PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De,ha bár mi gond adódik akkor ismét mehet vissza erre nyomatékosan felhívta a figyelmemet a supportos.Ahogy megkapom vegyem velük fel ismét a kapcsolatot.Adtak ezzel kapcsolatban 1 hivatkozási számot,hogy a csomag nem volt e sérült és amit kaptam az valóban új,hibátlan stb stb...
Gondolhatod amint megkapom 3 napig 24/ 24 be teszt üzem lesz geometry warsban amit azt hiszem nem kel ecsetlenem,hogy a kontrollereknél a teszt alany!!!És utána mondom ki rá,hogy ez jó!<#kacsint>#kacsint>
Közben itt beszélgettem másokkal is és cseréltetek már mások is cuccokat és mindenki pozitívan nyilatkozott volt olyan akinek beszart a mono headsett,megtört a vezeték kicseréltette majd 3 hónapra rá leejtette a kontrollert és megint eltört és ismét kicserélték vagy is nem ,mert akkor vissza se kérték a régit hanem kapott 1 másikat...
Mind 1 majd kiderül....Ahhoz képest,hogy szóba se kellett volna nekik velem állniuk eddig egész jó a dolog Én így tekintek rá...
Ha másra nem is volt jó,de legalább megtudtam,hogy a 2013-ban Budapesten konzolboltban vett boxom Olaszországból származik!<#vigyor0>#vigyor0>
"Ami viszont szembeötlő: a képfrissítés nem túl acélos a pécés verzióhoz képest. A cikkíró már a korábbi tesztjénél is bevallotta, hogy a PC változatot egy játékra közepes laptopon, 720p/fullos grafikai beállítások mellett játszotta végig, akkor 25-35 FPS között lavírozva. Nos, a PS4-es verzió még ezekhez az értékekhez képest is döcögősebbnek tűnik az intenzívebb helyszíneken. A készítők szerint a dinamikusan hangolt FPS értékeknek köszönhetően sokszor hasítunk a 30-as érték felett - igen ám, de a nyakunkat merjük rátenni, hogy a játék ezt az értéket legalább ennyi helyen alul is múlja, így rombolva a gyönyörű, 1080p-s felbontású, részletgazdag környezet által nyújtott élményt."
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Alig van 5 év alatt 215000 GS-em 394 játékból!<#vigyor>#vigyor>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2013 ba vettem a boxot! 2014 karácsonyakor meg kaptam 1 új camo kontrollert.El is feledkeztem a fekete kontrolleröl.Tegnap beszart a camo(szokásos húz a jobb stick felfelé),mondom sebaj elő a fekete.Bekapcs húz a stick felfelé(mert erről elfeledkeztem) csak itt a bal...Fasza van 2 kontroller ami szar.Suport felhív elmondom a történetet,hogy azt 2013 ba vettem(gari nincs) és az már akkor szar lett csak az újat használtam és ez most tudatosult bennem.Most így van 2 rossz mit lehet tenni.Mondja semmi gond pár adatra szüksége lesz bediktálom.Közölte,hogy mindenképpen segíteni fog ezért a megoldás,hogy kér a fekete helyett csere kontrollert csak a régit vissza kell küldenem(holnap jön érte UPS) és az ahogy megérkezett indítja a másiknak is a cseréjét...Tehát iszonyat királyok!!!!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hiszen hagynak másik utat!!!!!
És ez a szép, engem nem érdekel, aki nem bírja ki vegye meg, a lényeg hogy nem fontos. 😊 PC-n meg miről beszélünk, a trainerek alap dolgok. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akarok hinni nekik még a RESI 7 előtt........ 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...
PEEEEEERSZE!!!!!! mennyi faszsagot fogunk meg benyalni?
Capcom-rol van szo...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.19. 20:44:15
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.19. 14:39:43
Na de tényleg, mit várnak? 2 hónapja megy a bullshittornádó.
"Again, rot in slow death in Hell you fking dogs, and choke on the all that stolen money you fking scumbag thieves."
5 perc es roló.😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Most én mindjárt valami más extra dologra kezdem gondolni.
Amúgy még annyit hogy ebben a játék milyen aspektusból változott? Feltételezem nem technikai részekre gondolsz most.
Isten az atyám nagyon elkezdenék egy ilyen mmo-t, de még nem találkoztam olyan stílussal ami tetszett volna.
Még a FF-k sem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.19. 10:56:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jó 1.5 órás Dungeon volt.
Healer Class necces főleg ha cseszik mindenki self heal-t használni.Márpedig nem használják úgy vettem észre.
És ha nincs Ultimate healem akkor gyakorlatilag 30 métert nem haladtunk volna..
Adversus solem ne loquitor
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN