PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Vigyázz, mert Penetrator majd felcsatolja! 😊

(Elsore fogod verni, max második)

PS5 II PSVR

Kandurex
Valaki árulja már el, hogy az Ipon-ba, Oázis és még jó pár (“ismeretlen”) boltban is ilyen 23-24e pénz a Demon Souls,...mi az anyámért kerül ez a játék a többi helyen 30 ezerbe? Le akarnak húzni a kis snecik?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.24. 19:34:18

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
Amúgy ez mekkora király már, hogy a ps gomb megnyomásával kvázi ugrálhatok az előző helyszínekre.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

AntiHero
Ihhh hát ettől van nevetségesen boss is. Ma 4 bosst úgy öltem meg, hogy 2 boss nem is tudott sebezni. De a többi se volt kihívàs sajna.. :/
Amúgy lassan én is a végére érek szerintem. Csak hát holnap màr meló. 😄

mucsácsó
hát, valszeg nem véletlen, jah...
lesz bőven lowres textúra + popup parádé, ez szerintem borítékolható, sajna...
viszont a pár napja kiszivárgott ~20perces PS4-es stream az base PS4-ről ment, és amúgy meglepően vállalhatónak tűnt, igaz egy 720p-s stream minőségből nem sok szűrhető le, de összképre jónak és fluidnak tűnt jónak pár percre a game, ráadásul ez még a patch előtti változat volt ugyebár

de amúgy szerintem kb egy olyan szintű eltérés várható majd, mint egy Witcher 3 switch verzió és PC ultra settingje között 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.24. 18:38:27
Mephike
Előrendeltem, de meg fogom várni vele azt a 10 napot még, amikor megkapom a PS5-t. Utána viszont nem lesz megállás 😊

Érdekes, h mind az Xbox, mind a PS videóban nem mutattak alap Xbox One és alap PS4 gameplay videót. Ez nem sok jót sejtet. 😄
mucsácsó
deep
LOL. Mindent okkal csinál nyilván...
n000rbi
<#worship>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Elhozom vmelyik nap.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Ez a csávó annyira menő, hogy az első pálya legelső helyén 5 méter futás után meghalt! LOL. Ott ki is léptem a videóból.

PS5 II PSVR

Ulthanito
(DeS) Én azt hiszem megtaláltam a játék legnevetségesebb bossát.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez még egy DS újoncnak sem okoz nehézséget.

PS5 II PSVR

n000rbi
Nekem jó úgy is, ha Neked belefér a postázás. (természetesen fizetem)

Moby
Oké, csak egy bibi van: személyes átvételre van. Most vagy elhozom neked, és feladom postán, vagy nemtudom.

n000rbi
Moby!

Olvastam, hogy van egy fölös charging station-öd, átvenném.

darkSectorxxx
Én imádom hogy van USB lehetőség a netre töltött mediat az összes felület szarrá tömöríti... nyers screen-t csakis pendrive-on tudsz kiszedni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen brutál hamar le lehet futni. 😄 Das 3-ban nekem 2.5 óra volt 1 run a saját buta tempómmal. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Pont ezaz, és 667GB-ra még alsó hangon is 5 játék ráfér, ami 130-140-GB, de nem lesz egyhamar ilyen mert egy mostani cucc is 50-60 GB.
Max ilyen cod-ok meg nem tudom, de ott megvan hogy letöltheted elvileg csaka multiplayer részét stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.24. 14:03:35

darkSectorxxx
Akkor jól emlékeztem hogy cserélhető az Xbox-ban.... hát figy én tuti nem veszek semelyikhez semilyen plusz tárhelyet, mindegyik horribilis összegért megy, inkáb várok napokat és ujra letöltöm ami kell.

Tikal
Aha szörnyű, Twitter vagy USB 2020-ban! Én mindig azt csinálom hogy havernak elküldöm a screenshot-ot, aztán ps app-ból telefonon kimásolom 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
Pfuu, de undorító speedrunok vannak a DeS-ből 😄
Ez is 25 perc..😄 (spoileres nyílvàn)

Rage47
"But on PS5, the only way to share captured media is by uploading it to another platform directly from the PS5 or transferring it to a USB drive."

Ez ne már... még mindig így van? 😄😄😄
Tikal
Ezt én is mindig beszopom.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.24. 11:12:30

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én lehet a kivétel képezem, de soha nem tolok egyszerre két játéknál többet.
Régebben többet is nyomtam egyszerre,de sokszor volt, hogy a története összekeverte, vagy elfelejtettem, ami egy jrpg-nél eléggé gáz.
Harlekin
x nél nem forrasztott az ssd...simán kiszedhető!
Viszont nem értem mi volt a cél a túlárazott bővítő kártyával...
Kíváncsi leszek mennyi fog fogyni, mert jelenleg nulla értelmét látom annak, ha már van egy jó gyors külső tároló valakinek
Nekem 260 játék van külső tárolón. Az x bekapcsolása után a COD MW teljes adatmennyiséget (~149 G) ~ 7-8 perc alatt mozgatta át az ssd re úgy, hogy még mellette nem volt teljesen rendben a gép frissítések,beállítások stb mentek.
Így 1 tera ssd bőségesen elég és élhető napi szintű használatra. 5- 6 játék kényelmesen elfér rajta. Ami meg nem kell az pihen másik tárolón. de ha valami kívánja az extra ssd kezelést 5 perc alatt helyet cserél valamivel a tárhelyeken....
AntiHero
Kb ugyan ezt tudom elmondani. Abba az időben tuti nehéz volt. Mostanra van màr annyi tapasztalatunk, hogy gyerekjàték legyen.

9-10. Bossnàl tartok..de igazàbol nem volt semmi "azt a kurva na ezt, hogyan öljem meg??" érzésem.
Volt 1 ahol szimplàn én is türelmetlen voltam és csak azért bénàztam..közben meg ugyan azokat a tàmadàsokat tolta a boss..

Ja és nekem katana bejött..màshogy kell harcolni vele, de én ezt szeretem.

Ulthanito
Én most először kapcsoltam ki klasszik múlt hét csütörtök óta, addig csak rest mód volt, és ezzel semmi bajom nem volt.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én falom nagykanállal a DeS-t, azt kell mondjam, a játék egyértelmű gyengéi a bossok. A nagyon könnyű és a könnyű jelző illik mindegyikre, általában 1-3. próbára fekszenek, egy volt az, aki 10 fölé vitt, de ott én voltam a mohó, nem ő nehéz. Nincs meg az a felcsatolós érzés, mint a többi DaS-ban meg a BB-ben volt.

Aki már túl van a sorozaton, annak ez tényleg nem lesz semmilyen szinten sem nehéz.

A pályák nagyon jók, ötletesek, csodaszépek, áthámozni magam szar rajtuk, de utána már gyerekjáték.

Szerintem lassan ráfordulok a finishre, még egy kő érintetlen, szerintem hétvégén ezt én be fogom fejezni.

A katana nem jön be, 8-as, de olyan, mintha nem minden gombnyomásra vágna, néha ilyen fura mozdulatokat tesz r1-gyel. A falchion hiába gyengébb, de gyorsabban tudok vele vágni, a movesetje a katanának nem tetszik, sok benne a holtidő.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.23. 20:17:30

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Majd kiderül....

darkSectorxxx
Xbox-nál cserélhető (úgy tudom), PS-nél azért alaplapon van hogy gyorsabban elérje a többi hardver. De ha Xbox-on se cserélhető az alap az is gáz, de én PS-ről hallottam csak hogy fix.
Xbox-on gondolom ezért van bővítő kártya, míg PS-en konkrétan M2 SSD fogalalt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 19:52:06

darkSectorxxx
Talán igen mivel én ha játszom nem sietek eddig se zavart hogy mennyi idő alatt tölt be a játék.
Engem soha nem érdekeltek ezek a töltési idők.

Moby
Már nem kell a mobilom töltőjével töltenem. Feltúrtam az ország szerintem utolsó charging stationjét <#eljen> Nagyon menő cucc.

Mephike
Vettem a fáradságot, és végignéztem 3-4 videót, amiben ezt a Pulse fülest tesztelték. Kétségtelen, hogy nem rossz, de a mikrofonja borzasztó. Szóval én hallgatok Ulthanito véleményére és valami mást fogok venni ebben az árfekvésben.

Mephike
Nekem van már 4 dbSSD-m pár éve, és még most is olyanok, mint új korukban. Nem félek attól, hogy baja lesz a jövőben.

ez nekem uj, azt hittem minket gepnel raforrasztottak az alaplapra. de akkor ez mindenkeppen pozitiv hir hogy az xbox-nal azert cserelheto talan...
Moby
Lemondanál egy olyan feature-ről, amit már most is kihasználnak az exkluzívok, egy olyan esetleges problémáért, ami isszonyúan tól van lihegve, és valószínűleg meg sem történne nálad? 😄

darkSectorxxx
Hát remélem is majd hogy nem.
Oké gyorsan tölt, de vajon az Xbox SX-hez viszonyítva mennyivel gyorsabb, ahol cserélhető az ssd? Mert én úgy láttam tesztekben hogy néhány másodpercet nyernek vele átlagban, nagyon keveset. De majd kiderül később. 😊

Fene tudja én így ennek tudatában lehet lemondanék a hypergyors töltési időkről, és inkáb ha olyan van tudjak cserélni benne M2-őt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 17:57:23

AntiHero
Nem lesz azzal gond.

Minden jàték kb fénysebességel tölt. 😊

darkSectorxxx
Vagy még több lesz, amikre most még nincs példa.
Engem pl (jobban) kurvára zavar ez az alaplapra égetett ssd, ami nem cserélhető ha bármi történne.
Inkáb lenne kicsit lasabb az ssd, de cserélhető.....

Pláne hogy szerintem a legtöbb játéknál kurvára nem látszik az előnye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 17:48:56

A hibák gondolom majd játék vagy rendszerpachekkel lesznek majd javítva idővel. Remélhetőleg mire 2021 -ben jön a Gow:Ragnarok -azzal akarom megvenni a PS5-öt -az ilyen gyerekbetegségek már ki lesznek javítva.
Elméletileg? Elméletileg ha backwards compatibilty-ben fut a játék, akkor igen.
Én nem vettem észre,nekem ha kiszorulok a nappaliból akkor a ps- pc van 1 monitorra kötve, amelyiket bekapcsolom az nyomatja a képet a monitor-ra.
Nem tudjátok, a Fifa 21 játszható-e Dualshock 4 kontrollerrel PS5-ön?
AntiHero
Nincs semmi buktatója? Teszem azt nagyobb vàlaszidő vagy rosszabb kép?

Hdmi auto switch,1-2 ezer forintos folog.
Moby
Én pl. a mobilom töltőjével töltöm.

Akkor érdemesebb megvenni a gyári kontroller töltőt és kikapcsolni, egyelōre.
Most néztem meg a GamersNexus thermal testjét és kicsit elbizonytalanodtam pedig a Cyberpunkot nem akartam PS4-en elkezdeni
Tikal
<#eljen>