PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kezdetek óta jobban fogy a mai napig az Xbox One mint a Xbox 360. És a kezdetek óta profitál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Lesz, majd valamikor. Év vége, jövő év eleje. Tippre év vége. Director's Cut jelenik majd meg MINDENRE. PC, X, PS.

Moby
Nade a gépet ~most nem veszik, a változtatások meg a megjelenés előtt történtek. Gondolod van valami fain kis varázsgömbjük? 😊 (leszámítva a kinektet, azt tényleg az árverseny vitte el).
Ráadásul a posztról, ami a hivatkozási alap a többesszámra, jó ha tudod: arty épp tőlem vett one-t<#banplz> Szal ő teljes munkaidőben 3/3-as, csak vasránap kimegy kicsit a térre együtt óbégatni a tömeggel 😊

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Ezt Én se írhattam volna szebben,de azért lett volna még mit...
Olyan jó ide bejárni és röhögni ezen a sok értelmetlen savanyú a szőlő szösszeneten...
A X1 topikba a legnagyobb gond,hogy karcolódik a lakozott felület.Olyan jó lenne kitárgyalni néha ,hogy lehalt a live,szar ez vagy az a játék megjelenéskor,vagy csak szimplán meg se jelenik stb,stb,stb.De nem rohadnának meg csak szimplán játszhatunk...<#nevetes1>
Én, mint agyhalott barom, azt mondom, hogy igenis csak nekünk, mint nyomorék szabadságharcosok, van ráhatásunk a multikra. Hihetetlen, de mivel mi, agyhalott barom nyomorék szabadságharcosok, nem vettük az Ms termékét, ezért kénytelenek voltak változtatni, és láss csodát, máris jobban fogytak a cuccaik. Visszavettek a hihetetlen nagy arcukból, és próbálják előadni a jófiút, aki csak a játékosok kegyeit keresi. Jé, mintha ezt már láttam volna a Sony-nál is amikor a csúcson voltak, és azt hitték ők szarták a spanyolviaszt.
Wasteland 2 mi van vele?Lesz valamikor még?
Továbbá Mad Max körül teljes a csend.Volt tegnap egy Avalanche interjú ahol ismét az hangzott el amit már tudunk
Azért olyan is lehetne, sőt azok többen vannak, akik adultként rájönnek arra, hogy 90%-át már kinőtték a címeknek és sokkal kevesebb cím jön be nekik😊 És valamiért jogosan, főleg ha ránézek erre a genre.

TR téma: egyet kell értenem azokkal akik a régi TR irányvonalat kérik vissza. simán lehetett volna azt folytatni, vagy inkább azt abban a formában újrakezdeni (értsd visszamenni kicist az időben ott is és úgy kezdeni a részeket megint - persze teljesen új sztori stb. csak Lara fejlődése és a játék mechanika, gondolkodás maradt volna, számos lehetőség lett volna. Ezeknek kb köze sincs a régi TR-hez, a régészethez még még úgyse, habár az előzőben is volt valami, de csak azért hogy legyen... na meg nem is hiába nem Tomb Raider már annyira.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.24. 00:28:06

És most?😊

n000rbi
Na ez rohadtul igaz 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Kapar? Én semmiféle kaparást nem látok. Nem látok extra akciókat, nem látok stratégiaváltozást, az MS takkra ugyanazt nyomja attól a pillanattól kezdve, amikor még rohadtul nem lehetett tudni hogy alakulnak majd az eladások. És sajnos a Sony is. Azaz a nulladik másodperctől ebben a genben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 22:12:29

Moby
Na rakjuk helyre ezeket a dolgokat, mer itt ez már régóta pörög.

>tudom, te mar nem emlekszel az e3ra, ahonnan indultunk...
Indultuuunk? te nem indultál sehonnan. Én sem. Senki sem. Olyan dolgokon megy az arconpörgés, amik vagy nem lettek soha, ráadásul azok egy része pozitív lett volna. Én tudom, hogy minden gémer valami nyomorék szabadságharcosnak hiszi magát, aki személy szerint intézte el, hogy mi s hogy legyen. Lófaszt. Minden a MS döntése volt. Amit megcsináltak, amit nem, és amit máshogy csináltak nem. A máshogyban nagyobb szerepe volt a sonynak, mint a visszajelzéseknek. Sajnos.
>meg arra h nekik koszonheted a fizetosmultit
Nekik? Nekik köszönhetem, hogy a psn fizetősben egy határ szar? Vagy hogy nem-kötelezőben többet adott a sony? Vagy azt gondolod, NEKEM az a legnagyobb bajom, hogy fizetős???? MEH...
>es a kormanyhelyzetet
? Szerintem ezt senki nem tudja. Ebben vastagon mindenki benne van, ha nem így lenne, valaki már óbégatna, de lapít mindenki mint szar a bozótban. Fogalmam sincs, hogy mér pont rájuk szeretnéd kenni.
>vagy akar a TR exkluzivitasa
A TR nem exkluzív. Timed exkluzív. Az MS nem vonta meg a tartalmat a világ nagyobbik részétől, csak előnyhöz juttatta a vásárlóit. Ugyanezt teszi pl az EA Accessel is. Az nem fáj? Nem kéne hasonló lépéseket a sonynak is tenni? Ha már tizennyócezret fizetsz a kibaszott játékokért, nem járna valami kicsi többlet? Többlettartalom, vagy kicsi előny, vagy kicsi több...bármi? Tudom jár. Több pixel. Hát basszák meg a pixeleiket 😄

Totti5
MStől a Sonyn át a Nintendó az EA, UBI, Acti, Bliz, CD PROJECT és minden cég csinált, csinál és fog még csinálni dolgokat. Ez biznisz. PR, eladás, profit. Ez a titka mindennek, és ha valaki ezeket meg akarja szerezni magának akkor semmi nem számít.

Nem hiszem hogy van jófej vagy rossz fej cég. Egy a cél mindenhol, ott pedig nincsen semmiféle kegyelem, vagy jófejség. A közönsége mindegyiknek nagy, azokat meg ki kell szolgálni így vagy úgy.

arty
Nincs pzitiv hatasa??? Ha a sony nem tarol, asszed kaparna erted a mocsok ms??

Lofaszt, szopnal a geciDRMel ezerrel es nyelned melytorokra a kinektet.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.23. 21:57:22

Forza.

arty
Az msnel nagyobb szajbaszaro ceg sose volt... tudom, te mar nem emlekszel az e3ra, ahonnan indultunk... meg arra h nekik koszonheted a fizetosmultit es a kormanyhelyzetet vagy akar a TR exkluzivitasat. Ez mind smafu, de h a geciszoni nem vette exklunak meg a TRt, amiatt rohadjanak meg,mi?

Forza.

Moby
>A hahota az, hogy a milliárdoktól duzzadó "szimpatikus" Ms-t egyelőre leelözi eladásokban

Hahota? Ezen maximum az agyalágyult barmok röhögnek. Pozitív hatása annyi sincs, mintha tényleg széthordták volna.
Az idézőjel minek szól? Attól nem szimpatikusak, hogy kevesebbet adnak el?

arty
En nem olyan regen potoltam a legend-underworld-anniversaryt a TR elott, es a trio annyira bejott, h utana a tokmas jatekmenet csalodas volt.
Onmagaban jo a TR, csak en nem erre vagytam...

Amugy jah, birtam ahogy az ezer kapcsolo osszeall es kijutok a palyarol, a grappling meg szinte fetisem. Olyannyira, h a nekem a bionic commando remake is k jo jatek volt

Forza.

Így van, ráadásul egy pörgörugással lerúgta a fejét, a grizzly medvének kitörte a karját, a gorilláknak és az oroszlánoknak kitépte a szivét. Ja, és az összes 100+ kilós rosszfiúkat puszta kézzel péppé vert, vagy egy bugylibicskával halomra szúrta őket.
A 15 évvel ezelőtti Sony egy erőtől és pénztől duzzadó cég volt, még a mostani örül ha egyáltalán lyuk van a seggén és szelel. A hahota az, hogy a milliárdoktól duzzadó "szimpatikus" Ms-t egyelőre leelözi eladásokban, ami a japcsiknak felér egy mentőövvel. Ha a Ps4 bukott volna a Bone-nal szemben, talán már széthordták volna azóta, mint légy a szart.
Totti5
Na igen, az 50 kilós szilikoncsöcs Lara sokkal jobb képet festett egy Trexel szemben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 21:20:43

Moby
Oké, csak definiáld, mi a rendes. Rendes úgymint rendesen véreset szarsz tőle, mint a régiektől, vagy rendesen elszórakozol vele, mint ezekkel az inkább kalandozós újkoriakkal? 😊

Kb. két hónap alatt, apró adagokban végigjátszottam, mint az eddigi összes TR-t. A 40 kg-os tömeggyilkos Rambo Lara valami borzasztó szánalmas volt. Egyedül a díszkivilágításban és hangosbeszélőből csalogató nagyon titkos helyszínek voltak a jó pillanatai a játéknak,csak kár hogy ebből nagyon kevés volt Sajnos.
Totti5
Sosem értettem amikor egy filmben vagy játékban megy a fiatal karakter leszólása.

Lara most kezdi a szakmát. Ha valakinek csak annyi jött át hogy miyen a hangja meg hogy nem HC 20 év kincsvadászat tapasztalatta a háta mögött, az nyilván nem élvezte a játékot, azzal meg nem lehet mit tenni. Nekem mondhatod, hisz semmi bajom nem volt vele, nem éreztem semmit abból amit mondasz. Bírom a fiatal larát és a színésznőt is.

Teljesen más a képi világa és a hangulata a 2013as résznek mint előtte, ami beleillik a képbe hogy Lara a szakmát nem az iskolapadban tanulta, hanem az élet büntette és képezte ki. Erről is szólt a reboot.

Uncharted nem tudom milyen kontextusban jön ide, hisz kaland elemkben sokkal többet nyújtott a Tomb Raider, a pályadesingek is teljesen mások voltak mint ahogy a hangulata is. Attól hogy a harcrendszer kapott egy cover systemet amit amúgy MINDEN akciójáték megkap, meg kell kapnia hisz ez a normális mechanika egy ilyen játék esetében, még nem lesz a Tomb Raider Uncharted.

Moby
De látom ez itt megint többeknek pain in the ass lett ez a TR téma. Kopogtassatok a szotyinál, verjétek az asztalt. Örökké az a téma, hogy mennyivel több ps4 fogy. Oké. Hát most ilyen helyzeteknél kellene valahol valamit felmutatni, mer azonkívül, hogy a sony szájbaszarja a rajongóit más nemigen tesz. Szépen elvitorlázik a jól teljesítő 1st.partyk farvizén, akiket még csak nem is ez a rezsim verbuvált össze. A sonynak launch óta nincs semmiféle sikere, főleg kudarcai vannak, csak az állandó bicskanyitogató sikerkommunikáció megy. Ők ennek a generációnak a fidesze. A sony összes sikere a rajongoi táborának köszönhető. A vásárlóknak. Ez cég a faszverésen kívül nem csinál semmit. Gyűlölöm őket. A stúdióik játékai viszont faszák. De ennek a cégnek én már nem leszek rajongója többé, csak ha maximum visszaalakuk azzá, aki 10-15 éve volt. Ezektől még az ms is nagyságrendekkel szimpatikusabb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 21:07:48

Moby
>még elment volna egy Uncharted klónnak

Így viszont semmi köze nem lett hozzá.

arty
Nem volt rossz. De nekem egy rendes TR jobban kellett volna.

Forza.

darkSectorxxx
Ki a picsogó?
Ha van egy karakternek érzelme?

Milyen 1 IQ-s játékmenet, max a játékosnak 1 az IQ-ja.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát technikailag tuti nem.
Izlésben lehet valakinek a TR világa jobban tetszik, én nem tekintek rájuk riválisként.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

tehat max 15 percet jatszhattal vele összesen. azontul gyakorlatilag egy pszichopata tömeggyilkos.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Kár hogy az elején sokan még fikázták ezek miatt, mára meg vért hugyoznak ha nem jön erre vagy arra.

Talán ha nem egy picsogó rinyáló picsát raktak volna bele irányítható karakternek, még elment volna egy Uncharted klónnak de így a maradék élvezeti faktort is elvették. Totál hiteltelen volt az egész azzal a szerencsétlen Lara-val, nem beszélve az 1 IQ-rá csökkentett játékmenetröl.
shaddam
Unchartednek a nyomába se ér meglásd 😄

Más: Töltődik lefele a street fighter béta

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
nekem egyszer volt meg ps3on, egyszer meg ps4en. Szerettem én is

Most volt 2kért boxra majdnem megvettem oda is, de gondoltam magamba már minek harmadjára 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.23. 20:12:25

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Nem tudom, egy kellemes evolúción ment át, az autólokkos 15 éves mechanikát leváltotta a cover harc, ami igen jó cover volt benne. A képi világ, 18+ jelenetek, lineáris mégis akármelyik Unchartednél mérföldekkel nyitottabb pályái, sok sok platformingal és felfedezéssel. Nekem nagyon bejött. Ez most ilyen... előtte volt 15 rész ami meg olyan volt.

Moby
Bármi is volt, gecijó volt. 3x pörgettem ki eddig, még lehet, hogy a másodikig lemegy mégegyszer 😊

arty
De nem is TR...

Forza.

Tikal
PC ( warez ) <#kocsog> banda...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Az előző rész szerencsére nem Uncharted volt.

Totti5
1 év kizárólagosságot kötött rá az MS, ez valószínüsíthető volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 19:37:26

hat en meg lefosom a TR-t! majd nyomom, ha lesz hozzaferesem.<#nezze>

Akkor már a kutyát nem fogja érdekelni a TR. Leszopatta magát a SE, mert így kiesik neki 30 millió PS4 felhasználó. Mondjuk engem totál hidegen hagy, mert az előző rész is csak egy gyenge Uncharted utánzat volt, egy borzasztóan irritáló főhősnövel.
TDC Geronimo
PS4re majd jön a GOTY kiadás. Bár ez nem vigasz gondolom azoknak akiknek nincs máshol lehetősége játszani. Lesz más addig.

Ha még nem volt, szopnak a PS4-esek.

Megyek Bloodbornozni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.23. 19:13:05

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
ja nekem is :p

darkSectorxxx
Soha nem értettem ha 2 fasza játék egymáshoz közel jön ki, miért kell nekik viaskodni?
csak 1 megoldás létezik, előrendeljük mind2-őt!!!!!

Figy akit érdekel, nem vletlen híresztelik, félrerakják a pénzt rá azt nem mindegy mikor költik el rá? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.23. 19:04:06

Uncharted 4 ellen totál felesleges lenne beküldeni. Gondolom a Sony sem nagyon akadékoskodott pont emiatt.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Seth
Jó nagy volt az a nokiás doboz <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Moby
Basszátok meg innék egy sört, pedig sosem iszom 😄

Moby
Nekem 2015 nov 10-én jön, és az egész kérdéskör idáig érdekes 😄

Totti5
Dehát megmondták a fórumon hogy PS4re 2016 eleje!