121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#114272 Dettó, de nekem csak egy Diamond Monster 3D volt az 166mmx mellett :D -
#114271 A 90-es években megvettem a 166mmx-et, amit 200-ra tucsingolva használtam, meg mellé egy voodoo2-t, gond nélkül kifizethető volt kis pénzből. -
Evoluti0N #114270 Nekem a fő érv a kanapé ellen az, h szemüveget kell hordanom, h messzire jól lássak és inkább, akkor gamer széken, közelben levő monitorról, szemüveg nélkül.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.15. 15:54:02 -
#114269 én sem tudok ellazulni a kanapén :D nem tudok koncentrálni hátradőlve kényelmesen, úgyis előrehajolok, ha van valami akció :D -
#114268 A 90-es években azért hasonló árak voltak, már nyilván viszonyítva. Szépen visszatérünk azokhoz az időkhöz. Nagyon remélem, hogy csak ideiglenesen. -
#114267 Dettó. Nekem kanapéról nagyon idegen játszani. Nem szeretem. -
#114266 Ha egyáltalán kapsz. De egyszerűbb ps5-öt szerezni, mint vga-t. -
MrAndree #114265 Gondolom a játékokra gondol. Egy jobb videokártya annyiba kerül mint a PS 5 és XSX együtt. :D -
#114264 Pc olcsóbb??? 200e alatt nincs vga. SOHA ilyen drága nem volt pécézni. -
#114263 Magamra írtam. :)
Amúgy télleg így van.
Fasz se lesz Xboxra, így meg PC olcsóbb és free multi.
XSS-t akartam venni, de kurvára nem azt tudja amit kommunikáltak róla. Bár ez várható volt. -
#114262 Ha minden jól megy február végével, március elejével talán most összejön a PS5-öm. Mindenesetre nekem nem lesznek olyan gondjaim, hogy ne tudnám kihasználni :) -
TomStorm #114261 Pc most annyira nem érdekel.Néha repkedek MS Flight simmel azt annyi.
Jó is a PS,kell ez:) -
#114260 Ez az MS Flight Simulator hype tükrében azért is vicces, mert ebből döntes el mindenki maga, melyik groteszk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vs
Személy szerint ha engem bármilyen szim bármilyen módon is érdekelne komolyabban, na arra biztos nem konzolon pöcsmörögnék a borzasztó limitált kiegészítők, kontrollerek, megoldások okán. -
TomStorm #114259 De a DTS hangzás miatt most Tv-n házimozival küldöm meg este TLOU2-t!Hát nagyon kiváncsi vagyok.
Letöltöttem ingyenes Shadow of The Tomb Raidert még sose játszottam(kimaradt) jövőhéten jön Tsushima.Meg majd még valamit nézek aztán jó darabig elleszek -
TomStorm #114258 Nagyon jó úgy is.Én is szeretem a külön kis sarkomat,gamer székkel:) -
MrAndree #114257 PC-re is van kontroller, a gamer székem meg kényelmesebb mint a kanapém szóval én spec a PS 4-et is inkább a monitoromra kötöttem a tévé helyett. -
#114256 Már aki 2021-ben egy monitor előtt görnyedve, egy billentyűn groteszk mód bohóckodva az egérre rágörcsölt kézzel még mindig PC-n játszik.... -
#114255 Xbox tulajnak valóban szar lenni, mert mindent játszhatsz pc-n. -
#114254 A Flight simet én is nagyon várom, de messze van. Meg simán csúszhat azt is, mint minden. -
#114253 Szerintem idén nem jó next gen-esnek lenni:) Egyedül a Flight Sim érdekelne Xbox-ra idén, sok érdekeset ott se látok, addig meg el vagyok a Kerbal space program-mal, év játéka :) -
#114252 Annyi értelme van hogy hiányzik a ragozás és félreérthető, amit sok ember félre is fog érteni.
Tudod mindig ilyenek miatt van a félreértés.
Én is régen így írtam... -
#114251 Semmi értelme ennek, szerintem mindenkinek egyértelmű (kéne legyen), hogy mindenki a maga nevében beszél. A legértelmetlenebb hozzászólás, ami fórumon lehetséges az, hogy "tedd hozzá, hogy szerinted". :)
" Mekkora már az a csaj ?" - mondja Seth hárommal lejjebb. Értelemszerűen arra gondol, hogy szerinte nagy darab, nem a szomszédja szerint, vagy mindenki szerint. és ilyenkor nem kell arról győzködni, hogy dehogy nagy, nem látod jól, láttunk már nagyobbat is, ez az ő véleménye, joga van hozzá.
Ugyanúgy, ahogy én azt mondom, hogy idén nem jó PlayStation-ösnek lenni. Te még ettől élvezheted, de nekem attól nem lesz más a véleményem.
Amúgy tegnap ez ismét beigazolódott. AKARTAM, nagyon akartam, hogy valamit le tudjak tölteni, vagy megvenni a sale-ben. Fél órát tallóztam a kínálatot, átnéztem a PS Plus Collection-t háromszor, megnéztem a korábban megvett játékaimat a library-ben, és nem volt egyetlen egy játék sem, ami érdekelne, vagy újra játszanám, vagy megvenném.
Hiába a haptic feedback, meg ray tracing, meg gyors SSD, vagy új dashboard, meg kattogó ravasz.
Szóval megint hetekre off lesz.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2021.01.15. 09:34:38 -
#114250 Valóban. Ha ezt mondtad volna, de nem ezt mondtad.
Ha ezt mondtad volna, nem válaszoltam volna. ;) -
#114249 Amikor azt mondom, hogy nekem nem jön be egy játék, vagy azt, hogy a Zeldácska nem rossz játék, de semmi eget rengető, akkor nyilván nem arra gondolok, hogy neked nincs benne semmi eget rengető, vagy a szomszédodnak, vagy a főnökömnek, hanem, hogy nekem. :) -
#114248 Bakker, tényleg :DDD csoda, hogy nem szúrták ki a szemeimet :D
Amúgy az tuti valami óriás, vagy valami nem stimmel vele.. :D
Gyanítom 2021-es év lopott bicikli vándordíját ez a csaj fogja vinni, ez már most borítékolható :Dd -
#114247 Mekkora már az a csaj ? Mellesleg is, meg derékszögbe kell hajolnia, hogy bemenjen az ajtón. Mrs.X ? :D -
#114246 jövő héten (január 21-én) Resi8 gameplay showcase:
bízom benne, hogy kapunk egy rilíz dátumot is :( -
#114245 Köszi! -
Evoluti0N #114244 Nem. A GOTY és a sima között az a különbség, h az előbbiben benne van az egyébként külön is megvásárolható két kiegészítő. Emígy grafikailag ugyanaz, valamint minden QoL javítás és egyéb dolog benne van az alapban is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.14. 14:01:27 -
#114243 Nem is tudom, lehet hülye kérdés :D
Szóval a Witcher 3 Wild Hunt az ugyanolyan grafikával rendelkezik ps4-en, mint a W3 WH GOTY? Arra gondolok, hogy a +2 dlc feltelepítése dob-e egy grafikai buffot az egésznek vagy sem? -
#114242 "Azt hittem, ez a fórum jellegéből egyértelmű."
Sajnos nem, engem is rengetegszer félreértettek ez miatt.
Nem magamról beszéltem, hanem általánosításról.
Tudod te, nyelvtan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.14. 11:10:40 -
#114241 dettó, most a nagy ijedtségre be is rendeltem 3 kötetnyi képregényt (Watchmen/Harleen/Sin City), egyszerűen kiégtem a gémektől már kajak, egyre nehezebb élvezni őket, vagy énnemtom mivan... :D Warzone marad, meg néha Hades, de ahogy Moby is írta, én sem látom értelmét a középszar cuccok tolásának.. Nioh 2-t várom azért, de addig nincs semmi nagyon... nincsmittolni™
poénból ránéztem hétvégén az Alan Wake-re, meglepően jól öregedett azért a 10 évé alatt, 4K-ban kajak faszán néz ki OLED-en és gyönyörűen fut (habár néhol annnnnyira szar textúrák vannak, hogy szerintem az már 10 éve is botrányosnak számíthatott), egész jók a fények és tényeg hangulatos volt az erdő - de játékmechanikára egy trágya repetitív fos az egész, hogy delete :( -
#114240 VR-ról jut eszembe: mivel ez a tetű sony nem ad másik kamera adaptert, nekiültem, és megjavítottam a hibás darabot, amit küldtek. Egyelőre csak ösze van kendácsolva, de már rendeltem hozzá alkatrészt, illetve a printer már nyomtatja az új házat hozzá, mert az eredetibe nem tudom már visszarakni. Mindig jó egy 3dnyomtató a háznál :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.14. 10:26:04 -
#114239 Nem akarok többé olyan játékokba időt tenni, amire nem emlékszem pár hét után. Nem is nagyon megy már. Ahogy öregszem, egyre jobban fulladok a fűrészportól.
/flight simulatort kipróbáltam, de kb fél óráig volt a gépemen, aztán rájöttem, hogy nekem a google maps simán van ilyen érdekes, csak az könnyebben kezelhető :D Nyilván engem a repszim része absz hidegen hagy. Meg VR-ban talán el is repkednék vele valamennyit, így 2d-ben nem túl érdekes nekem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.14. 10:17:03 -
#114238 Továbbra is csak és kizárólag a saját nevemben beszélek, azt hittem, ez a fórum jellegéből egyértelmű. Nem érdekel más, más preferenciája, más mit szeret, csak az, hogy én mit szeretek, engem mi érdekel. Tehát az én világomban igenis porfogó egyelőre a PS5, és nem érdekel, hogy más élvezi rajta a tetrist.
Ha az érdekelne, hogy neked hány játékod van, vagy te milyen játékot vársz, akkor a nevem helyett az lenne, hogy Darksector.
-
#114237 Nem mondom, hogy a GP egy csoda dolog, sőt, de kitölti az űrt, amíg a PS-re nem lesznek normális játékok. Lenyomtam most a Skyrim-ot az utóbbi egy hónapban, mással se játszottam. Egy hónap múlva már semmire nem emlékszem majd belőle, de egynek jó volt. A Flight Simulatort várom, mint a messiást, azért jó lesz, hogy nem kell kifizetnem majd 23 ezer forintot...
Amúgy azt vettem észre, mostanában sokkal szívesen olvasok inkább, valahogy nagyot zuhant az érdeklődésem a játékok irányába. -
#114236 Lehet, hogy Nioh-ra rámegyek ismét, ha jó áron beszerezhető lesz. De tartok tőle, szóval lehet, hogy csak lemezesen veszem meg. -
#114235 Mondjuk a GP halála nálam ugyanaz, ami a sale-ek halála: játszok mindennel (azzal a kevéssel ami még egyáltalán érdekel) amikor megjelenik. A Januári sale-ben sem sikerült egyetlen nyomorult játékot sem vennem. FF7 remake-en gondolkoztam, de addig gondolkoztam, amíg véget ért az akció :D Éves távlatokból nem veszek már meg semmit, amit nem vettem akkor, amikor kijött. Így is tele van a fiókom el sem kezdett, vagy soha be nem fejezett játékokkal. Azok sem fognak lemenni soha ugyanezen okból. -
#114234 Én az elmúlt másfél évben a GP-ből csak az ORI-r bírtam végigjátszani. Erre a médiumra még ránézek, de olyan kétpálcás cuccnak tűnik ez is a béna animációkkal, hogy nemigaz. Talán jó lesz elütni azt a pár napot, amig kinyílik a nioh remaszter. -
#114233 Általánosságban fogalmaztad meg.
Az hogy neked nem ömlik amit szeretsz az nem jelenti azt hogy nincs.
HALKAN súgom meg hogy PS5-re ugyanazok a multi címek vannak mint XSX-re.
Xboxon lesz még Medium.
PS5-re meg van most is több exclusive, meg jönnek a PS4/5/Epic Store játékok....
Kena, Returnal....stb. Az már más hogy téged nem érdekel.
Nem lecseszés képpen, de pont hogy a XSX-en van egyetlen cím kb az újakból a The Medium (más nem jut eszembe), ami nem lesz PS5-re.... PS5-re meg:
Demons Soul
Spiderman
Sackboy
Returnal
Kena
és még amik jönnek és most nem ugrik be hirtelen....
Szóval ha így érzed, akkor érdemes megfogalmazni egyesszám első személyben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.14. 09:04:09