PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új naptár ikon. Valószínű (soon) jön FW frissítés és abban lesz benne. Egyelőre a funkciója rejtély
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.21. 14:17:52
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
meainwhile in 2008 adam ezt tokeletesen elvezte (es egyuttal szidta a heavenly sword kepfrissiteset) <#idiota>#idiota>
SHAME!
(türelmetleneknek: 4 perc 08 mp-tol)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 13:46:34
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Helyén való, nem helyén való mindenki döntse el, az tény egyébként hogy nem megszokott és nem is baj hogy nem az talán.
Nem lehet minden műfajt szeretni, annyiféle "dolog" nincs úgy senkiben.😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.21. 13:17:40
Adversus solem ne loquitor
alternativ mozgas nekem is adja. kevesbe elethu, de sokkal kenyelmesebb.
most voltam a nagy mocsaras resz kornyeken, hat... a 20 frem elegge lerobbantotta az agyam, mert nem csak 1-2 percig kell(ett) ott lennem...
ismet megemitenem a magyar feliratot. sokkal jobb igy jatszani. nemettel se volt kulonosebb gondom, 100%-ban vagtam mindig mi van (kontextusbol), de tenylegesen csak 70%-at ha ertettem az egesznek, mert elegge szokatlan szavakat hasznalnak benne. magyar raadasul jobban is van forditva. sokkal nyersebb, tobb benne a karomkodas, ami passzol a vilaghoz. fritzül sokkal visszafogottabb.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 13:03:38
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Üssetek de ez jobb lett. Mármint a frém a szar persze, de ez az alternatív mód, illetve nagyobbrészt a mblur kikapcsolhatóság miatt már kevésbé hánytató az egész. Jó persze nem lesz ez sosem, de még az is lehet, hogy így talán beleállok.
nézd meg az uncsarted4et és döntsd el mennyire szar a hardver....
(oké, hogy fingod nincs a technorol ami a gépben van, de a logika se megy?)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Mondok 1 példát és itt tényleg nem a fika meg a megosztás...
A legutóbbi "csalódás" a BF4 volt nem ecsetelem mindenki tudja aki akarja tudni miért.Ha 1 kicsit is úgy tekintettem volna rá,hogy ezt elbaszták az első 5 perc után otthagyom,de nem mert inkább végig toltam,ha másért nem is csak azért,hogy lássam mi mindent tudtak elbénázni benne.Őszintén mondom ennyit nem röhögtem játékon mint azon!A hasonló momentumok miatt!!
De mint mondtam mindenben meg lehet a jót találni!<#nevetes1>#nevetes1>Ebben azt hogy ehhez hasonló videókat készíthettem.
És tudnék még sorolni jó pár olyan címet amit csak kicsit kell másként megközelíteni és élvezhető lehet.
Mint ahogy 1 fos film is lehet lehetőség 1 kellemes estére 1 jó nő társaságában és itt a film 20 rendű dolog.Vagy 1 szar könyv azonnali kézbevétele is lehet ürügy 1 kínos családi beszélgetés megúszására a hitvesi ágyban hetekig.Ennyi...<#kacsint>#kacsint>
remelem nem szedik ki kesöbb...!
Mondjuk azóta mentem oda megint és lement simán.De Templarom is közben off tank/heal/DPS lett.Egy Resto meg az Ultimate heal elég is,több egyelőre nem kell rájöttem,ráadásul ultimatet morph-oltam.
Megyek is Pvp-re kipróbálom😊
Ja nekem mount van kezdetektől mert Imp.vagyok
Mi a következő Insta?
/de ahogy most nézem, a piac meg jól lehúzta, keresvén a gémpléjt benne. Szal ezt továbbra is csak én tudom megengedni a nem-QD-knak 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.20. 22:03:44
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.20. 21:18:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Some poor guy at Sony is desperately looking for 1.06. That's all it is.
<#taps>#taps>
Igen igazad van nem annyi a gép,mert Én még 168000 vettem 2013.12.24.-én!Dehogynem mivel,ha csak ezt a fórumot veszed alapul akkor is láthatod,hogy mindenki mindent fikáz és öröké elégedetlen így ezzel a következő kérdésedet is tökéletesen megválaszoltam.
Én mindenben megtalálom az értékelhető jót így számomra a dedos játék is szerethető és nekem soha nincs csalódás 1 játékban!<#kacsint>#kacsint>
De biztosan Én csinálom rosszul,hogy mindig mindennel játszok és kellemesen töltöm az időm és nem inkább a fórumokat sírom tele a bánatommal az ilyen olyan játékok hiányosságaival!<#vigyor0>#vigyor0>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 19:52:13
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 19:08:28
Am nem annyi a gép, meg végülis nem 5 játékot tol senki: d de most a dedós játékoktól kezdve minden műfajt hogy lehet szeretni és mindent pörgetni? Ugyanmár 😄
És ezen most - látva a ps4 eladásokat - inkább egymás vállán sírnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.20. 18:06:02
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.20. 15:56:46
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.20. 15:21:02
ezzel csak azt szeretném mutatni, mennyire kompetens idióták ülnek vezetői pozíciókba....,
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 15:17:24
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
oda állt a buzi, esetünkben az AMD egyik "manager" -e és fullba nyomta a kretént, ami abból a folyamatos duruzsolásból állt, hogy: "nem leszel veszteséges", "genyó gyors lesz a vas", "nagyon integrálunk, deriválunk...vagy mit csinálunk..."
csak, hogy rajtuk az intel meg a nvidia sírva röhög egymás vállát csapdosva...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 14:56:09
...és erről a cégről már évek óta csak a "talicska szar" szinonima ugrik be,...ez úgy nem volt gyanús amikor elkezdtek velük tárgyalni a NEXT vagyis CUR -gen -ről?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.20. 14:50:29