121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #49657
  • Totti5
    Az a jó pár majd lemorzsolódik és marad majd 10 millió elégedett.
  • darkSectorxxx #49655
    Már most folyik a nyálam. :)

Mondj egy cimet tőlük ami nem szuper játék? :D

TE CRASH BANDICOOT. :D
    Amúgy jöhetne már egy új rókás játék. :D
  • darkSectorxxx #49654
    Én lebeszéltem Gero-val hogy PM-ben kapom a cuccokat ez szerintem így korrekt intézési forma. :)

Ő maga nem nézi meg csak informál, én meg nem vagyok ilyen hogy nem akarom látni, egyrészt ugyse látok mindent, meg más élmény játszani mint nézni youtube, de értem amit ti nem szeretnétek látni. Ez korrekt is így.
  • Bandicoot
    Na pont az ilyen irományok miatt nem adok más userek szavára csak saját tapasztalatra.
    Le nem cidáznád őket ha bekopogtatnának,már bocs?...
  • Moby
    Jó én leszarom, legyen vér, csak legyen vér a pucájában 10-től. Engedjék már meg nekem, hogy belebámulhassak a monitorba amikor felcsendülnek a nyitódallamok úgy, hogy nincs semmiféle előzetes ítélet vagy túlzó várakozás. Sokáig nem értettem miért rinyál Slick, de tényleg olyan méretűvé vált, hogy nincs az a szikla, akin ne hagyná ott a nyomát. Én azt is értem, hogy mindenki lelkes, de még 5 napot bírjunk ki. Ennyi, nem valami teljesíthetetlen dologról beszélünk.
  • darkSectorxxx #49651
    +1
  • Totti5
    Azt tudom hogy jövőhétem a UC4 és a DOOM 4 jön és dózerol, imádom őket, brutáljók ( najó nem az UC4 szar lesz mert nem xboxra jön ). Felőlem lehetne ríl júzerek akik megmondják a tutit, amikre konkrétan rottyantok, mert mindenkinek más az ingerküszöbe és preferenciája. Azt h mi nem fog tetszeni benne majd én eldöntöm ( nem fogok benne rosszat keresni, nem is érdekel, egyszerűen élvezni akarom minden pillanatát ), és elmondom ami igazából semmit nem jelent másnak. A játék pre orderben, day1 is pontosan azt adja mindenkinek amit 1 hét, 1 hónap, 1 év múlva.

Nekem hypolhatja óránként valaki hogy az UC4 csodás, gyönyörű, fasza, húdekirály. Pontosan tudom hogy az lesz, nem is várok mást.

Aztán nekem hypolhatja akárki a DS3at, BF5öt meg a többit olyan szépen ignorálom mindet és görgetem tovább mint a huzat.
  • darkSectorxxx #49649
    Csak egy gond van te nem érted hogy nem holmi halandó fejlesztkről beszélünk, hanem varázslókról! :D

Ezt kell megérteni, ha szart kapnak, akkor abból arany lesz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 22:06:14
  • Bandicoot
    UC4-nél meg majd lesz más probléma. Nem érted ami le lett írva, mindegy.
    Túl van tolva a hype és túl magas lesz a mérce,garantált hogy emiatt jópáran csalódni fognak,főként akik nem szenvednek elsőnapos/hetes lilaködben.
  • arty
    edge 7

"áhááá, na végre valakinek volt vér a pucájában!!!! akkor neki is állok..." ;)))
  • Bandicoot
    UC4-nél már direkt rá sem nézek ezekre a review-ekre, csak basszus belépek ide és mi fogad? Idézet...
    "omájfákingád ND bojz ár gádz dizisz dö moszt bestestestgréteszt gém of dö vörld".... Akarva akaratlan is belefutok a hype-ba...:D
  • darkSectorxxx #49645
    UC4-nél más mint a Das.

Das 3-nál a probléma ami miatt csak a sor második legjobbja, ez a nehézség, nem én mondom hanem a fanok, másban minden téren üt....U4-nél ilyen probléma nincs....
  • SlickAdam
    attol fugg komolyan veszed-e a hype infokat. en kb leszartam a visszajelzeseket. legjobb resz? baszott nagy nehezseg felidötöl? pfff. bics pliz. majd ha latom.
    ugyanez U4. ennel csak a hype kommentek letezese es mennyisege idegesit mar, nem a tartalmuk (mert az elsö nehany ota skipp)

std::cin.ignore();
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.05. 22:00:50
  • darkSectorxxx #49643
    :D
  • TDC Geronimo
    Nem tudni. Mondanak már minden félét, de legtöbb pletyka alternatív WW1ről volt. Holnap kiderül.
  • Moby
    Nincs mire várnom. Az idő nem fog vele csinálni semmit. Remélem addig velem sem. De utóbbira minden nappal, minden beszúrt véleménnyel, minden review-val nagyobb az esély. És szélsőséges esetben képes vagyok a jelenségen keresztül megutálni egy terméket, mintahogy sok ember, mert az adott jelenséggel nem tudok azonosulni. Ld. boltok előtt táborozás, vagy a boltból kihozott valami kamera előtti szétverése. Mert ezek csak a szélsőségek, és az interneten már csak ezekkel lehet kitűnni a tömegből. Sem egyikre, sem másikra nem vagyok vevő. Sem a túltolt hypera. Csak a vegytiszta kapcsolatomra a játékkal. És ehhez a legjobb lett volna megjelenés előtt 1 hónappal letolni.
  • TDC Geronimo
    last of usról is lekopott...oh wait
  • Bandicoot
    Nem kell szétcincálás. Maximálisan tökéletes példa 1 hónapon belül a Dark Souls 3. Elöbb jelent meg külföldön, ment folyamatosan a review-olás, az iszonyatos user hype, a legjobb DS résznek lett kikiáltva meg a játék felétől bődületesen nehéznek,meg mesterműnek. Mindennek fel lett magasztalva. Megjelent,mindenki nekiesett magasztalás ezerrel 1-2 napig...Majd szépen lassan lekopott a magasztalás, és bizony se nem a legjobb DS rész se nem bődületes nehezedés vanik a játék felétől, de még csak nemis mestermű mert elég sok sebből vérzik mint DS...Gyakorlatilag a hatalmas hype-nak az eredménye az lett hogy az elvárás az egekbe ment és joggal sokaknál csalódás lett a vége a játékot tolva. Nem kellett a kákán is csomót keresni, egyszerűen a sok lilaködös user review mezei egyszerűséggel szemet behunyva marhaságokat állított a játékról és az egekbe magasztalta...
    És most ugyan ez megy az UC4-nél is. Túl magas lesz az a léc, az első napokban meg bizonyára menni fog minden egyes másodpercről az ajnározás gif animációzás. Istenavatás is lesz. Aztán ha valaki neadjisten az iszonyatos hype-nak köszönhetően többre számított és csalódott,vagy valamit negatívumként él meg és leírja még ha valós negatívum is, közellenség lesz a sony fórumokon.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.05. 21:59:57
  • Kandurex
    Várjuk egy kicsit. Én azt mondom.
  • Kandurex
    [röhög]

Szép lövés volt.
  • darkSectorxxx #49636
    ENNYI.
  • Moby
    A megjelenés utáni review-k ugyanilyen torzító hatásúak lesznek. Slicknek tök igaza van: nem kéne elolvasni semmit, a tartalmától totálisan függetlenül.
  • darkSectorxxx #49634
    Hát ja, de multiban meg nem mindegy melyik résszel játszotok? :D
  • Moby
    Dehogy lehetne minden szart...nagyon-nagyon ritka dolog ez a gémingben, és ezt is tudod jól. Sajnos én is már túúúúl sokat tudok róla, mert a rohadék kíváncsiság sokszor győz. Tudod milyen lesz. Olyan. Egyetlen releváns kérdés van: érdekel vagy sem?
  • Bandicoot
    A BF-et nem is az "5 órás valami tréning" miatt várja bárki is....
  • Kandurex
    Valami ilyesmi. Egyébként ilyen alapon minden szart meg kellene venni a szubjektívitás miatt. Addig meg jöhet a Tomb Raider.
  • darkSectorxxx #49630
    Milyen festék? Mire számítasz az első 3 rész után?
    Mert én ugyanarra csak szépre csiszolt állapotban mint egy gyémánt. :D

Kicsit olyan érzésem támadt most a kommented alapján mint amit anno a Quantum Break elején láttam sok embernél.

Ezek azt hitték hogy a QB valami spanyol viasz lesz és egy sandbox csoda....

Mintha nem tudták volna hogy mit kapnak, csak nekem nyitott könyv minden megjelenő játék? :D
    Segítek akkor, ez is olyan mint a régi részek, csak kcsit nagyobb, szebb, jobb.....semmi extra nem lesz, nincs mire várni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 21:52:55
  • Totti5
    Oké, s mitől lesz másabb az a lemez amit kézbe veszel? inkább téged nem érdekel h 1day vegyed, azt hogy 3 hét múlva egy 20 órás játékba ki milyen beleköpni valót talál olyan hót mindegy... biztos szét lehet cincálni mint mindent, ahhoz nem kell tudomány, meg ahhoz sem h a negatívat felnagyítani és mutogatni h "háténmegmondtam".
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 21:50:49
  • darkSectorxxx #49628
    Más hát...:D
  • darkSectorxxx #49627
    Csakhogy a BF senkit nem hat majd meg azzal az 5 órás valami tréninggel....:D
  • Moby
    Lényegtelen a valid vélemény. Egyetlen valid vélemény van: a tied. És az nem változik két nap múlva, két hét múlva, két hónap múlva múlva sem. Teljesen felesleges bármi kételybe kapaszkodni avval kapcsolatban, hogy mit fogsz kapni. Tudod jól: az elérhető egyik legmagasabb minőséget. Pontosan ezért totál felesleges ennyire aláalapozni. Nem szorul rá. És ha jönne egy kis csend, sokkal nagyobbat is üthetne, minthogy már a csapból is ez folyik.
    Vagy milyen valid véleményre vársz? Hogy valaki le meri-e írni, hogy szerinte rossz játék? Vagy mitől lehetne valid?
  • SlickAdam
    tölem garantaltan ködmentes velemenyt olvashatsz majd a befejezes napjan. es nem fogom sokaig huzni.:)
  • Kandurex
    Lekopik róla a hype festék.
  • Totti5
    2 hét múlva más játék lesz?
  • Tikal #49622
    2.vh?
  • Kandurex
    Kész jégember vagyok. Esélye nincs az uncsinak a preorderre. Majd szépen 2-3 hét múlva, amikor felszáll a lilaköd és jönnek a valid vélemények.
  • yesname #49620
    Nézd ha valaki bököd folyamatosan (ami személyeskedés szintén), akkor mégis mit vár vissza. Seggnyalást? A legtürelmesebb ember is megunja előbb-utóbb. Te is. Az, hogy szépen, hátulról rejtetten teszi valaki vagy egyenesen, ráadásul reagálva rá... Inkább az utóbbi szerintem. Az előbbi látszólag szebb, de mégsem az. Viszont idegesítőbb tud lenni. Ezt most úgy általában mondom, nem bárkire vonatkoztatva. Aki k...ának megy, ne csodálkozzon, ha meg.... ugye.
    Sajnálom és elnézést. Van mikor nekem is elgurul a gyógyszerem. Csak most nehogy megkapjam, hogy tudom-e mi az az elnézés. :;
    (Amúgy törölni akartam, csak lejárt az 5 perc.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.05. 21:46:33
  • SlickAdam
    tudod hogy szeretlek, de mostmar tenyleg lenyugodhatnal kicsit. 5 nap baszod...
    tudom nem akarsz te rosszat, de 2 helyszinrol is tudomast szereztem a "szpojlermentes" kommentjeidnek hala, amikre nem feltetlenül szamitottam (bar az egyik eleg safe bet lett volna, de na...)

EEEEEASY!
  • Totti5
    Nyugi mindenki az Uncsi kijön, végigszinematikolja mindenki aztán 1 hét múlva jön a véget nem érő BF 5 hájpkóltérn.