mer egységesíteni kell a peccsverziókat. Mer a konzolosok aztán nem fossák telibekettérokon, hogy mi a véres geci a verziószám pécén...ne kérdezzé vissza. Ökörállatfattyúfaszbarmok ezek. Nem egyebek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.07. 15:27:35

n000rbi
Nem vitázok, tényeket közöltem, aminek azért valami értelme csak volt, mert már elég sokan anyáznak ott 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."