121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#51018 WOW, (vajon mennyi lesz? :P )
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.05.20. 16:08:22 -
#51017 Szerencsére bejött nekik a reboot. Remélem ebbe az irányba mennek a többivel is
-
#51016 Eleje tényleg redva, aztán már jobb. Egész jó kis játék, bár csúnyácska volt már anno is [hulladék UE3].
Viszont a 2. részre kíváncsi leszek, ígéretesnek tűnik :) De azért Doom az Doom ;D egyértelműen veri. -
#51015 Shadow of the Beast-ról ígért valaki egy kis élménybeszámolót... :-) -
#51014 PCn valahogy próbáltam annofél órára. -
SlickAdam #51013 nekem se volt elsöre. az elsö 1-2 szakaszt at kell szenvedni, utana beszippant(hat). -
#51012 Nem bejövős a desing:( csakaDOOM -
SlickAdam #51011 tolhatnad pöcön occsoert. volt dx11-re patch is, elsuhanna ketmillio fremmel.:) -
#51010 Nem mindegy? Bolyonganék az üres szervereken :D -
#51009 Ja, még megvettem akkor, de utána nemsokkal ugrotamm ki sokadszor a platformból, és azóta sem piszkáltam meg. -
#51008 Még az árán is látszik, hogy nem lesz jo. Az ilyet 20ra lövik be amugy. -
#51007 Múlt héten megvettem 2k-ért, sorra is kerül majd valamikor :) -
SlickAdam #51006 GT Sport elörendelhetö 18000-ert digital. valaki? :D -
SlickAdam #51005 regen hajpoltam nektek a Shadow Warrior-t, es paran irtatok is, hogy kiprobaljatok majd. abbol mi lett?
mert az is siman hozta a regi klasszik jatek hangulatat. pure fun gameplay es vicces is es 60 frem (igaz az nincs meg mindig). gyengebb graffal, de fasza art design-al.
csak hogy ennyire elkapott mindenkit a Doom (teljesen erthetöen) -
#51004 honnan rendelted? :P jhah, még offline-ok a szerverek? gondolom biztos.. :D addig jó pörgetést :D:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.20. 14:35:15 -
#51003 Befutott az overwaccsom is, mondjuk sok értelme nincsen, pörgethetem a pöcsömön a lemezt megjelenésig :) -
#51002 Igen, csak annyira negatívnak éreztem azt a kommentet, hogy ellensúlyozni akartam. :-D -
#51001 Azt hallottam, akkora lesz, mint az ösaszes Skellige-i sziget együtt.
Igazából én megvártam a DLC-t, inkább be se fejeztem az alapjátékot, hanem félretettem az egészet a teljes élményre. Szerintem újra is fogom kezdeni. -
#51000 Az első kieg csak kiegészítette kicsit az első térképet + voltak olyan helyek ami nincs a térképen. Az új kiegben egy teljesen új terület lesz, akkora mint az első+novigrad együttvéve. -
#50999 Ezek a W3 kiegészítők (Hearts of Stone és Blood & Wine) hogy működnek egyébként? Ha megveszem, akkor az alapjátékban nyílik egy új terület? Azért kérdem, mert akkor egy huzamban nyomném le az egészet a kiegekkel, ha már az alap is kimaradt eddig. -
#50998 Egy kicsit több lesz mint a Prologue, de még nem GT7, mert ugye az is készül, de még nem volt idejük befejezni :D -
#50997 attól azért messze volt :) -
#50996 De igen, végülis azért szerettem a GT6-ot, mert a GT5 nem lett jó, és ahhoz képest felüdítő volt, bár nem tetszett a komoly endurance versenyek hiánya.
Amúgy amikor megjelent, a GT6-ban nem volt meg a funkciók fele, amit korábban ígértek, azt kb egy év alatt adták hozzá. De a GT6 így is egyike az első PS-platináimnak, és nagyon kellemes élmények fűznek hozzá.
Ami számomra a zsenialitását adta, az a fizikája volt, illetve az, hogy még így is 1000+ autót próbálhattam ki, és nekem nem volt különösebb gondom azzal sem, hogy ezek 2/3-a nem volt annyira kidolgozva, mint a "prémium" autók. Emellett a játék technikailag eléggé rendben volt, és szépen nézett ki. Az éjszakai versenyek, Norschleife, és a játék sok része rendben volt.
Persze, láttam a problémáit is, de nekem a vezetési élménye nagyon bejött, és végül is én ezért játszom autós játékokkal. -
#50995 Fotomód, matricázáson kívül érdemi előrelépést nem mutattak be, nade ezek a dolgok akkor jók ha minden más mellette is jó, hisz plusz, extra lehetőségek. Eső, éjszaka, napszak hol van? az nem előrelépés hogy az 1000 autós gépparkot kidobták és csak 130 db lesz benne aminek kitalálják a szuper prémium bullshitet. Frém szar volt, online laggolt és kidolgozatlan volt ( az autó mozgása a Nordon pl minden volt csak nem normális ). Értem én mit akarnak, FIA farán ülve reklám játékot csinálni, hisz a GT akadémia is sikeres volt és ezt vinnék tovább nagyban. Biztos ennek jó lesz és megvan a közönsége, megvan a reklámértéke, bamutatók, eventek, valódi versenyeken GT és Sony, PS4 reklám hegyek, kitelepülések és GT akadémia folytatása.
Nade a több 10 millió PS4 júzert ez hol a francba érdekli? nekik GT kell ami etalon és ami felmossa a padlót mindennel és 3 év hallagatás után ezt kapják, kapom én is. Senki nem erre várt, és nem erre vágyik. Aki online szimet akar PCn van pl iracing, a közelébe sem lesz semmi annak sem PCn sem konzolon, pláne nem egy GT.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.20. 11:44:44 -
#50994 lásd : #50967
(a hsz-emben leírom, hogy nem szórakoztam rosszul, hiszen végigtoltam az offline kontent nagyrészét)
de a problémák... te ezekből nem vettél észre semmit?
neked mi adta a zsenialitását? hol érezted, hogy igen, ez a része/funkciója aztán "tökéletes" ... ?
nem arról van szó, hogy "ez van, a gt5nél sok tekintetben jobb, szal .... FASZA!" ? ;) -
#50993 Elég látványosan feltalálták az online multiplayert és tegnap is csak azzal demózták több s kevesebb sikerrel. Ez nem tűnik másnak mint egy GT6 kiherélt verziónak online funkciókra kiélezve. Megjelenik valamilyen állapotban aztán toldozzák foltozzák adnak hozzá kontentet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.20. 09:26:54 -
SlickAdam #50992 ez vegulis egy teljes erteku resz lesz, nem csak egy "Prologue" szeru marhasag? mintha irta volna tegnap valaki, hogy a GT7 is keszul... -
#50991 GT6 egy zseniális játék volt, meglep, hogy te ebből semmit nem érzékeltél. -
unrealnoise #50990 Megnéztem a GT előzetest, és hát a hangokra rámehettek volna, sőt, én arra koncentráltam volna a videó elején, ezzel is örömet okozva és választ adva a rajongóknak.
1.) A grafika helyenként parádés, helyenként hanyag. (textúrák, stb.) Gondolom megjelenésre egységesebb, jobb lesz az összkép. (Bár akkor sem értem, minőségileg nem tökéletes képkockákat, képsorokat miért hagytak a trailerben... -> precizebb vágás, rendezés, szerkesztés kellett volna)
2.) Pozitív, hogy nincsenek standard autók
3.) Nagyon pozitív, az SC jelenléte, az, hogy van talán már offline is állórajt, (remélem időmérő is lehet - nem csak online!), pozitív, hogy végre lehet állítani az AI erősségét (ha jól olvastam valahol.)
4.) Kevesebb pálya, és autó. Szomorú, de inkább legyen profi az ami benne lesz. Az utcai, hétköznapi, vagy régi lassabb járgányokat sokkal jobban preferálom, mint ezeket a modern sport autókat, de majd jönnek még jágrányok, meg egy autóba is bele tudok rakni 100+100 órákat is...
5.) Remek, modern UI
6.) Hangokra sokkal jobban figyelni kellett volna, ez már nem csak a hangokon dolgozó emberekre nézve gáz, hanem azokra is, akik továbbra is alkalmazzák az ilyen trehány embereket... De bízzunk benne, hgy jobb lesz... (Tudom, ne legyek naív.)
7.) A trailer minőségre és rendezésre is gyenge egy FM vagy FH széria traileréhez képest.
Összességében nálam pozitív a dolog, persze ez még mozoghat ide-oda, majd meglátjuk.... -
#50989 Mindenki el tud vonatkoztatni te nem tudtál prezentálni egy átgondolt hozzászólást ismét!
Rám aztán ugyan nem tudod mondani hogy "fanboy-ság" mert soha semmi játékot nem ajnározok mint ahogy nem is fikázom szimplán használom és a tényszerűséget közlöm mind ezt úgy hogy VÉGIG játszottam!!!
Mutass itt 1 olyan hszt amibe teszem azt én bár mit megjegyeztem csak megjegyeztem a Uncsi4 el kapcsolatban pedig számtalan tesztet videót láttam róla beszéltem mobyval stb,de nem teszem mert nem kompetens a véleményem,hiszen nem saját tapasztalat.
te meg most már mosdatod ki a megjegyzésed,hogy az csak az enginre vonatkozott pedig TE hoztad fel a dommal karöltve így mit vársz megértést olyanoktól akik ízig vérig ismerik a játékot???l!!!
Ez nálad függőség,hogy mindenhez hozzá akarsz szólni majd ha elküldenek melegebb éghajlatra megsértődsz...így megy napról napra posztról posztra!!!Nem hiszem el,hogy nem akarod belátni!!! -
#50988 Valkyrie <3
-
#50987 Rage azért volt furi, mert az ilyen majdnem CS, mint a Borderlands, nekem az ilyen grafika nem összegyeztethető egy Crysis féle megjelenítéssel.
De ide sorolnám a legjobb példát.
The Darkness vs The Darkness 2 -
LBandi77 #50986 Figyelj én is látom a hibákat nem vagyok vak,csak számomra az online bajnokságokról szól ez a dolog,felőlem az offline rész mehetne a kukába.
És amikor írjátok a hibákat persze benne vannak csak nekem verseny közben nincs időm foglalkozni velük ezért sokkal elnézőbb vagyok.Ami nekem igazán számít az a fizika szerintem konzolon nem volt jobb.Persze most -it van a pcars meg jön az AC biztos jó lesz,bár a pcars nálam nem játszik.
Szóval én várom az új gt-t, ha már nem lesz akkora közösség vagy tényleg szar lesz akkor eladok mindent azt ennyi.
Ettől nem fogok rosszul aludni.
Üdv. -
#50985 Pihenj rá aztán majd folytatod...
-
#50984 Kedvem az volna hozzá, csak nem megy. Fáradt és beteg vagyok, és még sürgetnek is :) -
#50983 Na norbi készülj nemsokára veheted át a játékot... -
#50982 oké, de ez nem menti fel a gétét :)
sem az, hogy te ezt megtetted, sem az hogy 10 milliót adnak el majd belőle.
(még1x: nyilván frusztrál, h megint nem jön A gété, amit 2010 óta várok, nyilván sarkítok (fosozok), de ha ANNYIRA rühellném, mint amennyire a hsz-eimből lejöhetett, aligha játszottam volna az 5-6-al annyit, amennyit. tehát van benne olyan, amiért játszanom "kell", és elviselni a "többit", ami miatt legszivesebben nem is foglkalkoznék vele) -
#50981 Aki ennek a liftes résznek a checkpointját tervezte, annak kitépném a szívét. Pusztakézzel. Egyelőre nincs erőm harmadik próbához. Ragequittel zárult az etap. Kicsit hasonlatos a helyzet a recsit főbosshoz. -
LBandi77 #50980 És mégis mentem vele 1000 óra fölött,már ki se kéne látszanom a fosból. -
#50979 Én remekül szórakozom, bennem nincs boldogtalanság :) Én nekem ez a helyzet megfelel. Ha már elkerülhetetlen jelenség (annak tűnik), hogy szebb napokat megélt címeket elnyel a mocsár, hát nyeljen el olyat, ami engem jóideje nem érdekel. És pont ezt látom manifesztálódni. Persze nem tartom jónak, hogy ez a platform, ami valaha a racing gameek otthona volt ide jutott, de ez engem hálisten nemigazán érint.