PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ne kínozz, kérlek! <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Vagy bekockáztatjuk az Until-t lemezesen és utána eladjuk a gecibe. 😄

Uncharted preorder
MGS5 pc
Until lemezesen, és ha lenyomtuk eladtuk akkor mehet rajta egy Mad Max. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.07. 17:57:10

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
MGS5 PC, én még mindig ezt mondom. 😊

Mad Max az én gépemen még low-on sem menne, iszonyatdurva látványvilág, nyitott játékmenet, fasza karakter, és tps, ami nekem tetszik.....ezt csakis ps4-re akarom teljes pompájában, de várhat mert csak egy szar theme jár a preorderhez, első akcióig nekem ráérne.

Uncharted .....
Ismétlés, nekem, neked még új.
Igaz brutálszebb pps4-en, 60fps, énis még1x végig akarom tólni őket.
8500-é 3 szép kellemes játék?
Igen ráérne de mehet felőlem pre-order.

Until.....rettenetesen félek hogy olyan mint a Beyond, sőtt még talán olyan sem....horror? Mi talán a karakterek ahogy gesztikulálnak, mint egy zs kategóriás tinihorror....nem tudom....

Ez a legveszélyesebb részemről így pre order-be.... 😊

SDönts majd te, és én amit írtam, abból kihozzuk a legkedvesebb közös nevezőt. 😄

Enyim:

1:
Mad Max+Until preorder
MGS5 pc
2:
Mad Max+Uncharted preorder
MGS5 pc
3:
Until+Uncharted preorder
MGS5 pc

Ezekkel tudom elképzelni....

MGS5-öt mindenképpen jobban tudnám elkpzelni pc-n a jol optimalizált engine végett.....
Ami kimarad azt ahogy mondtam természetesen pótolnánk. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Ps-en egy kicsit mintha szebben futna (de a draw distance itt is ugyanolyan)

TDC Geronimo

TDC Geronimo
de ahogy nézem legalább jó a frém, robbanások nagyon jól néznek ki, nekem tetszik a gyalogos és a járműves combat is. map meg óriási

Seth
Akkor valamit rosszul csinálnak. Ennek nem ott helyben, 3 méterre tőled kéne random kitalálnia, hogy hol legyen a növényzet, hanem legalább 30. Egy burok van körülötted, még mögötted is eltűnnek a cuccok, ahonnan jöttél .Egy üres sivatagról van szó, nehogymá ne bírja a vas.
Engem a popup-ok nem nagyon szoktak zavarni,ha a távolban történnek,de ez az első 10 másodpercben feltűnt.

PSN ID.: Beegabor

Moby
Ez a ps4 esetében fogalmam sincs melyik kurvaszar állaptot jelenti. a 20.2 átlagfps-t, vagy a 20.7-et?<#fejvakaras>

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Ja, hát illene legalább azt javítaniuk.

PERFORMANCE:
Overall improvements to performance, including some issues that may have been caused by 1.07.

Moby
LOL. Nincsenek illúzióim. Totti beszámólója azért érdekel 😊

n000rbi
Megmondom én neked előre:

Szarabb lett, mint vót! <#banplz>

TDC Geronimo
Néztem notet sok érdemlegeset nem találtam benne.

TDC Geronimo
ott se volt fényes a helyzet, de psnél jobb volt az tény

Moby
Tudod, hogy én one-on nyomtam, és azon nem volt _annyira_ pusztulatszar az sem(glicserpreegyhét effektus).

Moby
Kérek majd jelentést! 😊 <#worship>

TDC Geronimo
Mondjuk ez legalább nem 20 fpsel fut :p

n000rbi
Már töltöm az update-et.

Moby
Gyönyörű!

TDC Geronimo

n000rbi
Még ehhez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
mert random generált a növényzet meg a szikla, ezért pakolja ki csak későn, de szerintem 5 perc után ember észre se veszi. Minden más viszont... <#finom>

n000rbi
50 perce tweetelte a kis hazug.

/kösz, megtisztelő <#worship>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.07. 14:35:40

Moby
Miattatok feloldom az sg tiltást, mer nem tudunk máshogy kommunikálni sem normálisan.
Nemtudom honnan az infó, de éppen a napokban nyilatkozták, hogy először pécére, és még az sem jött ki. Biztos ez?

n000rbi
Wicseregynyóc coming later today. (meglátjuk most tényleg, vagy EU-ban megint csak egy héttel később 😄)

Seth
Katasztrofális a draw distance a talajon, köveken , 3 méterre jön elő minden

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Until Danit biztos nem vesszük meg day one,két hónap múlva lesz feléért vagy kevesebbért,sőt UC ugyan úgy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
<#taps>

TDC Geronimo

<#idiota>

AntiHero
Tessék összeírtam. Miket vegyünk\vehetnénk ha milliomosok lennénk. 😄

MGS5-nél meg Mad Max-nél, 3 ezret nyerünk, ha USA-ba vesszük. A másik kettő ugyan annyi kb.

Until Dawn (pre-order)
Megjelenés: 2015.08.26
Magyar Store: 17.990Ft
Usa store: 59.99$ (17,051 HUF)
Pre-order Extrák: Bonus chapter

MGS5 (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.01
Magyar Store: 20.990Ft
Pre-order Extrák: Windurger S333 Combat Special, Personal Ballastic Shield (olive Drab)Cardboard box (rocky Terrain), Fatigues (Black Ocelot), MGS Online XP Boost

Mad Max (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.01
Magyar Store:20.990Ft
Pre-order Extrák: Dynamic theme, Full costomizable magnum Opus Car body (The Ripper)

Uncharted TNDC (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.10
Magyar Store: 17.990Ft
Pre-order Extrák:7 Single-player skins (Drake's outfit), Golden AK47 & 92FS Pistol, Dynamic Theme

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.07. 12:30:12

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi

Tatyla
Igen sajnos mi is kurva sokat fogunk költeni így az utolsó harmad évben, de hát már egy ideje nem vettünk semmit, nyugtatom magamat 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
<#wow1> Azt hiszem MGS mellé jön ez is szeptember elsején

darkSectorxxx
Nagyon aranyos a kiskutya emmeb a MGS5-ben. 😄

TDC Geronimo
nefürgyéle' aztán jönnek a legyek meg megszólnak a komrádok <#banplz>

n000rbi
Most én is belekukkantottam a videóba pár perc erejéig, hát ATYAÚRISTEN <#wow1>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.06. 12:59:33

Kongy
OFF
Mi "csak" Luxorba jutottunk el anno 3 éve, azt is busszal. Amikor megálltunk megszálltak a beduinok, és fotókért pénzt kunyeráltak 😄 Minket mondjuk nem kísértek rendőrök, lehet akkor még más volt a helyzet, nem volt ekkora terrorveszély. Cairoba mi se jutottunk el, mert busszal 50 fokban baromi hosszú út az..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

FF VII PS1 non-platinum. ja meg annyi, hogy nyilvan nemet, de az engem nem zavar.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Céges proxy csak a lényeget nem engedi látnom <#falbav>

na EZ egy klasszikus off-topic bejegyzes 😊

mar regota meg akartam ezzel ajandekozni mr. polcot, de csak most kapott el a "vagy bejön vagy nem" laza pillanat.
tenyleges karcmentes peldanyt csilliokert kap az ember, de nagy valoszinuseggel meg azok se 100%-osak. nos ez laza 5-6k-ba fajt es szerencsem volt, tenyleg csak gyenge karcocskak vannak a lemezeken (persze tesztelni kell meg). kisfüzet nincs benne, ennyi. örülök.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Ez egy közösség ahol vannak olyanok akikkel napi szinten is tartom a kapcsolatot. Számukra tökéletesen elfogadott ez így.Az OFF és a spoiler is tökéletesen elfogadott a Fórumokon PONTOSAN ezekre a dolgokra és főleg azok számára akiket nem érint.Ennyi...Majd jön a házigazda és leszedi,ha méltatlannak találja ezen a fórumon a hasonló hszeket!És akkor erre Te spoiler nélkül kiírod,hogy miről szól a posztom !Ami szintén nem ide való így legalább is <#kacsint>
Addig meg mint említettem csak további felesleges poszt szaporítás...
Harlekin
Akkor ezek szerint Te is hamar megöregszel!<#nevetes1>
n000rbi
Nem, ez nem az. A fröcsögésnek (bár az agyamra megy) is több köze van a topik témájához, mint az egyiptomi élményeidnek 😊

Harlekin
Konkrétan ez is az!!
Nem hiszem,hogy a rengeteg nyavalygás és értelmetlen fröcsögés között nem fér megy 1 spoileres üzenet kiemelve a címzettel!Hiszti az van!!!<#kacsint><#vigyor0>
privat uzenet?

Harlekin
Csak Artynak szól!!!ÉS NEM PS4 dolgok!!!SKIPPPPP!!!Ne legyél kíváncsi!!!!
Ja ja,de a legszebb,hogy ez bent a szállodában történ a szálloda vízipipa"mestere"csinálta a vízipipát TUDATOSAN!Viszont kint a szállodán kívül is minden dohány boltba tukmálják a hasist!!!:-D
Sehol nem érződött az iszlám fanatizmus dolog viszont látszott,hogy azért tudatosan óvnak minket.Voltak olyanok aki bevállalták luxort,cairot.Mi is nagyon szerettünk volna cairoba menni csak az oda vissza út miatt nem,mert repcsivel akartunk menni az csak 1 óra,de nem jött össze rá a csoport csak a buszra...Ott viszont minden adatot le kellett adni,mert a rendőrség kísérte végig a buszt(6 órás út hurghadából).Tehát tuti jövőre vissza megyünk,sőt asszony már most szeptemberbe vissza akar menni,mert nagyon olcsó(210000).Én meg addig kötök a tökömre 1 viharlámpát,hogy éjjel nappal dolgozhassak!<#nevetes1>
n000rbi
Sőt, Big Boss vállán is ott a PT. Lehet egy Fuck Konami-t is elrejtett Kojima valahol 😄😄

beleneztem kb 3 masodpercre:
PT a kontenerek oldalan? <#fejvakaras>

arty
mi jópár éve voltunk, "hátizsákosként", egészen Asszuáni gátig le, akkor épp rendben volt az ország, imádtuk minden pillanatát... de mamár nem mennék ki, van még millió hely a világon, ahol az iszlám idiotizmussal - egyelőre - nem kell találkoznom 😊

nameg zseniális arabéknál tépni, ahol levágják a f*szodat is érte 😄
de amugy tuti elnézőek lettek volna veled, ha elmagyarázod, hogy te nem is tudtál róla... 😛 jójó, tudom, hogy ~0 a valódi kockázat, de aztán utólag évekig egy ottani sitkón ezen filózni kevésbé lenne vicces...

Forza.