121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114232 Szerinted a szomszédom nevében írogatok?
Meg lehet ideologizálni persze, hogy mennyiredekurvajó mert ömlik a kontent és telje a lehetőségek tárháza, de mindenki tudja, hogy ez nincs így.
Minimum jövő évig várni kell sajnos arra, hogy beinduljon a dolog. -
#114231 Felőlem lehetne pink is csak jönne már -
#114230 "Ehhh, idén nem jó PlayStationösnek lenni. :-/"
Max neked nem jó. :) -
Zozo76 #114229 valoszinu veszek (majd ha lesz) PS5-ot, bar ugye hanyok a kinezetetol (undorito!), de ilyen szinben azert turheto lenne:
-
#114228 Én élgignyomtam a főszálat kínkeservesen, de annyi minden hiányzik ebből a játékból, ami nem készült el (nem befejezetlen, hanem nincs), amit kizártnak tartok, hogy valaha belekerül. Engem ez a játék bugmentesítve sem érdekel már. -
#114227 Én azt is félretettem, majd év végén, ha jön a peccs rá, talán kap egy esélyt. Szerencsére az a nagyjából 1 óra, amit a társaságában töltöttem nem hagyott maradandó utálatot bennem, bár a legkevésbé sem élveztem. -
#114226 Utólag visszanézve megmosolygom magam, azon izgultam még novemberben, hogy jusson PS5. Mai fejemmel azt mondom, sokkal jobban kellett volna izgulni, hogy XSX jusson, ugyanis egy hónapja egyfolytában azon játszom, a PS5 meg porosodik. Miután lement a DeS, úgy bezuhant az érdeklődésem, mintha uncanny valley-be esett volna. :-D
Tegnap elindítottam, hátha a January sale majd csodát tesz, nem tett. Kapcsoltam is ki. Szerintem még hetekig állni fog tovább, nincs olyan content per pillanat rá, amivel lenne kedvem játszani. Addig meg elcsemegézem GP-ból, jön mindjárt a Medium, aztán lassan remélem a Flight Simulator.
ME Trilogy Remastered talán PS5-ön megy majd le...
GoW idén még a fasorban sem lesz sajnos.
Ehhh, idén nem jó PlayStationösnek lenni. :-/
-
#114225 CP2077-et rettentően sajnálom. Ezzel a balhéval (és a hozzá tartozó gyötrelmes játékélménnyel 5-6 óra) teljesen elment a kedvem a játéktól. Nagyon örültem, hogy visszakaptuk az árát. Fogok esélyt adni neki, valamikor akkor, amikor megjelenik az első kiegészítő hozzá, és az alapjátékot és a kieget meg lehet majd egy csomagban venni. Talán addigra már vállalható lesz a játék.
Jött tegnap videó, hátha nem látta még valaki.
-
TomStorm #114224 Én is most hangolódtam rá igazán RDR2-re.Eddig valahogy nem fedeztem fel azt az igényességet amit az kínál!
CP 2077-be amit akartam láttam,kiélveztem,elég volt(230óra).
Viszont sz.tem én holnap leugrok egy Pro-ért(100K új,bontatlan) és nem várok Ps5-re.
Ghost,Nioh2,TLOU2 amik kellenek meg van 2 AC-m itthon Ps-re(Odyssey,Valhalla) amik egy üzletemből maradtak meg.
Még lehet a Pc-t is eladom pár100ezerért.Már annyira nem érdekel.
De a 144hz 32"monitort megtartom.Lehet Ps5 majd kihasználja addig meg a Pro -
#114223 -
#114222 ez is igaz :( a szememben az AAA+ kategóriás gémekben a Rockstaron és Nótin kívül - igen jó tudom, megosztó lett a Lasszó2, de mondjuk nem létezik durvább technoval bíró game a mai napig bezárólag szerintem - nagyon egy fejlesztő produktumára nincs semmilyen garancia arra, hogy nem lesz kurvaszar :D
amúgy CP-re én se tudok ránézni, egyszerűen olyan undort kaptam tőle már, hogy elindítani sincs kedvem (~24 órám van valahogy benne)...
szal sztem marad a youtube ending megnézés, aztán shift delete :D fogjuk rá, hogy duzzogva elment, de most elég, majd talán párév múlva (ühhm faszt, nincs az isten, hogy újrakezdjem.. :D) skip.
épp RDR2 epilógus pörög; még mindig szabályosan sokkol, hogy mennyire szanaszét aláz minden open-world gémet az a játék, és hogy mennyire brutálisan aprólékos (Zelda BOTW k jó még persze, de az más kategória sztem)
elképzelni nem tudom/merem, hogy R* mit fog művelni nextgenen majd a GTA IV-ra vagy RDR3-ra... (ha lesz...)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.13. 22:36:25 -
#114221 Tegyük azt hozzá így 2020-at éppen elhagyva: nem jelent semmiféle garanciát ma már az sem, hogy valaki csinált már jó játékot korábban. Ennek a fordítottja ugyanígy igaz lehet.
De ha már szóba került a brokenpunk (:D). A bohózat az eddigiekhez méltó lezárást kapott: a lemezesek is visszakapták a pénzüket, a lemezt viszont már vissza sem kéri a cdpr.
BTW én is visszakaptam már az árát. Én pozitívumként éltem meg, hogy lekerült a fiókomról -
#114220 jah, amúgy pont emiatt vannak nekem is fenntartásaim, azért nincs túl nagy múltjuk :\ hiába volt jópofa a tréler, innen azért bőven lehet még zakózni.. -
#114219 Úgy, hogy jóformán semmit nem tudunk róla? :D Azon kívül, hogy az avalanche ilyen foslékokat csinált az elmúlt...bármikor. Ettől persze még lehet jó is, csak azt nem látom mi az alapja a hypenak. -
#114218 Talán a n1 cím amit vártam :( -
#114217 kezdődik... és még hol az év vége a halasztásokat illetően... :)
-
#114216 Kurva élet... -
#114215 Várható volt, GoW2 dettó ez lesz. És akkor még jó ha ‘22-ben megjelennek... -
#114214 Hogwarts Legacy is now launching in 2022.
:( -
#114213 Áh, hát ki a jó isten gondol ilyenre? :D Azt nem értem máig (nem olvastam utána mondjuk), hogy invader hogy tud bejönni, ha password van? -
#114212 Egyikőtök se mentette le a klipet véletlenül? :D -
#114211 Haha, na igen. :D Érthetetlen, hogy miért vennék PS5-töst, főleg hogy ha feldobnám később a használtpiacra akkor a PS4-gyest könnyebb lenne eladni. :D
A digitális verziók ára azért magas mert annyiért is megveszik, hogy egyből játszhassanak és ne kelljen elmenni boltba, illetve minél magasabb az induló ár annál szebben mutat leárazáskor. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.01.13. 09:42:19 -
#114210 Pedig egyszerű ez: mivel a PS5-ös lemezt el sem tudod adni a PS4 tulajnak, fordítva viszont igen, így tök logikus, hogy legyen az a drágább. Mármint azon logika mentén persze, ami azt is vezérli, hogy a digit játék drágább, mint a lemezes, mert azt nem kell legyártani, bedobozolni, szállítani, stb. -
#114209 Érdekes kérdés következik.
Úgy tudom, hogy az AC Valhalla esetén ha a PS4-gyes verziót veszem meg dobozosan akkor egy ingyenes frissítéssel PS5-tön is 'next gen' minőséget kapok. Ez igaz?
Ha ez igaz, akkor mi a francért van PS4-gyes és PS5-tös dobozos verzió is? Ráadásul a PS5-tös miért drágább..? Azon alapból rajta van az update és ezért az idő megspórolásért illetve a más tok borítóért pluszba pénzt kérnek el? -
#114208 Ennek egyetlen momentumának én is szemtanúja/szereplője voltam :D Deep-el megbeszéltük, hogy adok neki egy gold coint. Be is léptem hozzá annak rendje és módja szerint, bohóckodtunk egy kicsit coopban, majd ledobtam neki a földre a gold coint. irogattunk egymásnak a karaktereink álltak és bámulták a semmit, miközben belépett egy invader, és csuklóból levágott mindkettőnket. A gold coin meg a földön...ROFL -
#114207 OTP kártyán kártya szám is cserélődik (lejárt kártya cserénél). -
#114206 Meg is érdemelném :D -
#114205 9-10? Én a From helyében minimum npc-t neveznék el rólad az Elden Ring-ben ezért a kitartásért -
#114204 Áh, sehol nem vagy, a vége nekem 9-10 walkthrough lett és 92 óra. A legelképzelhetetlenebb forgatókönyveket éltem át nyilván nagyrészt a saját hülyeségem miatt. De a legkeményebb tökönrúgás mégiscsak egy bug miatt meg nem kapott utolsó gyűrű volt az utolsó trophy-hoz... -
#114203 Pedig már sikerült is és kb 50 óráig fel se tűnt :D -
#114202 Kizárt, annyira nem tudod magadat megszopatni :D -
#114201 Ja, azt nem is mondtam, hogy a DeS mellett most a Sackboy-t nyomogatom még ps5-ön. Abban is van kontent dögivel, idővel egyre nehezebb is. Mellé rohadt jól néz ki és a "mai" zenék szerepeltetése és hogy az adott pálya ritmusra mozog, sokszor igencsak vigyorgásra késztet. (pedig alapvetően elég messze áll a zenei ízlésemtől ami benne van, de itt működik :)) Jó cucc, na. -
#114200 +1 -
#114199 Ezek nem egy ilyen CES-en lesznek megmutogatva. -
#114198 Nálam a returnal is várós. -
#114197 az nemvót a listán :\ ahogy a GoW se.. lehet inkább Xboxra jönnek -
#114196 A felújított Mass Effectet vajon hol lesz érdemesebb játszani? PS5-ön vagy XSX-en? -
#114195 Gran Turismo ?? :( -
#114194 Áááá...vágom, már el is felejtettem :) -
#114193 Ratchet-re is 2021-et írnak, ezt lehagyták a listáról... :\
de jah, Kena, Little Devil Inside és Horizon ami érdekes nekem is erről a listáról, ebből is 2 az PC-n - többit el tudom engedni... :D
megintcsak nem érzem annyira, hogy rohanni kéne egyelőre a PS5-ért :(
(ha lenne hova, haha :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.12. 08:18:18