PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ráadásul a posztról, ami a hivatkozási alap a többesszámra, jó ha tudod: arty épp tőlem vett one-t<#banplz>#banplz> Szal ő teljes munkaidőben 3/3-as, csak vasránap kimegy kicsit a térre együtt óbégatni a tömeggel 😊
Adversus solem ne loquitor
Olyan jó ide bejárni és röhögni ezen a sok értelmetlen savanyú a szőlő szösszeneten...
A X1 topikba a legnagyobb gond,hogy karcolódik a lakozott felület.Olyan jó lenne kitárgyalni néha ,hogy lehalt a live,szar ez vagy az a játék megjelenéskor,vagy csak szimplán meg se jelenik stb,stb,stb.De nem rohadnának meg csak szimplán játszhatunk...<#nevetes1>#nevetes1>
Továbbá Mad Max körül teljes a csend.Volt tegnap egy Avalanche interjú ahol ismét az hangzott el amit már tudunk
TR téma: egyet kell értenem azokkal akik a régi TR irányvonalat kérik vissza. simán lehetett volna azt folytatni, vagy inkább azt abban a formában újrakezdeni (értsd visszamenni kicist az időben ott is és úgy kezdeni a részeket megint - persze teljesen új sztori stb. csak Lara fejlődése és a játék mechanika, gondolkodás maradt volna, számos lehetőség lett volna. Ezeknek kb köze sincs a régi TR-hez, a régészethez még még úgyse, habár az előzőben is volt valami, de csak azért hogy legyen... na meg nem is hiába nem Tomb Raider már annyira.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.24. 00:28:06

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 22:12:29
>tudom, te mar nem emlekszel az e3ra, ahonnan indultunk...
Indultuuunk? te nem indultál sehonnan. Én sem. Senki sem. Olyan dolgokon megy az arconpörgés, amik vagy nem lettek soha, ráadásul azok egy része pozitív lett volna. Én tudom, hogy minden gémer valami nyomorék szabadságharcosnak hiszi magát, aki személy szerint intézte el, hogy mi s hogy legyen. Lófaszt. Minden a MS döntése volt. Amit megcsináltak, amit nem, és amit máshogy csináltak nem. A máshogyban nagyobb szerepe volt a sonynak, mint a visszajelzéseknek. Sajnos.
>meg arra h nekik koszonheted a fizetosmultit
Nekik? Nekik köszönhetem, hogy a psn fizetősben egy határ szar? Vagy hogy nem-kötelezőben többet adott a sony? Vagy azt gondolod, NEKEM az a legnagyobb bajom, hogy fizetős???? MEH...
>es a kormanyhelyzetet
? Szerintem ezt senki nem tudja. Ebben vastagon mindenki benne van, ha nem így lenne, valaki már óbégatna, de lapít mindenki mint szar a bozótban. Fogalmam sincs, hogy mér pont rájuk szeretnéd kenni.
>vagy akar a TR exkluzivitasa
A TR nem exkluzív. Timed exkluzív. Az MS nem vonta meg a tartalmat a világ nagyobbik részétől, csak előnyhöz juttatta a vásárlóit. Ugyanezt teszi pl az EA Accessel is. Az nem fáj? Nem kéne hasonló lépéseket a sonynak is tenni? Ha már tizennyócezret fizetsz a kibaszott játékokért, nem járna valami kicsi többlet? Többlettartalom, vagy kicsi előny, vagy kicsi több...bármi? Tudom jár. Több pixel. Hát basszák meg a pixeleiket 😄
Nem hiszem hogy van jófej vagy rossz fej cég. Egy a cél mindenhol, ott pedig nincsen semmiféle kegyelem, vagy jófejség. A közönsége mindegyiknek nagy, azokat meg ki kell szolgálni így vagy úgy.
Lofaszt, szopnal a geciDRMel ezerrel es nyelned melytorokra a kinektet.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.23. 21:57:22
Forza.
Forza.
Hahota? Ezen maximum az agyalágyult barmok röhögnek. Pozitív hatása annyi sincs, mintha tényleg széthordták volna.
Az idézőjel minek szól? Attól nem szimpatikusak, hogy kevesebbet adnak el?
Onmagaban jo a TR, csak en nem erre vagytam...
Amugy jah, birtam ahogy az ezer kapcsolo osszeall es kijutok a palyarol, a grappling meg szinte fetisem. Olyannyira, h a nekem a bionic commando remake is k jo jatek volt
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 21:20:43
Lara most kezdi a szakmát. Ha valakinek csak annyi jött át hogy miyen a hangja meg hogy nem HC 20 év kincsvadászat tapasztalatta a háta mögött, az nyilván nem élvezte a játékot, azzal meg nem lehet mit tenni. Nekem mondhatod, hisz semmi bajom nem volt vele, nem éreztem semmit abból amit mondasz. Bírom a fiatal larát és a színésznőt is.
Teljesen más a képi világa és a hangulata a 2013as résznek mint előtte, ami beleillik a képbe hogy Lara a szakmát nem az iskolapadban tanulta, hanem az élet büntette és képezte ki. Erről is szólt a reboot.
Uncharted nem tudom milyen kontextusban jön ide, hisz kaland elemkben sokkal többet nyújtott a Tomb Raider, a pályadesingek is teljesen mások voltak mint ahogy a hangulata is. Attól hogy a harcrendszer kapott egy cover systemet amit amúgy MINDEN akciójáték megkap, meg kell kapnia hisz ez a normális mechanika egy ilyen játék esetében, még nem lesz a Tomb Raider Uncharted.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 21:07:48
Így viszont semmi köze nem lett hozzá.
Ha van egy karakternek érzelme?
Milyen 1 IQ-s játékmenet, max a játékosnak 1 az IQ-ja.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Izlésben lehet valakinek a TR világa jobban tetszik, én nem tekintek rájuk riválisként.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Más: Töltődik lefele a street fighter béta
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most volt 2kért boxra majdnem megvettem oda is, de gondoltam magamba már minek harmadjára 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.23. 20:12:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 19:37:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megyek Bloodbornozni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.23. 19:13:05
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
csak 1 megoldás létezik, előrendeljük mind2-őt!!!!!
Figy akit érdekel, nem vletlen híresztelik, félrerakják a pénzt rá azt nem mindegy mikor költik el rá? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.23. 19:04:06
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1