121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#50458 Azért nem voltál ezzel egyedül (én még eladni sem tudtam) Azóta se jutottam el odáig, hogy 2 óránál többet beletegyek. -
#50457 :DDDDDD
ez U4 az meg fps. :D -
Bandicoot #50456 Te mondod hogy lásson valaki messzebb, miközben az UC4-ben a kontroller alig több mint 10 gombja közül chapter 10-nél járva fingod nem volt róla hogy a DPAD jobbra/balra nyomásával elő lehet venni a fegyvert bármikor??? -
#50455 Hát...ez viszont geciség :( Azt a szopástengert, amit átúsztam én emiatt anno... :(( -
#50454 Mondtuk hogy egy "kicsit" jobb, mint volt :P -
#50453 De ha már utolsó dlc, akkor belenéztem a játék jelenlegi helyeztébe.
Rohadtul dühös vagyok.
-
#50452 Megtisztelteésnek kell venned! :D -
#50451 Jaj, már akartam írni:
Az ára kissé magas, de oda kell kerülnie a többi doboz mellé-. -
#50450 Dejó nekem :D -
#50449 Az hogy te posztoltad azt a hozzászólást amit véletlen foyltán kisorsoltam, és a tiedhez kapcsoltam a mai monológomat! :D -
#50448 És nekem ehhez mi közöm? :) Állatok mindenfelé élnek ezen a földön. -
#50447 Sokan máshol ezen vitáznak a bil + egér vds kontrolleren. fps-nél. :D -
#50446 CD Projekt expanding to 500 employees for Cyberpunk, including Kraków to 100 -
#50445 Fogalmam sincs miről beszélsz :D Valaki dekódolná? :D -
#50444 Nem itt ba+
Láss messzebb kicsit, általánosságba mondom nem itt konkrétan ps4 topik, ez globális vita, nem házonbelllülli. :D -
#50443 >ezt bárki bármit mond
Na az tök jó, mert evvel kapcsolatban senki nem is mondott semmit :D
Ideje lenne elolvasni a posztokat, amire válaszolsz. Vagy legalább heti egyszer. -
#50442 szerintem a ....vagy inkább...... :D
FPS-t lehet nyomni frankón kontrolleren is, gyakorlással, de az egér + bill-t itt nem veri semmi, ezt bárki bármit mond, egér +bill az fps-ekhez, én máig várom a sdupportot konzolokon is.
Más szemmel néznék a műfajra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 18:23:21 -
#50441 Ez a szar már megjelent? -
Bandicoot #50440 Kismilliószor jobban vártam mint bármelyik COD-ot az elmúlt 5 évben. Kár érte, talán majd ha agyonpatchelik, használtan. -
#50439 Igen-igen, meg várható is volt...alapjáraton se egy nagy cím, de így, hogy több csapaton is átment...hát... :D azoknak általában nincs jó vége, ahogy a mellékelt ábra is mutatja ismét... :D nagyon fos, egy ezrest nem adnék ezért... :( -
#50438 Játszottam is vele multkor, sajnos... -
#50437 Ez már mikor először mutogatták is bazárinak tűnt. -
#50436 Jaja, meg is veszem. De szvsz ps4-re lemezen. Avval jövök ki a legolcsóbban egy végigtolattyúra. -
#50435 7:23-nál az a mobil elővételi animáció + az egyből utána levő elcsukló robbanáshang a kedvencem :D:D -
#50434 Homefront - The Revolution - A technical mess with unstable framerate almost unplayable!
komolyan, meg van valaki lepve? :D:D -
#50433 a multi tuti jó volt kontival, sőt extrajó - de valszeg ez leginkább a 60fps érzet miatt lehetett
pár napja letoltam a doom1 ep1 is kontrollerrel (pc), bűdület mennyivel jobb az is, mint anno billel! -
#50432 Hát nem tudom, szerintem fasza egérrel :D Elkezdtem negyed 12-kor és most hagytam abba, még mielőtt jobban ráfüggök :D Nem semmi játék. -
#50431 Pedig pont azt olvasom mindenhol, hogy annyira kontrollerre van kitalálva, hogy jobb, mint egérrel (vagy inkább az egérirányítás van elszarva benne). -
#50430 Igen mintha magamat halalnám, mondtam még Siege-en is spórolnál. :D
Én már a beta után mondtam hogy kuvajó, mert ami multi és engem leköt az kuvajó. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 11:26:11 -
#50429 Az a vicc, hogy itt van most a Heavy Rain, Beyond is (Mad max is ott lapul). Na meg Unchartedet ott hagytam chapter 10be. :D
Mivel játszok?
Siege
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.14. 11:04:15 -
#50428 Mászterrészre vettem, nem akarok kontrollerrel egy ilyen hentelős fps-t tolni :D -
#50427 Erről jó lett volna beszélnünk :D -
#50426 Készülj fel,hogy beránt,mert megunhatatlan a glory killezés!!!!
Jó a single rész is és tegnap 6 an mentünk multiba na az úgy bónusz kikurt jó volt!!! -
#50425 Gyühet. -
#50424 Hát lehet úgy nekiállok én is, mert az eredeti után nem lenne rossz időrendbe.
Ilyen jó kis ötletet. :D -
#50423 Az durvaság. :D -
#50422 Én direkt időrendbe tolom le :) -
#50421 Nem, remasteredben lehet csak -
#50420 SRÁCOK.
Most flesselek?????
Eredeti Beyond-ban is az elején lehetett választani a storyban hogy IDŐRENDBE menjen, vagy az EREDETI időben ugrabugrával! lOOOL. -
#50419 Miért lehet fejleszteni az aksit ami benne van? Fasza nem is tudtam erről. :D
Amúgy télleg gáz, nekem már fél napot megy és lemerül.
Amúgy alapon mekkora van benne?
Csak hogy érezzem a különbséget. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 00:33:48