PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uncharted preorder
MGS5 pc
Until lemezesen, és ha lenyomtuk eladtuk akkor mehet rajta egy Mad Max. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.07. 17:57:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mad Max az én gépemen még low-on sem menne, iszonyatdurva látványvilág, nyitott játékmenet, fasza karakter, és tps, ami nekem tetszik.....ezt csakis ps4-re akarom teljes pompájában, de várhat mert csak egy szar theme jár a preorderhez, első akcióig nekem ráérne.
Uncharted .....
Ismétlés, nekem, neked még új.
Igaz brutálszebb pps4-en, 60fps, énis még1x végig akarom tólni őket.
8500-é 3 szép kellemes játék?
Igen ráérne de mehet felőlem pre-order.
Until.....rettenetesen félek hogy olyan mint a Beyond, sőtt még talán olyan sem....horror? Mi talán a karakterek ahogy gesztikulálnak, mint egy zs kategóriás tinihorror....nem tudom....
Ez a legveszélyesebb részemről így pre order-be.... 😊
SDönts majd te, és én amit írtam, abból kihozzuk a legkedvesebb közös nevezőt. 😄
Enyim:
1:
Mad Max+Until preorder
MGS5 pc
2:
Mad Max+Uncharted preorder
MGS5 pc
3:
Until+Uncharted preorder
MGS5 pc
Ezekkel tudom elképzelni....
MGS5-öt mindenképpen jobban tudnám elkpzelni pc-n a jol optimalizált engine végett.....
Ami kimarad azt ahogy mondtam természetesen pótolnánk. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Engem a popup-ok nem nagyon szoktak zavarni,ha a távolban történnek,de ez az első 10 másodpercben feltűnt.
PSN ID.: Beegabor
Adversus solem ne loquitor
PERFORMANCE:
Overall improvements to performance, including some issues that may have been caused by 1.07.
Szarabb lett, mint vót! <#banplz>#banplz>
/kösz, megtisztelő <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.07. 14:35:40
Nemtudom honnan az infó, de éppen a napokban nyilatkozták, hogy először pécére, és még az sem jött ki. Biztos ez?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MGS5-nél meg Mad Max-nél, 3 ezret nyerünk, ha USA-ba vesszük. A másik kettő ugyan annyi kb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Until Dawn (pre-order)
Megjelenés: 2015.08.26
Magyar Store: 17.990Ft
Usa store: 59.99$ (17,051 HUF)
Pre-order Extrák: Bonus chapter
MGS5 (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.01
Magyar Store: 20.990Ft
Pre-order Extrák: Windurger S333 Combat Special, Personal Ballastic Shield (olive Drab)Cardboard box (rocky Terrain), Fatigues (Black Ocelot), MGS Online XP Boost
Mad Max (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.01
Magyar Store:20.990Ft
Pre-order Extrák: Dynamic theme, Full costomizable magnum Opus Car body (The Ripper)
Uncharted TNDC (pre-order)
Megjelenés: 2015.09.10
Magyar Store: 17.990Ft
Pre-order Extrák:7 Single-player skins (Drake's outfit), Golden AK47 & 92FS Pistol, Dynamic Theme
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.07. 12:30:12
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.06. 12:59:33
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
mar regota meg akartam ezzel ajandekozni mr. polcot, de csak most kapott el a "vagy bejön vagy nem" laza pillanat.
tenyleges karcmentes peldanyt csilliokert kap az ember, de nagy valoszinuseggel meg azok se 100%-osak. nos ez laza 5-6k-ba fajt es szerencsem volt, tenyleg csak gyenge karcocskak vannak a lemezeken (persze tesztelni kell meg). kisfüzet nincs benne, ennyi. örülök.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Addig meg mint említettem csak további felesleges poszt szaporítás...
Nem hiszem,hogy a rengeteg nyavalygás és értelmetlen fröcsögés között nem fér megy 1 spoileres üzenet kiemelve a címzettel!Hiszti az van!!!<#kacsint>#kacsint><#vigyor0>#vigyor0>
Sehol nem érződött az iszlám fanatizmus dolog viszont látszott,hogy azért tudatosan óvnak minket.Voltak olyanok aki bevállalták luxort,cairot.Mi is nagyon szerettünk volna cairoba menni csak az oda vissza út miatt nem,mert repcsivel akartunk menni az csak 1 óra,de nem jött össze rá a csoport csak a buszra...Ott viszont minden adatot le kellett adni,mert a rendőrség kísérte végig a buszt(6 órás út hurghadából).Tehát tuti jövőre vissza megyünk,sőt asszony már most szeptemberbe vissza akar menni,mert nagyon olcsó(210000).Én meg addig kötök a tökömre 1 viharlámpát,hogy éjjel nappal dolgozhassak!<#nevetes1>#nevetes1>
PT a kontenerek oldalan? <#fejvakaras>#fejvakaras>
nameg zseniális arabéknál tépni, ahol levágják a f*szodat is érte 😄
de amugy tuti elnézőek lettek volna veled, ha elmagyarázod, hogy te nem is tudtál róla... 😛 jójó, tudom, hogy ~0 a valódi kockázat, de aztán utólag évekig egy ottani sitkón ezen filózni kevésbé lenne vicces...
Forza.