121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#50418 Rendeltem 2000mAh-s akkut a kontrollerbe. Remélem azzal jobb lesz, katasztrófa ezt az üzemidő...:( -
#50417 Én berántottam, egyelőre töltődik, holnap meglátjuk milyen lett. -
#50416 Hát figy ha nagyon bejön az a régi doom hangulat akkor ettől jobbat nem találsza doom 5.ig az biztos...ps4-en is 1080p 60fps....dögös grafika, belezés, adrenalin. Minden amit akarsz.
Én inkább Ratchet-re fogok rámenni ha lesz akció, ezt nagyonnagyon később akcióba, mert félek monoton lenne, megunnám és öngyilkos lennék, hogy erre pénzt adtam ki most jeelen árszabás szerint. :) -
#50415 Annyi jót olvasok róla, hogy UC után megveszem -
#50414 LOL. :D -
#50413 -
#50412 Jó lenne E3on bejelentenék és szeptemberre kihoznák. BF1et már azon nyomnám NEO módba <3 -
#50411 Na, ha igaz, október előtt elstartol a neo.
/remélem áttervezett házban... -
#50410 A legjobb, amikor a menüből tolsz egy sharet
Na azon a ponton vettem elő a dremelt...Mostmár kussol a kis gecije. Most sem teljesen hangtalan, de már bőőőven elfogadható, de hamarosan még ettől is csendesebb lesz.
/és a legrandább az egészben még csak nem is a hangja, hanem hogy mekkora elvihibás szarhalom ez a hűtés, és a szotyi külön konfot tartott ról anno
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.13. 22:17:13 -
Ulthane #50409 Detto. :) -
#50408 de akkor miért akad be néha, kissé? azt várnám, hogy az pont, hogy kisimítja... álá wolf - ami még boxon is pöpecül futkorászott, betonozott hatvanon :)
persze költői a kérdés, csak olyan kevés hiányzott ezúttal :/ -
#50407 nyomd túl a startképernyőt és akkor elhalkul ;) -
#50406 Nekem sűvít már a menüben is :) -
#50405 De van, de PSen szinte végig 1080p, amikor nem azt meg észre se veszed -
#50404 nem akarom túl sokat nézni, hátha egyszer letolnám... ebben most nincs dynamic resolution? -
Ulthane #50403 Amikor elinditom a jatekot, par masodperc mulva ugy porog a venti, hogy amiatt Pakson mar riadot rendelnenek el!
Komolyan fel fogom venni, megsuketulok tole. Vallalhatatlan ez a Sonytol.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.13. 21:45:29 -
#50402 Ja a remote, jó 1 ginettel basszamármeg. :D -
#50401 Abban van feszt. Hátha rámjön a gémelhetnék bárhol is vagyok. Mondjuk már vagy féltucat levelet írtam a szotyinak, hogy kérnék egy 12 lemezes BD changert, hamár ilyen faszán ki van találva a remotegéming meg a lemezezés párhuzamosan. -
#50400 hát ha ilyen beszédes vagy mint itt, akkor tedd rest modba. :DDDDDDDDD -
#50399 Sőt, elszívja a hangot. Ha túl nagy a zaj, néha én is bekapcsolom. Megoldja ügyesen. -
#50398 Hát azért zümmög nekem. :D -
#50397 Te csak hiszed. :D -
#50396 Várok. Egyelőre nem vagyok lepadlózva azoktól. Várom az AMD-t (csodavárás), aztán meglátom. -
#50395 Semmi hangja nincs a PS4nek UC4 alatt. -
#50394 >PC-m meg van nekemis, ismerősknek is...abban ott vagyok én is
Te abban annyira vagy "ott", mint egy ps2 tulaj a mai konzolérában -
SlickAdam #50393 de mar reg pattintottad el a cuccost. gtx 1070-est mar uj hazikoval, ramokkal es prockoval kene varnod. -
#50392 Na ez nem fog megtörténni :)Ezt egyszer már eljátszottuk. Emlékezetesen csúf vége lett. -
#50391 Jaja, akkor az a Doom lesz... én is futólag belefutottam redditen ilyesmibe, de nem olvastam el. :) -
#50390 Lehet az emlékeim viccelnek meg de én azt olvastam minap pont a doom-al kapcsolatban hogy állítólag nem küldenek ilyen előzetes szarokat a médiának és ezért nem jönnek előre ezek a tesztek....de nem tudom azt hogy ez tuti a doom volt-e, de valami mostani játékkal kapcsolatban volt egy ilyen hír. -
#50389 Inkább rakd félre Neo-ra. :D -
#50388 De én játszottam a játékkal, igaz keveset, de már az vontatottabb volt, eleve a témája egy dráma.
Másokkal is beszéltem, elmondták a véleményüket, ebből nem tényként közlöm a dolgokat, hanem a saját meglátásommal együtt azt amit infókat olvastam, hallottam olyanoktól akik mind2-őt végigvitték. :D
Most nem úgy értendő a tempót Beyond javára, mint a Doom-ban, hogy futsz gyilkolsz, hanem ott sok az akció, nem nagyon laposodik el a story, igaz a story sem annyira "mély" mint a HR-ben.
PC-m meg van nekemis, ismerősknek is...abban ott vagyok én is, WiiU-ban igaz nem, arról nem is beszélgetek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.13. 20:06:48 -
SlickAdam #50387 add man el azt a buta dög vasat a francba, elvagy te siman a PS4-en doncsuszí? -
SlickAdam #50386 akko erthetetlen -
#50385 Hát-hát...most nemtudom mi legyen. Azon gondolkodtam megveszem ps4-re, mert csak a single érdekel, lenyomom és eladom. Kicsit elbizonytalanodtam
/nem, annyira nem rossz, de eléggé pacinggel -
#50384 Hát amiket olvasok róla az alapján nem igen fogják lemondani. -
#50383 Fogalmam sincs, de a lényeg már megint nem ez :DD
Őszinén szólva a beyondra má nem is emlékszem. A HR-re meg nagyon. De tényként akkor sem mernék ilyet megállapítani, pedig én toltam mindkettőt :D
Pont ugyanezt csinálod a pécé témában. A köv. kör, amit az összehasonlításaidba be kéne venned az a wiiu címek :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.13. 19:53:42 -
#50382 Ez már a 2., úgyhogy del-ban :D
[értsd, vótmá] -
#50381 Bocs ezt nem én mondtam hanem mindenkitől ezt hallottam.
De amennyit régen belejátszottam nekem is ez esett le.
Beyond szerintem is egy kicsit "egyszerűbb" játék. Le van kicsit egyszerűsítve.
Miért a HR az ami akciódúsabb és szebb? Nem baj, ha én tudom rosszul csak kérdezlek.
Még szerintem játékidőben is kevesebb a Beyond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.13. 19:43:01 -
SlickAdam #50380 -
#50379 Pörgősebb és szebb, mint a hevirén, amit sosem toltál...
/ma is standup van úgylátom :D