PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ennek nem a tartalom a baja, hanem hogy egy rakás bálnaürülék az egész díszdobozban. De most az elmúlt kettő percben éltem át életem legrosszabb autósjátékhoz kapcsolódó élményét, szal ennyi. Neverever. Kontrollerrel még úgy-ahogy el lehet bohóckodni, de sose proóbáld ki kormánnyal. Behánysz, akkora bélsár az egész. Pfej.
Én ezt többet nem indítom el. Eladó a driveclub SE-m. Valaki takarítsa el innen ezt a szart plíz.

Adversus solem ne loquitor

gibson9
Valakinek megérkezett már az F1 2015? Próbáltátok?

Kongy
Az a baj, hogy nem árkád, hanem egy korcs. Se nem árkád, se nem szimulátor. A Forza Horizon-ban be tudod magadnak lőni, hogy árkádosabb, vagy inkább szimulátorra hajazó irányítást használj. Ki-be tudod kapcsolni az ABS-t, mindenféle segédcuccot. Ha baromi béna vagy is rohadtul tudod élvezni a játékot. Egy DC-ben semmi ilyen lehetőség nincs, igazán belerakhatták volna ezeket, szerintem egy 100 megás patchen múlna. Amúgy is felejthető az egész, mert nem látod értelmét, hogy újabb pályákat oldj fel, eleve mind elérhető, oké, nem a "kampány részben", de a másik nagy problémája, hogy nem motivál semmivel, hogy játssz. A körítés, grafika édes kevés. Szép, szép, de 5 perc alatt meguntam. Most nem Moby helyett beszélek, de megértem miért utálja 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.10. 11:13:42

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Mai napig nem értem a DC utálatodat. Árkád, de hogy szar lenne... Persze az újabb tartalmak nélkül nem sokat láttál belőle, így még elnézem 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Artytól kölcsönkaptam a thrustmaster t100-át. Most próbálgatom a driveclubbal.
Úristenmekkoraszarez <#wilting> Ennyire szar ffb-t én még az életemben nem tapasztaltam. Nem ad visszajelzést faszról sem, csak ilyen műrángatást csinál a semmibe. A fék egy kabaré. Atyaisten...ez nagyságrendekkel, sokkal, nagyonnagyonsokkal szarabb, mint amit vártam 😞
NNNa. Árkád fosba nem való a kormány. A ps4 racingre meg halott. Resztinpísz. <#bdead>

/így már csak az xboxhoz kell kormánytvennem hálisten, ezt a moslékot meg szerencsére lemezen vettem, adom is el a búspicsába

#CSAKAFORZA#4THEPLAYERS
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 11:06:58

Kandurex
Kezdődjék a party sneciek 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zzeN
BetterPSN.

Mert a szavunk szart se számít.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Ok, így fogok tenni.

10 perc alatt meg a tutorialt se lehet tisztessegesen vegigcsinalni.

irni akartam korabban, hogy nyugodjal le a picsaba es teremts hozza vagy 2 orat, hogy rendesen ki tudd probalni...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.10. 08:46:34

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Usa Destinihez magyar store-on vettem dlc-t!
Persze igy nem tudom használlni.Valaki járt már így?
Ügyfélszolgálat tud segíteni?
Köszönöm a választ!
darkSectorxxx
Már megvolt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
lassan quakecon. Lesz Fallout 4 bemutató...zárt ajtók mögött <#wilting>

Mindjárt megjelenik meg mutattak fél órát E3on, akkor minek kell ez megint.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Szar az hagyjad, inkább Batman-ezz 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nah, 10 perc után ez a minecraft pont akkora mindfuck mint gondoltam 😄
Jól esett bezárni. Valahol nagyon mélyen biztos van benne valami jó, de én odáig tuti nem ások le.

Moby
79

TDC Geronimo
story %?

Moby
Na, én megszavazom, hogy a köv. batman filmet a rocksteady készítse.

Ja, bár ez a mapp annyira nem jön be, elég gagyinak hat, nem az a whaoo, hiába ez a nem tudom hanyas évek era.
A zombik mindig is jók voltak codba. CoD: WaW sokat toltuk, huuu, na azok mappok...aztán a black ops 1zombies is jóak volt (dlc-k megvoltak, Moon pálya se rossz😄), BO2 már kimaradt. Ez meg kb olyan szar lesz mint (ahhoz képest) az alapjáték. A zombi mód is lemegy a szintjére😊 AW ExoZombies se lehet rossz mondjuk.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.09. 23:14:53

TDC Geronimo
codba egyedül ez ér valamit. Kár hogy külön nem árulják...

Azok a hangok whoo😊 még mindig fasza. Amúgy javítottak rajta, nem rossz végül is, meg ha azt vesszük, hogy ps4-n így bárkinek játszható lesz...
Viszont ami nagyon szembetünő, hogy a videóban mikor Poseidonhoz gyalogolna, mikor ott fekszik, na itt megállítják a videót és lehet látni mit javítottak mit nem, mert a padló az ugyanolyan mint a PS3-asba, és azért ez így kicsit gázos, s rögtön feltűnt😊 Az emberke mögött a peremet szépen feljavították viszont.

Moby
/ásít
Vedd be te is légyszi az esti gyógyszered, meg dark is, Köszike! 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.09. 22:53:04

TDC Geronimo
viccesek ezek a youtube videós összehasonlítások, főleg ha csak a felbontás változik (jó meg kicsit a frém)

Érdekes nálam PS3on se volt ilyen homályos :p

Kongy
<#eljen>

TDC Geronimo
lol sony. Kapjad inkább be

God Of War III PS3/PS4 összehasonlító videó :

Utoljára szerkesztette: Netmániás, 2015.07.09. 22:38:32
Melyik vett már rá... valamelyik nap még mintha nem úgy állt a helyzet hogy installálni fogod😊

darkSectorxxx
Uristen, oan vagy mint egy pap. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Jesszus. Mennyi pénzt fizettél érte?

Moby
Települ a minecraft. Kicsit félek. 😄D

Hmm, értem, korrekt. Mi volt ez az állványos dolog?
Én csak ezt a szelfibot hányást hallottam, hogy abba csapott a villám, de az is angoloknál volt tán. Meg még valami volt, de erről nem hallottam akkor.

TDC Geronimo

Totti5
Nézd, amíg a villanyvezetékek a levegőben mennek egyrészt kurva veszélyes ( lásd 2 napja agyoncsapott 2 embert ( hülyék voltak ), mert nekitolták az állványt ), másrészt a jégnek, szélnek, fáknak folyamatosan ki van téve. Ezt nem tudod kivédeni. Egyrészt van ahol régiek is, másrészt tegnap nem kis vihar volt... nagy vihar volt. Még a Suzukiban is volt ( ott dolgozok ) pillanatnyi kimaradás, ahol azért komoly védelmek vannak, de olyan erejű volt a vihar hogy megérezte az is.

Legjobb megoldás a földbe vezetett kábelek. Ott ez védve van mindentől, de a meglévőket lecserélni erre hatalmas összegek és fel kell túrni az utcákat, viszont új, felőjított utcákba már ilyenek kerülnek pl nálunk 7 éve lett felújítva és mindent lepakoltak a földbe, azóta nem volt áramszünet ( előtte viharoknál sűrűn ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.09. 19:23:29

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Collector's Edition Guide

MGS5

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Reggel 5 kor mentem melózni,ha nem motorral megyek kb 1 óra csúszással érek be.Mivel a 6 oson keresztbe a fák, a hirdetőtáblák,a hangzáró falak,és még az isten se tudja mik.Az autók lépésbe tudtak menni,mert kerülgetniük kellett mindent.Semmi lámpa nem működött,mert a fele a földön hevert simán vagy lógva a dróton.Bementem Tétény budafoknak, de ott még rosszabb volt a helyzet...A lakótelepnél 1 suzuki ignis tetejéből kiált 1 félbe tőrt fa(nem kicsi)!!!!Brutális volt a dolog errefelé...
darkSectorxxx
Igen fikázni kell. 😊

Amiga
Én naggyon nem bántam meg. Sokszor bele se nézek az indiek-be, de itt megfogott, hogy vagy 8 ezren megcsillagozták a játékot a PSN-en. Hm, mondom, ha ennyire népszerű, akkor belenézek.
Na ott is ragadtam. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
Fel lehet készülni az ilyesmire egy szünetmentes táppal is és probléma megoldva 😊

n000rbi
Az összes plusos címet próbáltam már ezen kívül a havi felhozatalból, de így most már lehet belenézek ebbe is. 😊

Jó, igaz:d amúgy nem 1 óra volt, előtte. Aztán mikor már több mint 1 órát ment megint elkezdte. Nem kell őket sajnálni azért hidd el.
Napokig karbantartás volt nem rég, szereltek ilyen fehér szarokat a villyanyoszlopok tetejére elég sok felé. (Ekkor többnyire egész nap nem volt áram) Karbantartanak ezek mindig. Városon ritka hogy elmegy egyébként. Hányszor volt olyan, kis lófasz vihar, vagy csak esett és elment és akkor nem hiszem h alaptalanul lesz mindenki felháborodva hogy na mivan már megint, vihar sincs, ezek meg balfaszkodnak. Nem bírják úgy megcsinálni hogy stabil legyen. Modern technika, na persze és vicces kicsit hogy egy kis természeti dolog így megbénít minden. Aztán mondom hehe, a természet hogy megszopatja a sok idiótát - vagy hogy mondjam... maga a gondolat hogy alábecsülik és kb mindig felkészületlenek. Aztán az a baj nem emlékszem pontosan, de hallottam sztorikat hogy más országokban hogy megy a dolokg meg ott hogy nem megy el az áram stb. De tényleg ne nagyzoljunk, túlozzunk már hogy mekkora vihar meg ilyenek..elég baj ha így kibír baszni az országgal egy ilyen vihar és akkor mindenki jajj huu meg megy a sírás... közbe meg a természet nagyon "helyesen" csak azért is szopassa ezeket, amiért naívak, meg hogy mindig új dologként élik meg ezt. Illetve nem félni kell tőle, hanem tisztelni, felkészülni és a TOP-on lenni. Meg ne szakadjon már el mindig a vezeték...

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.09. 16:03:33

AntiHero
Van ebbe minden. A lényeg, hogy szórakoztató 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
Reméljük inkább potenciál van benne 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.09. 15:57:59

AntiHero
Tényleg nagyon jó. Online elszórakoztam vele sokáig. 😄

Van benne potencia. Meg izgalmas is tud lenni..jobb mint a fifa 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.07.09. 15:50:48

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shaddam
Eh de hisz a ps+ kínálatot fikázni kell!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Amiga
Rocket League - tegnap jelent meg, pluszosoknak ingyenes.

Gyerekek, ez állati durva! Este 8-kor gondoltam, belenézek, aztán fél 12-kor még mérlegeltem, hogy a maradék hét meccset az offline tournament-ben letoljam-e...
Alig bírtam abbahagyni! :-))) Nézzetek bele, nagyon érdemes!

Amiga
Na most megmondom, mi az új király.

darkSectorxxx
Ugye 😊

Totti5
Kérlek szépen az áramszolgáltató vagyis a KARBANTARTÓ ilyenkor azon fáradozik hogy minél hamarabb legyen áramod. Ha lekúrja az egészet akkor azt nem Ők csinálják poénból, hanem a rendszer nem működik, sérült, valami elszállt. Hibakeresés, megjavítás, egységes cseréje. Amikor elmegy az áram az minden egyes lekapcsolásnál potenciális veszély arra hogy akárhol valami elszáll pluszba. Ilyennek hidd el senki nem szórakozik.

Valszeg amint elment visszatolták, de a hiba nem szűnt meg, ezért levágta megint. A karbantartó nem látnok, hibajelenségből kell visszakövetkeztetni h mi hol és miért. Nem egyszerű feladat, hisz nem egy berendezésről van ilyenkor szó... meg kell találni a hibát, de megtalálják, neked meg van áramod. Azt hogy 1 óráig nem volt, túl lehet élni.

Áramszolgáltató nem dolgozik. A karbantartó kúszik, mászik és dolgozik és oldja meg hogy neked ilyenkor legyen áramod lehető leghamarabb. Nem leugatni kellene őket... hisz ők éjjel nappal rendelkezésre állnak. Ha nem lenne karbantartó a gyárakban, üzemekben, szolgáltatóknál és azt mondaná hogy bassza meg csinálja meg más, ha ez így nem jó akkor ÁLLNA MEG MINDEN. Egyik legnagyobb felelősség az övék. Mindenhez érteni kell, azonnal hibátlanul kell megoldani BÁRMILYEN helyzetet és veszélyes berendezésekkel kell dolgozni.

( ez most azért kúrt fel, mert én is karbantartáson dolgozok )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex

Moby
Nos igen, ez sem a te játékod lesz 😄

Kandurex
<ásít>