121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#50978 nálad is fos volt a frém, fos volt a hang, gt5 idején az egész online rendszer fos volt, fosul néznek ki a konvertált ps2 autók, fos a belső nézetük. fos, hogy nincs állórajt és rendes AI, ésatöbbi.
ezek nem relativ fos dolgok, ez tény. szubjektiv az, ha azt mondom, h szerintem nem nézett ki túl jól az F40 ... vagy hogy számomra az FFB-je nem elég részletes. de a 40 frém az sose 60, a feketeség meg nem belsőnézet.
LBandi77 #50977 - eltemettem, mert 1:1 a korábbi géték hibáit halmozza, újra - mindezt majd 3 év után !!!!!!!! 3 !!!!!! 2 év alatt kijön egy forza, nagyságrendekkel több extratartalommal, de nem ők az egyetlenek akik ennyi idő alatt "komplett" játékot pakolnak az asztalra, sokszor a műfajon belül ennél külömbebbet.
és nem véletlen idegesít - én (mi?) ezt szeretni akarom !!! :(
ezernyi játék mellett elmegyek némán, mert érdektelenek....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.19. 22:18:03 -
LBandi77 #50977 Nekem meg itt van a szupi pcars ps4 t500 cockpit kombó,játszottam vele 10-12 órát és fél éve nem ültem bele.Én a gt-t várom nekem ez jön be nektek más,nincs ezzel baj mindenki azzal játszik ami tetszik neki,így kerek a világ.
Halkan jegyzem meg a játék még meg sem jelent de már el is temettétek. -
LBandi77 #50976 Ez a fosozás ez szubjektív mint minden vélemény,neked fos,én meg jól szórakozom tehát nekem nem fos. -
LBandi77 #50975 Majd megveszed a másik autós játékot,szabad a választás. -
#50974 Semmi, minden szép és minden jó. Nem, nem azért vettem PS4et 2016ban, mert jön az UC4 és a GT. Nem. -
#50973 Ezt most nemértem.
Nem rossz dolog, hogy egy fost sokan vesznek és emiatt a készítő teljes nyugodtsággal hoz szart 2-3-5 év mulva ujra és ujra, mert SEMMI nem kényszeriti?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.19. 21:30:23 -
#50972 A rage is azért volt kevésbé szép, mert szintén a 60 frémre mentek (konzolon). -
LBandi77 #50971 Nem ezt üzletnek hívják. -
LBandi77 #50970 Neked meg mi bajod van?Nem veszed meg azt kész,ennyit kinlódni. -
#50969 És ez nem szégyen az autósjátékosokra nézve? -
#50968 tehát lesz még 300 sima premium (ps3 konvert) ?! :D -
#50967 Én a GT5 miatt vettem ps3-at anno, mert egyrészt egykori pécésként mindig irigykedtem a gétéző konzolosokra, másrészt az ötös (fotomod) képei és a hájp miatt nagyon belelovaltam én is magam a várható csodába - ps meg mindenképp kellett volna valamikor a töbi exklu miatt is -> kellemest-hasznossal.
Eddigre én már közel egy évet nyomtam a forza 3-al (előtte pedig az 1-2-vel is sokat), ill. pécén is lepörgött ez+az, tehát elvárásaim a maximumon. És mit kaptam? Szaggató, elavult játékmechanikával (karrierrel) operáló, helyenként vállalhatatlanul randa (és randán hangzó) ótókát, de végülis eléggé élvezhető fizikával/ffbvel. Végignyomtam a karriert (meg a karrier melletti sallang nagyrészét is - jogsik, stb), elég sokat az utólag beletákolt onlájn csellendzsekből, minimálisan haverral multiztunk is. A rengeteg hibája ellenére voltak nagyon jó pillanatai, de összességében csapnivaló játék.
A hatossal sok hiányosságot pecseltek, de alapjaiban pont olyan röhejes volt, mint az ötös - nyilván ezt is "végigtoltam" cakkpakk, mert ez a kedvenc zsánerem (még igazán élvezetes versenyekre is emlékszem - Senna sorozat, 1-2 karrierevent), de bosszantó volt látni az egyhelyben toporgást (eddigre az FM4-be is már többszáz óra belement, minden idők legjobb ótókájának tartom a mai napig, illetve pécén közben jött assetto és pcars kezdemény is - meg a kisebb címek persze). Erre a részre és évre már IGAZÁN kínos volt a standard kocsik külseje és pláne belseje, a gt1-es "hagyományokat ápoló" teljes játékszerkezet - mondhatni minden, amit már az ötösnél sem néztem el!
Szóval bocs, de az hogy a közösségi élmény neked mekkora élmény, az a gétéről semmit nem mond - ugyanezt átélhetted volna bármi más ótókában is, valószínűleg méginkább mint itt ;) -
#50966 Mostanáben jelent volna meg konzolra is, és pl ez az autó is akkor jött volna, de az csúszik, viszont Kunosék kidobtak pár japán vasat pl azt az MXet amit előbb gyaláztak valami noname utcai pályán a GT sportban. Nos 2016ban egy tízen egykét főből álló független csapat így képzeli ez az autóversenyt.
Szuppá prémium mi?
-
#50965 Csak 40, azért ne add már ennyire olcsón. :D
-
#50964 Ti megint nem tudtok elvonatkoztatni a Doom-tól és ez mindenkinek szól.
Nem a Doom-ról van szó most, én az ID6-ról fröcsögtem....nem értem minek a Doom, én csak azt mondtam, a Doom persze jól néz ki, mert az engine mindigis erre volt kitalálva.
Csak megjegyeztem hogy kíváncsi leszek mit tudna nyilt fényes nappal, mint a Rage, mert Rage szép volt, de azért a többi fps-hez képest kevésbé.
És nem Doom szakértelem ez, nem is ocsároltam a játékot, ezt ti forgatjátok ki, az mondtam mindössze hogy a Doom külső pár kis arénája nekem nem bizonyítvány.
De lényegtelen, lapozzunk, túl nagy a fanboy-ság azt mindenki azt hiszi mert nem vettem meg és szóbahozom az fikázás.
Nem gond, én meg úgyis majd meglátom más címeknél mi lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 21:15:07 -
LBandi77 #50963 Attól hogy te nem vagy boldog én még tök jókat fogok vele játszani.
-
#50962 Szerintem ettől most senki nem lett boldogabb. Sőt. -
LBandi77 #50961 És mégis többen fogják megvenni mint a forza 5-6-ot. -
#50960 Akkor az már majdnem olyan, mint az APEX a forza6-nál, csak ott azt ingyen adják -
Van 1 óra 46 perces speed run is akkor már!
Én azért tökéletesen elvoltam azzal a 67 órával ami alatt 1000 GS lett a játék! -
#50958 Dzsungel az csak elsivatagosodott szegény! -
#50957 S tanuljuk meg az új kifejezést. Ez a 130 autó SUPER-PREMIUM.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:45:37 -
#50956 Gondolkodom, hogy ráírom filctollal, hogy Uncharted 4.2 és eladom Darknak negyvenezeré, de ha nem válna be az ördögi tervem, akkor te vagy a második a listán :P -
#50955 >Há megtartani biztos nem fogom
Ezzel még nem vagyok kisegítve, a lényeg, hogy én legyek a vevő :D -
#50954 Kértem felmentést! Phocsika -
#50953 Há megtartani biztos nem fogom. Egyszer talán majd olcsón még bezsákolom digitben, de nekem ez a lemezezés ez csak a day1 cuccokra jó. Inkompatibilis a remoteplayyel. -
#50952 W3 övön aluli, nagyon jól tudod, hogy a kedvem is elment a fél évnyi baszakodástól. DaS3 még nem volt, hát neked a BB dlc?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:40:27 -
#50951 -
#50950 FIA logó volt a lenagyobb érték amit sikerült nekik elérni hogy rá lehessen plecsnizni ahogy hallgatom. Csodás. Aszondja tegnapihoz képest ez egészen más amit ma látunk és holnap is más lesz mert elképesztő az az ütem ahogy a fejlesztők hajtanak japánban. "De ez csak 50%os készültség, impresszív lesz pár hónap múlva, mert más most is csodás PRE ORDERELD MOST!" -
LBandi77 #50949 Figyelj itt nagyon sok szakértő a fákat nézegeti meg a pixeleket számolgatja,meg hogy porszívó (ami részben igaz),én meg nagyon jól szórakoztam 1 órás szervezett bajnokságokban izzadt a kezemben a kormány adrenalin stb..
-
#50948 Bevárom (csak tutira mondd) és akkor elkezdek addig mást, hátha eltereli a gondolataimat :) -
#50947 Witcher3 megvolt? Das3 megvolt? Alázzalak mégjobban, vagy kérsz bocsánatot??? -
#50946 Venném, dehát nyuggerban nyomja -
#50945 Igyekszem baze. Öreg gémer nem gyorsvonat! :P
De ha látsz másikat ugorj rá nyugodtan, elmegy ez, nekem nem gond.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 20:36:05 -
#50944 Veszed át tőle? :) -
#50943 Ettől bonyolultabb. Szerintem itt az idiotizmus lokálpatriotizmussal párosul. Gyilkos kombó. -
#50942 Nos? -
#50941 Evot meg kibaszták. Komolyan ezek igazi idióták. -
#50940 Majd mindjárt jön a válasz, hogy "dehát ez nem dzsungel" :D -
#50939 5 órás mint a Halo 5? bottal se.